28 Eylül - 4 Ekim 2015 burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

40.hafta 28 Eylul – 4 Ekim 2015, Burçlar

KOÇ

Burcunuzda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte kendiniz, yaşamınıza dair konularla ilgili ya da yaşam şeklinize dair kararlar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili bazı konuların sonuca erdiğini veya belli bir tamamlanmaya erdiğinizi belki hedefinize eriştiğinizi göreceksiniz. Bu kararlarınız, erdiğiniz sonuçlar, ortaklığınıza, ilişkinize yansıyabilir. Maddi konularla ilgili karşınıza fırsatlar çıkabilir. İlişkilerinizde eski konular, eskiden tanığınız kişiler veya geçmişten kişiler karşınıza gelebilirler. Görüşmeleriniz henüz sonuca ulaşmayabilir.

BOĞA

Koç burcunda gerçekleşecek ay tutulması, kendi içinize dönük olarak bir sürecin sonuna geldiğinizi anlayabilirsiniz. Güven duymak veya kendinize sağlayacağınız güveni oluşturmak adına yapmadığınız girişimleri veya yapmanız gereken girişimleri, almanız gereken riskleri anlayabilirsiniz. Hayatınıza dair istediğiniz şartları oluşturmak adına nasıl adımlar atmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Bu konuda kendi gelişiminizle ilgili veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili adımlar atabilirsiniz. Sağlık, çalıştığınız kişi ve konularla ilgilenecek ve düzenlemeler yapabileceksiniz.

İKİZLER

Hayatınızda umut ettiğiniz konularla ilgili bir tamamlanmaya eriştiğinizi düşünebilirsiniz. Koç burcunda ay tutulması içinde bulunduğunuz gruplardan beklediğiniz, umut ettiğiniz konularla ilgili kararlar almanıza veya hedeflerinizin ne kadarını gerçekleştirdiğiniz konusunda kendinize dönük değerlendirme yapmanıza sebep olabilir. Hayatınızı istekleriniz yönünde belirleyeceğiniz riskler almaya karar verebilirsiniz. İsteklerinizi organize edeceksiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla ilgili bitişler yaşayabilirsiniz. Bağlılıklarınızla ilgili kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konuları tekrar değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ

İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda yapmak istedikleriniz konusunda bir dönemin, bir durumun sonuna gelmiş olabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecek. İş hayatınızda ya da toplumsal yaşamınızda alacağınız kararlar aile yaşantınıza ve de yaşamsal alanınızla ilgili konulara da yansıyacaktır. İlgilenmeye başladığınız konularla ilgili girişimlerde bulunmaya karar verebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler, ilgilenmek istediğiniz konular, iletişimde bulunduğunuz konu ve kişilerle olan bağlantılarınızı güçlendirecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hayatınızı tekrar değerlendireceksiniz. İş hayatınızla ilgili girişimlerde bulunmaya karar verebilirsiniz.

ASLAN

Koç burcunda ay tutulması meydana gelecek. Hayata bakışınız içersinde, yabancıları içeren konularda, kendi gelişiminizi ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir takım girişim planlarınızı hayata geçirmeye karar verebilirsiniz. İş hayatınızdaki faaliyetler maddi konularda kalıcı olacak fırsatları yakalamanıza yardımcı olacaktır. Maddi kazançlar konusunda fırsatlar yakalayacaksınız. İlgilendiğiniz yeni konuları ve eski konuları tekrar değerlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Yapacaklarınız bireysel girişimler olacaktır.

BAŞAK

Ortaklaşa işler, paylaşımlarınız, bağlılıklarınızla ilgili bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulması gerçekleşecek. Başka kaynaklar, ortaklaşa işler, eşinizden glen kaynaklar konusunda bazı kararlar alabilirsiniz. Yatırımlar, resmi işlerle ilgili sonuçlar elinize geçebilir. Ya da ortaklaşa işleriniz içersindeki bireysel çıkışlarınızla ilgili faaliyetleri gerçekleştirme konusunda kendinizi denemeye karar verebilirsiniz. Ortaklaşa kaynaklarla ilgili durumlar kararlarınızı etkileyecek ve gelir kaynaklarınıza yansıyacaktır. Hayatınıza bu açıdan yön vermek için organize olabilirsiniz. Kendi gelişiminizle ilgili konularda girişimleriniz kalıcı faaliyetlere yardımcı olabilir.

