24 – 30 Kasım 2014 haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınız ve toplumsal yaşamınız hareketli olacak. İşlerinizle ilgili uğraşlarda veremeyeceğiniz veya sizi aşan sözler vermemeniz gerekiyor. Aksi takdirde zorlanabilirsiniz. Zorlandığınız konular veya otoritelerinizin baskısı ile ilgili konuları ele almalı bir an önce müdahalede bulunmalısınız. Bu şekilde toparlayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ve başkalarının kaynaklarıyla ilgili konularda detaylarla ilgilenmek için çarşamba günü harekete geçebilirsiniz. Fikirleriniz, detaylarıyla incelemeniz ve paylaşımlarınız kabul görecek. Yolculuk, gelişiminiz için gireceğiniz faaliyetlerle ilgili isteklerinizi belirleyip organizasyon yapabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yabancılar, seyahatler, sosyal ortamlarda ani ilişkiler olabilir. Heyecanlı faaliyetler size iyi gelecek. Kuracağınız ilişkilerde, kendinizi göstereceğiniz konularda gerçekçi olmanız başkalarının sizi farklı görmesine engel olacaktır. Sizi heyecanlandıracak bu fırsatları kaçırmayın. Cuma günü merkür yay burcuna geçiyor. Yabancılar, kurduğunuz ilişkiler, sosyal ortamlar hayatınıza yeni fırsatlar getirecek. İlişkilerinizde bir yenilik de bu fırsatlardan olabilir. Yurtdışından yeni haberler alabilirsiniz. İlişkinizde yeni sayfalar açmaya karar verebilirsiniz. Hafta sonu kendi başınıza kalıp planlarınızı düşünebilirsiniz.

BOĞA

Planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Gelişiminizi ilgilendiren, bakış açınızı değiştiren konuları organize ederken ev ve aile ilgili konularda aşırı yükler alabilirsiniz. Ya da planlarınız sebebiyle ailenize verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiye açıklamanız gereken konuları süzgeçten geçirerek anlatmalısınız. Ancak bu şekilde ikna edebileceksiniz. Fedakarlık yaptığınız konularda size destek olacak bir ortağınız olacak. Sizi yüklerinizin bir kısmından özgürleşmenize yardımcı olacaktır. Gruplar içersinde veya organizasyonlarda ayaklarınızın yere sağlam basması gerekiyor. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda ortaya yeni çıkan durumlar haftanın ikinci yarısında sizi meşgul edebilir. Merkür yay burcuna geçiş yapacak. Ortaklaşa işlerinizi yeni durumlarla beraber tekrar değerlendirme veya yeni anlaşmalara gitmenize sebep olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla veya gruplarla beraber faaliyetlerde geçebilir. İşlerinizi kolaylaştıracak kişilerle tanışabilirsiniz.

İKİZLER

Hafta başında ortaklaşa işlerinizle ilgili durumlar, başkalarıyla beraber faaliyetlerinizdeki yoğunluk yeni konularınıza vakit ayırmanıza engel olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgilenirken, yakın çevreniz ve yeni konularda da önlem almanız gerekebilir. Verdiğiniz sözlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişilerin sizi yönlendirmeye çalışabilirler. İş hayatınızla ilgili konularda bazı sözleri sabun köpüğü ya da fazla hayalperest olabilir. Siz kendinizi sağlama almak için durumun gerektirdikleriyle ilgilenebilir o kişilerin istekleriyle ilgili abartılı durumları es geçebilirsiniz. Merkür cuma günü yay burcuna geçiyor. Sevdiğiniz veya birlikte olduğunuz kişiyle seyahat planlarınızı konuşabilirsiniz. İlişkilerde yaşadığınız gizemli konular artık açığa çıkıyor. Kişilerle ilgili perspektifiniz genişleyecektir. Davranışlarınızda daha rahat ve özgür tavırlar takınacaksınız. Hafta sonu toplumsal hayatınız oldukça hareketli geçebilir. İlişkide olduğunuz kişiden size özel durum ve jestler gelebilir.

