30 Aralık Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya canlı enerjik başlıyorsunuz. Hatta yapmak istediklerinizle ilgili ilişkilerinizden gelen haksız tepkiler konusunda çözümler bulma fırsatı yakalayacaksınız. Herkese iyimserliğinizle kendinizi dinleteceksiniz.

BOĞA

Herkesle paylaşmak istediğiniz, yaptığınız planları uygulamakla ilgili sorunlar sizi geriyor olabilirç Hareketsiz kalmış olabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanarak veya yardım alarak üstesinden geleceksiniz. Herkes sizin iyimser tavrınız sebebiyle yardımcı olacak.

İKİZLER

İstediğiniz şartlarda davranamama ve sizden başka beklentilerin olması, gruplar içersinde bağımsız olmayı istemeniz sizin bağlı olduğunuz kişilerle ilgili, ortaklaşa işlerinizle ilgili sizi çıkmaza sokabilir. Siz ilişkilerinizi kullanarak, birebir görüşmelerle istediğiniz şartları sağlayacaksınız.

YENGEÇ

Evinizle ilgili sorunlar, çalışmalarınızda başkalarını düşünmek durumunda kalmanız ancak diğer yanda iş yaşamınız ve toplum içersinde bağımsız hareket etme isteğiniz ilişkilerinizde problem yaratıyor olabilir. Gündelik hayatınızdaki koşuşturmalarla bu soruna çözüm getirebileceksiniz.

ASLAN

Planlarınız değişikliği sizi şok edebilir ancak bu değişiklik hoşunuza gitmeyebilir. Yakın çevrenize, iletişim kurduğunuz kişilere karşı fevri olabilirsiniz. Haksızlığa uğramış gibi hissedebilirsiniz. Bu değişiklik özel hayatınızdaki bir suprizle size çözüm yolları sunacak..

BAŞAK

Maddi konularda harcamalarınızı artması ancak sizin de borçlardan bağımlı olmaktan kurtulmayı istemeniz özel hayatınızda problemlere yolaçabilir. Size alienizden gelecek supriz destek ve yardımla bu konuya çözüm getirebileceksiniz. Aile içindeki faaliyetlerle ilgili düzenlemeyi siz yapabilirsiniz.

TERAZİ

Kendinize zaman ayırmak hareketli zamanlarınızda zorlanmanız, ilişilerinize de vakit ayıramadığınız durum evinize yansıyabilir. Sizi evde zor duruma sokabilir. Yakınlarınız, kardeşleriniz, akrabalarınız sayesinde supriz bir şekilde bu duruma çözüm bulacaksınız.

AKREP

Yaptığınız işleri ortaya koyamamak sizi hareketsiz kılabilir ve kendinizi gösteremeyebilirsiniz. İş ortamınızdaki değişimler sabit kalamamak da sizi yoruyor. Bu durum sizin işleriniz, haberleşmelerinizin aksamasına yol açıyor olabilir. Çalıştığınız kişilerden gelecek supriz yardım odaklandığınız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak.

YAY

Arkadaşlarınız veya girdiğiniz gruplarla ilgili yaşadığınız müdahele edememe duygusunu bastırıyor olabilirsiniz. Onlara bağımlı kalmış olmanız sizi yoruyor. Halbuki siz bağımlı kalmak istemiyorsunuz ve bireysel olarak kendinizi ortaya koymak istiyorsunuz. Bu mücadele sizi maddi konularda, olmak istediğiniz konumu da etkiliyor. Özel hayatınızdan gelen supriz bir destek sizin etrafınıza karşı daha açık ve anlayışlı olmanıza yardımcı olacak.

OĞLAK

İş hayatınızda yaptığınız işlerde herkesi ikna etmek durumunda kalıyorsunuz. Halbuki bağımsız çalışmalarınız sizi heyecanlandırıyor. Yoğunluğunuz zaman zaman evinizi de etkiliyor.Bu durum ilişkilerinize konuşmalarınıza yansıyor olabilir. Çalışmalarınızı yalnız yaparak isteklerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilirsiniz.

KOVA

Online bir iş yapmaya çalışıyor ve haberleşme konusunda düzeninizi oturtmaya çalışıyorsunuz. Ancak uzak bağlantılarınızla ilgili kendi isteklerinizi uygulayamayabilir ve diğerlerinin fikrini almak durumunda kalıyor olabilirsiniz. Haberleşme iletişim konusunda getirdiğiniz yeniliği tam uygulayamamanız çalışmalarınızı ortaya koymanızı engelliyor. Arkadaşlarından alacağınız tavsiyeler, gruplarla bağlantıya geçerek size yardımcı olmaları konusundaki hareketleriniz yaşadığınız duraklamayı engelleyebilir.

BALIK

Gelirlerinizi sürekli değişimi sizi zorluyor olabilir. Ortaklıklarınızla ilgili ayağınızın başkalarına bağlı olması sizin adım atmanıza, risk almanıza engel oluyor. İş hayatınız, toplumsal hayatınızdan gelecek bir yardım maddi konulardaki aksamalarınıza derman olacak.