3-9 Kasım 2014 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Kişisel konularda, kendinizle ilgili durumlar gündeminizde ön plana çıkacaktır bu hafta. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklar veya başkalarıyla paylaştığınız işler veya faaliyetlerde problemleri çözme fırsatı yakalayacaksınız. İş hayatınız ve toplumsal hayatınızla ilgili güç kazanma isteğiniz konusunda sizi engelleyen koşulları aşabileceksiniz. İstemediğiniz kişi ve durumlarla ilgili temizlik ve düzenleme yapabilirsiniz. Birlikte faaliyetleriniz olan ilişkilerinizle ilgili isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Cuma günü boğa burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber maddi konularda bazı kararlar alabilir veya bir durumun tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Ortaklaşa konularınızla ilgili yeni bilgiler alabilir. Yeni durumları tekrar değerlendirebilirsiniz.

BOĞA

Hafta başında kendi içinize dönük olsanız da, hafta ortasında hareketli zamanlarınız başlıyor. İlişkiler konusunda hayatınızda yolunda gitmeyen, düzenlemek istediğiniz konuları çözümleme fırsatı bulacaksınız. Kökten temizleme fırsatı bulabilirsiniz. Değişim fırsatıyla beraber yolunda gitmeyen koşulları istediğiniz hale getirebileceksiniz. Kafanız karışık ise olayları netleştirebileceksiniz. Cuma günü boğa burcundaki dolunay kendinizle ilgili kararlarınızı netleştirmeniz için dönüm noktasına geldiğinizi gösterecektir. İlişkileriniz, ortaklarınız konusunda değerlendirme yapabilirsiniz. Yeni bilgiler edinebilir veya yeniden değerlendirme olanağı bulabilirsiniz.

İKİZLER

İş ortamınız, çalıştığınız kişiler, yaptığınız işler ve de hizmet verdiğiniz konularla ilgili yeni durumlarda harekete geçebileceksiniz. Ortaklaşa işlerinize dair işlerde veya hizmetlerde, çalışma şartlarınızda sizi zorlayan, problem yaratan konularla ilgili harekete geçebileceksiniz. İpleri elinize alabileceksiniz. Kurduğunuz bağlantılar, işler sizi yeni methodlarla, istediğiniz şekilde çalışmanıza dair fırsatları sunacaktır. Cuma günü boğa burcunda meydana gelecek dolunay sizi tatmin etmeyen durumlarla ilgili kararlarınızı vereceğinizi, sonuçlarının yapacağınız işlere de yansıyacağı düzenlemelerin olacağını gösteriyor. Çalışma şartlarınız, işleriniz veya projelerinizle ilgili yeni durumlar sizi başka platformlara taşıyabilir. Hizmet verdiğiniz konularla ilgili yenilikleri farklı bir şekilde, farklı tekniklerle değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ

Toplumsal hayatınız veya kariyer hayatınızla ilgili konularda hareketli günler geçirebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkilerde yolunda gitmeyen, sorun olarak gördüğünüz konularda kendinizi ifade edebileceksiniz. İlişkilerinizden beklentileriniz, istekleriniz ön plana geçiyor. Ortaklık konusunda adımlar atabilirsiniz. Sizi güçlendiren hamleleriniz olacaktır. Cuma günü boğa burcunda gerçekleşecek dolunay gruplar içersinde, bulunduğunuz organizasyonlarda bazı bitişler olabileceği gibi, kendi istekleriniz doğrultusunda bazı düzenlemelere gidebileceğinizi de gösterecek. Gruplarla, arkadaşlarınızla ilgili konularda bazı sonuçlara varabilirsiniz. Bireysel konularla, özel hayatınız, aşk ve varsa çocuklarla ilgili durumlarda kendinizi ifade etme, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşma fırsatı bulacaksınız. Farklı bir özelliğinizi ilişkileriniz içersinde ortaya koyma fırsatı olabilir.

ASLAN

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda yarım kalan işlerinizi tamamlayabileceğiniz, varsa hastalıklarla ilgili konularda çözümler bulabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Ya da ipleri siz ele alıyorsunuz. Evinizle ilgili bir çok konuyu düzeltme, düzenleme, kafanıza takılanları çözme konusunda fırsatlar olacaktır. İş hayatınızdaki hareketlilikle beraber eviniz ve ailenizle ilgili konuları da kendi isteklerinize göre düzenleyebileceksiniz. Cuma günü gerçekleşecek boğa dolunayında iş hayatınız ve toplumsal hayatınızda sizinle ilgili bazı durumların sonuçlarını görebilirsiniz. Bazı kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Sonuçları ailenize ve de yaşamsal alanınıza yansıyabilir. Ev ve ailenizle ilgili yeni durumları değerlendirme olanağı bulacaksınız. Harekete geçmeniz için aile ve ev konularında gelecek haberlere göre organize olacaksınız.

BAŞAK

Yakın çevrenizdeki olaylar, kişiler, işlerinizle ilgili kişiler sizi istekleriniz ve kendinizi ifade etmeniz için etkili olacaktır. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda yakın çevrenizle olan problemleri, hoşunuza gitmeyen şartları değiştirerek adımlar atabilirsiniz. Kendinizi gösterme isteğiniz konusunda inandığınız kişiler size destek olacaktır. Ancak çnce kendinizle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda adımlar atmanız gerekecektir. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Yabancılarla ilgili, yolculuklarla ve de planlarınızla ilgili bir konuda tamamlanma, sonuca erişme yaşabilirsiniz. Hayatınızdaki konularda kararlar verebilirsiniz. Yakın çevreniz, işlerinizle ilgili iletişim kurduğunuz kişilerle olan faaliyetlerinizde kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kabul ettirebileceğiniz fırsatlar olacaktır.

