26 Ocak - 1 Şubat 2015 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Maddi konularda gruplar içersinde zorlanacağınız, yanlış anlaşılacağınız konular olabilir. Görüşmelerinizde detayları incelemenizde fayda var. Açıklayıcı olmanızda fayda var. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. İlişkilerinizde fedakar verici olmak durumunda kalabilirsiniz. İyi hissetmek için gizli yardımlarda bulunabilirsiniz. Gruplar içersinde her tür istek ve düşüncelerinizde karşınızdaki kişilerle yapmanız gerekenler konusunda çözümlere ulaşabilirsiniz. Eski gruplarınızla ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Girişkenliğiniz artıyor. Yabancılar veya hayatınızda amaçladığınız konularda bazı fedakarlıklar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Planlarınızda ertelemeler başka kişiler sebebiyle olabilir. Hafta sonu aileniz öncelikli olacaktır.

BOĞA

Hafta başında inandığınız şekilde davranırsanızsanız, inancınıza güvenirseniz problemlerle başetmeniz daha kolay olacaktır. İş hayatınızda üzerinde çalıştığınız konularla ilgili bir anda parlak fikirler bulabilirsiniz. Zihniniz herşeyi toparlayacak şekilde çalışacaktır. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Gruplarla ilişkilerinizde daha kabullenici ve gruplarla beraber hareket etme isteği içersinde olabilirsiniz bu dönemde. Kendinizi bir sanat aracılığıyla gösterebilirsiniz. Maddi konularda önce kendi içinizde organize olmanızda fayda var. Gruplar içersinde maddi konularla ilgili zorluklar olabilir. Ortaklaşa işler ve başka kaynaklarla ilgili konularda anlaşmanız zor olabilir. Ancak yaratıcı işleri düzenlemeniz kolay olacak. Hafta sonu yakın çevreniz veya varsa kardeşlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

İKİZLER

Evrensel fikirleriniz gruplar içersinde etkili olacaktır. Başka bir bakış açısı sunabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Salı günü venüs balık burcuna geçiş yapıyor. Toplumsal hayatınız renklenip hareketlenecektir. Toplum içersinde bütünleşeceğiniz faaliyetler, sanatsal ortamlar olabilir bu dönemde. Kuracağınız ilişkilerde sizi yaratıcı kılacak unsurlar hayatınıza girebilir. Ortaklaşa işler konusunda kendi başınıza çalışmanız daha verimli olabilir. İkili ilişkilerdeki sorumluluklarınız özgürlüğünüzden, tek başınıza faaliyetlerden fedakarlık etmenize sebep olabilir. Haftanın diğer yarısında sunumlar, fikirlerinizi ortaya koyduğunuz çalışmalar olabilir. Kendinizi net anlatmanızda fayda var. Hafta sonu maddi konularınızla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa konular veya başka kaynaklarla ilgili düşünceleriniz ve fikirlerinizi kendi içinizde veya aile içersinde çözümleyeceksiniz. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Yurt dışı konular, ilişkiler veya evrensel konuların ruhsal boyutlarıyla ilgili olacaksınız. Sizi büyüleyen kişilerle birlikte olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı arttıracağınız faaliyetler için sizi etkileyen kişiler olacaktır. Gündelik işleriniz, yaptığınız hizmetlerle ilgili konularda diğerlerini ikna etmekte zorlanacağınız zamanlar olabilir. Kuracağınız bağlantılarda sizi zorlayan iş yükü olabilir veya hizmet konusu size kalabilir. Bireysel düşünmeden ve fedakarlık ederek işlerinizi gerçekleştirmeniz gerekebilir. Hafta sonu merak ettiğiniz, gelişim göstermek istediğiniz konularla ilgili faaliyetleriniz sizi hareketlendirecektir.

ASLAN

Bu hafta eskiden tanıdığınız kişilerle beklenmedik diyaloglara girebilirsiniz. Yabancılarla bağlantılar kurabilir ve görüşmelerinizde farklı fikirler edinebilirsiniz. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili kişilerden gelen kısmetler olabilir bu dönemde. Başkalarından destek görebilirsiniz. Bu hafta başka kaynaklarla ilgili kişiler için fedakarlık yapmanız gerekebilir ve kendi isteklerinizi, bireysel çalışmalarınızı gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gruplar içersinde görüşmelerinizde konuların üzerinden geçebilir ve ortak noktalarda birleşebilirsiniz. Gruplar içersinde fikirlerinizi kabul ettirebileceksiniz. Yabancılarla bağlantılar kurmada başarılı olacaksınız. Hafta sonu başkalarına yardımcı olarak vakit geçirebilirsiniz. Daha yardımcı, koruyucu olacaksınız herkese karşı.

BAŞAK

Yaptığınız işlerle ilgili araştırmalarınız ve çalışmalarınız, ortaklaşa işlerde veya başkaları için ürettiğiniz konularda beklenmedik sonuçlar verecektir. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. İlişkilerinizde iyimser, daha verici olmaya başlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişileri memnun ettiğinizde siz de daha rahatlayacaksınız. Bu dönemde karşılaşacağınız kişilere destek olmak isteyebilir ve birlikte yaratıcılığınızın ön plana çıktığını görebilirsiniz. İlişkilerinize ayıracağınız vakit aileniz içersinde sizi zorlayabilir. Aileniz ve eviniz için yapmanız gerekenleri ertelemenize sebep olabilir. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızda faaliyetlerinizle maddi konularda ve yapacağınız işlerde ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Girişimleriniz olumlu sonuçlar verecektir. Hafta sonu kendi isteklerinizden ziyade arkadaşlarınızla veya gruplarla faaliyetler mümkün.

