30 Haziran – 6 Temmuz 2014 burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftabaşında özel hayatınız, kendi önceliğiniz sizi meşgul edecek. Kendi meselelerinize öncelik verebilirsiniz. Salı günü merkür gerilemesi düzeliyor. Siz de belki kafanıza yatan bir takım anlaşmalar, ortaklıklar, ilişkiler için anlaşma yoluna gideceksiniz. Çarşamba çalışma ortamınız, işlerinizle, projelerinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İşlerinizi yaparken gerçekçi olmanız, sadece sizden istenenlerle detaylı bir şekilde ilgilenmeniz yeterli olabilir. Perşembe günü gruplarla fikirlerinizi paylaşma yoluna gidebilirsiniz. Cuma günü güneş pluto karşıtlığı, aile durumunuzda, kendinizle ilgili durumlarla ilgili sizi zorlayan şartlar meydana gelebilir. Sizi üzen güçler karşınızda yer alabilir. Manipule edilebilirsiniz. İlişkilerinize yansıyan zor anlarınız olabilir. Cumartesi günü de ilişkilerinizdeki terslikler sizi zorlayabilir. Ancak bu zorluğu yakın çevrenizden veya kardeşlerinizden destek alarak çözebilirsiniz. Pazar günü ilişkiler konusunda adım atmak için cesaretiniz artacaktır. En azından neyi yapmak istemediğinizi netleştirebilirsiniz.

BOĞA

Haftabaşında ailevi ve evinizle ilgili konularda kendinizi ön planda tutabilirsiniz. Ailenizden ilgi bekleyebilirsiniz. Eviniz için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu sebepten ilişkileriniz zorlayabilir. Salı günü geri giden merkür düz hareketine dönüyor. Maddi konularla ilgili kararlarınızı kesinleştirmiş olabilirsiniz ancak imza atmak için bir iki gün beklemeniz daha uygun. Çarşamba günü zevkleriniz, bireysel yapmanız gereken işlerinizi yapabilirsiniz ancak gruplar içersinden kişiler tarafından aldatılmamaya dikkat edin. Sizin ilginizi dağıtacak kişiler çıkabilir. Bir takım şeyler hakkında fiyat konuşabilirsiniz ancak size fazla gelebilir. Perşembe günü ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlerle ilgili grupsal çalışmalarınıza yön verebilirsiniz. Sizi maddi konularda yönlendireceklerdir. Cuma günü güneş pluto karşılıklı duracaklar. Siz kendinizi bildiklerinizle ortaya koymak isterken karşınızda sizi manipüle edebilecek durumlar, güçler sizi zorlayabilir. İşlerinizi yapma şeklinize karışabilirler. Yakın çevrenizde zorlanacağınız zamanlar olabilir. Siz kendinize ve bilginize inanırsanız dimdik durabileceksiniz. Bireyselliğinizi ortaya koyabileceksiniz. Haftasonu cesaret göstereceğiniz konular mücadele ile beraber zevk aldığınız konuları gerçekleştirebileceksiniz.

İKİZLER

Haftaya gruplarla olan işlerinizle yoğun başlayabilirsiniz. İletişim hızınız yüksek ve kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz ortamlarda olabilirsiniz. İşlerinizi yapış şekliniz, maddi konular hakkında istediğiniz çıkış yolunu bulmaya çalışabilirsiniz. Merkür salı günü düzeliyor. Sizin için iyi haber. Kendinizi daha rahat ifade edebilecek ve bireysel hedeflerinizi netleştirebilecek ve adımlar atabileceksiniz. Siz somut adımlar attıkça çarşamba günü kafanızı karıştırabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ancak yine de perşembe günü işleriniz, beraber çalıştığınız kişilerle, yaptığınız faaliyetlerle veya müşterilerinizle sorunlarınızı halledebilir ve maddi anlamda beklentilerinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Cuma günü güneş pluto karşılıklı duracaklar. Maddi konularda sizi tahrik edebilirler. Ortaklaşa çalışmalarınızla ilgili konularda maddi açıdan bazı saklı kalmış konuları duyabilirsiniz. Hemen tepki vermeden önce kendiniz değerlendirin. İsteklerinize uyup uymadığına size yararı olacak şekilde hareket ederseniz şans sizden yana olacaktır. Haftasonu dışadönük özel zevklerinizi gerçekleştirmek için çok fazla enerjiniz olacak.