YENGEÇ

İlişkilerinizle ilgili zorlanacağınız bir durum olabilir. Tek başınıza değil de başkalarının da ne düşündüğünü göz önünde bulundurursanız dengeyi bulmuş olacaksınız. Bazı kişilere fazla değer verdiğinizi farkedebilirsiniz. Size baskı yapmadan önce bazı kişilerle ilgili önlemlerinizi almalısınız. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgili çalışmalar yapabilir ve organize olabilirsiniz. Zamanınızı iyi planlamanız bireysel konularda yaptığınız çalışmalarınızı verimli hale getirecektir. Plan yapmanız için uygun bir zamanlama. Özel yaşamınızda sizi bağlayan, ciddiye almanız gereken sözler duyabilirsiniz. Bu sözler ilişkilerinizde harekete geçmenize sebep olacak. Yeni işiniz, size sunulan fırsatla ilgili adımlar atmaya başlayacaksınız. Bu konuda ortaklaşa çalışmalar size destek olabilir. İş ve toplumsal hayatınızla ilgili ani görüşmeler olabilir. İş fırsatınız farklı yollardan gelebilir. Sadece kendinizi göstermek istediğiniz konularda gerçekçi olun. Merkür yay burcuna geçiyor. Gündelik hayatınızda görüşmeler artabilir. İfade edemediğiniz konularda daha rahat davranabilirsiniz. İşlerinizi yapma şeklinizle ilgili organize olabilirsiniz. Yeni iş fırsatları ve çalışma ortamınızla ilgili kendinizi birden fazla seçenek arasında bulabilirsiniz. Çalıştığınız kişilere karşı objektif olmanız zor olabilir. Ancak fikirleriniz ve çalışmak istediğiniz alanlar genişliyor. Hafta sonu yabancılar, gelişiminiz için uğraş verdiğiniz faaliyetlerle uğraşabilirsiniz.

ASLAN

Kendinizle ilgili özel işler, bireysel çalışmalar sizi meşgul edecektir. Bu konularda işlerinizi aksatmak istemeseniz de size vakit kaybettiren durumlar olabilir. Aile içersinde veya yaşamsal alanınızda sorun yaşadığınız konulara açıklık getirmeli veya aile içersinde konuşmalarınızı bir süzgeçten geçirmelisiniz. Problemlerinizi bu şekilde çözebileceksiniz. Aileniz sadece sizin yapabileceğiniz bir işle ilgili talepte bulunabilir. İlişkilerinizle ilgili ani girişimlerde bulunabilirsiniz. Yolculuklarınızda tanıştığınız kişiyle birlikte olmaya karar verebilirsiniz. Özel konularda yaşadıklarınızı paylaşma konusunda çok güvendiğiniz kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yatırımlarınız konusunda bu hafta risk almamalısınız. Cuma günü merkür yay burcuna geçiş yapıyor. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda artık daha rahat olabileceksiniz. Kendi başınıza çalışmalar yapabilir ve fikirlerinizi ortaya koyacağınız faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İletişim konularında yeni bir hobi edinebilirsiniz. Hafta sonu yalnız kalamayacaksınız. Yakın çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle tanışabilirsiniz.

