29 Haziran-5 Temmuz 2015 haftalık burç yorumları

Burcunuz bu hafta sizin için neler söylüyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yaşamınızdaki zevkler, hobiler, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konular doğrultusunda kendinize dönük değerlendirmeler ya da yaşamsal alanınızı da etkileyen yaşam tarzınızla ilgili değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Yeni deneyimler sizi bekliyor. Yabancılar, başkalarının etkileri veya hayatınıza girecek aşk, ilgilendiğiniz konular sizi bu yönde değişimler yapmanıza sebep olacak. İçinizden gelen ne ise bu yönde sezgilerinizle ilerleyeceksiniz. Yakın çevrenizi gözlemleyebilir ve kendinizi istediğiniz şekilde konumlayabilmek için ve isteklerinizi gerçekleştirme yolunda girişimleriniz olabilir. Oğlak burcunda dolunay iş hayatınız veya toplumsal yaşamınızda bir takım konuları tamamlamanıza veye sonlandırmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatınıza dair alacağınız kararlar, başka kaynaklar açısından veya ortaklaşa işlerinizile ilgili sizi zorlayabilir.

BOĞA

Yaşadığınız yer, aile veya evinizle ilgili konularda bazı radikal adımlar atabilirsiniz. Yaşadığınız çevreyi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Eviniz ve de ailenizle ilgili konularda istediğiniz şartları elde edebileceksiniz. Dekorasyon gibi konularda başka kaynaklardan destek görebilirsiniz. Yapacağınız girişimlerde istediğiniz ve zevkinize göre düzenlemeler sizi memnun edebilir. Sanatsal gruplar veya ortamlarda kendinizi bilginizle gösterebilecek ve yaratıcılığınızı ortaya koyabileceksiniz. Oğlak burcunda dolunay yakın çevrenizdeki faaliyetlerde kendinizi göstermek istediğiniz konuları gündeminize getirebilir. Yabancılar, başka kültürler içersinde kendi gelişiminizle ilgili girişimlerin sonuçlarını görebilirsiniz. Kurduğunuz uzak bağlantıların sonuçlarını göreceksiniz. Ancak bağlantı kurduğunuz kişilerin istekleri olabilir ve sizi biraz uğraştırabilirler.

İKİZLER

Yakın çevrenizden göreceğiniz destek sizi farklı konulara, ortamlara, gruplara girmeniz için fırsatlar sunabilir. Tanışacağınız kişiler aracılığıyla yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi cezbeden konularla kısa yolculuklarda karşılaşabilir, etrafınızdaki yakın kişiler aracılığıyla yapacağınız faaliyetlerde karşılaşabilirsiniz. Sosyal tarafınız ve etrafınızla olan görüşmelerinizdeki konuşmalarınız karsınızdakilerin de ilgisini çekiyor. Sanatsal veya sosyal yardım faaliyetlerinden gelir elde edebileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Oğlak burcunda dolunay meydana gelecek. Ortaklaşa işlerde, başka kaynaklar veya yatırımlarınızla ilgili sonuçlar belli olabilir, siz bir dönemin sonuna gelmiş ve bazı kaynaklarla ilgili kararlar alma aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili alacağınız kararlar, çalışacağınız kişi ve konularla ilgili gecikmeler veya sizi zorlayacak şartlar getirebilir.

YENGEÇ

Çalıştığınız kişi ve konular, hizmet ettiğiniz durumlar ve de varsa sağlık konusundaki girişimleriniz maddi açıdan size kolyalık getirecek fırsatlar içeriyor. Bu hafta maddi anlamda abartılı kısmetler, değerlendirmeniz gereken fırsatlar olacaktır. İş hayatınızda beklenemdik kapılar açılabilir. Bu gelecek olan fırsatlar aniden karşınıza çıkabileceği gibi risk almanızı da gerektirebilir. Hayal ettiğiniz konularda belirsizlikler varsa bunları gidereceksiniz. Neyi nasıl yapacağınız konusunda yalnızca kendi sezgilerinize güvenmenizde fayda var. İçinize dönük olarak değerlendirmeler yapacaksınız. Oğlak burcunda dolunay meydana gelecek ve ilişkilerinizle ilgili kararlar alacaksınız. İkili ilişkilerde özel yaşamınıza etkilerini, isteklerinizi karşılayıp karşılamadığını veya kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda sizi ne kadar destekleklediği konularını gözden geçirebilirsiniz. Bu haliyle karar vermek sizin için zorlayıcı olabilir.