YENGEÇ

Haftaya maddi konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani maddi kazanç fırsatları çıkabilir. Salı günü merkür düz hareketine dönüyor. İçe dönük planlarınız, gizli ajandalarınızı artık gün yüzüne çıkarmak için hazırlanmalısınız. Düşüncelerinizi ve planlarınızı maddi konulara dönüştürebileceğiniz, bazı fikirler alabileceğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz ancak kafanızı karıştıracak durumlar olabilir yakın çevrenizle ilgili. Çarşamba bireysel olarak sorumlu olduğunuz işlerle ilgili planlar yapabilir üzerinde evinizde çalışabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden teşvik edici sözler duyabilirsiniz çalışmalarınızla ilgili. Cuma günü güneş ve pluto karşı karşıya geliyor. Karşınızdaki kişiler, ikili ilişkiler sizin için manipülasyona açık durumlar yaratabilir. Sizi zorlayacak tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Siz mantıklı olursanız karşınızdakilere karşı dik durabileceksiniz. İnandığınız yönde tavırlarınızla sakin durmanız sizin yararınıza olacaktır. Haftasonu daha çok aileniz evinizle meşgul olacaksınız. Tamirat işleri yapmanız için de uygun olacaktır pazar günü.

ASLAN

Haftaya kendinizi geliştirebileceğiniz, kurduğunuz bağlantılarla ilgili, yaptığınız planlarla ilgili değişimlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Yolculuk planlarınız değişebilir. Evinizle ilgili sorunlar öne çıkabilir. Salı günü merkür düz hareketine dönüyor. Gruplar içersinde yapmak istediklerinizi, geleceğe dönük yapmak istediklerinizi netleştirebilir ve birkaç gün sonrasında adımlarınızı atmaya başlayabilirsiniz. Gruplar içersinde söylediklerinizi uygulama safhasına geçebileceksiniz. Çarşamba günü maddi konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Maddi konularda karşınızdakilerin niyetlerini iyice anlamaya çalışın sizing yanılmanıza sebep olabilirler. Perşembe evinizle ilgili sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir projenize başlangıç yapmanız, gruplarla beraber projelerinizi hayata geçirmeniz mümkün. Cuma günü Pluto ve güneş karşılıklı duracaklar, iş ortamınızdakiler, çalıştığınız kişiler ve işlerle ilgili durumlar sizi zorlayabilir ve kendinizi arka planda hissedebilirsiniz. Güveniniz sarsılabilir ancak değer verdiğiniz konularda ayaklarınız yere basar ve kendinize inanırsanız bunun da üstesinden geleceksiniz. Haftasonu gruplar beraber veya arkadaşlarınızla faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevreye kısa yolculuklar iyi olabilir. İletişim hattınız oldukça yoğun geçecek bir haftasonu olabilir.

BAŞAK

Haftaya ortaklaşa işleriniz, yatırımlarınız, başkalarının kaynaklarıyla ilgili işlerle başlayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yapmanız gerekenler sizi zorlayabilir. Salı günü merkür düz hareketine dönüyor. İş hayatınızda, toplumsal hayatınızda bir türlü ilerleyemediğiniz, yapmak istediklerinizle ilgili adımları birkaç güne atmaya başlayabilirsiniz. Maddi olarak da yapmak istediklerinize destek olacak bu adımları atarken en iyi durumu planlayabileceksiniz. Iş hayatınızla ilgili güzel sözler duyabilirsiniz. Çarşamba günü daha dışadönük olacaksınız. Bir iş görüşmesi yapabilirsiniz ya da sosyal faaliyetleriniz olabilir, gözönünde olacaksınız. Perşembe günü iş hayatınızla ilgili adımlarınız maddi olarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz haberleri getirebilir. Cuma günü pluto ve güneş karşı karşıya gelecekler. Bireysel olarak yapmak istedikleriniz sebebiyle gruplar içersinde kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sizi zora sokan zorlayan istekleriniz su yüzüne çıkabilir. Ancak gruplar içersinde veya arkadaşlarınızın yardımlarına olan inancınız, beraber olduğunuz gruplar veya organizasyonlara olan inancınız sizin güçsüz hissettiğiniz konularda rahatlamanıza destek olacaktır. Haftasonu gözönündesiniz. Hoşlanacağınız ortamlarda ilgi üzerinizde olabilir. Görüştüğünüz kişilerle cesaretinizi arttıracak konular konuşulabilir.

