3 Ocak Cuma günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkilerinizdeki çatlak sizi ailenize karşı savunmaya geçirebilir ancak onlarla ters düşerek değil anlaşarak konuşmalısınız. Bağlanmaya ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınızla danışabilirsiniz.

BOĞA

İş ortamınızdaki kişiler ve konularla ilgili engelleme konusunda daha çok bilgi edinmeniz gerekebilir, siz planlarınızı uygulamada ısrarcı olabilirsiniz. Yakın çevrenizden bilgi almaya çalışırken daha anlayışlı dinleyen bir tavırda olmanız farklı fikirlerde olsanızda sizi bir noktada buluşturabilir. Otorite gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz.

İKİZLER

İstediğiniz şekilde sizi kabul etmeleri, isteklerinizi yapma, yeteneklerinizi gösterme imkanı bulamamanız, hayatınızla ilgili hedeflerinizin ne olduğunu tekrar düşünmenize sebep oluyor. Bağlılıklarınızla ilgili düşünceleriniz artabilir. Hedeflerinizin başka olması konusunda kendinize eziyet edebilirsiniz. Hayata bakış açınızla ilgili değişim ne istediğiniz konusunda yardımcı olabilir. Araştırma yapmanız gerekebilir.

YENGEÇ

Evinize dair, yapmak istediğiniz işlerle ilgili bağımsız kalamamanız konusunda sizinle tartışmaya girebilirler. Karşınızdaki kişilerle görüşmelerinizde ılımlı olmanız anlaşma yoluna gitmenize yardımcı olabilir. Güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz.

ASLAN

Gündelik hayatınızdaki değişimler sizin yakın çevrenize uyum sağlamanıza engel olabilir. Çalışma ortamınıza dair konularda eksikleriniz, mücadele veremediğiniz durumlarla ilgili zorluk çekebilirsiniz. Çalıştığınız, hizmet verdiğiniz kişilerle görüimelerinizde daha yapıcı olmanız faydalı olacak. İlişkilerinizden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK

Özel hayatınızı etkileyen maddi konularla ilgili önlem alamamak, kendi kararlarınızla harcamalarınızı yapamamak sizi zor duruma sokuyor. Kendi başınıza karar vermeden diğerlerinden de fikirlerini de almanız bu konuda daha fazla zora girmenizi engelleyebilir. Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor.

TERAZİ

Evinize ait problemleri çözmeniz sizi zorlayabilir. Hareketli haliniz de yetişememenize sebep oluyor. Evdekilerle konuşmalarınızda daha yumuşak davranarak bu durumun çıkmaza girmesine engel olabilir. Özel hayatınızdaki kişilerden yardım alabilirsiniz.

AKREP

Yakın çevrenizle ilgili sorunlar, iletişim, haberleşme konularındaki kontrol mekanizmaları sizi hareketsiz kılıyor. Yaptıklarınızı ortaya koyamamak sizi zorluyor. Çevrenizde konuşulanlara karşı siz de ters tutum içerisinde olursanız olay büyüyebilir. Bu konuda ailenizden yardım alabilirsiniz.

YAY

Maddi konulardaki problemler arkadaşlarınız veya gruplar içerisinde başkalarına bağımlı kalmanıza sebep oluyor. Bağlı bulunduğunuz kuruluşlar ve kişilere karşı durmamanız, anlaşarak ortak bir noktaya gelmeniz için yararlı olabilir. Bilgi toplamalısınız.

OĞLAK

Sizi rahatsız eden konular iş hayatınızda duraklamanıza, karşı çıkmanıza sebep oluyor. Kurduğunuz ilişkilerden gelen taleplerle ilgili konuşmalarınızda ılımlı olursanız daha iyi olacaktır. Hedeflerinizi iyi belirlerseniz doğru yolda ilerleyebilirsiniz.

KOVA

Kendi içinizde yaptığınız çalışmaları dışarıya aktaramamak, açıklayamamak konusundaki zorluklarınızı çalışma ortamınızdaki kişilere karşı olmadan anlaşma yoluna giderek çıkış yolu bulmanıza yardımcı olabilir. Kendinize güvenerek, etrafınızla ilgili olarak çözüme ulaşabilirsiniz.

BALIK

Arkadaş veya gruplarla yaşadığınız zorluklar bağlı bulunduğunuz kişilere, kuruluşlara karşı savunma yapmanıza sebep oluyor. Yetenekleriniz ve becerileriniz konusundaki özgüveninizi bu sorunlara karşı savunma olarak kullanmamanız, kendi içinizde sorunun hangi aşamalarda meydana geldiğini düşünmeniz daha doğru olur.

https://twitter.com/astrologiae