24 Ocak Cuma Burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bağlı olduğunuz kurum ve kuruluşlar, kişilerle, yatırımlarınızla ilgili konularda çözümlere ulaşabileceğiniz birgün. Birebir konuşmalar yaparak birçok işi halledebilirsiniz. Gruplar içersinde zihinsel çalışmalarınızı yapabilir. Bir çok işi organize edebilirsiniz.

BOĞA

İş ortamınızdakilerle, gününüzü yoğun geçirerek işlerinizi bitirebilirsiniz. Hatta belki üstlerinize sunumlar gerçekleştirmeniz mümkün. Bugün fikirsel çatışmalara sonuç getirebileceksiniz.

İKİZLER

Kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulacaksınız. Kararlı ifadeler ve herkesin anladığı bir dilde anlatabileceksiniz. Yeni projelere hazırlık yapmak için planlar yapabilirsiniz. Maddi Ortaklaşa işlerinizi yaptığınız kişilere sunacağınız yeni projelerin size maddi getirileri olacaktır.

YENGEÇ

Evinizde başkaları için yapacağınız işlerle meşgul olup ilerleme sağlayabilirsiniz. İlişkilerinize dair konularda çözümler bularak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Yapacağınız çalışmalar ilişkileriniz yardımıyla size fırsatlar sağlayacaktır.

ASLAN

İkili görüşmelere giderek varsa satış, anlaşma konularında onlara fikirlerinizi kabul ettirmek için yoğun zaman geçirebilirsiniz. Çalıştığınız kişiler, çalışma şekliniz, iş ortamınızla ilgili sorumluluklarınıza dair istediğiniz şartları yapacağınız görüşmeler sayesinde istediğiniz duruma getirebilirsiniz.

BAŞAK

Maddi konularda sahip olmak istediğiniz birşeyi almak için görüşmelerinizi yapabilir ve istediğiniz şartlar için ikna edici olabilirsiniz. Özel hayatınıza dair ilişkilerinizde kendinizi ifade etme fırsatınız olabilir. Yapmak, sahip olmak istediklerinizi ifade ettiğinizde özel hayatınızda rahatlayacak ve gruplar, arkadaşlarınız arasında sizi destekleyenler çıkacaktır.

TERAZİ

Kendi özel hayatınıza dair işlerinizi tamamlayabileceğiniz birgün. Konuşmalar görüşmeler sizi motive edecektir. Maddi konuları hallederek hem evinizle ilgili hem de iş hayatınıza dair işlerin büyük bölümünü halledebileceksiniz.

AKREP

Aklınızdakileri yazma cesaretini bulacağınız ve açıklamalar samimi görüşlerinizi iletebileceğiniz birgün. Ailenizle olan iletişim kendinizi biraz arka plana atmanızı gerektirebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi yoğunlaştırabilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Planlarınızı olgunlaştırabilirsiniz.

YAY

Yaptığınız planları, sunumları gruplarla paylaşabileceksiniz. Fikirlerinizi diğerleri kabul edecektir. Hedeflerinize ilişkiler yardımıyla yaklşatığınızı göreceksiniz ve yatırımlarınızla ilgili çözümleri kendi kendinize bulacaksınız.

OĞLAK

İş hayatınızdaki cesaretiniz sizin maddi konularla ilgili isteklerinizi açıkça söylemenize yardımcvı olacaktır. Yapacağınız faaliyetler maddi konularınıza çözüm getirecektir. Arkadaşlarınız veya gruplar yardımıyla ikili ilişkilerinize dair beklentilerinizin gerçekleşmesi mümkün. Kendinizi ortaya koyacak ve tercih edileceksiniz.

KOVA

Planlarınız hakkında harekete geçebilirsiniz ve bir sürü görüşmeler yapabilirsiniz. İsteklerinizi olduğu gibi ifade ettiğinizde ise kabul görecek planlarınız var. İş hayatınıza dair tuttuğunuzu koparacaksınız. Kontrol etmenize gerek kalmadan işler sizing istediğiniz hale gelebilir.

BALIK

Bağlı bulunduğunuz kuruluşlarda, ortaklaşa işlerle ilgili bir durumda arabuluculuk yapmanız gerekebilir. İşleri tatlıya bağlayabilirsiniz. Bazı paylaşımlarda bulunmayı deneyeceksiniz. Büyük bir sunumla beraber gruplar içersinde sizinle ilişki kurmak isteyenler çıkabilir. Kendinizi inandığınız konularda ortaya koyma fırsatını yakalayacaksınız.

gamze avcu