25 - 31 Ağustos 2014 burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcundaki yeniay iş ortamınız, çalıştığınız kişiler, yaptığınız projeler, işlerle ilgili yeni bir düzen getirmeniz gerektiği konusunda gündeme gelebilir. Bir süredir ortaklaşa işleriniz, bağlı bulunduğunuz kişiler ve durumlarda, başkasının kaynaklarıyla ilgili sınandınız, zorluk çektiniz, yeni ay bu konulardaki ileriye atılma ve durma ikilemini düzene sokmanıza dengeye oturtmanıza veya öğrenmenize yardımcı olacaktır. Aslan burcundaki venüs ve jüpiter egonuzla ilgili abartıların veya ilişkilerden beklentilerinizi arttırdı ancak akrep burcundaki satürn ve mars yoluyla da dürtülerinizin disipline edilmesi ve girişimlerinizin disiplinli olması gerektiğini anlamanızla beraber beklentileriniz tıraşlanabilir. Yeni ay size hayatınızdaki bu zorlukları aşarken detaylarıyla, ciddi biçimde, iyiyi ve kötüyü veya faydalı zararlı olanı belirleyerek ilerlemeniz için fırsat olacak. Başak enerjilerini kullanarak ilişkilerinizden beklentilerinizi, kontrol altında tutmak istediğiniz ortaklaşa işlerinizi çözebilirsiniz. İlişkiler konusunda dengeyi bulmanız gerektiğini, beklentilerinizle ilgili tekrar düşünmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

BOĞA

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay kendinizi ifade edebileceğiniz yeni metotlar bulabileceğinizi gösterebilir. İlişkilerinizdeki sorunlar, ilerleyemediğiniz ve sorguladığınız konularda sınandığınız davranışlarla ilgili nasıl harekete geçeceğinizi öğrenmeniz de başak burcunun enerjilerini kullanarak olabilir. İlişkilerde kaçırdığınız noktaları gözden geçirebilirsiniz. Sizi baskılayan ilişkilerinizi bitirebilir veya sorunları çözmek için mücadele verebilirsiniz. Ancak ayaklarınızın yere basması gerekiyor. Ev ve ailenizden beklentileriniz, aileyle veya yaşam alanınızda ilişki kurduğunuz kişilerden beklentilerinizi azaltabilir, iyileştirme için başka yollar bulabilirsiniz.

İKİZLER

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay ev ve aile ile ilgili konularda yeni bir düzen oluşturabileceğinizi gösterebilir. Yakın çevrenizden beklentilerinizin abartılı olduğunu farkına varabilir, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizdeki sorunların sizin gündelik hayatınızı, çalıştığınız kişilerle ve yaptığınız işlerle ilgili kısıtlamalarını görebilirsiniz. Bu kısıtlamalar sizi bir süredir sınıyordu ve yeniden yapılandırma gerekiyordu. Kendi disiplininizi kullanarak harekete geçebilirsiniz ancak detaylı bir şekilde eviniz veya ailenizle uğraşarak, yaşamsal alanınızı yeniden düzenleyerek, yararlı hale getirerek kısıtlandığınız konulara çözümler bulabilirsiniz. Yaşamsal alanınız ailenizle ilgili konularda yolunda gitmeyen ilişkileri veya durumlarla ilgilenmeniz gerektiğini farkına varacaksınız.

YENGEÇ

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay yakın çevreniz varsa kardeşleriniz, işlerinizi yapış şekliniz, iletişim konularındaki tavrınızla ilgili yeni metotlar bulmanıza yardımcı olabilir. Yeni kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Değer verdiğiniz konularda, maddi kaynaklarınızla ilgili beklentilerinizin kendinize yönelik olması ve abartılı olduğunu farkına varacağınız ilişkilerinizle ilgili durumları tekrar düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda, aşk, varsa çocuklar, zevkler, istek ve arzularınızın kısıtlanmasında, sizi zorlayan ve sınayan etkiler bir süredir devam ediyor. Kısıtlanma ve mücadele etmeyi aynı anda yaşama bu iki durumu birleştirme ve kendi disiplininizi kurarak mücadele etmeyi öğreniyorsunuz. Bu durumu başak enerjileriyle çözebilirsiniz. Size neyin iyi geldiği veya gelmediğini, ilgilenmediğiniz detayları ve durumları çözmeniz gerektiğini düşünecek, göremediğiniz detayları farkına varabileceksiniz.

