24 Şubat Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Sabahınız planlarınızla ilgili birileriyle görüşüp heyecanlanabilirsiniz. Öğleden sonrasında üstlerinize yapacağınız sunumlar işinizle ilgili gelişmeler sağlayabilir.

BOĞA

Ortaklaşa işleriniz veya yatırımlarınızla ilgili konularda gününüz hızlı başlayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise ikili ilişkilerinize katkıda bulunacak görüşmeleriniz ve faaliyetleriniz olabilir.

İKİZLER

Konuşacağınız veya birlikte olacağınız kişiler, isteklerinizi yapmanız için cesaret verebilirler. Siz de içinizden geçeni anlatma cesareti bulacaksınız. İlerleyen saatlerde ortaklaşa işlerle ilgili gelişmeler olabilir.

YENGEÇ

Evinizle ilgili birçok işinizi halledebilirsiniz. Hareketli güne ilerleyen saatlerde daha sakin devam edebilir ve ilişkilerinizle ilgili özel hayatınızı değiştirecek, sizi gelişime götürecek durumlar olabilir.

ASLAN

Özel hayatınızla ilgili konularda haberler gündelik işlerinizi hızlandırabilir. Haberleşme trafiğiniz artabilir. Hazırlamanız gereken sunumlar ve Kabul ettirebileceğiniz fikirlerinizi anlatma fırsatı olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili gelişimler sizin yardımlarınızla hızlanabilir.

BAŞAK

Evinizle ilgili konularda harcamalarınız olabilir. Özel hayatınızda hareketli saatler geçirebilirsiniz. Görüşmeleriniz artabilir. Yakın çevreniz genişleyebilir. Yeni kişilerle birlikte olmak sizi geliştirecek.

TERAZİ

İşlerinizi halletmek için görüşmeler yapacaksınız. Bu görüşmeler yeni ilişkiler geliştirmenize yarayabilir. Ev ve aile ortamınızda faaliyetleriniz sizi istediğiniz maddi şartlara ulaşmanızı sağlayabilir.

AKREP

Maddi konularda beklenmedik fırsatlar yakalabileceğiniz birgün. Kendinizle ilgili kararlar verecebileceğiniz, farklı düşüncelere gireceğiniz kişilerle görüşmeleriniz olabilir. Kuracağınız bağlar uzun dönemli olabilir.

YAY

Sizin heyecanınız etrafınıza saçtığınız enerji arkadaşlarınıza veya gruplar içersinde diğer kişilere de yansıyacaktır. Gruplarla beraber faaliyetler yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili planlar yapmak için yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz.

OĞLAK

İşlerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Yoğun ve hareketli geçecek olan iş hayatınızda hazırlıklarınızı tamamlamanızla ilerleme kaydedebilirsiniz. Grup çalışmalarınızla ilgili gelişmeler var.

KOVA

Gruplar içersinde faaliyetlerinizle fikirlerinizi Kabul ettireceğiniz fırsatlar olabilir. Yolculuklarınızı gruplarla beraber yapabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden iş hayatınıza dair fırsatlar gelebilir.

BALIK

Başkaları için yaptığınız çalışmaları gösterme fırsatı bulabilirsiniz. İş hayatınızda sizden beklenen konularda faaliyetleriniz artıyor ve hızlanıyor. Geleceğe dönük planlarınızı değiştirebilir ve kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlara girebilirsiniz.

gamze avcu