27 Aralık Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

27 Aralık 2013, cuma

KOÇ

Çalıştığınız kuruluştakilere, ortak işler yaptığınız gruplara düşüncelerinizi ifade edeceğiniz konuşmalar yapabilirsiniz. İkili görüşmeleriniz artıyor. Günün ikinci yarısı ortaklaşa iş yaptığınız bağlı olduğunuz grupların istek ve talepleriyle ilgileneceksiniz.

BOĞA

Size fayda sağlayan, paylaşımı öğrendiğiniz kişilerle birlikte olmak size iyi gelecek. Fikir alışverişinde bulunacaksınız. Günün ikinci yarısında yedikleriniz midenizi rahatsız edebilir. İlişkilerinizle ilgili sorunlar, sizden beklentilerini öğrenme adına görüşme yapabilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa iş yaptığınız bağlı bulunduğunuz kişi ve kuruluşlara sunumlar yapabilir veya fikirlerinizi anlatabilirsiniz. Özel hayatınızda faaliyetler sizin için hayatın ne anlama geldiği konusunda düşünmenizi sağlayabilir. Günün ikinci yarısında grupsal faaliyetlere hayatınızda daha çok yer vermeniz paylaşmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

YENGEÇ

Özel hayatınızda ilişkilerinize dair fazlaca sahiplenici davranabilirsiniz. Gruplar içersinde kendi bireyselliğinizle ilgili konularda paylaşmayı öğrenmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sizin beklentilerinizi dinlemesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

ASLAN

Çalıştığınız kişilerle yakın çevrenizdeki gruplar hakkında bilgi verebilirsiniz. Tanımalarını sağlayabilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgili ihtiyaçlarınızı gündelik hayatınızdaki kişilerle paylaşacaksınız.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili özel hayatınızda konuşmalar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda yakın çevrenizde gruplarla yaşayacağınız faaliyetleri düşünüyorsunuz. Bu faaliyetlerde paylaşım sizin çevrenize uyum sağlamanızdaki etkenlerden birisi oluyor.

TERAZİ

Maddi konularda gruplarla beraber hareket ederek gelirinizi arttırmayı düşünüyorsunuz. Ailenizdeki kişilerle bu konuda düşüncelerinizi paylaşacaksınız. Maddi konularda bir amaç için birayaya gelmiş kişilerden faydalanabilirsiniz.

AKREP

Yakın çevreniz sizin paylaşmayı öğrendiğinizi düşünüyor. Hatta bu konuda onlara tavsiyeler bile verebilirsiniz. Ancak yine de söylemediğiniz kendinize sakladığınız şeyler var. Hayatınızda gruplarla beraber hareket etme ihtiyacı içinde olduğunuzu farkına varabilirsiniz.

YAY

Gruplarla birlikte faaliyetlerinizin sizin için değerini anlıyorsunuz. Bu faaliyetler size maddi konularda sonradan fayda sağlayabilir. Bütçeniz üzerinde çalışabilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınızda size sunumlar yapabilirler. Projeler faaliyetlerle ilgili bilgiler verebilirler. Bu bilgilerle etrafınızdakilere fikirler verebilirsiniz. Grup çalışmalarına ihtiyaç duyacaksınız.

KOVA

Plan programlarınızla ilgili faaliyetlerinizden kimseye bahsetmiyorsunuz. Bahsetmek için henüz erken olduğunu düşünebilirsiniz. İş hayatınıza dair gruplarla beraber olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Yaptıklarınızı anlatmak paylaşmak için çalışmalarınızı bitirmeyi bekliyorsunuz.

BALIK

Başka kaynaklarla, ortaklaşa işlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Bu bir proje ise açıklamayı gruplara anlatacaksınız. Gruplarla olan projelerinizi düşünerek uzak bağlantılarla gruplardan bilgi almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla uzak yolculuklar planı yapıyor olabilirsiniz.