TERAZİ

Haftaya içinde bulunduğunuz gruplar, organizasyonlarda görüşmelerle başlayabilirsiniz. Maddi konularda halletmeniz gereken durumlar olabilir. Salı günü merkür düz hareketine dönüyor. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konular, yabancılarla olan ilişkileriniz, görüşmeleriniz hakkında adımlar atabilirsiniz. Bağlantı kurduğunuz kişilerle yeni anlaşmalar olabilir. Yabancı arkadaşlarınız size hoşlanacağınız ortamlar sunabilir. Çarşamba günü kendi başınıza kalmayı tercih edebilirsiniz. Maddi konularla ilgilenebilir, bütçenizle ilgili konularda çalışabilirsiniz. Kendi gelişimizle ilgili konularda atmak istediiğiniz adımlar olabilir. Kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz bir eğitim olabilir. Perşembe günü cesaretinizle yapabileceğiniz bir konuda bir fırsat bulacaksınız. Cuma günü güneş ve pluto karşılıklı duracaklar. Evinizle veya ailenizde bazı durumlar iş hayatınızda kendinizi güçsüz hissetmenize sebep olabilir. Yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Zorlayıcı kişiler kendinizi göstermenize, gözönüne çıkmanıza engel teşkil edebilirler ancak kendinizi bu ortaya çıkan durum hakkında yeterli hissebilir ve dik durabilirsiniz. Kendinize güven duymanız, çevrenizdekilerin sizi takdiri gibi durumlarla hislerinizi dizgin altına alabileceksiniz. Haftasonu dışadönük olacaksınız. Faaliyetleriniz artacak. Dışarda geçireceksiniz ve ilgi sizi özerinizde olacaktır.

AKREP

İş hayatınızdaki yoğunlukla haftaya başlayacaksınız. İşlerinizi bitirmek için çok çalışabilirsiniz ancak zorlanabilirsiniz. Salı günü merkür düz hareketine dönüyor. Ortaklaşa işleriniz, yatırım konusunda düşünceleriniz, bağlı olduğunuz kişi ve durumlarla olan ilişkileriniz hakkında fikirleriniz netleşiyor. Kendinizi ifade edebileceksiniz ancak birkaç gün daha beklemelisiniz. Çarşamba günü gruplar içersinde faaliyetleriniz artacaktır. Ancak özel hayatınızdaki kişiler veya durumlar sizi gruplar içersinde yanıltacak konuları önünüze serebilir. Perşembe günü organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğiyle kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili veya bağlı bulunduğunuz kişi ve durumlarla ilgili, başkalarının kaynaklarıyla ilgili yetersiz hissettiğiniz, isteklerinizin olmadığını düşündüşünüz konuları açıklayabilirsiniz. Cuma günü güneş ve pluto karşı karşıya geliyorlar. İşlerinizle ilgili durumlar, işinizi yapma şekliniz, yakın çevrenizdeki kişiler, görüşeceğiniz kişiler sizin planlarınızı bozabilirler. Yaptığınız planları, yabancılarla ilgili durumlarınızı, yolculuk planlarınızı tehlike altında görebilirsiniz. Ancak gruplar içersinde organize edeceğiniz kişilerin yardımıyla bu durumu sakin geçirebileceksiniz. Sonuçlarını hemen almak için hiçbir şeyi zorlamayın, bekleyin. Haftasonu kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarıyla olan ilişkileriniz üzerinde düşünme ve plan yapma fırsatları bulacaksınız.

YAY

Haftaya kendi gelişiminizle ilgili konular, ortaklaşa işlerinize de yansıyacak konularda geliştirebileceğiniz konularla başlayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde yeni bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Salı günü merkür gerilemesi duruyor, düz hareketine hazırlanıyor. İlişkilerinizde yaşadığınız ikilemler, yanlış anlaşılmalar, fikir çatışmaları konusunda ilerleme kaydedebileceksiniz. Anlaşmalar, görüşmeler için birkaç gün daha beklemeniz gerekebilir. Gruplar içersinde yapmak istediklerinizle ilgili konuşmalarınız netleşebilir, görüşmelerde karşınızdakilerin de fikirlerini kendi lehinize çevirebilirsiniz. Çarşamba iş hayatınız, toplumsal hayatınız hareketleniyor. Evdeki kişiler veya ailenizle ilgili durumlarda hayal kırıklığı olabilir. Perşembe günü gruplar içersinde faaliyetleriniz yeni kişilerle görüşmelerinizi sağlayabilir. İş hayatınızda yaptığınız işlerle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları görüşmelerle, yapacağınız organize işlerle çözebileceğinizi görebilirsiniz. Cuma günü pluto ve güneş karşılıklı duracaklar. Maddi konularda zorlanma, gelirinizle ilgili sizi zorlayacak konular, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili, ortaklaşa işlerinizde kendinizi gösterme isteğinizi zayıflatabilir. Sizi zora sokacak ödemeler çıkabilir. Otorite gördüğünüz kişilerle görüşerek, desteklerini alarak, eşinizin maddi konulardaki desteğini alarak bu durumu hafifletebilirsiniz. Haftasonu arakadaşlarınızın sizin isteklerinizi gerçekleştirdiğini göreceksiniz. Gruplarla faaliyetler size bir sürü kişiyle tanışma fırsatı sunacaktır. Arkadaş ortamında hoşlanacağınız bir kişiyle karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK

