23 Ocak günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Dünkü gerirlimli konular üzerine düşünecek ve planlar yapacaksınız. İlişkilerinizde anlayış göstermeniz zor olabilir. Gününüz sonuç alacak şekilde gelişmeyebilir. Kendi planlarınıza bakacak paylaşımda bulunmak istemeyeceksiniz.

BOĞA

Dünkü gerilimin ardından iş ortamınızla ilgili neler yapacağınız hakkında düşüncelere dalabilirsiniz. Gününüz birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili veya başka gruplarla beraber iş yapma ihtimali üzerinde düşünerek geçebilir. Ortaklaşa konularla ilgili sonuç beklememenizde fayda var.

İKİZLER

Dünkü geriliminizin ardından hırslanarak kendinize yeni planlar programlar yapabilirsiniz. Çalışma şeklinizle ilgili yeni methodlar geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Yeni gruplarla çalışmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç odaklı bir gün olmayacaktır.

YENGEÇ

Dünkü geriliminizden sonra evinizle ilgili, kendi isteklerinize dair konularda hırslanabilir harekete geçebilirsiniz. Bir an önce problemleri çözmek için davranabilirsiniz. Özel hayatınızda diğerlerinden yardım almanızın normal bir durum olduğunu anlamanız gerekecektir. O zaman ortaklaşa işlerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç almak için erken.

ASLAN

Dünkü gerilimin ardından ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı net olarak belirleyebileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişi ve ortaklığınıza ait konularda kendi yerinizi ve konumunuzu belirlemek üzere harekete geçebilirsiniz ancak bugün sonuç odaklı olamayabilrisiniz.

BAŞAK

Maddi konularda yapabileceklerinizle ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz.Gündelik hayatınız hareketli olabilir ve vaktinizi yakın çevrenize ayırmak için planlarınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Ancak henüz sonuç odaklı birgün değil.

TERAZİ

Dünkü gerilimin ardından açıkça konuşarak kendinizi açıkça uzlaşma sağlayabileceğinizi düşünebilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili harcamalarınızı gözden geçirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak sonuç almanız hemen olmaycaktır.

AKREP

Dünkü gerilimin ardından yaşam şekliniz hakkında kendi düşüncelerinize dalabilirsiniz. İçinizden gelenleri netleştirebilirsiniz. Yaşam şeklinize dair yapmak istediklerinizi gerçeklşetirmek için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektini düşüneceksiniz. Tek başınıza kalmanızın zorlukları hakkında düşünebilirsiniz. Ancak bugün sadece netleştireceğiniz konuları düşünmekle geçebilir.

YAY

Dünkü gerilimin ardından arkadaş ve gruplarla olan ilişkileriniz hakkında konuşma yapmayı isteyebilirsiniz. Kendinizi gösterebilmeniz için daha fazla net olmayı, dinlemeyi öğrenmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Arkadaşlarınızla olan durum sonuca bugün ulaşmayabilir.

OĞLAK

Dünkü stresli durumların ardından iş hayatınızdaki durumlara müdahele ederek maddi konulardaki bütçenizi organize etmek isteyeceksiniz. Sahip olmak istediğiniz konuları gruplar aracılığıyla elde edebileceğinizi düşünerek hareket etmeye başlayabilirsiniz. İşle ilgili konular bugün sonuca gitmeyebilir.

KOVA

Dünkü streslerin üzerine ilişkilere bakış açınızla ilgili fikirlerinizi değiştirebilir çok verici olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak ve göstermek, Kabul ettirmek için iş hayatınızdaki faaliyetlerin gerekli olup olmayacağını düşünebilirsiniz.

BALIK

Ortaklaşa yatırımlar, ortaklaşa çalışmalar, bağlı bulunduğunuz konu ve kişilerle ilgili streslerden sonra üzerinde tekrar düşünebilir ve çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi geri çekerek arka planda kalmanızın iyi bir fikir olup olmadığını düşünebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalar bugün sonuca gitmeyebilir.

gamze avcu