BAŞAK

Çocuklarınızla ilgilenmeniz gereken, özel yaşamınız, bireysel konularda sizi rahatsız eden durumlarla ilgili zorluklar, hafta başında sizi meşgul edecektir. Hatta bu konularda zamanınızı doğru kullanamayabilirsiniz. Yine de üstesinden gelebileceksiniz. Yakın çevreniz, kısa yolculuklar veya görüşmelerinizle ilgili organize olmanız ve detaylarla ilgilenmeniz gereken konularda çalışmalar yapacaksınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda yatırım veya ortaklaşa işlere dair ani ve olumlu gelişmeler olabilir. Ancak ailenize ayıracağınız vakit ilişkilerinizde sizden beklenen fedakarlıkları gerçekleştirememenize sebep olabilir. Cuma günü merkür yay burcuna geçiş yapıyor. Etrafınızda yakın çevrenizdeki sıkıntılı konulardan sıyrılabilecek ve aileniz, eviniz içersinde konuşmalar, organizasyonlar artabilir. Evinizde çalışmalar yapabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Ufkunuzu genişletecek çalışmalarınız olabilir. Ailenizden gelecek haberler sizi heyecanlandırabilir. Yeni konular sizi iyimser düşünmeye itebilir. Fikirleriniz ve düşünceleriniz hayata yaklaşımınızı esnekleştirecektir. Hafta sonu birlikte olduğunuz kişiyle yaratıcı faaliyetler sizi birbirinize yakınlaştırabilir. Paylaşmanın güzelliklerini farkına varabilirsiniz.

TERAZİ

Hafta başında evinizle ilgili yaşadığınız zorluklar gündemde olabilir, ev ve aile konuları sizi gruplar içersinde yapmak istediğiniz konularla ilgili zorlayabilir. Ancak evinizle ilgili konulara öncelik tanımalısınız. Yolunda gitmeyen durumlara el atmalısınız. Maddi konularla ilgili ciddi bir inceleme, çalışma yapabilirsiniz. Sıkıntı olmaması için bütçenizi tekrar kontrol etmeli ve detaylarıyla ilgilenmelisiniz. Haftanın ikinci yarısında eskiden tanıdığınız kişilerle görüşmeleriniz yazışmalarınız artabilir. Sizin için keyifli olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Ancak işlerinizin yoğunluğu fazla olacağından keyifli zamanlarınız kısa sürebilir. Merkür Cuma günü yay burcuna geçiş yapıyor. Yakın çevreniz, kısa yolculuklar, görüşmeler, kardeşlerinizle ilgili konular veya eğitim konularında hareketlenme olacaktır. Sizi zorlayan maddi konulardan sıyrılıp yakın çevrenizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bir yenilik sizi iyimserliğe itebilir. Hafta sonu yeni gruplara gireceksiniz. Sosyal yardım faaliyetlerine katılabilirsiniz.

AKREP

Yakın çevrenizle ilgili bir zorluk sizi harekete geçirebilir. İş veya toplumsal hayatınızdaki inandığınız kişilerden destek bulamayabilirsiniz. İşlerinizi yaparken kendiniz yeni yollar, tarzlar bulacaksınız. Etrafınızdaki kişiler sizi oldukça ciddi görebilirler. Bu hafta karşılaşacağınız olaylarda detaylarla uğraşacaksınız. Görüşmelerinizi kaçırmayın. Planlı olun. Çalışma ortamınız veya kişilerle ilgili ani harcamalar olabilir. Sizin için değerli bir şeye sahip olabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda fedakarlık gerektiren maddi konular gündeme gelebilir. Merkür cuma günü yay burcuna geçiş yapıyor. Maddi konularınızla ilgili yeni bir durum sizing için verimli olabilir. Yeni bir gelir kaynağı yakalayabilirsiniz. Hafta sonu sanatsal faaliyetlerden zevk alacaksınız. Zevklerinizle ilgilenebilir varsa çocuklarınızla beraber sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

