28 Aralık Cumartesi burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

28 Aralık 2013, cumartesi

KOÇ

Bağlı olduğunuz kuruluşlar kişilerle ilgili işlerde, problemlerinizde temizlenme, çözme, yeniden organize etme faaliyetleri içersindesiniz. Ortaklaşa faaliyetlerde bulunduğunuz kişilerle yaptığınız organizasyonlar hareketleniyor. Konuşmalar, görüşmeler var.

BOĞA

İsteklerinizi gerçekleştirecek birebir görüşmeleriniz hareketleniyor. Kendinize hayat görüşünüze uygun kişilerle beraber olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz size çok yardımcı olacak. Kim dost anlıyorsunuz.

İKİZLER

Sahip olduklarınız, istediğiniz yaşam ve de paylaşımda bulunduğunuz kişiler, ortaklaşa yapılanlar konusunda bugün yapacağınız hareketler sizi rahatlatacak. Hayatınızda kontrol etmek isteğiniz konulara hakim olabileceksiniz. İstemediğiniz paylaşımları hayatınızdan çıkarabileceksiniz. Maddi konularda ne yapmak istediğinizi başkaları yardımıyla anlayabilirsiniz.

YENGEÇ

Özel hayatınızdaki gruplarla faaliyetleriniz ilişkilerinizdeki gerilimleri azaltacaktır. Kendinizi rahatlatacak sosyal ortamlarda bulabilirsiniz. İkili görüşmeleriniz oldukça yoğun olacak. Özel hayatınızdaki paylaşımlar ilişkilerinizdeki pürüzleri temizlemenize yardımcı olacak.

ASLAN

Evinizle ilgili faaliyetler sizin gün içersinde koşturmalarınızı ve işlerinizi halletmenize sebep olacak. Haberleşmeler, koşuşturmalar sizing kabuğunuzdan çıkarak biraz olsun iyi hissetmenize yardımcı olacak.

BAŞAK

Yakın çevrenizle ilgili faaliyetler değişimler sizin arkadaş ilişkilerinizi geliştirmenize yabancılarla arkadaşlıklar kurmanıza özel hayatınızda ise istemediğiniz bağlılıklara kontrollere ara vermenize sebep olabilir. Rahat ve mutlu hissedebilrsiniz.

TERAZİ

Maddi konularda gelişmeler, sizin önceliklerinizin değişmesi hem iş hayatınıza, toplumsal faaliyetlerinize yetişmenizi hem de evdeki ağır şartların biraz daha hafiflemesi içi faydalı olacak. Evdeki problemlerin bir kısmını çözebileceksiniz.

AKREP

Kendinizle ilgili aldığınız kararlar, etrafınızla ilgili algılarınızı açık tutmanız ve ilgilenmeniz, yakın çevrenizle ilgili problemlerinizin bir kısmını çözmenize yardımcı olacak. Hayata bakış aöınız ve yapmak istediğiniz planları uygulamaya koymanız için fırsat yaratacak.

YAY

Sizin el altından yürüttüğünüz faaliyetler eşinizle ilgili kısmetlerin artmasına, yatırımlarınızla ilgili konularda gelişmelere, aile yatırımlarının gerçekleşmesine yardımcı olabilir. Maddi konularda bazı problemlerin çözülmesine destek olacaksınız.

OĞLAK

Gruplarla beraber faaliyetleriniz, arkadaşlarınızla olan bazı konulardaki hareketleriniz, kendinizle ilgili bazı problemleri çözmenize destek olacak. Siz karşınızdakilere baskı yapmamayı öğreneceksiniz ve ikili ilişkileriniz de istediğiniz kıvama gelecektir. Size yardımcı olacak kişilerle karşılaşıyor ve onları çekiyorsunuz.

KOVA

İş yaşamınızda ve toplumsal hayatınızdaki faaliyetler kendi içinizde çözüm bulamadığınız cevapları size getiriyor. Gündelik hayatınızda iş ortamınızla ilgili kısmetler geliyor. Sizin gözönünde olmanız daha çok dikkate alınmanıza sebep oluyor. Takdir edilebilirsiniz.

BALIK

Kurduğunuz bağlantılar, herkesin duymasını sağladığınız faaliyetler sizin sosyal ortamlarda aranılan bir kişi olmanıza sebep olabilir. Arkadaş çevreniz ve dinleyenleriniz genişliyor. Özel yaşamınıza varlıklı anlamlı kişiler katılabilir.