ASLAN

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay size maddi konularınıza yenibir düzen getirmeniz gerektiğini gösterebilir. Kendinizle ilgili beklentilerinizde abarttığınız konuları azaltmanız, çevrenizle olan ilişkilerinizdeki beklentilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. İstediğiniz ilgi ve onay konusunda, aileniz ve evinizle ilgili konularda bir süredir sınanıyorsunuz, yeniden yapılanma geçiriyorsunuz. Aile içersinde kurduğunuz ilişkilerde veya yaşam alanınızla ilgili konularda kendi disiplininizi sağlayarak, başkalarının kurduğu otoriteye ihtiyaç duymadığınızı anlayarak harekete geçebilirsiniz. Bu konularda başak enerjisini kullanabilirsiniz. Detaylardaki çözümleri görerek, maddi konularınız üzerinde detaylı planlamayla istek ve arzularınız için ailenizden destek alabilir ve yaşam alanınızı kurabilirsiniz.

BAŞAK

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay kendinizle ilgili yeni fikirler, kararlar alabilirsiniz. Dış görünüşünüz, fiziksel sağlık ve görünüşünüzle ilgili yenilikler olabilir. Karşınızdaki kişiler kafanızı karıştırabilirler. Yetersiz gördüğünüz konularda size gelen destekleri alabilmeniz veya fark edememiş olabilirsiniz. Size gelen fırsatları beğenmemezlik etmeyin. Yakın çevrenizle ilgili konularda bir süredir düzen kurmaya çalışyorsunuz. Neler yapacağınız konusunda sizi zorlayan şartlar gerçekleşiyor ancak artık mücadelenizi daha doğru nasıl yapabileceğinizi anlayacaksınız. Yakın çevrenizle, iletişim kurduğunuz kişilerle, varsa kardeşlerinizle ilgili sorunlarla ilgili dayanıklılığınızı disipline olarak mücadele ederek çözebileceksiniz. Başak enerjilerini en iyi siz biliyorsunuz. Detaylarla ilgilenerek etrafınıza karşı şimdiye kadar ilgilenmediğiniz şekilde bakarak, organizasyonlarınızı, düzeninizi kendinize fayda sağlayacak şekilde yaparak kısıtlandığınız, mücadele verdiğiniz istek ve arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TERAZİ

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay düzene sokmakta zorlandığınız konularda yaşadığınız tatminsizliğe yeni bir metot getirmenizi sağlayabilir. Kendi kendinize çalışarak düzeninizi nasıl kuracağınızı planlayarak maddi konularla ilgili yaşadığınız kısıtlamaları, sınavları, mücadelelerinizi getiriye çevirmeyi başarabilirsiniz. Gruplarla olan ilişkilerinizde beklentilerinizle ilgili durumlar sizi maddi anlamda yaşadığınız kısıtlanma veya tutumlu olma zorunluluğuna sebep olurken bunu kendi çabanız ve planlamalarınızla aşabileceksiniz.

AKREP

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay gruplarla olan ilişkilerinizde yeni kapıları açabilir. Toplumsal veya iş hayatınızda konumunuzla ilgili abartılı durumlarda sizi durduran şartlar oluşmuş olabilir. Bazı ilişkilerinizde kendinizi kontrol altına alarak daha ayaklarınızın yere basması için harekete geçebilirsiniz. Sizi sınayan hayat şartları başak enerjisini kullanarak kendinize çeki düzen vererek sakinleşmenize yardımcı olabilir. Gruplar içersinde fark etmediğiniz size zarar veren kişi veya durumları gözden geçirebilirsiniz. Eleştirel olabilir ve gruplar, organizasyonlar içersinde size faydalı olabilecekleri kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak hemen olmayabilir. Hayatınıza nasıl bir yçn vermeniz gerektiği konusunda alacağınız tavırların sonuçlarını uzun vadede görebileceksiniz.