YAY

Yeni ay size taze enerjileriyle geldi. Ancak yapmayı planladığınız yolculuklarla ilgili maddi konulara takılabilirsiniz. Planlarınız bütçenize büyük gelebilir. İsteklerinizi, kontrol altında tutmak istediğiniz konuları organize edebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni kişiler yaşamanıza girebilirler. Bağımsız tavırlarınız çevrenizde dikkat çekiyor ve herkes size doğru yöneliyor. İlişkilerinizde daha özgürlük yanlısı olacaksınız. Diğer yanda bütünleşmek istiyor ve yalnız kalmak istemiyorsunuz. Ortasını bulamadığınız, kontrol edemediğiniz durumlar sizin arada kalmanız olabilir. Bebek konularında ani gelişmeler veya süprizler olabilir bu hafta. Kendi başınıza yaptığınız çalışmalarınızı cuma günü merkür burcunuza burcuna geçtiğinde herkesle paylaşabileceksiniz. Konuşmalarınız etrafınızda ilgiye yol açabilir. Bir çok kişi sizinle olmak sizi dinlemek isteyebilir. Sizi yenilenmiş görecekler. Hafta sonu aileniz ve eviniz kaçış yeriniz olabilir. Evinizde sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işler, başkalarının kaynaklarıyla ilgili konular sizi hafta başında zorlayabilir. Önlem almanız gereken konularda koşturabilirsiniz. Grupları organize etme, organizasyonlarda veya grupsal çalışmalarda detaylarla ilgileneceksiniz. Sizi enerjik yapan etkiler olacak bu hafta. Evinize supriz misafirler gelebilir. Maddi konularda kendinize yeni bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili bir konu açığa çıkabilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Cuma günü merkür yay burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem yazmak istediğiniz konularda kendinizi organize edebilirsiniz. Planlarınızı gözden geçirebilir veya istediğiniz çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizde meydana gelen olaylarla ilgilenme fırsatı bulabileceksiniz.

KOVA

Bu hafta başında içinize dönük veya yalnız zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Düzenlemek istediğiniz konularla ilgili ne kadar harekete geçsenizde harketleriniz görünür olmayacak. Arka planda siz hazırlıklarınızı yapabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişileri ikna edecek kadar hazır olmayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında arkadaşlarınız veya gruplarla olan ilişkilerinizde sizin için verimli olacak durumlar ortaya çıkabilir. Kendinizi göstermenin sırası. Maddi konularda arkadaşlarınızdan dolayı bir hayal kırıklığı olabilir. Merkür cuma günü yay burcuna geçiyor. Gruplar, organizasyonlar gelişiminizde önemli rol oynayacaktır. Size gruplar içersinde yeni pozisyonlar teklif edebilirler. İşinizden gelen kısmetler ortaya sizi yeni planlar yapmaya itebilir. Gruplar içersinde fikirleriniz herkes için faydalı olabilir. Hafta sonu maddi konularla ilgilenmeniz mümkün.

BALIK

İşleriniz, müşterileriniz, hizmet verdiğiniz konularla ilgili gruplar içersinde zorlanabilirsiniz. Organize etmeniz gereken işler sizi meşgul edecektir. Yabancı bağlantılarınız veya iş seyahatleriniz, planlarınız konusunda düzenli organize olmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Hiçbir detayı atlamadan bağlantılarınızdaki sorunları gidermeniz için uygun olacak bir hafta. Bu konularda gruplar içersinde organize etmeniz gerekenler olacaktır. Siz çok büyük şeyler hayal ediyorsunuz ancak iş hayatınızdaki kişiler sizi kısıtlayabilir. Veya iş hayatınızda durumlar büyük düşünmenize engel olabilir. Maddi konularda ise olumlu fırsatlar çıkabilir. İş hayatınızdaki kişilerden gelecek fırsatlar çok hızlı gelip geçebilir. Farkında varmanızda yarar var. Merkür cuma günü yay burcuna geçiyor. İş hayatınızdaki görüşmeleriniz daha iyimser olmanıza sebep olacak ve size geniş alan tanıyacak işlerle ilgilenmeye başlayacaksınız. Projelerinizi sunuma hazır hale getirebilirsiniz. Otoritelerle paylaşabilirsiniz. Hafta sonu ise dışarı çıkıp etrafınızdaki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlara katılmalısınız.

gamze avcu