30 Mart-5 Nisan 2015 haftalık burç yorumları

Yılın 14. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Maddi konularda kalıcı veya uzun dönemli değişimler ve fırsatlar yakalayacaksınız. Kendinizi göstereceğiniz ve cesaret göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta kendinizi anlatacağınız, çevrenizle ilgileneceğiniz ve söylediklerinizle etkili olacağınız bir hafta olacaktır. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiyor. Hızlı düşünecek, maddi konularda da uzun dönemli adımlar atacaksınız. Yabancılarla olan bağlantılarınızda veya uzak yolculukların sonunda yeni ilişkiler geliştirecek ve kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulacaksınız. Sizi güçlendirecek fırsatlar karşınıza çıkıyor. Bir anlamda kendinize özel faaliyetler ve işler yapacaksınız. Cumartesi karşıt burcunuz, terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda otorite gördüğünüz, üzerinizde yük olan kişiler ve konuların sizi zorladığı yönde çözümler bulmak için ilişkilerinizle ilgili kararlar verebilir, bir sonuca ulaşabilir, ilişkilerinizdeki artıları eksileri tartarak uzun dönemli adımlar atabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta hayatınızdaki planlar, hayat yönünüz, kendinizle ilgili gelişim gösterdiğiniz konulardaki değişimler bu hafta etrafınıza gösterdiğiniz tavrınızı etkileyecek ve etrafınızı etkileyeceksiniz. Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları bu hafta sunacaksınız. Salı merkür koç burcuna, mars sizin burcunuza geçiyor. Kendi başınıza çalışmalarınız olabilir. Gizli bilgiler size açıklanabilir veya şimdiye kadar duymadığınız ancak haberdar olacağınız konularla ilgili başlangıçlar yapmayı planlayabilirsiniz. Hayatınıza hareket geliyor. Duyacağınız konular ailenizle ilgili olumlu gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Ev ve aile konularında isteklerinizi yapabileceğiniz bir hafta olacaktır. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. İş ortamınız, çalıştığınız kişiler veya konularla ilgili sizi zorlayacak şartlar olabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz ancak bu zorlukları aşacak şekilde uyum sağlayacaksınız. Yaşam şeklinizle ilgili değişimler size yardımcı olacaktır.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizde, paylaşımda olduğunuz kişiler veya konularla ilgili güven duyacağınız gelişmeler olabilir. Beklemediğiniz yerlerden destek alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgilenebilir ilgilendiğiniz konular veya işlerle ilgili kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Bu konuda eskiden gelen konularda ilerleme kaydedeceksiniz. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiyor. Gruplar içersinde faaliyetleriniz, gruplara kendinizi ifade edebilmeniz için uygun bir dönem olacaktır. Çalışmalarınız, istediğiniz şartları oluşturmak için planlarınızı kendiniz yapacaksınız. Bunun için yalnız kalmak ve bir süre bu konuları organize etmek için çalışmalarınız olabilir. Başkalarıyla paylaşmak istemeyebilirsiniz çalışmalarınızı. Yakın çevrenizle gelişen şartlar, ilgilendiğiniz konularla ilgili beklentileriniz gruplar içersindeki liderliğinizle gerçekleşecektir. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili konularda sizi zorlayan şartlar olacaktır ancak siz bu konularda bireysel çabalarınızı ortaya koyma ve kendinizi göstermenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gruplar içersindeki değişen şartlar kendinizi yönlendirme ve bireysel olarak yapmak istediklerinize karar vermenize yardımcı olacak.

YENGEÇ

Gruplar içersinde, sosyal ortamlarda kalıcı ilişkiler kurabilir, arkadaşlarınız içersinde aşkı bulacağınız ve tutkuyla yaşayacağınız, sizi dönüştürecek kişiyi bulabilirsiniz. Güçlü kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler olabilir. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiyor. Toplumsal ve iş hayatınızda daha dışa dönük, fikirlerinizle ve düşüncelerinizle kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Gruplar veya organizasyonlarda faaliyetleriniz artıyor. Sosyal ortamlarda bulunabilir ve gruplara liderlik edeceksiniz. Uzun dönemli ve kalıcı ilişkiler geliştireceğiniz farklı gruplara girebilirsiniz. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Eviniz, aileniz veya kendi yaşam şekliniz konusunda isteklerinizi belirleyeceğiniz, bu konularda sonuçlara ulaşacağınız etkiler yaratabilir. Bu sonuçlar ilişkilerinizde gerilime sebep olabilir ancak yaşamınızla ilgili alacağınız kararlar maddi açıdan sizi tatmin edecektir.

