3 - 9 Ağustos haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Zevkleriniz, kendinizi ortaya koymak veya kendi isteklerinize göre hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak ortaklaşa işlerinizle ilgili konular sizi sınırlayabilir. Aşk ve sizi memnun eden konulardaki faaliyetlerinzle ilgili kalıcı girişimleriniz de olabilir. Ailevi veya yaşamsal alanınıza dair konularda ortaklaşa hareket edeceğiniz kişiler, aile bireyleriyle ortak girişimler sonuç verecektir. Kendi isteklerinizi onlara da empoze edebilirsiniz. Özel hayatınızda özel konuşmalar, kendinizi oldukça özgüven sahibi birisi olarak yaratıcı bir şekilde lanse etmeniz mümkün. Hayattan beklentilerinizi ve aşkınıza olan duygularınızı veya kendinizi çevrenize göstermek istediğiniz konularda yaratıcı ifadelerinizle anlatacak ve kendinizle gurur duyacaksınız. Merkür başak burcuna geçiyor. Çalıştığınız işler veya kişilerle daha planlı programlı işler yapabilecek ve gündelik hayatınızı organize edeceksiniz. Maddi konularda harcamalarınızı da düzenlemelisiniz. Mars aslan burcuna geçiyor. Zevklerinizle veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda, aşk hayatınızla ilgili isteklerinizi farkedebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz bu dönemde.

BOĞA

Aile içersinde, yaşamsal alanınızda gayet mutlusunuz, ancak ilişkilerinizde yaşadığınız problemler sizi girişimlerde bulunmaya itebilir. Ailenizle yakın akrabalar veya yakın çevrenizdeki kişilerle kuracağınız ilişkiler, isteklerinizi aktarmanız ailenizle diğer kişiler arasında aracı olmanızı sağlayabilir. Aile veya yaşam alanınızdaki kişilerle aranızdaki problemleri çözmeniz için ise çok uygun bir hafta olacaktır. Bazı konuları alttan almanızda fayda var. Etrafınızdaki kişilerin yerine kendinizi koyarak ne istediklerini anlamalısınız. Merkür başak burcuna geçiyor. Biraz daha kendinize vakit ayırabilecek ve özel hayatınızı düzenleyebileceksiniz. Varsa hobileriniz, çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilir, hoşlandığınız kişilerle görüşmelerinizi düzenleyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konuları araştırabilirsiniz bu dönemde. Mars aslan burcuna geçiyor. Ailenizin ve sizin beklentilerinizi karşılayacak girişimleriniz, evinizle ilgili dekorasyonlarınız için faaliyetleriniz sizi memnun edecektir.

İKİZLER

Yeni konular, görüşmeler, maddi konularda girişimleriniz, yakın çevrenizle olan diyaloğunuz, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz size oldukça farklı kapılar açabilir. Sunumlarınızda herkesi etkileyecek yaratıcı ifadelerinizle kalıcı yeni işlere başlayacak, eski işlerinizi de tamamlayacak ve maddi olarak da noktayı koymak için girişimlerinizi başlatacaksınız. Girişimci gruplarla işlere veya eğitimlere girebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz merkür başak burcuna geçiş yapıyor. Görüşmelerinizde toparladığınız bilgi, görüş, bakış aöısı veya beklentileri organize edeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Zihinsel ve yaşamsal alanınızda daha organize bir şekilde hareket etmeye başlayacaksınız. Evinizden çalışmalarınız olabilir bu dönemde. Mars aslan burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevreniz aldığınız yeni işler, ilgilendiğiniz konularla ilgili araştırmalarınız, girişimleriniz artacaktır. Yakın çevrenizle ilgilenebilir ve isteklerinizi gerçekleştireceğiniz kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızla kendinizi gösterebileceksiniz.

YENGEÇ

Maddi anlamda kendinizi güvende hissetmek veya gelir etmek için beklentilerinizi karşılayacak fırsatlar karşınıza çıkıyor ancak kendinizi ortaya koymak istediğiniz, üzerinde çalıştığınız konularla ilgili gelir elde etmek ve beklediğiniz kaynakları oluşturmak için çaba göstermeniz gerekebilir. Ya da gelir elde etmek istediğiniz, konuşmalarınızla, yazılarınızla, yaratıcı ifadenizi ortaya koyarak gelir elde etmek istediğiniz girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. Maddi kaynaklarınızı veya kendinizi göstermek istediğiniz konularda araştırmalarınız ve çalışmalarınız başlayabilir ve yakın çevrenizle görüşmeler olabilir. Bir düzene girebilirsiniz. Neyi nasıl yapacağınız konusunda bilgi toplamaya başlayabilirsiniz. Mars burcunuza geçiyor. Gelir kaynaklarınızı nasıl organize edeceğinizi organize ederken istediğiniz şartları oluşturmak için de girişimlerde bulunacaksınız ve mücadele edeceksiniz bu dönemde. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi gösterebilirsiniz.

