24-30 Nisan 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yurtdışı, yabancı bağlantılar, kendinizi geliştirmek adına ilginlendiğiniz konular, yğksek eğitim veya hukuksal konularla ilgili ani gelişen anlaşmalarınız olabilir. Fikirleriniz söylemlerinizle ilgili kalıcı olacak anlaşmalar yapabilirsiniz. Merkür geri gittiğinden imza konusunu daha sonra gerçekleştirmenizde fayda var. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Maddi konularda, kazançlarınızla ilgili yeni kapılar açılabilir.

BOĞA

Burcunuzda yeniay meydana geliyor. Kendinizle ilgili, yeteneklerinizi geliştirecek, özel yaşamınıza yansıyacak ve de içinde olduğunuz gruplarla ilgili ilişkilerinizi gündeme getirecek etkiler olabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya başka kaynaklarla, yatırımlarınızla ilgili konularda kalıcı olacak anlaşmalar için hazırlıklarınız olabilir. Aldığınız sorumlulukların sonucunda yaşadığınız problemleri çözme yolları bulacaksınız. Tamamlanmayan konular özerinde çalışacaksınız.

İKİZLER

İçinde bulunduğunuz gruplarda, geleceğe dönük olarak anlaşmalarınız, konuşmalarınızda yenilikleri getiren kişilerle konuşacak ve bağlarınızı güçlendireceksiniz. İlişkilerinizde sizi kısıtlayan konularla ilgili çözümler bulacaksınız. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yaşamınızda arka planda kalan uzun dönemli ve sizi güvence altında tutan konularla ilgili yenilikler olabilir. Kendinizi güvende hissedeceğiniz yeni durumlar ortaya çıkabilir.

YENGEÇ

Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yeni gruplarla birlikte olabilir ve kendinizi geliştireceğiniz ilişkilerle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yurtdışından gelen kişilerle kuracağınız ilişkiler size yeni grupların, organizasyonların yollarını açabilir. Çalıştığınız işler, şartlarla ilgili kurduğunuz düzenin sürekliliğini sağlayacak teklifler alabilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz anlaşmalar, eskiden gelen konular üzerinde düzeninizi anlatabileceğiniz ortamlar bulabilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı sürpriz gelişmeler olabilir.

ASLAN

Kendinizi geliştirdiğiniz, varsa çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız, özel yaşamınızda zevki aşan bir şekilde çok çaba gösterdiğiniz konularla ilgili gelişmeler, bu konuları içeren düşünce ve fikirlerinizi paylaşacağınız herkese duyurabileceğiniz ortamlar ortaya çıkabilir. Yeteneklerinizle ilgili geliştirdiğiniz konularda kendinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla bağlantılarınızda problemler süpriz bir şekilde çözüme kavuşabilir.

BAŞAK

Yaşamınızı kurduğunuz temeller, istediğiniz yaşamı oluşturmak için gösterdiğiniz çabalarınız ortaklaşa işlerde, başka kaynaklarla ilgili fırsatlarla karşılaşmanıza destek sağlayacaktır. Yatırımlar veya başka kaynaklarla ilgili riskler alabilir ve uzun dönemli anlaşmaya dönüştürebilirsiniz. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yabancıları, uzak yolculukları içeren konular, bağlantılar size yeni kapılar açabilir.

TERAZİ

Yakın çevrenizdeki kişilerle, varsa kardeşlerle veya ilgilendiğiniz konularla ilgili sizi kısıtlayan konular, konumlar ilişkileriniz aracılığıyla çözümlenecektir. İlişkilerinizde anlaşmalar, görüşmelerinizde sizi bağımsız kılacak durumlar sağlayacaksınız. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili konularda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Kulağınıza gelecek sonradan ortaya çıkan bilgiler olabilir. Yeni bilgilerle birlikte yeni fırsatlar yaptığınız işlerle ilgili yeni ilişkiler de getirebilir.

AKREP

Çalıştığınız işler, çalışma şartlarınızla ilgili aldığınız ani riskler veya kurduğunuz bağlantılarla ilgili yenilikler maddi konulardaki düzeninizi kalıcı hale getirmenize yardımcı olabilir. Karşıt burcunuz boğa burcunda yeniay meydana geliyor. İlişkilerinizde karşı taraftan gelecek yeni durumlar veya kuracağınız yeni ilişkiler sizi yeni gruplara sokabilir, özel yaşamınızda aşk hayatınıza girebilir. Yeni bir ilişki olabilir.

YAY

Özel yaşamınızda eskiden tanıştığınız kişilerle ilişkilerinizde ani gelişmeler, görüştüğünüz kişilerle olan bağlantılarınızda aldığınız riskler, görmediğiniz ama online bağlantı kurduğunuz kişiler hayatınızda kalıcı olabilir ve aldığınız sorumluluklar konusunda size destek olabilirler. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Çalıştığınız işler veya konularla ilgili yenilikler ortaya çıkabilir. Bu yenilikler iş hayatınıza yansıyabilir ve sizi kendine bağlayan veya bağlı olmaktan hoşnut olacağınız kişiler, işler veya konular ortaya çıkabilir.

OĞLAK

Eviniz, aileniz, yaşamsal alanınızla ilgili ani gelişmeler, görüşmeler, önceden gelen konuları aydınlatabilir. Sizin istediğiniz ancak müdahale edemediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Kendinizle ilgili keşfedeceğiniz yeni konular olabilir. Varsa bu konuların içine çocuklarınız da dahil olabilir. Siz yeni özelliklerinizle ilgili gelişmek isteyebilir ve yakın çevrenizde bu konuyla alakalı kişilerle birarada olmak isteyebilirsiniz.

KOVA

Teknolojiyle ilgili konularla ilgilenebilir ve bu tür grupların içinde yeralmayı düşünebilirsiniz. Yakın çevrenizde ani gelişen olaylar varsa kardeşlerinizle veya yakın çevrenizdeki kişilerle, ilgilendiğiniz konularla ilgili aydınlanacağınız durumlar olabilir. Bu durum içinde bulunduğunuz gruplarda bazı problemleriçözmenize yardımcı olacak. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Belki evinizle ilgili yatırımlar zihninizi meşgul ediyor olabilir. Alıcılarının size gerçekten deşğer bir fiyat verdiğinden emin olmanızda fayda var. Ailevi konularda paylaşımlarla ilgili girişimler ortaya çıkabilir. Maddi kazançlarınızı sizin dışınızda da fayda görecek kişilerle paylaşmak durumunda kalabilirsiniz.

BALIK

İş hayatınızda zorlandığınız ancak yoluna koyduğunuz, bir düzen oluşturduğunuz, sizi kısıtlayan durumlarla ilgili çözümleri maddi kaynaklarınızla ilgili alacağınız riskler yardımıyla çözeceksiniz. Ya da maddi konularda beklediğiniz ceveplar aniden gelecektir. Boğa burcunda yeniay meydana geliyor. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda, varsa kardeşlerle veya ilgilendiğiniz işlerle ilgili konularda yeni durumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizi değerlendireceğiniz kişilerle bağlantılarınızda yeni durumlar, yeni konular ortaya çıkarabilir.

Gamze Avcu