26 Mayıs – 1 Haziran 2014, Haftalık burçlar

22. haftada sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkilerinizle ilgili bitişler, bırakmalar yaşayabilirsiniz. Veya eski ilişkilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir sanki geçmişteki durumları yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Maddi konularda yapmanız gerekenler olabilir. Maddi kaynaklarınız, ortaklaşa işlerinizle ilgili yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz ancak güçlü kişileri karşınıza almazsanız finansal destek alabileceksiniz. Yatırımlarınız konusunda ailenizden uzun dönemli destekleriniz olabilir. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay sizin ortaklık kurabileceğiniz veya kendinizi kabul ettirebileceğiniz, satışlar yapabileceğiniz kişilerle tanışmanız için fırsat olabilir. Yaptığınız işlerle, yakın çevrenizde gelişen yenibir durum, gelen haber, bilgi veya eğitim konularıyla ilgili yenilikler sizin için zevk alacağınız ilişkileri, fırsatları getirecektir. Fikirlerinizi dile getirmeniz size fayda getirebilir. Perşembe günü işlerinizi, görüşmelerinizi ertelemeniz veya kararlar almamanız iyi olacaktır. Bir kadın tarafından aldanmanız mümkün. Ya da birisinin işlerinizi yapmanıza engel olmasına tanık olabilirsiniz. Cuma günü eviniz ailenizle görüşmeleriniz, evde yapacağınız yemeklerle bir araya gelmeniz mümkün. Kendinizle ilgili konuşmalar da yapmanız duygularınızı ifade etmeniz için uygun bir gün. Maddi konularda kaynaklar kısmetler bulabileceğiniz aynı zamanda da ev gibi gayrimenkule yatırımlarınızla ilgili planlarınızı ailenizle görüşebileceğiniz bir dönem. Zevkleriniz için harcamalar yapmanız mümkün. Evinizde bir kutlama da yaşayabilirsiniz. Cumartesi sizden güçlü kişilerle çatışmalara girmeniz sizi ani hareketlere yönlendirebilir ancak ikili ilişkilerde görüşmeler, faaliyetler sizi enerjik kılacaktır. Pazar günü ise güvendiğiniz kişilerden uzun dönemli destek alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Ortaklaşa yatırımlar veya işlerle ilgili ailenizden destek alabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta daha çok kendinize dönük konularla ilgili olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koyamadığınız, müdahale edemediğiniz ilişkilerinizden vazgeçme noktasına gelebilirsiniz. Arkadaşlarınızın duyarlılığı size destek olacak. İlişkilerinizde yaşadığınız zorluklar, sizi onlardan ayıran isteklerinizle ilgili güçlü kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz. Karşınızda sizin isteklerinizi kabul etmeyen kişilerle ilgili düşündüklerinizi uygulayacaksınız. Bakış açınızı değiştirecek tavsiyeler olabilir ve sizin yaptığınız işlerle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yapacağınız projeler veya işlerle ilgili yaratıcı kişiler destek verebilirler. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeni ay maddi konularda yeni ticaret anlaşmaları yapabileceğinizi, projelerinize veya iş ortamınızla ilgili konularda kaynak bulabileceğinizi gösteriyor. Bu yeni durum sizin gruplar içersindeki pozisyonunuzu zayıflatabilir. Ya da bulacağınız fırsatın eski tip tavırlarla boşa harcamamaya dikkat etmenizi gerekli kılan durumlar olabilir. Gruplarla hareket etmemek gibi. Perşembe günü gruplar içersinde maddi konularla ilgili kararlar vermeniz hatalar yapmanıza veya değerinden fazla yükler almanıza sebep olabilir. Hayata dahil olacağınız, duyularınızla zevkler yaşayacağınız, sosyal bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevrenizle görüşmeleriniz, işleriniz sebebiyle başkalarından fikirler alabileceğiniz bir dönem. Cuma günü yakın çevrenize karşı veya siz yakın çevrenizden olumlu sözler duyabilirsiniz. Sizinle ilgilenen kişiler beğenilerini iletebilirler. Haftasonu sağlığınızla ilgili veya gündelik işlerinizin yoğunluğu sebebiyle zorlanabilirsiniz ancak ilişkilerinizde çok olumlu kalıcı paylaşımlar yaşayacaksınız.