ASLAN

Çevrenizden gördüğünüz ilgi ve alaka ile ilgili kendinizi değerlendirme ve gözden geçirme şansı bulabilirsiniz. Etrafınızdan size değer veren kişilerden ve gözönünde olduğunuz konularla ilgili konulardan pay çıkartabilirsiniz ancak bu gururlanacağınız konularla ilgili hayatınızda kalıcılık sağlamak için kendinizi sorgulayarak isteklerinizin neler olduğunu gözden geçirebilirsiniz. Veya girişimler başlatabilir ve kendinizinde beğendiğiniz yönlerinizi, yaratıcılığınızı geliştirmek adına faaliyetleriniz olabilir. Merkür başak burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde maddi konularda bütçenizi düzenleyebilir ve gelir kaynakları yaratmanın yollarını arayabilirsiniz. Değer verdiğiniz konuları ve sahip olduklaınızla ilgili bir değerlendirme yapma fırsatı da bulabilirsiniz. Sizin kendinizi nasıl gördüğünüz ve de nelere sahip olmak istediğinizle ilgili gözlemleriniz ve düzenlemeleriniz olacaktır hayatınızda. Mars aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu size enerji verecek, özgüveniniz artacaktır. Etrafınızla ilgili olacak ve de isteklerinizi yapmak için harekete geçeceksiniz.

BAŞAK

Kendinizle ilgili göstermek istediğiniz özellikleriniz, beklentilerinizin gerçekleşmesi konusundaki isteğiniz henüz açığa çıkmadı ancak yakın çevrenizde bu konuda düzenlemeleriniz, değişimleriniz olmuş olabilir. Varsa eğitim konularında, kendinizle ilgili geliştirmek istediğiniz konulardaki girişimleriniz kendinizi ortaya koyma konusunda sizi harekete geçirecektir. Şartlarınız olgunlaşıyor. Yönetici gezegeniniz merkür burcunuza geçiş yapıyor. Zihinsel olarak daha rahat olacaksınız. Düzeni, organizasyonu ve planlı olmayı seviyorsunuz. Etrafınızla ilgilenecek ve fikirlerinizi düşüncelerinizi kullanarak kendinizi istediğiniz şekilde ifade etmeye fırsatlar bulacaksınız. Mars aslan burcuna geçiyor. Etrafınızla olan iletişiminizde kendi isteklerinizi gerçekleştirme olanaklarını nasıl elde edeceğinizi öğrenebilir veya gözlemleyebilirsiniz. Arka planda kendinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştireceğiniz faaliyetlerin hazırlıklarını yapacaksınız.

TERAZİ

Sosyal gruplar, sizi onore eden gruplar, gruplarla çalışmalar beklentilerinizi de yükseltmiş olabilir. Sizin için önem kazanan gruplar aracılığıyla maddi konularda yaşadığınız engellemeler veya kısıtlamalara dair harekete geçebilirsiniz. Maddi konulardaki sorumluluklarınız veya gelir kaynaklarınızı kalıcı kılma konusundaki mücadeleniz iş hayatınızda istediğiniz şartları da getirebilir. İş ve toplumsal yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirseniz maddi konulardaki kısıtlanmalarınız da boşa gitmeyecektir. İstediğiniz şartlar oluştu mu, girdiğiniz gruplar içersindeki kazançlarınız veya beklentileriniz gerçekçi midir, bunları gözden geçirebilirsiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. İş ve toplumsal hayatınızın getirileri, içinde bulunduğunuz sosyal grupların katkılarının beklentilerinizi gerçekleştirip gerçekleştirmediği konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi düzene koymak istediğinizi düşünebilirsiniz ve kendinize dönük konularla ilgili organize olmak isteyebilirsiniz bu dönemde. Yazı yazmak da sizin için zevkli olabilir. Mars aslan burcuna geçiyor ve istediğiniz şartlar konusunda gruplar içersinde liderliği ele almak isteyebilirsiniz. Gruplarla çalışma veya onları yönlendirme konusunda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

AKREP

Toplumsal yaşamınızda ve iş hayatınızda yaşadığınız yükseliş, gözönünde olmanızla beraber çevrenizde görüştüğünüz kişilerin artması sizi memnun ediyor. Bu durumun sizin için anlamını sorgulayabilir ve hayatınızı yönlendirirken verdiğiniz kararlar konusunda da ne derece sizi hoşnut ettiğini sorgulayabilirsiniz. Hayatınızdaki hareketlenme ve de iş yaşamınızdaki kazançlarınız konusunda kalıcılık sağlayabileceğiniz şartları oluşturmak için girişimleriniz olabilir. Merkür başak burcuna geçiyor. Gireceğiniz gruplar, içinde bulunduğunuz organizasyonlarla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Gruplar içersinde görüşmeleriniz, projeleriniz başlayabilir bu dönemde, detaylı çalışmalara başlayabilirsiniz. Bu şekilde kazandığınız değerleri de kalıcı hale getirebileceksiniz. Mars aslan burcuna geçiyor. Bu dönemde toplumsal yaşamınız ve iş hayatınızla ilgili isteklerinizi ve arzularınızı gerçekleştirmek üzere faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yoğun ve hareketli günler sizi bekliyor.