TERAZİ

Koç burcunda ay tutulması ilişkilerinizle ilgili bitişlere sebep olabilir. İkili ilişkilerde ilgilendiğiniz kişiler, ortaklarınız hakkında veya evliliğiniz, birlikteliğiniz konusunda bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz. Devam veya bitiş kararları konusunda vereceğiniz kararlar hayatınızın yönünü de etkileyebilir. Hayatınızdan beklentilerinizle ilgili kurmak istediğiniz düzen, girdiğiniz gruplarla ilgili kişiler, yakın çevrenizde olacak değişimler ilişkilerinize dair vereceğiniz kararlarla gelecektir. Bir ortaklığınız bitebilir. Ya da ortaklıklarınızdaki dengeleri kurma yolunda adımlar atmayı planlayabilirsiniz.

AKREP

Çalıştığınız iş ve konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulmasıyla yaptığınız işler, hizmet ettiğiniz konular, düzeniniz ve de sağlık konularında kararlar alabilirsiniz. Çalışma şartlarınızı değiştirebilir veya inisiyatifi ele almaya karar verebilirsiniz. Bu konudaki girişimleriniz geleceğe dönük olarak beklentilerinizi değiştirebilir. Gireceğiniz gruplar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Kalıcı ilişkiler kuracağınız gruplar, organizasyonlarda bulunma fırsatı bulacaksınız. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyecektir. Maddi kaynaklarınızı yapılandırmanız için bu kararlarınızı uygulamanız gerekecektir. Gruplar içersindeki pozisyonunuzu organize edeceksiniz.

YAY

Bireysel çabalarınız, zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda, bireysel girişimlerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Bireysel olarak kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda belli bir sonuca ulaşabilirsiniz. Gruplarla olan ilişkilerinizi de etkileyecek olan kararlarınızı iş ve toplumsal yaşamınız içersinde uygulamaya başlayabilirsiniz. İş ve toplumsal yaşamaınızda organize olacağınız konular kendi gelişiminizi göstereceğiniz konularda olabilir. Gruplar içersindeki durumunuzu gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız iş ve konularla ilgili faaliyetler maddi konularda değişimlere sebep olabilir. Kendi kaynaklarınızı yaratabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK

Ev, aile veya yaşamsal alanınızla ilgili bir dönemin sonucunu alıyor olabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulmasıyla aile veya yaşamsal şartlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar kariyerinizi de etkileyecektir. Size gelen fırsatları tekrar değerlendirmeyi düşünebilirsiniz. Ay tutulmasıyla birlikte alacağınız kararlar, yaşamınızı oluşturan şartlar sizi kendi gelişiminizle ilgili konularla veya başka kültürlerle ilgilenmeye, hayatınıza bakış açınızı değiştirmeye sebep olabilir. Hayatınızda istemediğiniz düşünce yapıları, sizi kısıtlayan şartlar, kontrol etmek istediğiniz konulara bakış açınızla ilgili değişimler geçireceksiniz. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz sizi kısıtlayan şartlar sona erecek ancak öncelikle bunları isteklerinize göre belirlemeniz gerekecektir.

KOVA

Yakın çevrenizle ilgili değişimlerin olabileceği bir ay tutulması koç burcunda meydana geliyor. Yakın çevrenizde, kendinizi ifade etmenizle, ilk düşünceleri ortaya koyma içgüdüsüyle ilgili ve de ilgilendiğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Iletişim kurduğunuz konular, varsa eğitimle ilgili yeni adımlar atma ya da girişimlerinizle kendinizi ifade etme yollarını bulacağınız duruma gelmiş olabilirsiniz. Girişimlerinizle ilgili kendi düşünceleriniz yanında genel kabul gören düşüncelere de yer vermeniz gerektiğini de düşünebilirsiniz. Bu konuda başka kaynaklarla, ortaklıklarla ilgilenebilir ve mücadelenizi bu yönde verebilirsiniz. Kalıcı bağlar kuracağınız, kontrolün sizde olmadığı durumlarla ilgili kabullenme yaşarsanız ortaklaşa işlerle ilgili fırsatlarla karşılacaksınız. Herşeyi kontrol etme konusunda bakış açınızı yeniden değerlendirebilirsiniz.

BALIK

Gelir kaynaklarınızla ilgili bir durumun sonucunu alabilirsiniz. Koç burcunda ay tutulması meydana geliyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili bir bitiş de olabilir ve de başka kaynaklarla ilgili, ortaklaşa işlerinizi de etkileyebilir alacağınız kararlar. Gelir kaynaklarınızı arttırma konusunda başka kaynakları da değerlendirmenize sebep olacak ay tutulması ilişkilerinizi yapılandırmanız organize etmeniz için etkili olacaktır. İsteklerinizi kabul ettireceğiniz kişilerle karşılaşma fırsatı bulabilirsiniz. Kalıcı ilişkiler kuracağınız gruplara veya organizasyonlara girmeniz mümkün.

Gamze Avcu