İKİZLER

Bu hafta müdahalae edemediğiniz durumlar, dışadönük faaliyetler ve maddi konular gündeminizde. Sosyal gruplar veya içinde bulunduğunuz organizasyonlarda eski tavırlar tekrar gündeminize gelebilir. Sizin gruplar içersinde bazı kişilerle bağınızı koparacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Pazartesi sizden güçlü kişilerin isteklerini karşılamak için kendiniz çalışabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişiler size zorluklar çıkarabilir. Ancak sizing için önemli olan konularda ve maddi fırsatları planlamada ilerleme sağlayabilirsiniz. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay sizin için kendinizle ilgili veya görüşmelerinizde kendinizi göstermeniz için yenibir durumu meydana getirebilir. Sonuçları sizin arzu ve isteklerinize göre gerçekleşebilir. Gruplarla veya organizasyonlarda kendinizi ifade edecek ve ikna edici olabileceksiniz. Perşembe günü iş hayatınızla ilgili, toplumsal faaliyetlerinizde kendinizi daha yorgun hissedebilirsiniz. Veya bu etkiyi iş hayatınızla ilgili bazı hayal kırıklıkları olarak yaşamanız mümkün. Kararlarınızı veya iddalarınızı bugün gerçekleştirmemeniz daha uygun. Zevk aldığınız konularla ilgilenirseniz kendinizi rahatlatmış olursunuz. Maddi konularla ilgili araştırma, anlaşmalar yapma dönemine giriyorsunuz. Sizin için gizli kaynaklar, destek çıkacak kişilerle karşılaşmanız mümkün. Bu dönemde maddi kaynaklarla ilgili de planlar, çalışmalar yapabilirsiniz. Haftasonu yine kalıcı işler yapabileceğiniz, projeler alabileceğiniz kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Bu sizing özel hayatınızı kısıtlasa da sizin için fırsat olacaktır.

YENGEÇ

Bu hafta sosyalleşme dönemine giriyorsunuz. Toplumsal ve iş hayatınızla ilgili eskiye dönük ilişkiler gündeme gelebilir. Sizin için ilişkilerinizde bazı bitişleri de getirebilir. Bireysel yapacaklarınıza zaman ayırmanıza engel olabilecek grupsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Gruplar ve organizasyonlarla beraber hareket etmenizi gerektiren durumlar olabilir. Bu durum da size ileriye dönük kabiliyetler kazandıracaktır. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yenibir durum, bir fikir, yeterince çalışmadığınızı düşünme çalışmalarınızı hızlandırabilir. Perşembe günü planlarınız, yapmak istediğiniz faaliyetler size zor gelebilir. Kendi başınıza kalmayı tercih edebilirsiniz. Ancak sosyalleşeceğiniz, yeni gruplarla bağlantılar ilişkiler kuracağınız bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızdan çeşitli fırsatlar gelebilir. Dışa dönük ve fikirlerinizi de anlatabileceğiniz bir dönem. İşten gelen paranızı alabilirsiniz. Haftasonu arkadaş ortamınızda veya gruplar içersinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Gruplar içersinde ilgi görebilir ve iltifatlar alabilirsiniz.Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz konularla ilgili kalıcı bağlantılar kurabilirsiniz.

ASLAN

İş ve toplumsal hayatınızda hareketli başlıyorsunuz haftaya. Bağlantılı olduğunuz kişilerden, yabancılarla olan ilişkilerinizden kopmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilere olan eski tavrınızı bırakabilirsiniz. Ortaklaşa işler yaptığınız kişilerin isteklerini anlayabilir ve işinizdeki yükleri daha kolay halledebilecek ve istek duyabileceksiniz. Çarşamba günü ikizler burcundaki yeniay sizin gruplar içersinde yenibir durumla karşılacağınızı gösteriyor. Yapacağınız işlere, iletişimde isteklerinizi iletebilmenize sebep olabilir veya gruplarla ilgili yenibir bilginin oluşmasına sebep olabilir. Bu yeni durum sizin ortaklaşa işlerinizle ilgili anladığınız konulara ters düşebilir. Ya da yanlış anlaşılmalar olabilir. Gruplar içersinde kendi bildiklerinizi kendi bildiğiniz şekilde ifade edebilme ve kabul ettirme fırsatı bulacaksınız. Perşembe günü başkalarıyla olan işlerinizde kendinizi harekete geçecek durumda hissedemeyebilirsiniz. Kararlar vermeniz için uygun bir gün olmayacaktır ancak bugün bilgilendirme ve iletişim konusunda harekete geçebilirsiniz. İş ve toplum hayatınızda ilişkilerinizin artacağı sosyal faaliyetlerde göz önünde olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinizle ilgili güvence sağlamak istediğiniz konular hakkında düşünmeye başlayabilirsiniz. Müdahale edemediğiniz konuları tartmaya başlayabilirsiniz. Haftasonunu daha kendi içinize dönük veya çalışarak geçirebilirsiniz. Bu çalışmanız sizin yaşamsal alanınızla ilgili veya aileniz için bir takım şeyler yapmanız için iyi olacaktır.