YAY

Yurtdışı bağlantılar, uzak seyahatler, yabancıları içeren konular veya kendi gelişiminiz, başkalarıyla paylaştığınız düşünce ve fikirlerinizle ilgili konularda faaliyetler sizi memnun edecektir. Yabancı kültürlerden hoşunuza giden kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Diğer yanda hayatınızda istemediğiniz, kontrol edemediğiniz veya sizi zorlayan konularla ilgili temizleme işleriniz sizin yabancı kültürleri kapsayan yaşamsal bölgelerde hayatınızı devam ettirmenize yardımcı olabilir. Ortaklaşa konular veya işlerle ilgili konular sizin için önemi olan konu ve işleri hayatınıza sokmanıza ve de istemediklerinizi elemenize yardımcı olabilir. Başka kaynaklar veya bağlı olduğunuz şartlar yardımıyla bu ayrımı yapabileceksiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. İstediğiniz şartları elde edebileceğiniz şekilde toplumsal yaşamınızı ve iş hayatınızı düzenleyebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hazırlandığınız konuları herkese sunabilecek ve paylaşımda bulunabileceksiniz. Mars aslan burcuna geçiyor. Uzak yolculuklar, herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Kendi gelişiminizle ilgili konularda kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işler, varsa eşinizin kaynakları, başka kaynaklardan gelen kısmetler, geri gelen kaynaklar, resmi evraklar ve işlerle ilgili olumlu gelişmeleriniz sizi rahatlıyor. Başka kaynaklardan gelen kazançlarınız olabilir. Sosyal gruplar veya içersinde bulunduğunuz gruplar, organizasyonlarda kalıcı girişimleriniz, çabalarınız için ilişkilerinizde kendinizi anlatma yönünde istek ve arzularınız olabilir. Başka kaynaklardan yararlanmak isterken işinizden gelen kaynaklarla ilgili zorluklar olabilir. Ancak ikili ilişkilerinizle bu konuyu çözebilirsiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. Başka kaynaklarla ilgili girişimlerini konusunda ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Yabancıları içeren, herkesle paylaşımda bulunabileceğiniz veya kendi gelişiminizle ilgili konularda kendinizi ifade edebileceğiniz zamanlar olacaktır. Mars aslan burcuna geçiyor. Başka kaynaklar konusunda girişimleriniz, kendi istediğiniz şartları gerçekleştirmeniz konusunda anlaşmalar yapabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili girişimleriniz olabilir. Resmi konularla ilgili harekete geçebilirsiniz.

KOVA

İlişkilerinizi resmiye dökmek, ciddi adımlar atmak için ilişkilerinizdeki problemleri çözme aşamasında olabilirsiniz. Karşınıza hayatınızı paylaşmak istediğiniz veya ortaklık istiyorsanız uygun olduğunu düşündüğünüz kişiler çıkıyor olabilir. İlişkilerinizle ilgili kendinizi şanslı hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Diğer yanda iş ve toplumsal yaşamınızda aldığınız sorumluluklar ilişkilerinizde zorlanma sebebiniz olabilir. Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili çabalarınız aldığınız sorumluluklarda ilerlemenize yardımcı olacaktır. Merkür başak burcuna geçiyor. Ortaklık kurmak istiyorsanız ortaklaşa işler konusunda anlaşma yapabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin fikir ve düşüncelerini aldıktan sonra başka kaynakları kullanmaya ve bu konuda organize olmaya başlayabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili araştırmalara, resmi konularla ilgili konuları çözmeye başlayabilirsiniz bu dönemde. Mars aslan burcuna geçiyor. İlişkilerde ikna edici tavırlarınızla istediğiniz şartları alabilmek için mücadele edebilirsiniz. İlişkilerinizde özgüveniniz artıyor. Danışmanlık gibi konularda başarılı olabilirsiniz.

BALIK

Çalıştığınız iş ve konularla, kişiler aracılığıyla kazandığınız prestij sizin işlerinizle ilgili rahatlama getiriyor. Diğer yanda herkesle paylaştığınız veya kurduğunuz uzak bağlantılarla ilgili konularda çabalarınız uzun bir dönemdir devam ediyor. Bu konuda ilerleme kaydedeceksiniz ancak varsa müşterileriniz veya iş konularınızla ilgili sizi zorlayacak konular olabilir. Bireysel çabalarınızla bu zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. Merkür başak burcuna geçiyor. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişilerin de fikirlerini ve düşüncelerini alarak düzeninizi kurabilirsiniz. Aranızdaki problemlerin çözümü için detaylı görüşmeleriniz olabilir. Eleştirel yaklaşanları da dinlemek sizin için fırsat olabilir. Mars aslan burcuna geçiyor. Vereceğiniz hizmet konusunda kendinize güveniniz artıyor. Kalıcı işler ve bağlantılar için, kendi şartlarınızı oluşturabilmek için her işi yapabileceğinize inanıyor olacaksınız.

Gamze Avcu