3 Mart Pazartesi Burçlar

Bugün sizi ne bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınıza dair duyacaklarınız sizi heyecanlandırıp sinirlendirebilir ancak siz duyduklarınızın esas sebebini anlayacak ve durumu idare edebileceksiniz.

BOĞA

Beklenmedik haberler sizi sıkıntıya sokabilir. Ancak gruplar veya arkadaşlarınızın yardımıyla haberlerin gerçek sebebini anlayacaksınız.

İKİZLER

Ortaklaşa işleriniz ve bağlı olduğunuz kişiler ve kendi kaynaklarınızla ilgili konulardaki gerilim sizin gruplar içersindeki tavrınızı değiştirebilir. Ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili kişiler sizi bu konuda rahatlatacaklar.

YENGEÇ

İlişkileriniz, iş hayatınızla ilgili kişiler gerilmenize sebep olabilir. Planlarınızda değişimler yaparak bu durumun üstesinden gelebileceksiniz.

ASLAN

Gün içersinde sizi zorlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı uygulamanıza engel olan durumlar sizi yorabilir. Durumunuz başkalarıyla paylaşırsanız çözüm bulmanız daha kolay olacaktır.

BAŞAK

Başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda endişeleriniz artabilir. Kararsız bir gün olabilir. İlişkide bulunduğunuz kişiyle konuşarak bu konuda gerçekleri görerek çıkış yolu bulabilirsiniz.

TERAZİ

Eviniz ve iş hayatınızla ilgili konulardaki geriliminiz bazı kişilerle yollarınızı ayırmanıza sebep olabilir. İş ortamınızda bir düzenleme ile konuyu problemleri çözebilirsiniz.

AKREP

Yaptığınız işlerle ilgili bazı terslikler sizin iş ortamınızda bazı işlerinizi veya bazı kişilerle ilginizi bitirebilir. Kendi yeteneklerinizi kullanarak bu zor durumu aşabileceksiniz.

YAY

Maddi konulardaki gecikmeler ve problemler sizi zor durumda bırakabilir. Kararsız kalabilirsiniz. Evinizde ailenizle paylaşarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz.

OĞLAK

İlişkiler ve kendi istekleriniz arasında kalabilirsiniz ve kendinizle ilgili bazı kararlar alabilir ve yaşam alanınızı değiştirebilirsiniz. Bazı kişilerle görüşerek bu durumunuzu paylaşacaksınız.

KOVA

Bazı alışkanlıklarınızla ilgili söylenenler sizi etkileyebilir ve görüştüğünüz kişilerden vazgeçmenize sebep olabilir. Değer verdiğiniz kişilerle ilgili tekrar düşüneceksiniz.

BALIK

Gruplarla ve kendi başınıza yapmak istedikleriniz hakkında gerilim yaşayabilirsiniz. Bunun sonucunda maddi kaynaklarınız değişebilir. Kendinizi istediğiniz konumda görme isteğiniz aldığınız kararı etkileyecek.

gamze avcu