26 Aralık Perşembe burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş yerinizdeki kriz ilişkilerinize yansıyor. Krizle birlikte kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Krizi çözmek için ortaklıklarınızı değiştirebilirsiniz. Bölümünüz değişebilir. Yaratıcılığınızı kullanın.

BOĞA

Uzak bağlantılarınız, yurtdışı ticaretiniz varsa bu konularda çıkan problemler, herkesle paylaştığınız konularda, varsa hukuksal konularda çıkan krizler sizi iş ortamınızda zorlamaya devam ediyor. Çıkış yolu ise ikili ilişkilerinizi kullanmak ve bu durumu güvendiğiniz kişilerle paylaşmak olabilir.

İKİZLER

Ortaklıklarınızdan, başka kaynaklarla ilgili problemler özel hayatınızda kriz yaratabilir. Sizin hemen çözüm bulmanızı zorlaştırabilir ve hava gerilebilir. Konuşmalar sizing harekete geçmenize sebep olabilir. Çözüm yolunuzu bu durumu iş ortamınızdakilerle paylaşarak bulacaksınız. Yenibir düzenlemeye gidebilirsiniz.

YENGEÇ

İlişkilerinizde birlikteliğinizde yaşadığınız kriz sizi zorlayabilir ve kime yaranacağınızı şaşırmış durumda olabilirsiniz. Sizinle ilgili konuşmaları sizi baskı altına alıyor. İlişkilerinizle ilgili içsel de olsa hissettiğiniz baskılardan biraz daha ufkunuzu genişleterek bakarsanız rahat edebilirsiniz. Uzak yerlerden sizin de hoşunuza gidecek jestler olabilir.

ASLAN

İş ortamınız ve kişilerle yaşadığınız krizler sizin görüşmelerinizi, yazışmalarınızı zora sokabilir. Rahat çalışamıyorsunuz. Çıkış yolunu önce kendi isteklerinizin neler olduğunu saptayarak ve paylaşımı öğrenerek bulabilirsiniz. Hatanızı kabul etmelisiniz.

BAŞAK

Özel hayatınızda bazı krizler olabilir, bu krizler maddi anlamda da sizi zorlayabilir, özel harcamalarınız fazla olabilir. Sosyal ortamlar veya zevklerinizle ilgili baskı altında hissediyorsanız yine en yakınınızdaki, idealize ettiğiniz kişiden yardım alarak, paylaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

TERAZİ

Ev alım satımın, evinizle ilgili düzenlemelerin size getirdiği krizler kendinizi çaresizmiş gibi hissettirebilir. Kendi kendinize yapmamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Gün içersinde kendinizi kurban edip maddi konularla ilgili koşturma yaşayabilirsiniz. Ancak sizin maddi konularda koşturmanız sıkıştığınız durumdan kurtarabilir.

AKREP

Anlaşmalar, hatalı yazışmalar, sorunlu haberleşmeler sizin krizler yaşamanıza sebep olabilir. Elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorsunuz ancak kontrolü de elden bırakmıyorsunuz ancak bu şekilde konulara hakim olabileceksiniz.

YAY

Maddi anlamda krize girebilir veya gelir kaynaklarınızla ilgili sorunlar gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu durum planlarınızı altust edebilir, borç aldığınız arkadaşlarınız varsa onları da etkileyen bir durum olabilir. Bu konuda yardım size ihtimal vermediğiniz ya da gizli bazı gruplardan gelebilir siz kaybetmekten korkmazsanız eğer.

OĞLAK

Toplum içersinde mağdur olduğunuzu düşündüğünüz bir durum olabilir. Kendinize çok yükleniyorsunuz. Anlatmak istediklerinizi karşınızdakiler yanlış anladıkça siz de stress altında kalıyorsunuz. Arkadaşlarınız yardımıyla girdiğiniz gruplar içersinde yapacağınız paylaşımlar sizi rahatlatabilir.

KOVA

İçinizde kimseye söyleyemediğiniz fırtınalar kopuyor. Herkese duyurmak istediğiniz konuları anlatamayınca kendi kendinizi zorluyorsunuz. Toplum içinde yerinizi değiştirirseniz, iş yerinizde sorumluluklarınızı paylaşırsanız rahatlayabilirsiniz.

BALIK

İçinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlıklar, konular sizin istediğiniz konumu size vermediğini düşündürüyor olabilir. Ortaklaşa işlerdeki konumunuzu da değiştiremiyor olabilirsiniz. Bağlı bulunduğunuz kişiler ve kuruluşlarda sorunları bakış açınızı değiştirerek, herkesle paylaşarak çözüme gidebilmeniz mümkün.