29 Aralık 20014-4 Ocak 2015 burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yeni yılın enerjilerini değiştiren saturn yay burcunun ilk derecesinde ve venüs kova burcuna geçtiğinde arkadaşlarınızla, gruplar içersinde veya organizasyonlarda kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Gireceğiniz ortamlarda aşkı bulabilirsiniz. Bu hafta kendinizle ve maddi konularınızla ilgili olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Toplum içersinde parlayacaksınız. Aşk hayatınızla gruplar içersindeki var olma isteğinizi dengelemeniz gerekebilir. Hafta sonu üzerinizde baskı olan konularla ilgili bir çıkış yapabilir. Bazı konuları fark edebilirsiniz. Kendinizle ilgili ani bir şekilde herkesin içinde göstermek istediğiniz, istekleriniz söylemek istediğiniz konular olabilir.

BOĞA

Hayatınızda belirlediğiniz yön ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yeni yılda Venüs kova burcuna girdiğinde yay burucndaki Saturn etkileşimi sayesinde toplumsal hayatınızda veya kariyerinizle ilgili kalıcı olacak ilişkiler kurmanız mümkün. Başkalarından gelen kaynaklarınızla ilgili çıkışlar olabilir. Ortaklık kurma adımları atabilirsiniz. Kariyer ve iş hayatınızdaki mücadelenizle ev, aile konularında kendinize kurmak istediğiniz düzeni dengelemeniz gerekecek. Bu hafta yabancılarla, akademik konular veya gelişiminizle ilgili konularda faaliyetleriniz olabilir. Hafta sonu herkesle paylaşmak istediğiniz konularda sizi gücüyle bastırmak isteyen kişiler sizi isyan ettirebilirler.

İKİZLER

Yeni yılda yabancılarla, yabancı kültürlerle veya yolculuklarınızda kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Yakın çevrenizde veya kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili konularda kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz ancak bireysel olarak kendi yararınıza değil herkesin yararına olacak şekilde aktivitelerinizi gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta bağlı olduğunuz kişiler veya ortaklaşa paylaştığınız işlerde kendinizi kabul ettirmek için uğraşılarınız olabilir. Hafta sonu kendinizi gruplar içersinde bağımlı hissedebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde veya kendinize dayanak gördüğünüz kişilerle ilgili bazı konular gün ışığına çıkabilir. Kendi gücünüzü bu kişiler üzerinde denemeye kalkabilirsiniz.

YENGEÇ

Yeni yılda ortaklaşa işlerle ilgili veya başka kaynaklardan gelen kısmetler hayatınızda kalıcı olabilir. İş ortamınızı, yapacağınız işlerle ilgili konularda size destek olacak kişiler bulacaksınız. Bu hafta ilişkilerinizle ilgili konularda gündeminiz hareketli olacak. Maddi konularda şansınız olsa da başka kaynaklarla ilgili de mücadelenizi devam ettirmeniz gerekecek. Hafta sonu kariyerinizde veya toplumsal hayatınızdaki bir durum ilişkilerinizde sizi strese sokabilir. İlişkilerinizde bazı kişilerin manipulatif hareketlerini ortaya çıkarabilirsiniz.

ASLAN

Yeni yılda ilişkilerinizi düzeltecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınıza kalıcı birisi girebilir. İş ortamınız, çalıştığınız ortamlar ve kişilerle ilgili konular gündemde olacaktır. İş hayatınızda bir girişim iş ortamınıza olumlu yansıyabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz, yeni şeylerle ilgilenmeniz ve kendinize olan güveniniz sizi başarma hissiyle coşturuyor ancak sizi mücadele alanlarında gören ilişkiler konusunda da adımlar atmanız gerekiyor. Hafta sonu yabancılarla ilgili konularda veya varsa yolculuk planlarınızla ilgili konular sorun yaratabilir. Gün içersinde karşılaştığınız kişilerin baskısı olabilir.

BAŞAK

Yeni yılda iş ortamınız, çalışacağınız kişilerle, müşterilerinizle veya gündelik hayatınızda kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Kendinizi göstermek istediğiniz konular gündeme gelecektir. Bireysel çabalarınızı göstermek isteyebilirsiniz. Kendinize güven kazanmak istediğiniz konularda değerlendirme yaparken, yaptığınız işlerle ilgili faaliyetlerinizi de sürdürmelisiniz. Hafta sonu ortaklaşa işlerde sizi bağlı kılan konularla ilgili bireysel çıkışlarınız olabilir. Kendi gücünüzü göstermek, bireysel isteklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz.

