26 Ekim - 1 Kasım 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizleri neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta çalıştığınız kişiler, konular, hizmet ettiğiniz konular, çalışma ortamınız veya şartlarınız konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak önemli işlere imza atabilir, maddi kaynaklar yaratabilirsiniz. Somut kazançlar sağlayacaksınız. Bunu yaparken iş veya toplumsal hayatınızdaki güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Maddi

kaynak elde edeceğiniz işler sizi iş hayatında güçlendirebilir. Boğa burcunda dolunay maddi kaynaklarınızla ilgili sonuçlar elde edeceğinizi veya uzun dönemli kararlar alacağınızı gösteriyor. Aile, ev, yaşamsal alanınızla ilgili veya yaşam şartlarınızı vurgulayan durumlar olabilir. Paylaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda yaşamınızla ilgili paylaşımlarınızın sizi tatmin edip etmediğini düşünebilirsiniz. Ailenizle veya yaşmasal alanınızdaki kişilerle duygusal paylaşımlarınız olabilir. Aile içersinde yardımınız isteyen kişiler olabilir.

BOĞA

Bu hafta burcunuzda meydana gelecek dolunayla birlikte kendinizi ilişkiler içersinde ortaya koymak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda gelişmeler olabilir. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar ilişkilerinize de yansıyacaktır. Kendinizle ilgili bir durumunuzda bitiş ve ilişkilerinizle ilgili durumlarda başlangıçlar olabilir. Aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Aşık olabilirsiniz. Atacağınız adımlar ortak kazanmakla ilgili olabilir ve hayatınızı inandığınız şekilde sürdürmek adına hayatınızda birisi kalıcı olmaya namzet olabilir. Yakın çevrenizden birisiyle olan ilişkilerinizde duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER

Ev, aile, yaşamsal alanınızla ilgili konularda kendinizle ilgili bazı konuları açığa kavuşturacaksınız. İstediğiniz yaşam şartlarına bir bir yaklaşıyorsunuz. Kurduğunuz bağlılıklar sizi güçlü kılıyor. Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızda istemediğiniz planlarınızı bozan, huzurunuzu kaçıran konuları temizlemeye karar verebilirsiniz. Maddi kayıplarınızla ilgili kararlar verebilirsiniz. Ortaya koyacağınız vizyon size maddi destek sağlayacak projeleri, çalışma şartlarını de beraberinde getirecektir.

YENGEÇ

Arkadaşlarınızla olan faaliyetleriniz veya gireceğiniz gruplar, organizasyonlardaki faaliyetleriniz yakın çevrenizde cazip fırsatlarla karşılaşmanıza yardım edecektir. Boğa

burcunda dolunay sosyal gruplar, organizasyonlar içersinde ilgilendiğiniz konularla ilgili size yeni ilişkiler, güçlü kişilerle ilişkiler, kendinizi farklı ve geliştirici, iletişiminizde kabul gören bir konuma getirecektir. Kendinizi gruplar içersinde ifade edebilmeniz, ilişkileriniz içersinde güç kazanmanız açısından cazip tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Mantığınızla ikna edici

olabilirsiniz. Yakın çevrenizde cazip kişilerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü kişilerin desteğini görebileceksiniz. Bireysel hareketlerinize de yansıyacak kararlar alabilir ve gruplarla beraber hareket ettiğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. İnandığınız konularda kendinizi ortaya koyabileceksiniz. Yaratıcılığınız farkınızı ortaya koymanızı sağlayacak.

ASLAN

Boğa burcunda dolunayla beraber iş yaşamınız veya toplumsal hayatınız konusunda bir bitiş veya bir sonuca erme şeklinde etkilerini göreceksiniz. Alacağınız kararlar uzun dönemli planlarınızı da etkileyecek ve maddi anlamda size getirisi olacak kalıcı konularla ilgili somut adımlar atacaksınız. Yaşamınızda bağlılıklarınız, başka kaynaklarla ilgili kullanımlarınız,

yaptığınız ortaklaşa işlerle ilgili farkına varacağınız konular, hayatınızın yönünü belirleme veya bırakmak istediklerinizi belirleme konusunda sezgilerinizi kullanmanıza yardımcı olacaktır. Paylaşımlarınızdaki belirsizlikler netleşiyor.

BAŞAK

Boğa burcunda dolunay meydana geliyor. Hayatınızdaki yabancıları içeren, huzurunuzu kurmaya çalıştığınız, yaşamınıza yön veren konularda, kendi gelişiminizi sağlayacağınız veya yeteklerinizi ortaya koyacağınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi arttıracak konularla birlikte gelişiminiz için gerekli adımları atabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi yeniden veya yeni halinizle ifade edeceksiniz. İlişkilerinizde yeni bir sinerji yaratabilecek gücünüz var. Kendinizi göstereceğiniz bir hafta olacak.