YAY

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay iş hayatınız veya toplumsal hayatınızda yeni bir düzen, organizasyon için size kapı açabilir. Hayata bakış açınız, yabancılarla olan ilişkileriniz veya kendinizle ilgili gelişim istediğiniz durumlar, ortamlar konusunda bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünebilirsiniz, beklentileriniz fazla olabilir. Hayatınızda kontrol etmek istediğiniz noktalara müdahale edemiyor olabilirsiniz. Bir süredir kontrol altına alamadığınız konular, mücadele ettiğiniz halde sizi tatmin etmeyen durumlarda ilerleme sağlayabilirsiniz. Başak enerjilerini kullanarak iş hayatınızı planlayarak, sıkı ve ciddi çalışmalar, yeni bir düzen sizin için kısıtlandığınız, sınandığınız konularda, yapmanız gerekenleri detaylandırarak üzerinde çalıştığınızda otorite gördüğünüz kişileri de ikna edebileceksiniz.

OĞLAK

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay uzak yolculuk fırsatları, yabancılarla olan bağlantılarınızı düzenlemeniz, hayata bakış açınızı, kendi gelişiminiz için fırsatları getirebilir. Başkalarına olan güveniniz abartılı olmuş olabilir. Ortaklıklarda veya başka kaynaklarda istediğiniz sonuçlar olmamış olabilir. Gruplar içersinde, organizasyonlarda aldığınız sorumluluklarda sizi sınayan engeller karşınıza çıkmış olabilir. Başak enerjisiyle sizi gruplar içersinde kısıtlayan, sınayan konuları iç disiplininizi sağlayarak veya grupları organize ederek aşmanız mümkün olacak. Yeniaydan da yararlanıp planlarınızı detaylandırmalı, amacınızı belirlemelisiniz.

KOVA

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay ortaklaşa işleriniz, yatırımlar, başka kaynaklarla ilgili konularda yeni fırsatlar getirebilir. Fırsatları yakaladığınızda en ince detayında incelemenizde fayda var. İş hayatınızda, toplumsal hayatınızda konumunuzla ilgili bir süredir sınanıyor ve zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız beklentilerinizle ilgili durumlar işleriniz sebebiyle zora girebilir. İşleriniz veya toplum içersinde ilişkilerinizdeki sorunlarınızı başak enerjilerini kullanarak çözebilirsiniz. Ortaklıklar, bağlılıklar, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili yeni düzenlemeler, detaylarla ilgilenerek sorunların araştırılması ilişkilerinizi düzeltmenizi ve istediğiniz konumlara gelmenize yardımcı olacaktır. Ayaklarınızın yere basması gerekiyor.

BALIK

Haftaya detaylarla ve gerçeklerle ilgilenen başak enerjisiyle başlıyoruz. Başak burcu genel olarak, ilgili konuda sınıflandırma, iyiyi kötüyü ayırma, çalışma, düzene sokma, eleştirme ve mükemmele ulaşma enerjileridir. Başak burcunda yeniay ilişkilerinizde size yeni kapılar açabilir. Yeni bir ilişkinin habercisi olabilir ancak karşınızdaki kişiyi yanlış değerlendirmemek için dinlemelisiniz. Alışkanlıklarınızla ilgili veya yaşam tarzınızla ilgili konular gelişiminize engel teşkil edebilir. Abartılı bir şekilde beklentilerinizi aksettirirseniz eksiklerinizi göremeyebilirsiniz. Şimdiye kadar kurduğunuz bağlantılar, yabancılarla olan durumlar, iş yolculukları veya herkesle paylaşmak istediğiniz konularla ilgili sınanmış olabilir, engellenmiş olabilirsiniz. Mücadele etmek istiyorsanız kendinizi disipline etmeli, başka fikirleri ve düşünceleri kendi gelişiminize katkı olarak düşünebilirsiniz. Bu konulardaki gelişiminizi ilişkiler yardımıyla ancak ilişkilerinize emek harcayarak yapabileceksiniz.

gamze avcu