28 Şubat Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa işleriniz veya bağlı bulunduğunuz kişiler, kurumlarla ilgili sorumluluklarınıza dair harekete geçmeniz gerekebilir. Bazı kişilerle beraber insiyatifi ele alacaksınız. Merkur artık düzeldi ve gruplar içersinde bir ya boyunca yaptığınız çalışmalarınızla ilgili bilgilendirme yaparak harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili diğerlerine de ihtiyaç duyuğunuzu düşünebilirsiniz.

BOĞA

İş hayatınızda ilişki kurduğunuz kişiler sizi zorluyor olabilir. Bugün bu zorlukları aşmak için koşturabilirsiniz. İş hayatınızda bir aydır geri giden merkür hazırlandığınız konularla ilgili harekete geçebileceğiniz düzgün hareketine döndü ve gruplar içerisnde istediğiniz gibi yönlendirme yapabilirsiniz.

İKİZLER

Bir projeniz, işinizi yapma şeklinizle ilgili zorluk veya bir mücadele yaşayabilirsiniz. Ancak siz neyi nasıl yapmak istediğinizi biliyorsunuz ve buna göre insiyatif almak isteyeceksiniz. Merkür bir ayın sonunda artık düze dönüyor ve sizin fikirlerinizi olgunlaştırmanıza yardımcı olacak. Projelerinizi geliştirmek için fırsat bulacaksınız.

YENGEÇ

Kendinizi ifade etmeniz gereken ortaklaşa çalışmalar olabilir. Bu konuyu çalışarak ve kendinizi istediğiniz şekilde göstererek aşabileceksiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda merkür geri gittiğinden sonuca varamamış olabilirsiniz. Merkür bir ayın sonunda düze dönüyor. Konuşmalarınızda başkalarını ikna edici olabilirsiniz. Bilgilerinizi paylaştığınız andan itibaren kendinizi ifade edebilecek başka fırsatlar yakalayabilirsiniz.

ASLAN

Eviniz veya ailenizde size düşen sorumluluklarla ilgili evdekilerle konuşmalar yapmanız gerekebilir.Kendi fikirlerinizi Kabul ettirebilecek pozisyondasınız. Merkür aylık geri gitme pozisyonunu tamamladı ve artık sizing düşüncelerinizi yanlış anlayacakları durumları aşabilecek durumdasınız. Evinizle ilgili konulara daha fazla vakit ayıracak ve ilerleme kaydedebileceksiniz.

BAŞAK

Yakın çevrenize karşı bazı sorumluluklarınızı veya kendinizi sorumlu hissettiğiniz kişileri memnun edebilmek için uğraşabilirsiniz. Maddi konularla ilgili problemleri çözebileceksiniz. Merkür bir aydır geri gidiyordu ve artık düze dönüyor, size gündelik işlerinizde, plan programlarınızın zamanlamasıyla ilgili daha kolaylıklar sağlayabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle ilgileneceksiniz.

TERAZİ

Maddi konular özel hayatınızda sizi zorlayabilir. İsteklerinizi öncelik sırasına koyabilirseniz maddi konularda sizin için problemleri çözmek daha kolay olabilir. Kendi isteklerinizle ilgili bir aydır merkür geri gittiği için emin olamamış olabilirsiniz ancak merkür düzeliyor. Netleşebilir istekleriniz. Maddi konularda yapacağınız projeleri konuşarak anlaşmaya gidebilirsiniz.

AKREP

Evinizle veya ailenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bir süredir hallemediğiniz eve dair işleriniz merkürün düze dönmesiyle çözülmeye ilerlemeye başlayabilir.Özel hayatınızda istediğiniz bir durum gerçekleşebilir.

YAY

Yapmayı düşündüğünüz işlerinizi yapamamaktan şikayet ediyor olabilirsiniz. Bunu çevrenizdekilerle görüşeceksiniz. Arkadaşlarınızın yardımıyla gerçekleştirebileceksiniz. Bazı konularda haberleşmeleriniz, görüşmelerinizde gecikmeler yaşıyordunuz. Merkürün düzelmesiyle birlikte görüşmelerinizin, yazışmalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Evinizle veya ailenizle ilgili bir gelişme olabilir.

OĞLAK

Merkürün düzelmesiyle maddi konularınızda bir aydır yaşadığınız problemler çözülmeye ve kararlar almaya başlayabilirsiniz. Grup çalışmalarınızla ilgili sorumluluklarınız sizi zorlasa da iş hayatınızdaki girişimlerinizle bu problemlere çözüm bulabileceksiniz. Arkadaşlarınızdan olumlu haberler alabilirsiniz.

KOVA

İş hayatınızla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Herkesle konuşmak görüşmek isteyeceksiniz. Merkürün de düzelmesiyle kendinizi doğru ifade etmeye başlıyorsunuz. Yalnız farklı bakış açıları sizi daha fazla etkileyebilir ve planlarınızı değiştirebilirsiniz. İş hayatınızda parayla ilgili gelişmeler var.

BALIK

Bazı konularda konuşmalar, fikirler kendinizi sorumlu hissetmenize sebep olabilir. Merkürün düzelmesiyle birlikte yaptığınız çalışmaları ortaya dökmenizin zamanı geliyor. Çalışmalarınız için ortak iş yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Yeni planlarınızı herkese açıklamaya hazır olun.

gamze avcu