25 Ocak Cumartesi Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İlişkiler size bugün hareket olanağı sağlayacak. Arkadaşlarınızla görüşmeler var ancak ortaklaşa faaliyetler konusunda ortak karar alamayabilirsiniz. Bugün paylaşmak istemediğiniz konular var.

BOĞA

İlişkilerinizde dışa kapalı veya ortak fikirlerinizi ortaya koyamadığınız duygusal olarak kendinizi anlatamadığınız birgün olabilir. Gündelik işlerinizi halletmek ve görüşeceğiniz kişileri planlamak için enerjiniz olacaktır.

İKİZLER

Özel hayatınıza dair faaliyetleri yapmanız sizi rahatlatabilir. Görüp öğreneceğiniz faaliyetler yapabilirsiniz. İşiniz, projelerinizle ilgili tıkanma olabilir. Aradığınız ilhamı bugün bulamayabilirsiniz.

YENGEÇ

Ortaklaşa işlerinize dair konularda ilerleme sağlayamayabilirsiniz. Yaratıcılığınız kısıtlanabilir. Evinize dair ortaklaia işlerle ilgilenmenin tam zamanı.

ASLAN

Eviniz ailenizdeki kişilerle görüşmelerinizde size duymak istemediğiniz sorumlulukları hatırlatabilir. Dışarda veya yakın çevrenizle vakit geçirmeniz sizi rahatlatabilir.

BAŞAK

Kısa yolculuklar sizi sıkacak engelleri de beraberinde getirebilir. Görüşmelerinizde istediğiniz ortamlar olmayabilir. Hedeflerinize odaklanarak üzerinde çalışmalar yapabilirseniz daha verimli bir gün olabilir.

TERAZİ

Maddi konularla ilgili konuları paylaşmak istemeyeceksiniz. Kendi zevklerinize dair görüşmeleri tercih etmeniz sizi daha mutlu edebilir. Özel hayatınıza dair kişilerle örneğin çocuklarınızla hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

AKREP

Bugün kendinize kurallar koyabilirsiniz. Evinizdekilerle diyaloğa geçmekte kendi isteklerinizi söylemekte zorlanacaksınız. Kendi başınıza faaliyetler sizi rahatlatabilir.

YAY

Kendi başınıza çalışmak isterken iletişim açısından hareketli zamanlar sizi yaptığınız işlerden alıkoyabilir. Arkadaşlarınızla veya gruplarla faaliyetler geçirmeniz sizing için daha verimli olacaktır.

OĞLAK

Arkadaşlarınızla maddi konulara girerseniz istediğiniz konuları anlatamayacak, duygularınızı paylaşamayacaksınız. Toplum içersinde olacağınız faaliyetlere harcama yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA

Görüşmeleriniz sebebiyle işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Dışarda olmak istemeyebilirsiniz. Seyahatlerinize dair girişimlerde bulunabilirsiniz.

BALIK

Herkesle paylaşmak istediğiniz konuları ertelemeniz mümkün. Bu da sizin tekrar üzerinden geçmenizi gerektirebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili hazırlıklarınızı tamamlamanız size zaman kazandıracaktır.

gamzeavcu