ASLAN

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda uzun dönemli ve kalıcı ilişkiler kuracaksınız. İlişkileriniz çalışma ortamınız, konularınız ve çalıştığınız kişilerle ilgili köklü değişimlere sebep olacaktır. Diğer yanda kendinizi göstereceğiniz, ihtiyacınız olan ilgiyi bulabileceğiniz, girişkenliğinizi arttıracak, kendinizi göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Farklı ortamlarda ve konularda kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar, girişimlerinizde yenilikler yakalayacaksınız. Toplum önünde isteklerinizi kabul ettirebilir, iyi ilişkiler geliştirebilir ve ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Yabancı kültürler, yeteneklerinizi göstereceğiniz alanlarda herkesi etkileyeceksiniz. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Çalışma ortamınız veya çalıştığınız konularla ilgili yükler, zorlayıcı koşullar yakın çevrenizle ilgili değişimler getirebilir. Çalıştığınız konularla ilgili, iletişim kurduğunuz çevrenizle ilgili ve varsa kardeşlerle ilgili konularda sonuçlara varabilir, kararlarınızı uygulamaya başlayabilir veya düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda, eğitimle ilgili konularda ay tutulmasıyla beraber kısa yolculuklar gündeme gelebilir, değişimler yapmanız için hazır hale gelebilirsiniz.

BAŞAK

Kendi yetenek ve kabiliyetlerinizi göstereceğiniz, güçlendireceğiniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili ilişkiler kuracaksınız. Kuracağınız ilişkiler sizi bir sonraki aşamaya götürecek cinsten. Siz de kendinizdeki gizli kalan yönleri keşfetme imkanı bulacaksınız. Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili içinizdeki umutlar artıyor. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işlerde, başkalarıyla paylaştığınız konularda fikirlerinizle girişimler başlatabilir, öncü olabilirsiniz. İlham kaynağı olacaksınız. Yabancı kültürler, uzak yolculuklar, isteklerinizle ilgili uzun dönem planlar gündeminize oturacak. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Kendi gelişiminizle ilgili ve gücünüzü aldığınız kabiliyetlerinizle ilgili konulardan maddi imkanlar sağlamak sizin için zorlayıcı olabilir ancak gelir kaynakları yaratmanız için itici güç olacaktır. Gelirinizle ilgili bir sonuca varabilir, kararlar alabilirsiniz. Size olan destek daha sonra ortaya çıkacaktır.

TERAZİ

Ortaklaşa konular, başka kaynaklarla ilgili konularda size destek olan kişiler, fırsatlar, ilişkiler sizi bir adım yukarı taşıyabilir. Ev, aile veya yaşam alanınızda kendinize yük hissettiğiniz, baskı unsuru olan zorlayıcı etkiler paylaşımlarınızla rayına oturacaktır. İkili ilişkilerinizdeki tavırlarınız, onlardan gelen talepleri karşılamanız gruplar içersinde sizi yükseltecektir. Girdiğiniz gruplarda, organizasyonlarda beklentileriniz gerçekleşecek. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Gruplarla olan ilişkileriniz, sosyal ortamlarda kurduğunuz bağlar fikirlerinizle ve kendinizi ortaya koyma biçiminizle kabul görecek, inisiyatif kazandıracaktır. Bağlı olduğunuz kişiler, işler, kaynaklarla ilgili harekete geçecek ve uzun dönemli işler yapacaksınız. Problemli konuları çözebileceksiniz. Cumartesi burcunuzda ay tutulması meydana geliyor. Kendinizle ilgili kararlar alacaksınız. Ev aile gibi yaşamınızın gidişatı ile ilgili zorlayıcı etkiler size bazı kararlar aldırabilir ancak bu tutulma ile alacağınız kararlar gruplar ve organizasyonlardaki konumunuzu da güçlendirecektir.

AKREP

İlişkilerinizde yaşadığınız uyum yakın çevrenizde güç kazanmanıza, ilişkileriniz yardımıyla kendi gücünüzü ortaya koymaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki değişimleri ilişkileriniz aracılığıyla gerçekleştireceksiniz. Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda bu hafta yine parlıyorsunuz. Bağlantılar kuruyorsunuz. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. İş ortamınızda, çalıştığınız kişilerle görüşmelerinizde ilham verici olacaksınız. Bazı girişimler, yeni iş konuları, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. İlişkilerde cazibeniz artıyor. Uuzn dönemli kalıcı ilişkiler için atacağınız adımlar olacak.Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bazı alışkanlıklarınızı bırakmayı düşünebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz, başkalarının fikirleri sebebiyle alamadığınız kararları şimdi alabilir ve hayatınızdaki ilişkilerde istemediğiniz durumları sonlandırmaya karar verebilirsiniz. Yakın çevrenizde bırakacağınız ilişkiler olabilir ancak toplumsal hayatınız için bu temizlik gerekiyor.