BAŞAK

İlişkilerinizde fedakarlık yapmanız gerekebilir. Bu sizin kendi içsel isteğinizle olacaktır. Yakın çevrenizden bazı kısıtlamalar görebilirsiniz. Ancak arkadaşlarınız ve gruplar içersinden size destek olanlar çıkacaktır. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay sizin toplumsal hayatınızda yenibir fırsatla beraberinde gelebilir. İş hayatınızda yenibir durum, yapmak istediğiniz konularla ilgili bir fırsat sizin maddi konulardaki mücadelenize destek verecektir. Ortaklaşa işler yapabileceğiniz kişilerle görüşmeler, konuşmalar olabilir. Perşembe günü ilişkilerinizle ilgili yapmanız gerekenler konusunda enerjiniz düşük kalabilir veya yapmak istediğiniz şeyin faydalı olmadığını farkedebilirsiniz. Yolculuk planları, yabancılarla olan ilişkileriniz, kendinizi gösterebileceğiniz ortamlara ve de sanat, müzik yapabileceğiniz, zevkini alabileceğiniz faaliyetlere başlıyorsunuz. Gruplar içersinde ki görüşmeleriniz, arkadaşlarınızdan gelen fikirlerle bu faaliyetlerinizden hoşnut kalacaksınız. Haftasonunuz oldukça faal geçebilir. Kalıcı fikirler, görüşmeler, sizi yönlendirecek tavsiyeler yaşadığınız çevrede kendinizi bulmanıza yarar sağlayacaktır.

TERAZİ

Haftabaşında ilişkilerinizle ilgili eski tavırlarınız veya eski bir ilişki konusunda bir durum meydana gelebilir. Bir ilişkiniz sonlanabilir. Ortaklaşa işlerde, başkalarından gelen maddi kaynaklarla ilgili size düşen fedakarlıklar olabilir. Kendinizde bu konuda güçlü bir yapma isteği duyabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili durumlar maddi konularda size kısıtlama da getirebilir. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay sizin yolculuk planları yapmanıza fırsat sunabilir. Yabancılarla ilgili konularda, akademik faaliyetlerde veya kendinizi göstermek ve anlatmak istediğiniz kişi ve ortamlarla ilgili yenilik getirebilir. Bunun için koşturmanız gerekebilir. Size cesaret ve uzlaşma getirecektir. Ya da uzlaşmacı tavrınızı harekete geçirebilir, bağlantılar kurmanıza yardımcı olabilir. Perşembe günü yapacağınız planlar, iletişim isteğiniz, iş ortamınızı zorlayabilir. Edineceğiniz bilgiler bağlantılar çalıştığınız kişilerle ilgili hayal kırıklığı yaratabilir. Kendinizi işlerle ilgili enerjiniz düşmüş olarak bulabilirsiniz, bu konuda kararlar vermemeniz iyi olur. Diğer yanda sosyal anlamda kendi isteklerinizi yapmak için harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili kısmetler alabileceğiniz, ilişkiler kurabileceğiniz ve iş hayatınızda görüşmeler başlatacağınız bir döneme gireiyorsunuz. Uzun dönemli bağlar kurabileceğiniz kişilerle dostluklar ve faaliyetler yapmaya başlayabilirsiniz. Haftasonunda da size maddi konularda altyapılarınızı oluşturmanızı, kısıtlamalarınızı faydalarını göreceğiniz sosyal ortamlarda geçirmeniz mümkün.

