23.hafta 2 – 8 Haziran 2014, Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor? Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu yorumladı..

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya zevk aldığınız konularda, kendi isteklerinizi yaparak başlayabilirsiniz. Zevkleriniz sebebiyle harcamalarınız olabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda cesaretli olacaksınız. Kendinizi ortaya koyabilecek cesaret ve cüreti bulabilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili konularda sizi kısıtlayan olaylara karşı çıkabilirsiniz. İş hayatınızda da biraz bencilliğiniz ortaya çıkabilir. Ya da bencillik yapacak kişiler sizin kendinizle ilgilenmenizle ilgili problem yaratabilirler. Hafta ortasında maddi konular duygusal isteklerinizin önüne geçebilir. Çarşamba günü yapmanız gereken işlere odaklanacaksınız. Aile içersinde konuşulanlar sizin istediğiniz şekilde gerçekleşeceğini gösterecek. Perşembe günü işleriniz veya projelerinizle ilgili maddi konularda onay alabilirsiniz. Bulacağınız çözümlerle, sizinle birlikte hareket eden kişilerle ortaklaşa işleriniz, başkalarıyla olan bağlılıklarınızla ilgili konularda beklentilerinizin gerçekleşeceğini görebilirsiniz. Zihinsel, iletişimle ilgili yeni aktiviteler olabilir. Fikirlerinizle kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Haftasonu birlikte olduğunuz kişiyle, eşinizle beraber aktif olabilirsiniz. Finansal konularda ilişkilerinizde fikir ayrılıkları çıkabilir. Cumartesi evinizle, ailenizle ilgili konularda yanlış anlaşılmalar, kullandığınız elektronik aletlerde bozulmalar gibi pürüzler çıkabilir. Evden yapacağınız çalışmalar verimli olabilir. Uzlaşma gerekebilir. İlişkileriniz haftasonu sizi gergin bir duruma getirebilir.

BOĞA

Evinizde, ailenizle ilgili konularda kendinizi ön plana çıkarma isteği, onların onayını alma isteğiniz olabilir. Evinizle ilgilenirken dışadönük olmanız, ilişkiler kurmanız zor olabilir. Gruplar içersinde sizi hayal kırıklığına uğratacak kişiler olabilir. Evinizle ilgili yapacaınız işler, girişimler bazı konuları açığa çıkarmanıza yardımcı olabilir. Maddi konularda planlarınızı değiştirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha önce bağlantı kurduğunuz işler veya kişilerden maddi kaynak sağlayamayacağınızı anlayabilirsiniz. Gruplar içersinde kuracağınız yeni ilişkiler kendi girişimleriniz sayesinde olacak ve bu kişilerin desteğini alabileceksiniz. Sanatsal konularla ilgili yeni bir çevreye girmeniz mümkün. Konuşmalar görüşmeler size yol gösterecek. Perşeme günü sizi güçleriyle destekleyecek kişilerin bulunduğu ortamlara girebilirsiniz. Ortaklaşa işler yapabileceğiniz, sizi yeni konulara sokacak kişilerle anlaşmalar olabilir. Yakın çevrenizde kendinizi kabul ettirebileceğiniz olumlu durumlar meydana gelebilir. Haftasonu yakın çevrenziden veya kardeşlerinizden eskiye dair konularda bazı eleştiriler veya sitemler duyabilirsiniz. Merkür geri gitmeye başladığından iletişim ve kardeşler konusunda yanlış anlamalar, kısa yolculuklarda gecikmeler pürüzler çıkabilir. Planlarınızla ilgili değişimlere yolaçan gerilim yaşamanız mümkün.

İKİZLER

İş hayatınızla ilgili konularda isteklerinizi gerçekleştirme konusunda kurduğunuz ilişkilerle ilgili aldandığınızı düşünebilirsiniz. Görüşmelerinizin yoğunluğu artıyor, iletişimde kendinizi ön plana çıkarabileceksiniz. Kendi isteklerinizi gerçekleştirme konusunda gruplar içersinde cesaretiniz, girişimciliğiniz bu görüşmeler sonucu artıyor. İş ortamınızla ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ortaklaşa işlerle ilgili güçlü kişilerden talepleriniz olabilir. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili biklemediğiniz ilişkilerden size destek gelebilir. Çarşamba günü evinizle ailenizle ilgili konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Finansal konularınızla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kendi başınıza faaliyetlerde bulunma isteği içersinde olabilirsiniz. Cuma günü finansal konularınıza, ortaklaşa işlerle ilgili çözümlere, gruplarla yaptığınız faaliyetlerde kendinizi göstermeye daha elverişli koşullarınız olacak. Haftasonu merkür maddi konularla ilgili evinizde geri gitmeye başlıyor. Maddi konularınızla ilgilenmeniz, eski yöntemlerinizi değerlendirmeniz için fırsat olabilir. Ödemeler konusunda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmanız için merkürün düzelmesini beklemenizde fayda var. Hayatınızdaki ortaklaşa işler, gruplarla ilgili değerlendirmeleriniz olabilir ve bunu kendi isteklerinizi ortaya koyarak netleştirebilirsiniz.