ASLAN

Hayatınızda güven duymak istediğiniz konuları düşünürken şu anda onlara sahip olmak için adımlarınızı doğru attığınızı ve kendinizi şanslı hissettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu etkilerin ve çevrenizle olan bağlarınızın, iyi ilişkilerin sizi bireysel olarak yukarıya taşıması konusunda sizin de farkettiğiniz konular olabilir. Yabancı düşünceler, kültürler, uzak yolculuklar bir şekilde sizin hayatınıza farklı bakmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konuları netleştireceksiniz ve kendinizi bu konuda gerçekleştirmek için heyecanlı ve istekli göreceksiniz. Paylaşımlarınızın konu veya kişi olarak size etkilerini düşünebilirsiniz. Paylaşımlarınızın doğru olup olmadığı konusunu netleştirebilirsiniz. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Çalıştığınız konular veya kişiler hakkında kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar veya sonuçları belirlenen durumlar yaşamsal alanınızla ilgili zorlayıcı etkiler yaratabilir.

BAŞAK

Yaşamsal alanınız, aileniz, evinizle ilgili konularda gelişmeler size beklemediğiniz yerlerden destek gelmesine sebep olacaktır. Ortaklaşa konular, başka kaynaklarla ilgili destekler olabilir. Arka planda kalan zevkleriniz, hazırlıklarınız sosyal ortamlarda veya gruplarda yer almanızı sağlayacaktır. İş hayatınızda ve toplumsal hayatınızda görüşmeleriniz, konuşmalarınız size başka kaynaklarla ve beklemediğiniz yerlerden destekler almanıza yardımcı olacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Kendinizi güçlü gördüğünüz ve ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu konuda girişimlerinizden sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Bu kararlarınız yakın çevrenizin etkileri sebeiyle zorlanmanıza sebep olabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizdeki değişimler sosyal gruplar ve organizasyonlarda size belli prestijler sağlayabilir. İlişkilerinizde yeni ve farklı temaslar girdiğiniz grupları ortamları güzelleştirecektir ve size getirileri fazla olacaktır. Toplumsal yaşamınızda ve iş hayatınızda göz önündesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için önünüzdeki engelleri kaldırıyorsunuz. Bunu başkaları aracılığıyla yapabileceksiniz. Yurtdışı bağlantılar, uzak yolculuk planları da sizin farklı ortamlara girmeniz için destek olacaktır. Oğlak burcunda dolunay yaşamsal alanınız ve yaşam şekliniz, ailevi veya evinizle ilgili konularda alacağınız kararlarda, değişimlerde etkili olacaktır. Kararlarınız maddi konularda bazı zorlukları da beraberinde getirebilir.

AKREP

Maddi konulardaki durumlar iş hayatınızda ve çalıştığınız şartlarla ilgili harekete geçmenize ve girişimlerde bulunmanıza sebep olabilir. İş ve toplumsal hayatınızda prestij ve ayrıcalık kazanabileceğiniz değişimler gerçekleşebilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacaksınız. Daha önce gittiğiniz yerlere uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Ortaklaşa işler ve başka kaynaklardan alacağınız teklifler, yapacağınız görüşmeler size iş hayatınızdaki fırsatları sunacaktır. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Yolculuklarınız veya kendinizi göstermek istediğiniz konular doğrultusunda yakın çevrenizle ilgili değişim olabilir, sonlandırma olabilir. Bu kararlarınız sizi hayatınızda belirlediğiniz yönlerle ilgili zorlayacak etkilere sahip olabilir.

