29 Ocak Çarşamba günlük burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızda hem zorlanıyor hem de uzlaşmaya çalışıyorsunuz. Beklediğiniz güvenceyi alamayabilirsiniz. Gruplarla beraber hareket ederek kimseye danışmadan işlerinizi bitirmek istiyor olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde kalıcı ilerlemeler olacaktır ancak ilişkilerden yana dertlisiniz.

BOĞA

Kurduğunuz bağlantılar, yaptığınız planlar sizi zorlasa da karşınızdakilerden olumlu tavırlar görebilirsiniz. İş hayatınıza dair neler yapacağınızı biliyorsunuz. Kendinizi gösterebilirsiniz. İlişkilerinize dair sorumluluklarınızı yerine getirme fırsatı olabilir. Gündelik koşuşturmak sizi yorabilir.

İKİZLER

Ortaklaşa işleriniz sizi zorluyor olabilir ancak kurduğunuz ilişkiler sayesinde ilerleme sağlayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili güvence duymak isityorsunuz. Yaptığınız planlar herkesi heyecanlandırabilir. İş ortamınıza dair projelerde paylaşımlarla ilerleme sağlayabileceksiniz. Ancak isteklerinizi söylememekten şikayetçi olabilirsiniz.

YENGEÇ

Birebir ilişkiler sizi zorluyor bugünlerde. Ancak sizin de yararlandığınız tarafları olduğundan uzlaşmacı olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili açık tavırlarınız ve duruşunuz iş hayatınızda farklı olmanızı sağlayabilir. Sorumluluk duyduğunuz kişilere yararlı olabilirsiniz. Ancak evde çok meşgul olmaktan, uğraşmaktan şikayetçisiniz.

ASLAN

İş ortamınızda zorlanıyor olabilirsiniz ancak önceden kurduğunuz ilişkiler yardımıyla yapmak istediklerinizde ilerleyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili sizden beklenenleri gerçekleştirmek için planlar yapacaksınız. Kısa yolculuklarda beklediğiniz yararı elde edemeyebilirsiniz.

BAŞAK

Özel hayatınıza dair zorlandığınız konularda ilişkilerinizi daha ılımlı tutarak yumuşatabilirsiniz. Yaptığınız işlerle başkalarına yardımcı olabilir, çok farklı yöne çekebilirsiniz. Maddi konularla ilgili çözemediğiniz, şikayetçi olduğunuz konular var.

TERAZİ

Evinizde yaşadığınız zorluklarla ilgili daha disiplinli olarak ilerleme sağlayabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili, keyif aldığınız konularla ilgili farklı davranışlarla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki hareket sizi oldukça yormuş olabilir.

AKREP

Yakın çevrenizle ilgili baskılar sizi kısıtlamış olabilir. Farklı kişilerle tanışıp ortamınızı değiştirme fırsatı bulabilirsiniz. İş ortamınıza dair farklı yöntemler kullanarak kendinizi göstereceksiniz. Gündelik işlerinizi bitirememekten şikayet etmeniz mümkün.

YAY

Maddi konularda duyduğunuz sıkıntılara eskiden kurduğunuz bağlantılar yardımcı olabilir. Bu konuda arkadaşlarınıza sitem edebilirsiniz. Kendi başınıza planlar yaparsanız daha çok fayda sağlayacaksınız. Öğrenmek ve araştırmak istediğiniz konularla ilgili ilginç yerlere ziyaretler yapabilirsiniz.

OĞLAK

Bugün çok dolusunuz. Canınız biraz sıkılmış olsa da birileriyle görüştükten sonra çözüleceksiniz. Evinizle ilgili değişiklikler için uygun fiyatları yakalayabilirsiniz. Mantıklı bir ödeme planı da hazırlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki hareketlenmeden şikayetçi olabilirsiniz.

KOVA

Kendiniz dışadönüksünüz ama duygusal olarak içinize çekildiniz. Kontrol etmek istediğiniz ama edemediğiniz konularda rahatlayabileceksiniz. Daha iyimser olacaksınız. Online haberleşmelerle geçen yoğun bir gün olabilir. Planlarınızı değiştirmekten şikayetçisiniz.

BALIK

Arkadaşlarınız veya gruplarla olan problemlerinizi ilişkiler yardımıyla çözebilirsiniz. Maddi konulardaki değişimlerinize arka planda kalsanız da çözümler bulabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili arkadaşlarınıza dert yanabilirsiniz.

gamze avcu