27 Ekim - 2 Kasım haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta bağlı bulunduğunuz kişiler, ortaklaşa işler ve yatırımlar konusunda durumlar gündeme gelebilir. Başka kaynaklarla ilgili konularda meydana gelen yeni durumlar konusunda daha planlı ve organize şekilde çalışacaksınız. Otoritelerle olan problemleri çözme olanağı bulacaksınız. Başkalarının problemlerine yardımcı olacaksınız. İlişkilerinizle ilgili konularda yeni bilgiler edinebilir, gruplar içersinde size danışacakları konularda yardımcı olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde değişimleri bu hafta görmeye başlayabilirsiniz.

BOĞA

Gruplar içersinde, organizasyonlarda kurduğunuz ilişkilerinizde fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Yardımcı olmanız gereken kişiler olabilir. Bu sayede ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Yeni ilişkiler, ilişkilerinizdeki yeni durumlarla ilgili çaba göstereceksiniz. Yabancılarla bağlantılar kurabilirsiniz. Herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili organize olabilirsiniz. İşlerinizde size yardımcı olacak fikir verecek gruplarla birlikte olabilirsiniz. Bu hafta kuracağınız ilişkiler hayata bakış açınızı değiştirebilir ve farklı gruplarla ilgilenmenize yardımcı olabilir.

İKİZLER

Görüşmeleriniz artıyor. Ortaklaşa işler, yatırımlar ve başka kaynaklarla ilgili konular hafta başında sizi meşgul edebilir. İşleriniz, çalıştığınız kişiler ve yaptığınız projelerle ilgili konularda otorite saydığınız kişileri daha rahat ikna edebileceksiniz. Bağlı bulunduğunuz kişi ve durumları organize edeceksiniz. Planlı ve programlı olacak ve girişimlerde bulunabileceksiniz. Kendi isteklerinizle ilgili konuları gruplarla paylaşabilir ve ifade etme ortamı bulabilirsiniz. Bu hafta işleriniz ve iş ortamınızla ilgili konularda ortaklaşa işlerden kısmetlerle beraber değişim olabilir. Girişimde bulunacağınız işler işlerinizle ilgili değişimleri getirmeye başlıyor.

YENGEÇ

Bireysel olarak yapmak istedikleriniz, özel hayatınız ve kabiliyetlerinizle ilgili idealize edebileceğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hazırlık yaptığınız konuları karşınızdaki kişi veya kişilerle paylaşmak için adımlar atabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda mücadele edebilecek gücünüz olacak ve bu konuda organize olacaksınız. İlişkilerinizde zorlanacağınız zamanlar olsa da kendinizi güzel bir şekilde ifade ederseniz çekindiğiniz şartları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu hafta istekleriniz konusunda kendinizi olumlu bir şekilde ifade ederek ilişkilerinizde ilerleme sağlayabileceksiniz. Harekete geçtiğinizde içinizdeki inanç ilişkiler konusunda isteklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

ASLAN

Ortaklaşa işleriniz, yatırımlarınızla ilgili konularda bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Aileniz arkanızda destek olacaktır. Evinizle ilgili konularda başkalarından yardım almak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde size gelen haberler, görüşmeleriniz sizi farklı düşünmeye itebilir. Fikirlerinizi değiştirebilirsiniz. Alacağınız sorumluklar işlerinizle ilgili zorlukları çözümlemeniz için bir fırsat olabilir. Size başka kapılar açabilir. Ortaklaşa işlerle ilgili harekete geçebilir ve yaşamınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz. Ev ve aile konularında bu hafta değişimler yaşanabilir. Evinizle ilgili değişimler var ise bu konuda organize olacaksınız.

BAŞAK

Yakın çevreniz, sosyal ortamınızla ilgili ilişkilerinizde size destek olacak kişiler olabilir. İsteklerinizi ve arzularınızı net ifade edebileceksiniz. Zevkleriniz, istediğiniz faaliyetleri organize edeceksiniz. Maddi konularla ilgili bütçenizi yeniden yapılandırabilirsiniz ancak bilgi almanız gereken kişiler olabilir. İsteklerinizi organize ederken zorlanacağınız şartlar olabilir. Şartlarınızı iyileştirmek için yakın çevrenizden gelecek destek önem kazanıyor. Kurduğunuz ilişkiler isteklerinizi de yönlendirecektir. İlişkilerinizde size düşen fedakarlıklar konusunda kendinizi ortaya koymak için istekli olabilirsiniz. Bireysel olarak harekete geçtiğiniz konular ilişkilerinizde övgüler almanıza yardımcı olacaktır.