TERAZİ

Kendinize vakit ayırmanız, kendinizle ilgilenmeniz ve kendinizi ortaya koyabilmeniz ilişkilerinizde beklenmedik sonuçları da getirebilir. Sizi rahatlatabilir. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Gündelik hayatınızda etrafınızdaki kişişerle bütünleşip yardımcı olma isteğinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı zorluklar, sorumluluklar, yaptığınız işler güçlerle ilgili gecikmelere sebep olabilir. İstediğiniz gibi işleri kolayca halledemeyebilirsiniz. Başkalarını da rahatlacak şekilde hal ve tavır içersinde olacaksınız ve bu işlerinizi kolaylaştıracak. Yabancı ortamlarda veya amaçlarınız konusunda kendinizi göstereceğiniz ve rahat olacağınız bir hafta olacaktır. Hafta sonu toplumsal hayatınız hareketleniyor ve işlerinizle ilgili konularda daha rahat olacaksınız.

AKREP

Eviniz veya ailenizle ilgili konuları beklemediğiniz şekilde farklı yollardan hallebileceksiniz. Yaratıcılığınız ve başkalarına faydalı olacak bireysel çabanız ilişkilerinizi olumlu etkileyecektir. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Kendinizi göstermek istediğiniz konular fedakarlıklarla gelebilir bu dönem. Bir şeye tutkulu şekilde bağlanabilir veya kendinizi adayabilirsiniz. Zevk aldığınız faaliyetlerde sanatsal konular da yer alabilir. Bu hafta zevkleriniz veya varsa çocuklarınız için yapacağınız harcamalar sizi maddi olarak zorlayabilir. Başkalarıyla ilgili veya başka kaynaklarla ilgili girişimlerinizde yapmak istediklerinizi kolayca anlatabileceksiniz. Karşınızdaki kişilere kabul ettirebileceğiniz girişimler ailenizden destek görebilir. Hafta sonu kendi zevklerinizi gerçekleştireceğiniz yolculuklar olabilir. Kendi gelişiminizle ilgili faaliyetler olacaktır.

YAY

Araştırdığınız, üzerinde çalıştığınız konulardan veya yakın çevrenizde ilgilendiğiniz konular aracılığıyla kendinizi ortaya koyacağınız keşiflerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizde görüşmelerinizde kendinizi farklı yollarla ifade etmeniz mümkün. Salı günü venüs balık burcuna giriyor. Eviniz ve aileniz, yaşamsal alanınızla ilgilenebilirsiniz. Güzelleştirme, evinizde paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı olabileceğiniz faaliyetlerinizi evde sürdürebilirsiniz. Evinizi spiritual ritüellerle dekore edebilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili fedakarlıklarınız kendi amaçlarınızı geciktirmenize sebep olabilir bu hafta. Bu hafta girmek istediğiniz gruplar olabilir. Çevrenizle ilgileneceksiniz ve ilişkiler geliştireceksiniz. Hafta sonu başkalarına destek olacağınız şekilde vakit geçirebilirsiniz.

OĞLAK

Maddi konularla ilgili düzenlemeleriniz, görüşmeleriniz eviniz veya aileniz için farklı fırsatlar yaratacağınız durumları getirebilir. Onlara suprizler yapabilirsiniz maddi anlamda. Einizle ilgili değişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Bu hafta sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilir ancak vakit bulamayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan şartlar kısa yolculuklarınızı veya yakın çevrenizle ilgilenmenize engel olabilir. Yapacağınız görüşmeler, maddi konularda çalışmalarınız işlerinizi daha rahat halletmeniz için faydalı olacaktır. İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda girek istediğiniz pozisyonlara da ulaşabilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinize vakit ayırabilirsiniz.

KOVA

Kendinizi göstermeniz, kendinizle ilgili konulardaki açık duruşunuz yakın çevrenizde beklemediğiniz olumlu tepkiler alabilir. Yakın çevrenizde farklı ortamlara girmenize yardımcı olabilir. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Maddi konularda kısmetleriniz artabilir. Kuracağınız ilişkilerde maddi paylaşımlar artabilir. Fedakarlıklarınız istediğiniz maddi veya manevi bir şeye sahip olmanıza sebep olabilir. Fedakarlıklarınız gruplar içersinde aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gecikmelere sebep olabilir. Veya sizi gruplar içersinde zorlayabilir. Bu hafta bireysel isteklerinizle ilgilenecek ve kendinizle ilgili konuları gerçekleştireceksiniz. Hafta sonu alışık olduğunuz ve rahat hissettiğiniz ortamlar veya faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

BALIK

Kendinizle ilgili konularda çalışmalarınız maddi anlamda size beklenmedik destekler getirebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuzda yakın çevrenizde sizi beğenen bir kitle yaratacaksınız. Salı günü venüs balık burcuna geçiyor. Etrafınızla daha ilgili ve destek veren bir ruh haline geçebilirsiniz. Fedakarlıklarınız kendinizi iyi hissettirecektir. İlişkileriniz karşınızdakilerle bütünleşecek şekilde gelişecektir. İlişkilerinizde konuşarak değil paylaşımlarınızla kendinizi göstereceksiniz. Biraz dağılma durumunuz olabilir. Bu anlamda iş hayatınızdaki sorumluluklarınızda zorlanabilirsiniz. Bu hafta daha kendi içinize dönük, ailenizle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu bireysel zevklerinizi gerçekleştireceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Gamze Avcu