30 Ocak-5 Şubat 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda görüşmeleriniz, görüşünüzü bildirdiğiniz konularda gerilimler olabilir, ilişkilerinizi etkileyecek geliştirici fikirler ve kendinizi bağımsız kılmak istediğiniz fikirleriniz arasında kalabilirsiniz. Venüs burcunuza geçiş yapıyor. Enerjiniz sayesinde çevreniz sizi daha güzel gören gözler veya ilişkilerinizde sizinle olmak isteyen kişilerde artışlar olacaktır.

BOĞA

Hayatınızı etkileyen görüşler, fikirler, yabancılarla bağlantılarınız, ticaretiniz konusunda düşünce ve fikirlerinizle kendinizi ortaya koyma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Farkına vardığınız ve sizi farklılaştıracak durumlarla, yaptığınız işlerdeki size fayda sağlayan konular arasında çelişkide kalabileceğiniz ortamlar olabilir. Venüs koç burcuna geçiyor. Burda bulunduğu süre zarfında kendinize dönüp biraz karışıklıklardan uzak kalmanız, kendinizi düşünmeniz sizi rahatlatabilir.

İKİZLER

Gruplar içerisinde veya organizasyonlarla ilgili farklı faaliyetlerde olma isteğiniz, diğer yanda bireysel fırsatların size cazip gelmesi ve kendinizi ortaya koyacağınız riskleri alma isteğiniz arasında çelişkide kalabilirsiniz. Ortaklaşa işleriniz, bağlı olduğunuz konu ve kurumlar içerisnde fikirlerinizle ikna edici ve planlı bir şekilde oluşturacağınız projelerle çelişkilerinizi giderebilirsiniz. Venüs koç burcuna geçiyor. Gruplar, organizasyonlar, sosyal faaliyetler konusunda enerjiniz artıyor. Yeni ilişkiler size enerji verecek.

YENGEÇ

İş hayatınızda veya toplumsal yaşamınızda başkaldırdığınız, otorite gördüğünüz kişi ve durumlardan bağımsızlaşma isteğiniz, diğer yanda eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili fayda sağlayacağınız fırsatlarla ilgilenme isteğiniz gerilimlere sebep olabilir. İlişkilerinizde etkileyici olmanız, fikirleriniz ve düşüncelerinizle çevrenizdekileri ikna edici olmanız geriliminizi azaltabilir. Venüs koç burcuna geçiyor. İş ve toplumsal yaşamınızda ilişkileriniz sizi gündeme taşıyabilir ve gözönünde olacağınız ortamlar olabilir. Size destek olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

ASLAN

Yakın çevrenizle, ilgilendiğiniz konularla ilgili fırsatlar, yenilikler kendi gelişiminizde fayda sağlıyor, diğer yanda sizi etkileyen, yabancı bağlantılar, kendinizi farklı ifade etmek istediğiniz konular kendi içinizde çatışma yaratıyor olabilir. Yaptığınız işler, çalıştığınız kişi ve konularla ilgili görüşleriniz çelişkilerinizi çözmeniz için girişimlerde bulunmanıza sebep olabilir. Venüs koç burcuna geçiyor. Yaşamınızda bakış açınızı kurduğunuz ilişkilerle geliştirebilirsiniz. Yabancılarla bağlantılar kurabilir veya size nerji verecek kişilerle olabilirsiniz. Yabancılar arasında aşkı bulabilirsiniz.

BAŞAK

Maddi konularda gelişme fırsatları, kazanç sağlanabilecek pazarlama, yabancılardan gelecek fırsatlar sizi cezbediyorken diğer yanda ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili kazançlarınızda bağlılık duymamanız, bağımsız kalma isteğiniz gerilim yaratabilir. Bireysel çıkışlarınız, fikirleriniz gücünüzle birleştiğinde maddi kaynaklar konusunda çözüm bulabileceğinizi gösterecektir. Venüs koç burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerde başka kaynaklardan bağımsız kalmak isteseniz de size destek olacak kişileri bir yana itemeyeceksiniz. Alacaklarınız varsa aniden size getirebilirler veya resmi işlerden dolayı kayıplar yaşamayacaksınız.