AKREP

İş ortamınızla ilgili eski müşteriler, eski çalışanlarınızla veya çalışma metodunuzdaki eski tavrınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çalıştığınız bazı kişilerle ayrılık yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler veya yaptığınız işlerle ilgili kişilere dair yapacağınız fedakarlığı kendi isteğinizle gerçekleştireceksiniz. Çarşamba günü ikizler burcunda yeniay meydana geliyor. Sizin için ortaklaşa işler, başkalarının kaynaklarıyla ilgili fırsatları görmenizi sağlayacaktır. İsteklerinizi ve arzularınızı gerçekleştirmek için size yol gösterici olacaktır. Perşembe günü bağlı olduğunuz kişiler veya konular, ortaklaşa işlerle ilgili durumlar kendinizi ortaya koymanıza başkalarına ifade etmenize olanak vermeyebilir. Enerjiniz bu yönde düşük olabilir. Kendinizle ilgili konulara eğilmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilerle bağlı olduğunuz kaynaklar hakkında konuşmalar yapabilirsiniz. İstediğiniz çalışma ortamı veya destekler konusunda sizinle hem fikir olabilirler. İlişkilerinizle ilgili güzel bir döneme giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle beraber geçireceğiniz uzun yolculuklar olabilir. İkili ilişkilerden keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir aşk hayatınıza girebilir. Yabancılarla yeni baülantılar kurabilirsiniz. Bilgi edineceğiniz faaliyetlere başlıyorsunuz. Bunları eşinizle veya birlikte olduğunuz kişiyle deneyimlemek sizi memnun edecektir. Haftasonu kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz ortamlar, görüşmeler olabilir. Yabancı kültürler sizin bundan sonrasında keyif aldığınız konuları değiştirecek faaliyetlere yönelmenizi sağlayabilir. Akademik konularla ilgili olumlu bakış açıları kazanabilirsiniz.

YAY

Özel hayatınızda, sizin birlikte olmak istediğiniz kişilerle ilgili tavırlarınızda, varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde hayatınızda geçmişten gelen bir konu gündeme gelebilir. Bazı tavırlarınız değişebilir. Eski bir aşkınızla ilişkiniz tamamen bitebilir. Evinizle ilgili bir konuda yapacağınız fedakarlık maddi olarak işinizi kolaylaştırabilir ancak yine de karşınızdaki kişiler sizi bu yaptığınız fedakarlık konusunda zorlayan tavırlar gösterebilirler. Ya da kendiniz bunu yeterli hissetmeyebilirsiniz. Çarşamba günü ikizler burcunda olacak yeniay ilişkilerinizle ilgili yenibir fırsat sağlayacak, bunu yeni gruplara girerek, gruplarda sizin ön plana çıkartacak sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Evinizle veya ailenizle ilgili ilişkilerde bazı hayalkırıklıkları veya karşınızdakilerle enerji düşüklüğünü yaşayabilirsiniz. Ancak gruplar içersindeki hareketli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle fikirlerinizi paylaşmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ortaklaşa işlere dair, eşinizin kaynaklarıyla ilgili, sizin bağlı olduğunuz kişiler ve konularla ilgili girişimlerinizin başladığı, iş ortamınızdan da destek görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gündelik yaşamınızda daha fazla keyif alabileceğiniz ilişkiler kuracaksınız. Haftasonu ortaklaşa işler, başkalarıyla beraber faaliyetleriniz eksiklik duyduğunuz güveni size getirebilir. Kontrol edemediğinizi düşündüğünüz konularda da başkalarından kalıcı desteklerin olduğunu farkedeceksiniz.