Evinizle ilgili çözümler, yaşam yerinizle ilgili durumlarla ilgilenirken ortaklaşa işlerle ilgili konularda gruplar içersinde sizi zorlayan kişiler durumlar olabilir. Salı günü merkür gerilemesi duruyor ve düz hareketine dönmeye başlıyor. İş ortamınızdaki, çalıştığınız kişiler, projeler veya gündelik yaşadığınız gecikmeler aksamalarla ilgili ilerleme sağlayabileceksiniz. Toplum içersinde veya iş hayatınızla ilgili istek ve arzularınızı başkalarının desteğiyle veya elbirliği ile gerçekleştirebileceğinizi göreceksiniz. Çarşamba günü yakın çevreniz sizi yanıltabilir, iletişimde olduğunuz kişilerin söyledikleri kendi gelişiminiz, fikirlerinizle ilgili konuları karıştırabilir. Siz kendi gücünüze inanın. Perşembe günü sağlık konusunda gelişme görebilirsiniz. Yapmak istediğiniz işlerde fırsatlar, çalıştığınız kişilerden gelecek destek sizi mutlu edebilir. Cuma günü pluto ve güneş karşılıklı duracaklar. Baskı yapacağınız kişiler sizin yüzünüzden kendilerini güçsüz hissedebilirler. Veya kontrol etme isteğiniz karşınızdakilerin istediğiniz gibi davranmasına engel teşkil edebilir. Kendinizi bu istekleriniz konusunda kontrol etmeniz gerekecektir. Haftasonu toplumsal hayatınız hareketleniyor. Başkalarına da cesaret aşılayacak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

KOVA

Hafta başında karşınızdaki kişilerin istekleriyle ilgilenmeniz gerekecektir. Iş hayatınızda sizi zorlayan kişiler olsa da siz kendi işlerinizi, görüşmelerinizi yapabileceksiniz. Salı günü merkür gerielemesi duruyor ve ilerleme hareketine başlayacak. Özel hayatınızda, bireysel yeteneklerinizle ilgili çalışmalarınızı artık ortaya koyma zamanı geliyor. Aşk konusunda kendinizi ifade edebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili çalışmalarınızı herkese gösterebilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili konularda çözümlere ulaşabilirsiniz. Çarşamba günü gelirlerinizle ilgili durumlar sizi yanıltabilir. Başkalarının kaynaklarıyla ilgili sizi zora sokabilir. Perşembe günü iş hayatınızdaki sorunları çözmek için fırsat bulacaksınız. Cuma günü pluto ve güneş karşılıklı duracaklar. Kontrol etmek istediğiniz ama yeterince edemediğinizi düşündüğünüz konular sizi zora sokabilir. Daha fazla çalışmanız gerektiğini, kendinizi yeterli görmeme duygularıyla başbaşa bulabilirsiniz. Ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilerden alacağınız destek ve yaptığınız sunduğunuz ürünlere olan inancınız sayesinde bu durumu daha rahat atlatabilirsiniz. Haftasonu kendinizi geliştirebileceğiniz, yabancıların olacağı, başka kültürlerle karşılaşabileceğiniz ortamlara girebilirsiniz. Aşk hayatınızda mutluluk yaşayabilir ve beraber yolculuklar planlayabilirsiniz.

BALIK

Haftaya maddi konularınızla ilgili fırsatların çıkmasıyla başlayacaksınız ancak bunun için herkesle paylaşabileceğiniz sunumlar hazırlamanız gerekebilir. Başkalarıyla paylaşmanız gerekenler olabilir. İş ortamınız veya çalıştığınız kişilerle ilgili durumlar sizi meşgul edebilir. Salı günü merkür geri hareketinden düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda şimdiye kadar yaptığınız hazırlıkların, çalışmaların sonucunu görebileceksiniz. Çarşamba günü ilgilendiğiniz kişileri yanlış anlama veya başka türlü anlama durumları olabilir. Konuştuklarınızı tekrar sormanızda fayda var. Perşembe günü birebir görüşmeleriniz olumlu sonuç verecektir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili faaliyetlerinizi gerçekleştireceksiniz. Yeni fikirler, sunumlar başkalarının hoşuna gidecektir. İkna edici olabilirsiniz. Cuma günü güneş ve pluto karşılıklı duracaklar. İstekleriniz ve vazgeçemediğiniz bireysel tutumlarda, gruplar içersinde sizi zor durumlara sokabilecek kişiler olabilir. Bireysel ifadelerinizin ikili görüşmelerde destek bulacağını görerek rahatlayabilirsiniz. İnanarak hareket ettiğinizi gösterebilirseniz destek göreceksiniz. Haftasonu bağlı olduğunuz kişilerle veya güvendiğiniz kişilerle ortaklaşa faaliyetler sizi memnun edebilir. Evinizde ağırlayacağınız misafirlerle konuşmalarınız sizi mutlu edecektir.

gamze avcu