TERAZİ

Maddi konularda harcamalarınız olabilir. İşlerinize veya iş ortamınıza, çalıştığınız kişilere destek olmak için harcamalar yapabilirsiniz. Gruplarla beraber görüşmelerinizde ön plana çıkabilirsiniz. Evinizde veya aileyle ilgili yaşayacağınız zorluklarda maddi konular çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Ev veya emlak konularında harcama yaparsanız yatırım olarak size faydası olabilir. Ev içersindeki faaliyetleriniz istediğiniz ortamı sağlamanıza destek olabilir. Maddi konularınız bu hafta ev ve aile desteğiyle, iş ortamınızla ilgili yatırımlarla beraber değişim göstermeye başlayabilir.

AKREP

Bu hafta bazı görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz sosyalleşmenizi sağlayacaktır. Bunlar iş görüşmeleri olabilir. Kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Geleceğe dönük fikirleriniz üzerinde düşünebilirsiniz. Bazı konularda bilmediğiniz noktaları anlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde sizi zorlayan bazı şartlar olabilir. Bu görüşmelere şartları değiştirebilecek görüşmeleriniz olacaktır. Kişisel olarak ilham aldığınız kişi ve konularla ilgili bazı faaliyetlere girmeye karar verebilirsiniz. Bu hafta görüşmeleriniz ve etkilendiğiniz konular sizi farklı yönlere doğru gelişiminiz ve değişiminiz için fırsat olabilir.

YAY

Kafanızda binbir soru ve sizi tatmin etmeyen kişiler veya konular konusunda ilerleme sağlayabileceğiniz bir hafta. Yaşamsal alanınız, aileye dair konularda istediğiniz yaşam biçimine dair düşünceleriniz artabilir. Planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Gruplar içersinde size fikirleriyle destek olacak kişiler olabilir. Maddi konularda zorlanacağınız zamanlar olabilir. Planlı ve programlı harcamalarınızla beraber istediğiniz şartları oluşturmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili korkularınızı maddi konulara bakış açınızı değiştirerek yokedebileceğinizi göreceksiniz.

OĞLAK

Geleceğe dönük planlarınızla ilgili yapmak istediklerinizi planlayabilirsiniz. Gruplar içersinde, bulunduğunuz ortamlarda sizi farklı bilgilendirecek fırsatlar olacaktır. Yeni konular sizi heyecanlandırabilir. İş hayatınızda sunumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu sunumlar sizi bir adım ileri götürebilir. Gruplar içersindeki sorumluluklarınızı gerçekleştirmek, ilişkiler kurmak size güven verebilir. Harekete geçme cesaretiniz ve yoğunluğunuz yakın çevrenizde idealize edilmenize veya destek almanıza yardımcı olacaktır. Bu hafta gruplar içersindeki gelişiminizi ve değişiminizi herkes görmeye başlayabilir.

KOVA

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler var fakat sorumluklarınızla ilgili durumlar henüz sona ermedi. Maddi konularda iş hayatınızdaki performanısınızla ilgili olarak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi başınıza çalışmak ve düzenleme yapmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda bilgi alabilir, yabancılarla ticaret konusunda farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi zorlayan çalışmalarınızda plan ve programlarınız maddi konularda destek almanıza destek olacaktır. Maddi konularda fedakarlık yapmanız iş hayatınızda olumlu değişimlere fayda sağlayabilir. Iş hayatınızdaki değişimler bu hafta sizin çalışmalarınızda değişimi de beraber getirecektir.

BALIK

Yabancılar, yolculuklar, herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili gelişmeler olabilir. Kendinizi yükseltmek yerine başkalarına yardımcı olmanız gerekebilir. Ya da bazı konularda alttan almanız sizi farklı iş ilişkilerine bağlantılarına girmenize fırsat sunabilir. Ortaklaşa işlerinizde size verilecek bilgilerle beraber planlarınızı buna göre düzenleyebilirsiniz. Gruplar içersinde ipleri ele alma zamanınızın geldiğini düşünebilirsiniz. Grupları organize edebilirsiniz. Çıkabilecek bazı pürüzleri alttan alarak çözebilirsiniz. Faaliyetleriniz sizi yabancı ortamlara taşıyabilir. Bu hafta sizin için hayatınızdaki bazı durumlara farklı bakış açıları getirecek olaylar meydana gelebilir. Gruplar içersinde veya sosyal ortamlarda bulunmanız bağlantılarınızı da geliştirebilir.

gamze avcu