27 Şubat Perşembe Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gruplar içersinde sizi hareketlendiren faaliyetler olabilir. Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz. Eskilerden tanıdığınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve birçok bilmediğiniz konuları bu kişiden öğrenebilirsiniz.

BOĞA

İş hayatınıza dair birçok konuyla ilgilenerek aydınlanacaksınız. Üstlerinizle görüşebilirsiniz. Yaptığınız işlere dair yolunda gitmeyen tıkanan işlerin içeriğini öğrenme fırsatınız olabilir. Toplum içinde önceden tanıdığınız kişilerle karşılaşabilir ve eskiye dair konuşmalar yapabilirsiniz.

İKİZLER

Uzun yolculuk planları yapıyor olabilirsiniz. Planlar yaptığınız konularla ilgili eskiden gelen ancak şimdi öğreneceğiniz bilgiler olacaktır. Sizi fikirleriyle etkileyen eskiden tanıdığınız kişilerle karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ

Bağlı olduğunuz ortaklaşa çalıştığınız kişilerle olan faaliyetleriniz size iş hayatınızda beklenmedik kapılar açabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili eskiden beri tanıdığınız kişilerden bazı konuları farkına varmanızı sağlayacak bilgiler edinebilirsiniz.

ASLAN

İkili ilişkiler, eşiniz ortağınız sizing planlarınızı değiştirecek farkındalıklar sağlayabilirler. Kendinize yeni bir yön çizmenize fırsat sağlayabilirler. Karşınızdaki kişiden alacağınız bilgiler sizin karşınızdaki kişilere tavrınızı belirleyecektir.

BAŞAK

Ortaklaşa işlerinizi bitirmek için çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Tüm topladığınız bilgileriniz ve çalışmalarınızı son haline getirmek için çalışabilirsiniz. Sağlık konusu gündemde ise tedavinizin sonuna yaklaşmış olacaksınız. Son durumu öğrenmek için fırsatınız olacak.

TERAZİ

Özel hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi nasıl görmek istiyorsanız o konularda faaliyetleriniz olabilir. Eskilerden tanıdığınız kişilerle görüşmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda öğrenecekleriniz olabilir.

AKREP

Gündelik hayatınızı etkileyecek değişimler olabilir ev ve aile yaşantınızda. Ailenizdeki kişilerden geçmişe dair bilgiler alabilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemeler yaparak istediğiniz hale getirmenize az kaldı.

YAY

İletişiminizin yoğun olacağı bir gündesiniz. Sizi etkileyecek bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgiler eskiden tanıdığınız kişilerden gelebilir ve daha önceden öğrenmemiş olmanıza şaşırabilirsiniz. Eski bağlantılarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pürüzleri gidermek için girişimleriniz sonuç bulabilir.

OĞLAK

Maddi konularla ilgileneceğiniz bir gün. Karşınızdakilerle konuşup yapmak istediğiniz değişiklikleri evinize veya evle ilgili konularınıza yansıtabileceksiniz. Belki de ev değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bazı kişilerden alacağınız bilgileri iyi değerlendirin ancak birkaç gün sonra kararınızı vermenizde fayda var.

KOVA

Kendinizle ve çevrenizle ilgilenebileceğiniz bir gün. Çalıştığınız kişilerle ilgili beklentileriniz eğer işlerinizi yapış şeklinizi değiştirirseniz gelecektir. Bu sayede öğreneceğiniz bilgiler yazışmalarınızda kullanabileceğiniz ve yararlanabileceğiniz bilgiler olacaktır.

BALIK

Beklemediğiniz yerlerden haberlerle çalışmalarınız hızlanabilir ancak sizin henüz kimseye söylemediğiniz çalışmalar size maddi konularda fırsatlar sunacaktır. Kendi yeteneklerinizle yaptığınız işlerin ilerlemesini sağlayacaktır.

gamze avcu