TERAZİ

Çevreniz tarafından aranılan, istenilen kişi olmanız, ilişkilerde ön planda tutulmanız ve çevrenizi genişletmeniz, kendinizi iyi hissetmeniz, şanslı olmanız sizi memnun ederken, diğer yanda ilişkilerinize bağımlı kalmayı istememeniz gerginlik sebebi olabilir. Yaşamsal şartlarınız, ev, aile konusunda düşünceleriniz, fikirleriniz sizi ilişkilerinizde bağımlı kalmakla, kendinizi gösterdiğiniz ve çevrenizin destek olduğu konuların devamı konusundaki gerilimleri azaltmak adına adım atmanızı sağlayacaktır. Venüs koç burcuna geçiyor. İlişkilerinizde hoş zamanlar, uyumlu ilişkiler size enerji kazandıracaktır. Aşkınız kalıcı birlikteliğe dönüşebilir.

AKREP

Kendi içinize dönük olarak yalnız kalma isteğiniz ve yaşamınızı değerlendirmeniz size iyi gelebilir. Diğer yanda çalıştığınız şartların değişimi ve oynaklığı hareketlilik sizi yorabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ve yakın çevrenizle konuşarak görüşerek geriliminizi azaltabilirsiniz. Venüs koç burcuna geçiyor. Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili destek göreceksiniz. Gündelik yaşamınızda size fayda sağlayacak ilişkiler geliştirebilirsiniz.

YAY

Gruplar içerisndeki konumunuz, organizasyonlar, sosyal ortamlardan kazandığınız prestij sizi memnun ederken, bireysel faaliyetlerinizde farklı zevklere sahip olma, herkesin tersine kendinizi bağımsız birey olarak hissetme ihtiyacınız gerilim yaratabilir. Kazançlarınızı veya maddi kaynaklarınızı değiştirecek görüşmeler, güçlü kişilerden destek beklentilerinizle beraber bu gerilimi azaltacak adımlar atmanız gerekebilir. Venüs koç burcuna geçiyor. Kişisel zevklerinizi, varda çocuklarınızı veya aşk hayatınızı etkileyecek karşılaşmalar ve ilişkiler gündeme gelecektir.

OĞLAK

Toplumsal yaşamınız veya iş hayatınızdaki fırsatlar, yükselmeniz, kazanç getirecek projeler, tanınmanız sizi hoşnut ediyor. Diğer yanda eviniz, yaşamınız, aileniz konusunda bağlı kalmak istemediğiniz ancak değişen şartlara uyum sağlamakta zorlandığınız durumlar olabilir. Kendi isteklerinizi ifade edebilmeniz, kontrol altına alabildiğiniz konular aracılığıyla üzerinizdeki iş ve ev yaşamı stresini atmak için adımlar atabilirsiniz. Venüs koç burcuna geçiyor. Eviniz, aileniz, yaşamsal şartlarınızı iyileştirme isteğiniz artabilir, bunu hemen yapmak isteyeceksiniz. Yenileme için yapacağınız değişimlerde size destek olacak kişiler olacaktır.

KOVA

Yabancılarla olan iletişiminiz, uzak yolculuk fırsatları, size yol gösteren bilgin kişiler hayatınızda gelişim göstermek istediğiniz ortamları sağlıyor olabilir ancak diğer yanda yakın çevrenizde emin olamadığınız, çabuk değişen çevresel faktörler de sizi gerilime itiyor olabilir. Kendi içinizde kontrol altına almak istediğiniz konulardaki düşüncelerinizi değerlendirip gelişim göstermek istediğiniz ya da kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili adımlar atabilir ve geriliminizi azaltabilirsiniz. Venüs koç burcuna geçiyor. Yakın çevrenizdeki değişimleri olumlu hale getirecek ilişkiler kurabilirsiniz. Sizin davranışlarınızdan etkilenecek kişiler size destek olacaklardır.

BALIK

Ortaklaşa işlerden ve başka kaynaklardan gelen fırsatlarla beraber gelir kaynaklarınız artıyor olabilir. Diğer yanda bağımsız kalmak isteseniz de kendi maddi kaynaklarınızla ilgili değişen şartlar sizi zorlayabilir. Gruplar içerisinde kuracağınız kontaklar, gizli ve güçlü desteklerle beraber hem bireysel hem de bağlı bulunduğunuz maddi kaynaklarınızla ilgili adımlar atabilirsiniz. Venüs koç burcuna geçiyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili bireysel girişimler size kazanç sağlayacaktır. Sanatsal veya zevkleri ilgilendiren konularla ilgili kazançlar artabilir. Bu konularla ilgili de harcamalar yapılabilir.

Gamze Avcu