3 Gündür Tinder’da adeta bir ajandım

Yaşımı saklamadım ama tabii ki isim ve fotoğraflar ben değildim.

İrem Moralı İrem Moralı

Günlerdir yakın çevrem tarafından aylardır çektiğim diş sıkıntımın hortlaması sebebiyle evdeyim. Evdeyim çünkü sağ yanağım,adeta ceviz yutmuş sincap gibi olduğu için ve ağrımda olduğu için sokağa çıkamıyorum. O yüzden canım evde tek başıma otururken çok sıkıldı veeeeeeee bir ajanlık yaptım.

Epeyce uzun zamandır merak ettiğim Tinder’da kendime sahte bir hesap açtım.

Yaşımı saklamadım ama tabii ki isim ve fotoğraflar ben değildim.

Başladım tek tek adamları kaydırmayaJ Şimdi bilmeyenler anlatayım; bu Tinder’da beğendiğiniz biri olursa eğer, saga kaydırıyorsunuz fotoğrafı,beğenmediyseniz sol tarafa kaydırıp eliyorsunuz.

Eğer ki sizing Like ettiğiniz adam da size beğenmiş ise; o zaman “match” oluyorsunuz ve eğlenceli dakikalar başlıyor. Herkes birbirine genellikle yalan söyleyerek başlıyor.

Bazı adamlar açıklama kısmına “evli” olduklarını belirterek kartları açık oynayarak başlıyor diyaloğa,ama bazıları iki,üç sohbetten sonar “yaa bişey söyliyceğim ama kızma!” Diyerek evli olduklarını itiraf ediyorlar.

Tabi ben adamları taker taker elerken kaç tane yakın arkadaşıma,ve kaç tane evli arkadaşıma da denk geldiğime inanamazsınız. İnanın içimden; şunları bir oyuna getirsem mi acaba diye geçirmedim dersem de yalan olur.

Ama yapmadım.. Belki de yaptım,yapmışımdır,yapmış da olabilirim… Kim bilirJ

Siz yine de dikkatli olun…

Bunu okuyan bütün Tinder’daki tanıdığım erkeklerin şu dakikalarda hesaplarını kapatmaya kalkabileceğini (evlilerin) veya bu bir kaç gün içerisinde konuşup fingirdedikleri kadınları yeniden gözden geçireceklerine eminim. Azıcık heyecan,azıcık panic iyidir beyler… Sşz dua edin ki eşlerinize söyleyecek yapıda biri değilim.

Neyse sonar az ileri götürdüm araştırmamı ve “evli çiftlerin swinger” arayışlarına girdim. Orada pek bir ilerlemedim,kimseyle konuşmadım ama açıklama kısmında İzmir’li oldukları,yazları Alaçatı’da oldukları,hatta bazılarının bir araya geldikleri taktirde bu çiftin en lüks otelde hep birlikte konaklama imkanı sunacağını da şoklarla okudum.

“Evli ve mutlu bir çiftiz. Ama evliliğimizi renklendirmek bizim de hakkımız değil mi?” yazanlar, “Eşimle Mavi yolculukta bize eşlik edecek özgür ruhlu bir bayan arıyoruz,unutulmaz mavi yolculuk ister misiniz?” diye yazanlar mı istersiniz? Daha nelerrrr neler….

Bazısı da gayet düzgün. Evli ama acıklı bir evliliğe sahip adamlar da var. Amaçları sadece hiç tanımadıkları bir kadınla dertleşmek olanlar da var. Adam yazık nasıl bunalmışsa artık…

Aslında işin özü; Tinder “yalnızlar platform” ve kimisi seks arayışında,kimi fantazi,kimi gerçekten hala düzgün arkadaşlıklar edinebilmeyi umuyor, kimisi önünde çektirdiği son model arabasıyla kadınları “ aaa bunda para varmış,buluşayım” dedirteceğini sanıyor. (tabi bu arada o araç kendisinin çalıştığı oto galerinin de olabilir,kendisi oto tamircisi olma ihtimalini de sakın göz ardı da etmeyin hanımlar)

Dürüst olayım 3 tane adamla arkadaş oldum. Açıkca itiraf da ettim benim bu taraklarda bezim olmadığını da. Ve söyledim “ben ajanlık yapıyorum köşe yazım için malzeme topluyorum” diye. Yalvardılar lütfen bizi yazma diye. Elbette yazmayacağım. Onların eşlerine hala aşık adamlar olduklarını,evliliklerinin yürümesi adına aslında bir yandan da çok savaş verdiklerini, fakat eşlerinin de biraz tuhaf oldukları için de bu adamların buralarda biraz umut,biraz yalnızlıklarını giderebilmek adına 2,3 sohbet istediklerine eminim. Zaten bunlarla konuşurken aynı zamanda “Yaşam Koçluğu” yapıyor oluşumun da faydasını da görmedim dersem yalan olur.

Çiftler de bir de arayış genellikle “Bisexüel bayan veya çift “oluyor.

Sonra çiftle ekliyor ;“ güzel dostluklar için buradayız”.

Ne dostluğu ayol?.... Düpedüz fantazi peşindeyiz yazsanıza bari daha dürst olursunuz.

Bu arada gözlemlerime gore; Tinder’daki erkeklerin arasında body çalışmayan,spora düşkün olmayan,Üniversite okumamış,iyi işi olmayan,gelir durumu yüksek olmayan adam yok denecek kadar az. (sesli gülüyorum şu anda)

Yani bu Ülkede her adam zengin ve eğitimli kızlar haberiniz olsun,rüyalarda zengin olsun.

Şimdilik benden bu haftalık bu kadar… Tinder gözlemlerime,ajanlığıma devam eder miyim henüz karar vermedim. Ama muhtemelen etmem…

Yine de bu komik deneyim için,diş ağrıma bir nebze olsun vaktimi geçirtip iyi geldikleri için teşekkür ederim…

Sizlerin de Tinder tecrübeleriniz varsa bana Instagram DM yoluyla veya Mail yoluyla ulaşıp anlatırsanız bende yazarım (yazmamı isterseniz tabi)

Sevgiler