24 Aralık burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızla ilgili hareketlenmeler giderek artıyor. Şirketinizde sorumluluklarınızla ilgili gelişmeleri çalışanlar yardımıyla gerçekleştreceksiniz. Bugün çalışmalar istediğiniz yönde ilerliyor. Sezgileriniz sayesinde takip edecek ve yeni bilgiler edineceksiniz. Alacağınız bilgiler çok işinize yarayacak.

BOĞA

Yabancılarla ilgili bağlantılar, işler olabilir ve sizin için bugün anlaşmalar yapmak çok kolay olacak. Herkesle paylaşmak istediğiniz bilgiler olabilir. Her tür adımiçin birlikte çalıştığınız kişileri ikna edeceksiniz. Sizden büyük birisinden alacağınız tavsiyeler sizi rahatlatacak durumları yaratmanızı sağlayacaktır. Eğitim konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklıklarınız varsa veya bağlı olduğunuz kişilerle yaptığınız ortaklaşa işlerle ilgili istek ve düşüncelerinizi oldukça ikna edici bir şekilde anlatma imkanınız olacak. Herşeyi kafanızda organize ettiniz ve planladınız bile. Onların ne tür ihtiyaçları olduğunu biliyorsunuz. Size saygı duyuyorlar.

YENGEÇ

İkili ilişkilerde hareketli bir döneme girdiniz. Hem ilişkilerinizi sorguluyorsunuz, geçmişten gelen kişilerle uğraşıyorsunuz hem de haberleşmeleriniz, ortak faaliyetleriniz fazla. Ciddi ilişki düşünecek zamanlardasınız ancak hemen karar vermeyin. Henüz sorgulamalar, görüşmler dönemindesiniz. Ortaklıklar için de aynı durumlar geçerlidir.

ASLAN

Yatırım kokularını sezgilerinizle algılayacaksınız ancak yeni kararlar için uygun bir dönem değil ancak alternatiflerinizi bilirsiniz, üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Hatta borçlarınızla ilgili planlama fırsatları görebileceksiniz. İş ortamınız ve gündelik hayatınız yoğunlaşıyor.

BAŞAK

Hareketlilik hayatınızda devam ediyor. Başkalarına yardımcı oluyorsunuz. Yakın çevreniz veya etrafınızdakilere karşı sorumluluk duyduğunuz konular sizin uzun vadede kalıcı ilişkiler ve gruplara girme imkanı sunacaktır. Zevk aldığınız konularda yapıcı ve kalıcı adımlarınız olacak.

TERAZİ

Ev hayatınız çok hareketli, tüm olayların evinizle ilgili cereyan ediyor. Belki de kalıcı değişiklikler yapıyorsunuz. Bugün istediğiniz gibi ilerlemeler sizin hayatınızı da düzene koyacaktır. İş hayatınızı da rahatlatacak faaliyetleriniz var. Maddi konular size engel değil.

AKREP

Gelecek planlarınız için taşları yerine oturtabileceğiniz birgün. Yeni anlaşmalar için çalışmalarınız başlayabilir. Yakın çevrenizle ilgili haberler sizin de iletişime geçip sizi ortama uyum sağlamaya zorlayacaktır. Uzaklardan gelen fırsatlar için bugün algılarınız çok açık olacak.

YAY

İş yerinizde, toplum i.ersinde bugün bir parlama yaşayabilirsiniz. Sizi onore edecekleri bir durum meydana gelebilir. Siz de hemen maddi kaynaklarınıza da fırsat sağlayan bu pozisyonda planlamalara, çalışmalara gireceksiniz. Evinizle ilgili yatırımlar hakkında olumlu fırsatları yakalabilirsiniz.

OĞLAK

Bir takım grupsal faaliyetler girmek için sizinle görüşmek isteyenler olabilir. Yolculuklar da bu görüşmelerin sonucunda ortaya çıkabilir. Siz kendi bakış açınızla size fırsat sunan ilişkilerinizi ikna edebilir ve sağlam zemine oturtabilirsiniz. Bu kişiler sizing için fırsatlar oluşturmaya devam edecekler.

KOVA

Çalıştığınız yerle ilgili bir değişiklik size çalışma ortamı, çalıştığınız kişiler ve sorumluluklarınızla ilgili bir rahatlama getirebilir. Siz zaten öteyandan kendi içinize döndünüz ve hayatınızı ilişkilerinizi sorguluyorsunuz. Hatta sizinke ilgili düşünülenleri de öğrenme fırsatı yakalacaksınız.

BALIK

İlişkilerinizi kullanarak iş için uzak yolculuk fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu da size piyango gibi bir şey olacaktır. Katılacağınız iş toplantısında ise yaratıcılık veya spirituel konular üzerine konuşma yapmanız mümkün.