TERAZİ

Boğa burcunda dolunayla birlikte ortaklaşa işler, başka kaynaklar veya resmi işlerle ilgili konuları sonuçlandırabilirsiniz. Bu konularda kararlar alabilir veya bitişler yaşayabilirsiniz. Yapılandırmayı düşündüğünüz ortaklıklar, yatırımlar, resmi işlerle ilgili faaliyete geçebilirsiniz. Yaşamınızdaki güçlü etkileri sizi zaman zaman zorlayan şartları düzenleme ve planlama açısından ortaklaşa işlerle ilgili kararlar alacaksınız. Sizi engelleyen şartları ortadan kaldırmayı düşüneceksiniz. Çalıştığınız ortam, şartlar, kişiler hakkında girişimleriniz maddi konularda elde edeceğiniz şartları da iyileştirebilir.

AKREP

Bu hafta ilişkileriniz hakkında kararlar almanızda, uzun dönemli planlarınızı netleştirmenizde, sonuçlara varmanızda yardımcı olacak dolunay boğa burcunda meydana geliyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz, gruplar içersindeki konumunuz, gruplarla beraber faaliyetleriniz ilişkilerinizle ilgili kararlarınızdan etkilenecektir. Sosyal gruplarda, organizasyonlarda kendinizi kabul ettireceksiniz. Gruplar içersinde kendinize yeni bir konum edinme hakkında planlar yapıyor olabilirsiniz. Kendinizi yaratıcılığınız olan bir konuda göstermek istiyorsanız bu hafta bu konuda adımlar atabilirsiniz.

YAY

Boğa burcunda dolunay meydana geliyor bu hafta ve çalıştığınız şartlar, kişiler, konular hakkında alacağınız kararlar, ulaşacağınız sonuçlar iş hayatınızda önemli bağlantıları da beraberinde getirecek. İş veya toplumsal yaşamınızda prestij kazanabilirsiniz. Maddi anlamda gizli konulardan veya güçlü kişilerden destek görmeye başlayacaksınız. Kaynaklarınız yeraltı konulardan gelebilir. Maddi kaynaklarınızda dönüşüm değişim olacaktır. İstediğiniz yaşam şartları için ortaklaşa işlerden, başka kaynaklardan, resmi kaynaklardan gelen fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili size adım atmanız konusunda destek verecek bir boğa burcu dolunayı gerçekleşiyor bu hafta. Kendinizle ilgili sınırladığınız her şeyin aslında sizi güçlendiren ve inancınızı sağlamlaştıran konular olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Artık kendi yeteneklerinizle kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Yabancıları içeren, uzak bağlantılarle ortaya çıkan, inandığınız şekilde yayınlamak istediğiniz veya paylaşmak istediğiniz konularda çevrenize gücünüzü göstereceksiniz. Kalıcılık, mantık içeren ve hayatınıza yön vermenizi sağlayan inançlarınız, faaliyetleriniz bakış açınızı genişletmenizi sağlayacak. İlişkileriniz yardımıyla veya ilişkide olduğunuz kişilerin yerine kendinizi koyarak, beklentilerini gerçekleştireceğiniz gruplar içersinde yeralacaksınız. Kalabalıklar içersinde kendinizi görmek istediğiniz ortamlarda bulunma şansınız olacak.

KOVA

Ev ail eve yerleşim konularında gelişmeler olabilir. Boğa burucnda dolunayla beraber, yaşamsal alanınız, yaşam şartlarınız konusunda kararlarınız olabilir. Bir dönemin sonuna gelmiş veya sonuçlar alıyor olabilirsiniz. Bu yer değişimi de olabilir, bulunduğunuz yerdeki konumunuzla ilgili de olabilir. Ortaklaşa işler, çalıştığınız şirketler, bağlı bulunduğunuz kişi veya konularda, yatırımlarınızla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Aslında sizi olumlu etkileyecek olan başka kaynaklarla ilgili durumlar da yer değişikliğinizin sebebi olabilir. Kontrol etmek istediğiniz konularda destek göreceksiniz. Maddi konulardaki belirsizlikler sona erecektir. İş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda kendinizi gösterebileceksiniz.

BALIK

Boğa burcunda dolunay meydana gelecek ve sizi yakın çevreniz, varsa kardeşleriniz, ilgilendiğiniz konular veya iletişime geçtiğiniz kişi ve konularla ilgili bir sonuca götürecektir. Siz kendinizi ifade etmeye karar verebilir ve ilişkileriniz içersinde jestlerin yeraldığı, somut girişimlerin bulunduğu adımlar atabilirsiniz. İş anlaşması gibi durumlar olabilir. Yakın çevrenizden kişilerle uzun dönemli ilişkilere adım atabilirsiniz. Gruplar içersinde konumunuz sağlamlaşabilir veya geleceğe dönük olarak planlarınız istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayabilir. Kendinizi göstermek istediğiniz konularla veya özel hayatınıza dair adımlarla birlikte yaşamınıza farklı bir yön vermeye başlamış olacaksınız. Çevrenizle olan bağlantılarınızdaki belirsizlikler, hayal kırıklıklarınız artık bitiyor.

Gamze Avcu