TERAZİ

Hafta başında beraber çalıştığınız kişilerle ilgili durumlar maddi konulardaki gelişmeleri etkileyebilir. Maddi konular ve gelirler konusunda zihninizi meşgul eden şartları, koşulları, olayları eleyecek, düzeltecek ve problemlerinizi çözebileceksiniz. Aile içersinde maddi konularla ilgili durumları siz ele alacaksınız. Bu konuda bazı kişilerle görüşmeleriniz haftanın diğer yarısında sizi meşgul edebilir. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklardan gelen maddi imkanlar veya yatırımlarınızla ilgili bazı sonuçlara varacaksınız. Kredilerinizle ilgili düzenlemeler kararlar olabilir. Yeni gelir kaynaklarınız olabilir. Bütçenizi yeniden düzenleyeceğiniz değişiklikler kapınızda olacaktır.

AKREP

Kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili değişimleri yine hayatınızda yolunda gitmeyen sizi rahatsız eden kişileri temizleyerek veya yakın çevrenizi değiştirerek yapabilirsiniz. Girişimleriniz gelişiminiz için engel teşkil eden kişileri veya çevreyi değiştirmenize sebep olacaktır. Çalıştığınız ortamla ilgili ani bir bitiş sözkonusu olabilir. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Bir ilişkinizin bitişi söz konusu olabilir. İlişkiniz yoksa sizin için önemli kişilerle ilgili konularda kararlar almanız mümkün. Varolan problemlerinizle ilgili artık eski tavır ve davranışlarınızda eskiyi bırakmanız mümkün. Kendinizi etrafınızdaki kişilere dair memnun olup olmadığınızı sorgulayabilir ve buna göre yön belirlemeye başlayabilirsiniz.

YAY

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda sizi harekete geçirecek durumlar olabilir. Korkularınız, yetersiz bulduğunuz, kontrol edemediğinizi düşündüğünüz gelişmeler, maddi konulardaki zorluklarınız sizi önlemler almaya, farkında olmadığınız durumları değiştirmeye yöneltebilir. Bireysel zevklerinizle ilgili değişimler yapmaya karar verebilirsiniz. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. İşleriniz, çalışma ortamınız ve kişilerle ilgili bir bitiş yaşabilirsiniz. Alacağınız kararlar sağlık konularında da olabilir. Sizi boş yere meşgul eden kişiler, müşteriler, hizmet verdiğiniz konularda bilinçli değişiklikler yapmanız mümkün. Hayatınızda zorluk yaşadığınız ilişkileriniz, kontrol altına alamadığınız durumlarla ilgili fikirlerinizi, planlarınızı tekrar gözden geçireceksiniz.

OĞLAK

Yakın çevrenizde karşılaştığınız durumlar arkadaşlarınız, bulunduğunuz ortamlar, organizasyonlarla ilgili sizi harekete geçirebilir. İsteklerinizi yapmak için harekete geçirebilirsiniz. Şimdiye kadar çözemediğiniz durumlar varsa üzerine gidebileceksiniz. Gruplar içersinde yapacağınız aksiyonlar kendinizi ortaya koymanıza yardım edecektir. Sizin bazı koşulları değiştirmeniz gerekebilir. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Bireysel olarak girişimlerinizde kendizi ifade etme şekliniz bu sefer farklı olacaktır. Bireysel girişimlerle gruplar içersinde güçlü konumlar elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızı, grupları fikirlerinizle, düşüncelerinizle etkilemenin yollarını bulabileceksiniz. İşlerinizden gelen maddi imkanlar ortaya çıkabilir.

KOVA

Maddi konulardaki bazı durumlar iş hayatınızda bazı önlemler almanıza sebep olabilir. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda değiştirmek, düzeltmek istediğiniz konular olabilir. Yolunda gitmeyen şartları veya kişilerle olan ilişkilerinizi kontrol altına almak isteyebilirsiniz. Bunun için harekete geçebilirsiniz. Görüşmeler, kısa yolculuklar aniden sizi meşgul edebilir. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Ail eve yaşamsal alanınızla ilgili değişimler artık sonuca ermek üzere. Evinizi değiştirebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler için kararlar verebilirsiniz. İş hayatınızda sizi etkileyecek yeni bilgiler, görüşmeler oluşabilir. Hazılandığınız sunumları yapmak için uygun bir hafta olacaktır.

BALIK

Yayınlamak, herkesle paylaşmak istediğiniz konularda veya kendi gelişiminizle ilgili faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Bakış açınızın değişimiyle birlikte içinde bulunduğunuz gruplar ve organizasyonlarda konumunuzu değiştirecek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Cuma günü boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Yakın çevrenizde değişimin sonuçlarını görebileceksiniz. İş yapış şekliniz değişebilir. İletişim şeklinizin değişmesi sizin gruplar içersindeki yerinizi farklılaştırabilir. Gelişiminiz için uygulamaya geçebileceksiniz. Yeni faaliyet ortamları, bakış açınızın değişimi sizi değiştirecektir.

gamze avcu