TERAZİ

Yeni yılda özel hayatınızda kuracağınız ilişkiler yakın çevreniz içersinde kalıcı olacaktır. Varsa çocuklarınızla ilişkilerinizde yeni methodlar denemek isteyebilir, ilişki kurma tarzınızı değiştirebilirsiniz. Sosyal hayatınızda etrafınıza yaydığınız enerji sizi hoşnut ediyor ancak bireysel konularda isteklerinizi de gerçekleştirme konusunda kendinizi de ihmal etmemelisiniz. Hafta sonu eviniz ve ailenizde bu hafta gündeminizi meşgul edecek konular olabilir. Evinizde ve aile içersinde kendi ağırlığınızı koymak ve faaliyetlerinizi gerçekleştirmek istemeniz ilişkilerde meydan okumanıza sebep olabilir.

AKREP

Yeni yılda maddi konularınızla ilgili girişimlerinize ailenizden destek bulabilirsiniz. Evinizle ilgili dekorasyon yapmanızsizin için önemli ise kendinize bütçe ayarlayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gördüğünüz ilgi ve iltifatlar eviniz ve ailenizi ihmal etmenize sebep olmasın. Bu hafta yakın çevrenizle ilgili konular veya varsa kardeşlerinizle ilgili durumlar sizi meşgul edebilir. Hafta sonu bağımsız hareket etmek istemeniz yakın çevrenizde size sorun yaratabilir. Güç gösterileriniz olabilir. Sizin görmedikleri yüzünüzü görecekler.

YAY

Yeni yılda yakın çevrenizde kuracağınız ilişkiler sizin için kalıcı olacaktır. Amaçlarınızı ve hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda gelişim göstermek istiyorsunuz ancak yakın çevrenizle ilgilenmeyi ihmal etmemeniz, iki durumu da dengelemeniz yerinde olacaktır. Bu hafta maddi konularınız gündemde olacak. Varsa çocuklarınızla veya kendinizle ilgili konularda değişimler sizi maddi olarak harekete geçirebilir. Gelirlerinizle ilgili bazı konular açığa çıkabilir. Gücünüzü göstermek istediğiniz kişiler olabilir.

OĞLAK

Yeni yılda maddi konularda fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bu konuda kendi kendinize değerlendirmeler yapabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından elde ettiğiniz şanslar veya imkanlar konusunda rahat olabilirsiniz ancak kendi gelir kaynağınızı oluşturma konusunda mücadelenizi de göstermelisiniz. Bu hafta kendinizle ilgili faaliyetler sizi meşgul edecek. Evinizde veya ailenizde gelişen ani konular sizi harekete geçirebilir. Kontrol altına almak size düşecektir.

KOVA

Yeni yılda gruplar içerisinde alacağınız sorumluluklar sizi memnun yeni ilişkiler kurmanıza yardımcı olacak ve kalıcı olacaktır. İlişkilerinizle ilgili sizi memnun eden destekler konusunda şansınız sürüyor ancak kendinize de vakit ayırma konusunda veya faaliyetlerde bulunmak için girişimlerinizi dengelemelisiniz. Bu hafta kendi içinize dönük İşlerinizle ilgili iletişim konularında ani konular sizi zorlayabilir. Hafta sonu kendinizi kontrol altında tutmak istediğiniz durumlarla ilgili stres altında hissedebilirsiniz.

BALIK

Yeni yılda iş hayatınızla ilgili alacağınız sorumluluklarda, gruplarla beraber hareket etme fırsatı vereceğini düşüneceksiniz. Görevlerinizle ilgili konuları paylaşmak için hazırlanabilirsiniz. İş ortamınızdaki verimliliğinizin yeterli olmadığını düşünerek kendi çabalarınızı ve çalışmalarınızı arttırabilirsiniz. Bu hafta gruplarla veya organizasyonlarla ilgili konular gündeme gelecektir. Hafta sonu maddi konulardaki durumlar içinde bulunduğunuz gruplar veya organizasyonlarda harekete geçmenize sebep olabilir. Topluluklarda veya arkadaşlarınız arasında kendinizle ilgili gizlediğiniz konuları açıklama ihtiyacınız veya bazı güç gösterisiyle kendinizi gösterme isteğiniz olabilir.

Gamze Avcu