OĞLAK

Evinizde ailenizde eski bir dönem, aile ile görüşen eskilerden kişiler gündeme gelebilir. Sizinle kalacak kişilerin durumları değişebilir. Veya evinizi değiştirecek, eski halinden hoşnut olmadığınızı düşüneceğiniz durumlar olabilir. Yakın çevrenizle ilgili bir fedakarlık için kendinizi zorlamadan harekete geçme isteği duyabilirsiniz. Gruplar içersindeki gelebilecek bazı kısıtlamalar kendinize vakit ayırmanızı engelleyebilir. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay iş ortamınız, çalıştığınız kişilerle ilgili yenibir durum sizin iş hayatınızda hareketlenmenize yardımcı olacaktır. Kendinizi daha cesur hissedebileceksiniz, ortaya koyabileceksiniz. Perşembe günü sizinle çalışanlar varsa bu kişiler sebebiyle, iş yapış şeklinizle, iş ortamınıza dair enerjinizi düşük hissetmenizle beraber iletişim kurmanızda zorluklar olabilir. Bazı konular dağılabilir ve sizi hayal kırıklığına uğratacak haberler olabilir. Yapacağınız işleri toparlamanız ve evinizde vakit geçirmeniz size iyi gelebilir. Ya da evinizle ilgili konularda kısmetlerdeki fırsatları görebileceğiniz bir gün olabilir. Zevklerinizi yaşamaya başlayacağınız, özel hayatınıza kendi yeteneklerinize vakit harcayacağınız, sanatsal konularla ilgilenebileceğiniz, varsa çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz zevk alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Karşınızdaki kişilerle, birlikte olacağınız kişiyle önemli konuları konuşabilir paylaşabilirsiniz. Ortak düşünceler sizi memnun edebilir ve de sosyal olabileceğiniz ortamlar yaratabilir. Haftasonu gruplar içersinde uzun kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Faaliyetler sizin dostluklarınızı güvenilir hale getirebilir. Sizinle görüşmek isteyen kişiler kazanabilirsiniz.

KOVA

Yakın çevrenizde eskiden gelen kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde, iletişimde olduğunuz bazı kişilerle bağlantılarınız kopabilir. Onlara bakış açınız, kurduğuuz ilişki tarzınız değişebilir. Ailenize veya evinizle ilgili maddi konularla ilgili fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Kontrol edemediğiniz konuları kendi akışına bırakmak isteyebilirsiniz. Ancak işinizle ilgili engeller sizi kısıtlayabilir. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay entellektüel yenibir hobi getirebilir size. Fikirlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girmenizi, yabancılarla ilgili konularda faaliyetler veya uzak yolculuk fırsatları getirebilir. Kendinizle ilgili ifade etmek istediğiniz konularda bir çıkış yakalayabilirsiniz. Çevrenizden de destek göreceksiniz. Sizin fikirlerinizi paylaşan kişiler kazanabilirsiniz. Perşembe günü evinizle ilgili ailenizle beraber veya evinizde yaşayacağınız paylaşımlarla ilgili bir döneme giriyorsunuz. Özel yaşamınız renkleniyor. Yeni tanıştığınız birisiyle konuşmak kendinizi ifade etmek sizi mutlu edebilir. Evinize birlikte paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanacağınız, sizi anlayan birisi yerleşebilir. Haftasonu yapmak istediğiniz gündelik işler, faaliyetler, sporsal aktivitelerde yeni ilişkiler kazanabilirsiniz. Sizi oven, toplumsal hayatınıza kalıcı yapılar getiren işler ve kişilerle birlikte olabilirsiniz.

BALIK

Maddi konularda eski bağlantılarınızın, kısmetlerin işe yaramadığını fark edebilirsiniz. Harcama yaptığınız konuları bırakabilirsiniz. Maddi konularda bazı ilişkileriniz bitebilir. Eski konular gündeme gelebilir. Eskiden ilgilendiğiniz bir kişi konu sizin harcama yapmanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizden destek bekliyorsanız gruplar içersinden size güçlü birisi yardımcı olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda yardımcı olabilirler. Kurduğunuz bağlantılar, yaptığınız planlar sizin kısıtlanmanıza sebep olabilir. Çarşamba günü ikizler burcunda meydana gelecek yeniay sizin evinizle, ailenizle yapacağınız yatırımları harekete geçirebilir. Evinizle ilgili yenibir durum bağlanma konusunda kendinizi istekli hissetmenize sebep olabilir. Başkalarından gelecek kaynakları harekete geçirebilir. Perşembe günü evinizle ailenizle ilişkili istekleriniz konusunda kendinizde enerji bulamayabilirsiniz. Ancak başkalarından edeceğiniz yardım talepleri karşılıksız kalmayacaktır. Evinize düşündüğünüz bir harcama gerçekleşebilir. Yakın çevrenizden zevk alacağınız yeni ilişkiler, özel hayatınızda veya yeteneklerinizi ifade edebileceğiniz, varsa çocuklarınızın eğitimleriyle ilgili yakın çevrenizde fırsatlar yakalayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Haftasonu sanatsal faaliyetler sizin için özel anları da beraberinde getirebilir. Uuzn dönemli ilişkiler kurabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

gamze avcu