YAY

Müşterilerinizden, çalıştığınız kişilerden veya hizmet verdiğiniz kişilerden gelecek kısmetler var. Kuracağınız ilişkiler size maddi anlamda zorluk çektiğiniz şartları değiştirmenize yardımcı olacak. Hayatınızla ilgili beklentileriniz, gelişim gösterdiğiniz konular, varsa süregeln hukuk konuları, yayınlamak, paylaşmak istediğiniz konularda fırsatlar önünüze geliyor. Kendinizi göstereceğiniz ortamlar ve faaliyetler olacak. Yabancılar, uzak yolculuklar gündeme gelebilir. Bu konularda zevkleriniz ön planda. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Özel hayatınızda, zevk aldığınız, hobi olarak yaptığınız faaliyetlerde zihinsel olarak hızlı ve faal olacaksınız. Sağlığınız için spor yapmaya karar verebilirsiniz. Fikirleriniz ve düşüncelerinizle etrafınızı etkileyeceksiniz. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Maddi konulardaki zorluklar ve değişimler sizi gruplar içersindeki konumunuzu değiştirmenize veya kararlar almanıza sebep olabilir. Birlikte hareket ettiğiniz sosyal ortamlar, gruplar organizasyonlardaki durumunuz, arkadaşlıklarınız sizi konum değişikliğine zorlayabilir ancak bu kararlarınızla kendi gelişiminize destek olacaksınız.

OĞLAK

Özel hayatınızda beklediğiniz aşk ilişkisini bu hafta bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişi tutkularınızın ifadesi olabilir. Varsa çocuklarınızla ilişkilerinizde önemli, iz bırakan ancak sizi güçlendiren, kontrol edebileceğiniz durumlar olabilir. Ortaklaşa işlerde, eşinizden gelen kaynaklarda fırsatlar, kısmetler olabilir. Bu fırsatları eviniz ve aileniz içersinde size de önemli gelişimleri getirebilir. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu hafta aile içersinde görüşmeler, konuşmalar, belki de yatırımlarınızla ilgili atacağınız adımlar gündemde olabilir. Evinize gelen kişiler size kaynak sağlayacak kişiler olabilir. Zevkler, hobilerle ilgili faaliyetleriniz olacaktır. Varsa çocuklarınızın konularıyla ilgili hareketleme başlayabilir. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Toplumsal hayatınızda bazı durumlar son bulabilir, yerine yeni durumlar, ortamlar gelebilir. Kendinizi toplum içersinde nasıl görmek istiyorsanız bu yönde adımlar atabilmek ve kararlar vermek için fırsat olabilir. Bu durum sizi zorlasa da, kararlarınızın sonucunda eşinizin kaynakları ve başka kaynaklarda, ortaklaşa işler için faydasını göreceksiniz.

KOVA

Evinizde, yaşamsal alanınızda, ailenizde gelişen güzel ve kalıcı ilişkiler korntrol edemediğiniz şartları, sizi stress eden durumları çözecektir. Ilişkilerinizi geliştiriyor ve sizi yükseltecek kişilerle bağlantılar kuruyorsunuz. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Eviniz ve yaşadığınız yaşam şeklinizle insanları kendinize çekeceksiniz. Evinizde davet verebilirsiniz. Yakın çevrenizde görüşeceğiniz kişiler artıyor. Yeni fikirler, öğreneceğiniz faaliyetlerle kendinizi göstereceksiniz. Evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Evinizi paylaşacak kişiler olumlu kişiler olacaktır. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve çevrenizin genişlemesi size başka kapılar açabilir. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Hayatınızla ilgili planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlar size bakış açısı kazandıracaktır ve yabancılar, uzak yolculuklar gündeminizde önemli yer kaplamaya başlayabilir. İstemediğiniz kontrol edemediğiniz durumları sona erdirmek ğzere kararlar alabilrisiniz. Yayınlamak veya paylaşmak istediğiniz konuları paylaşacak zaman geldi.

BALIK

Kısa yolculuklarda, eğitimsel konularda, yakın çevrenizde kuracağınız ilişkiler sizi gruplar içersinde bir adım yukarıya taşıyabilir ve kalıcı olabilir. Yeni müşteriler olduğu gibi, eskilerle de ilişkilerinizi geliştireceksiniz. Salı merkür koç burcuna, mars boğa burcuna geçiş yapıyor. Çalışma şartlarınızın iyileşmesiyle maddi imkanlarınız artacak, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeminize gelmeye başlayabilir. İşlerinizle ilgili yeni konular üzerinde çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde hareketlenmeler, faaliyetler artacaktır. Cumartesi terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Ortaklaşa işler ve başka kaynakalrla ilgili kararlar vereceksiniz. Şimdiye kadar anlaşamadığınız kişilerle, işlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Değerlendirmeleriniz ortaklıklarınız ve yatırımlarınız hakkında olacak. Alacağınız kararlar içinde bulunduğunuz grupları değiştirmenize sebep olabilir ancak çalışacağınız iş ve konular yenilenebilir. Başka kapılar açılabilir.

Gamze Avcu