23 Şubat Pazar günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Yakınlarınıza yardım edebilirsiniz bugün. Kendinize vakit ayırıp yardımda bulunmanız sizi rahatlatabilir. Yapmak istediğiniz faaliyetleri arkadaşlarınızla beraber planlayabilirsiniz. Akşam saatleri gruplarla beraber konuşmalar planlarınızı yönlendirebilir.

BOĞA

Gruplarla beraber yaratıcı çalışmalar yapabileceğiniz birgün. Arkadaşlarınıza yardımcı da olabilirsiniz. İş hayatınıza dair konularla ilgili görüşmeleriniz anlaşmalarınız olabilir. Yaptığınız işlerle ilgili düzeltmeler yapmanız hakkında konuşmalar olabilir.

İKİZLER

İşinizle ilgili yaratıcı olabileceğiniz bir gün. Toplum içersinde yardımcı olacağınız kişiler olabilir. Bağlantılarınız veya planlarınızla ilgili değişiklikleri düzenlemeleri birlikte olduğunuz kişiyle konuşarak yapabilirsiniz.

YENGEÇ

Bugün çalışmalar yaparsanız yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Kendinizi farklı duygularla anlatabilirsiniz. Gündelik işlerinizle ilgili konularda güvendiğiniz kişilerle konuşarak çözebileceksiniz.

ASLAN

Ortaklaşa işlerinizle ilgili kişilere yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal olarak yardım etmeniz sizin için önem taşıyor. Özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle olan çözemediğiniz, yanlış anlaşılmaktan doğan konularda harekete geçebilirsiniz.

BAŞAK

Birlikte olduğunuz kişiyle beraber romantik zaman geçirebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilere yardımcı olmak isteyeceksiniz. Evinizde bazı faaliyetler sizi meşgul edebilir. Gun içersinde gelen haberlerle berbaer geçmişten tanıdığınız kişileri evinize davet edebilirsiniz.

TERAZİ

Gün içersinde sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çevrenizde yardımcı olacağınız kişilerle kendinizi yararlı hissedebilirsiniz. Zorluklar size kolay gelebilir. Özel hayatınızdaki görüşmeleriniz önceden planladığınız ancak bir türlü biraraya gelemediğiniz kişilerle olabilir. Kısa yolculuklarınız olabilir.

AKREP

Özel hayatınızda duygusallığınız yüksek olabilir. Görüşeceğiniz kişilerle duygularınıza yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Bazı hedeflerinizi gerçekleştirmek için önceden gelen fikirlerinizi sürdürmenizin doğru olmadığını anlayabilirsiniz.

YAY

Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri bugün gerçekleştirebilirsiniz. Aileyle duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin hissettikleri ile ilgili duyarlısınız. İlgi ve alaka bekliyor olabilirsiniz. Konuşmalarınız geçmiş konularla ilgili olabilir.

OĞLAK

Yakın çevrenizde olan bitene duyarsız kalamayacak ve yardımcı olmak için harekete geçeceksiniz. Kendinizi yardım edince daha değerli hissedeceksiniz. Faydalı olduğunuzu düşünebilirsiniz. Maddi konularla ilgili çalışmalar yapmanız gerekebilir.

KOVA

Maddi konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler olabilir ancak siz de kendi bütçenizi gözden geçirin. Arkadaşlarınızla faaliyetlerinizde ön plana çıkarak konuşmaları siz yapabilirsiniz.

BALIK

Bugün yaratıcılığınız en üst düzeyde, kendinizi söyleyeceğiniz duygusal kelimelere kaptırmanız mümkün. Ya da yaratıcı faaliyetlerinizle kendinizi göstermeniz mümkün. İş hayatınızda, toplumsal hayatınızda işler yoğun olacaktır. Ancak kendi kendinize düşünüp taşınmanızda fayda var.

gamze avcu