YENGEÇ

Haftaya maddi konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Gruplarla olan ilişkileriniz maddi kaynaklardan etkileniyor olabilir. Hayatınızın gidişatı, planlarınız da maddi konulardan etkileniyor olabilir. İş hayatınız ve evinizdeki durumlarla mücadelenizi çözüme ulaştırmak için maddi anlamda ilerleme kaydetmenizi sağlamanız gerekiyor. Maddi konularda kazançlarınız için kendinizi ifade edebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Disiplininizi kaybetmemeniz gerekiyor. İş hayatınız içinde kendi başınıza hareket etme cesaretiniz artacaktır. Çarşamba günü görüşmeleriniz, size gruplar içersindeki ilişkilerinizden gelecek desteklerle dışavurabilirsiniz. Perşembe günü gelecek haberler, yakın çevrenizdeki faaliyetleriniz ilişkiler konusunda kalıcı adımlar getirebilir. Yapmak istedikleriniz hakkında bakış açınızı farklılaştırmanız gerektiği konusunda farkına varacağınız ifadelerde bulunabilirler. Yakın çevreniz akrabalarınız sayesinde kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. İş veya toplumsal hayatınızla ilgili yeni bir aktivite keşfedebilirsiniz. Bu konuda arka planda çalışmalarınız olabilir. Haftasonu merkür geri gitmeye başlıyor ve söyledikleriniz fikirleriniz sizi yanlış anlamalarına sebep olabilir. Eskilerden tanıdığnız kişilerle biraraya gelmeniz mümkün. Kendinizle ilgili yapmanız gerekenleri düşünmeye başlayabilirsiniz. Başkalarına verdiğiniz sözleri zamanında yerine getiremeyebilirsiniz.

ASLAN

Çok gözönünde, talepkar olabileceğiniz bir günle haftaya başlıyorsunuz. Toplum içersinde ilişkilerden beklentileriniz kendinizi göstermek istemenize sebep olabilir. İletişim konularında, kısa yolculuklarla, yakın çevrenizde faaliyetlerle hareketli zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba günü maddi konularınızla ilgili çalışmalarınız olabilir. Ortaklaşa işler, yatırımlarınız, başkalarından gelen kaynaklarla ilgili konularda size destek olacak ilişkiler kurabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden haberler olumlu gelebilir. Yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Cuma günü yabancılarla, yolculuklarla veya ufkunuzu genişletecek aktivitelerle gruplar içersine girebilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili bir konuya çözüm getireceksiniz. Haftasonu merkür geri gitmeye başlıyor ve maddi konularınıza yansıyacak çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz ve girdiğiniz gruplarla ilgili fikirlerinizi tekrar gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde veya kardeşlerinizle faaliyetlerinizde üzerinizde yük olarak gördüğünüz konular sizi zorlayabilir. Bunu ifade etme olanağı bulacaksınız.

BAŞAK

Haftabaşında içinize kapanık veya kendi başınıza çalışıyor olabilirsiniz. Sosyalleşmek zor gelebilir ancak yine de çevrenizle ilgilenme konusunda enerjiniz yüksek olacaktır. Kendinizle ilgili olmak istediğiniz durumu düşüneceksiniz. Toplumsal hayatınız ve hareketlilik kendi yetenekleriniz konusunda faaliyet göstermenize engel olabilir. Veya kendi durumunuzla ilgili daha fazlasını istediğinizi düşünebilirsiniz. Çarşamba günü daha dışadönük olacaksınız. İkili ilişkiler sizi yorabilir ancak gruplar içersinde fikirlerinizle sizi destekleyenlerin olacağı bir durum yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmelerinizi Perşembe günü yapabilirsiniz, sizing güven duymanızı sağlayacak sözler duyabileceğiniz birgün. Gruplar içersinden de bir kısmetiniz olabilir. Cuma günü arkadaşlarınızdan size kısmetler gelebilir. Haftasonu merkür geri gitmeye başlıyor. Maddi konularda yapacağınız atılımlar veya harcamalar geleceğe dönük planlarınızda problem yaratabilir. Gruplar içersindeki konumunuzu tekrar değerlendirmek, arkadaşlarınızla eskiye dönük konularda konuşmak için uygun olacaktır. Ancak finansal konularda zorlanabilirsiniz.