YAY

Özel yaşamınızla ilgili değişim isteğiniz farklı konularla ilgilenmenize yardımcı olacak. Farklı konular, kültürler, kendinizi geliştirebileceğiniz konular sizi harekete geçirebilir. Uzak yolculuklarınız mükemmel geçebilir. Gideceğiniz farklı kültürler, ilişkide bulunduğunuz yabancılar kendinizi farklı hissetmenize ve zevk almanıza yardımcı olabilir. Hayatınıza farklı yönlerden bakma olanağı ve ortaya koymak istediğiniz bireysel çabalarınızı gerçekleştirme konusunda motive olmanıza sebep olabilir. Görüştüğünüz kişiler aracılığıyla kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Ortaklaşa konular, paylaştığınız durumlar, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili isteklerinizi gerçekleştirmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Oğlak burucnda dolunay maddi kaynaklarınızla ilgili sonuçlar, kararlar getirebilir. Hayatınızdaki zorlukları ortadan kaldırmak için çabalarınız sizi biraz zorlayacaktır.

OĞLAK

Ev, ail eve yaşamsal alanınızla ilgili konularda değişimler sizin için de değişimi getiriyor. Ortaklaşa işler, eşinizden gelen kaynaklar, yatırımlar konusunda sizi karlı hale getirecektir. Paylaşımlarınız bakış açınızı da değiştireceğiniz etkileri getirebilir. Yaşamınızın şeklini değiştirebilirsiniz. Başka kaynaklardan gelecek olan kısmetler sizi rahatlabilir. Yaşamınızın değişimi ilişkileriniz konusunda sizi harekete geçirebilir. Karşınızdaki kişiler için yapmak istediğiniz girişimler olabilir. Burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınız ilişkilerinize de yansıyacaktır. Gireceğiniz sosyal ortamlar ve gruplar içersinde yerinizi sağlamlaştırma konusunda biraz zorlayabilir. Ya da zaman alabilir.

KOVA

Yakın çevrenizdeki değişimler aracılığıyla girdiğiniz gruplardaki duruşunuz, ilişkilerde şansı ve istediğiniz kişilerle birlikteliğiniz için fırsatları önünüze getiriyor. İlişkilerinizde varlıklı kişilerle, hayatınızda beklediğiniz ancak bir türlü karşılaşamadığınız kişiyle birlikteliğinize sebep olacak etkiler bu hafta geliyor. Etrafınızla ilgilenmeniz iyi olur. İlişkilerinizdeki prestijli durumlar hayatınıza farklı konuları da beraberinde getirecektir. Bireysel düşünceleriniz ve iletişiminizdeki netlik sizi ilişkilerde yukarılara taşıyabilir. Çalıştığınız konular veya şartlar maddi anlamda hayaliniz kurduğunuz gelir kaynaklarını elde etmeniz için size fırsatlar sunabilir. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızdaki kontrol etmek istediğiniz kurallarınızı uygulamayı başaramadığınız konularda kararlar almanıza, kendi içinize dönük bazı sorgulamalar yapmanıza sebep olabilir. Kararlarınız iş hayatınızda aldığınız sorumluluklar açısından zorluklar yaratabilir.

BALIK

İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızdaki gelişmeler çalışma şartlarınızı iyileştirecek etkilere sahip olacaktır. Bu etkileri iyi değerlendirirseniz maddi anlamda ani kaynaklar sağlamanız da mümkün. Riskler almanız için cazip hizmetler, iş konuları önünüze çıkabilir. Bu riskleri almak için ailenizin veya yaşadığınız kişilerin fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Araştırmalarınız yerinde olacaktır. Bireysel faaliyetlerinizde çabalarınız, girişimleriniz kendinizi geliştirebileceğiniz konular üzerine olacaktır. Varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve düzeltmeler yapmanız, ilgilenemniz gerekebilir. Sanatsal konularla ilgilenmeniz sizi memnun edecektir bu hafta. Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor. İşlerinizden gelecek maddi imkanlardan sonuç alabilirsiniz. Girdiğiniz gruplar veya organizasyonlarla ilgili kararlar verebilirsiniz. Bu kararlarınız sizin hayatınızdaki duruşunuz, hareket tarzınızla ilgili olarak da sizi zorlayabilir.

Gamze Avcu