TERAZİ

Gruplarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bağlı olduğunuz işinizle ilgili gelirler gündemde olabilir. Hatta haftabaşında bu konularda koşturma yaşayabilirsiniz. Evinizle ailenizle ilgili durumlar da planlarınızı bozabilir. Çarşamba günü bağlı olduğunuz kişiler ve durumlar, başkalarıyla yaptığınız ortaklaşa işlerde kurduğunuz ilişkiler, iş ortamınızda yapmak istediklerinize destek olacaktır. Biraz daha kendi başınıza çalışmaya başlayacaksınız. Perşembe günü ailevi düzeninizi bağlı olduğunuz kişilerle ele alabilirsiniz. Cuma günü iş hayatınızı ve maddi durumunuzu içeren kalıcı olacak yapılandırmanızla ilgili adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle seyahat planlarınızı yapabilirsiniz. Haftasonu işiniz eviniz ve ilişkilerinizle ilgili koşuşturmalar sizi yorabilir. Cumartesi merkür geri gitmeye başlıyor. Sizi toplumsal hayatınızda ve iş hayatınızda atacağınız adımlardan önce iyice tartmanızı sağlayacak, aksi gidebilecek konuların olabileceğini göreceksiniz. Bunun yanında görüştüğünüz kişilerle ilgili yanlış anlamalar olabilir ve de bu dönem iş görüşmeleriniz olsun, anlaşmalar olsun daha dikkatli incelemeniz gerekecek durumlar olacaktır.

AKREP

İş hayatınızdaki hareketlenme ve toplumsal yaşamınızda gözönünde olacağınız faaliyetlerle haftaya başlıyorsunuz. İlişkilerinize bu hareketli ortamda ilgi göstermeniz mümkün olmayabilir. Veya faaliyetlerinizde yeni birisiyle atışma yaşayarak tanışabilirsiniz. Kendi isteklerinizi ifade etme konusundaki ısrarınız yakın çevrenizdeki kişileri uzaklaştırabilir. İş ortamınızla ilgili durumlar sizi kısıtlayabilir. Çarşamba günü gruplar içersinde çalışmalarınız devam edebilir. Perşembe günü arkadaşlarınızın yardımıyla yabancılarla olan ortamlarda, kişisel gelişim ortamlarında veya yabancı ülkelerde tanışacağınız kişiler özel hayatınıza dahil olabilir ve sizin ilişkilere olan bakış açınızı değiştirmenize sebep olabilir. Yani hayata bakış açınızı etkileyecek yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün. Buradaki tek tehlike gruplar veya arkadaşlarınız içersinde sizin idealize ettiğiniz kişilere fazla güvenmemeniz olabilir. Kararlarınızı karşınızdakilerin söylediklerini de dinleyerek verebilirsiniz. Uzun dönemli bir yüksek eğitim, yeni bir bakış açısı, yolculuk planlarınızda arkadaşlarınız yardımcı olacak. İş ortamınızla ilgili ve bağlı bulunduğunuz kaynakları ilgilendirecek ortaklaşa bir aktivite veya faaliyet olabilir. Haftasonu hayatınıza yeni yön verme isteğiniz sizi düşünmeye zorlayabilir. Merkür geri gitmeye başlıyor. Hayatınızda planladığınız konuları tekrar değerlendirmeyi, akademik eğitimler varsa bu konuda çalışmaları, merkür düzelene kadar projelerinizi bitirmeyi düşünebilirsiniz. Yolculuk planlarınız varsa bu yolculuklarda bazı aksaklıklar gecikmeler mümkün. Bağlantı kurduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmalar mümkün.

YAY

Yabancılar, kendinizi geliştirebileceğiniz ortamlarda görüşmelerinizde hareketli olacağınız bir günle haftaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz birisine doğru bir yolculuk da mümkün. İş ortamınızla ilgili kişiler sizi planlarınızla ilgili herşeyin düzgün olması konusunda zorlayabilir. İlişkilerinizdeki vericiliğiniz sizi maddi konularda zorlayabilir. Çarşamba günü iş hayatınızdaki hareketlenme sizin evinizle ilgili konularda fedakarlık yapmanıza sebep olabilir. Bu konuda iş ortamınızdakiler size yardımcı olarak destek olabilecekler. Böylece ortaklaşa işlerinizde gereken güvenceyi verebileceğiniz konuşmalar yapabileceksiniz. Perşembe günü maddi konularla ilgili iş hayatınızda istediğiniz şartları kabul ettirebileceğiniz fırsatı yakalayabileceksiniz. Cuma günü yatırımlarınızla ilgili şimdiye kadar umudunuzun olmadığı bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Haftasonu gruplar içersinde veya arkadaşlarınızla ilgili mücadele ettiğiniz bir konuda maddi anlamda sizi zorlayacak durumlar gerçekleşebilir. Merkür geri gitmeye başlıyor ve size ortaklaşa işlerinizde, başkalarıyla olan konuşmalarda veye finansal konularda gecikmeler yaşamanıza sebep olabilir. Siz kendinizi bağlı olduğunuz kişi ve durumlar için sorgulayabilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklaşa işleriniz, bağlı bulunduğunuz kişi ve durumlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konu şimdiye kadar iş hayatınızda verdiğiniz mücadele ile ilgili olabilir. İş ortamınızda son bir atakla çalışmalarla, hizmetinizi yaparak çözüme kavuşturabilirsiniz. Burdaki problem bu konunun sizi tatmin etmemesi olabilir. Yine bu işi gruplar dışında bireysel olarak ele alışınız da gruplar sebebiyle sizi zorlayabilir. Çarşamba veya perşembe günlerinde kendinizi etrafınızda anlattığınızda sizinle diyaloğa geçecek kişi veya kişiler size özel anlar yaşatabilirler. Uzun dönemli bir ilişki kurmanız için fırsat doğabilir. Haftasonu toplum içersindeki faaliyetleriniz sizin eviniz ev ailenizle ilgili konuları ertelemenize sebep olabilir. Merkür cumartesi günü geri gitmeye başlıyor, sizin de ilişkileriniz üzerinde tekrar düşünmenizi, tekrar değerlendirmenizi sağlayacaktır. Merkürün geri gideceği süreçte ilişkilerinizde varolan pürüzleri çözmeniz için de uygun fırsat olarak görebilirsiniz.

KOVA

İlişkileriniz gündemde olabilir ve siz haftaya, ilişkilerinizle ilgili konularda, özel hayatınıza yansıyan, kendi isteklerinizle kendinizi ortaya koyabileceğiniz şekilde mücadelesini vereceğiniz bir durumla başlayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ailenizden birisiyle ters düşmeniz mümkün. Veya istediğiniz yaşamsal ortamıyla ilgili sizi tatmin etmeyen şartlar olabilir. Yine ilişkileriniz sizi toplumsal hayatınızda kısıtlayabilir. Çarşamba günü evinizi paylaşma konusunda kararlar verebilirsiniz. Perşembe günü iş ortamınızda sizi yukarı taşıyacak, iş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili konularda uzun dönemli, kalıcı çözümleri konuşabileceğiniz kaynaklar bulabilirsiniz. Bu konuda bağlı bulunduğunuz kişi ve durumlar sizi bu çözümleri uygulamanıza yardımcı olabilir. Haftasonu yakın çevreniz veya kardeşleriniz sizi yaptığınız planlarla ilgili zorlayabilir. Merkür cumartesi geri gitmeye başlıyor, sizi de gündelik hayatınıza, yaptığınız işlere yansıyabilir, karşılaştığınız kişilerle ilgili problemlere yolaçabilir. Gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda olsun, çalıştığınız hizmet verdiğiniz kişiler olsun, iki kere kontrol etmeden harekete geçmemeniz iyi olabilir. Proje yapıyorsanız işleriniz üzerinde çalışabilir varolan problemleri çözebilirsiniz.

BALIK

Evinize de yansıyacak konularla ilgili işlerinizi halletmeniz maddi konularda da değişikliğe gitmenize yardımcı olacak. İstekleriniz yakın çevrenizde yaşadığınız ilişkilerdeki güven ortamını sarsabilir. Siz kendi isteklerinizle ilgilenirken gruplar içersinde güçlü kişilerin engelleriyle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü ilişkilerinizle ilgili durumlar meydana gelebilir. Sizin için özel olan kişilerle görüşmeler olacaktır. Kendi isteklerinizi doğru bir şekilde aktarırsanız yakın çevrenizde yaşadığınız problemler de çözülebilir. Cuma günü sizi destekleyecek yabancılar, bağlantılar kuracağınız kişiler kendinizi ortaya koymak istediğiniz şekilde size kalıcı fırsatlar sunabilirler. Haftasonu ise ortaklaşa konularla ilgili yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için önce gruplar içersindeki güç kazanmış kişileri ikna etme konusunda zorluklar çıkabilir. Merkür geri gitmeye başlayacak ve sizin kendinizi göstermek istediğiniz konularda bir daha gözden geçirmeniz, ortaya çıkacağınız ana kadar çalışmanız ve aksayan noktaları çözmeniz gerekebilir.

gamze avcu