22 Ocak Çarşamba günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gerilimli bir güne giriyorsunuz. İkili görüşmelerinizde gerilimli dakikalar yaşayabilirsiniz. Sizi kışkırtabilirler. Siz de yine otoritelerinize bir konuyu Kabul ettirmeye çalışırken problemin de ne olduğunu anlayacaksınız ancak önemsemezseniz konu büyüyebilecek. Siz kendi söyledikleriniz konusunda ısrar edebilirsiniz.

BOĞA

İş ortamınızla, iş yapma şeklinizle, gündelik hayatınız içindeki tavrınızla ilgili gerilim yaşayabilirsiniz. Sizi bir türlü bırakmayan kurtulamadığınız davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi bildiğiniz konularda, yakın çevrenizdeki tutumunuzla ilgili ısrarcı olmanız mümkün. Problemlerin ne olduğunu bilmeniz size dayatılan fikir ve baskılara karşı koymanıza sebep olarak geriliminizi arttırabilir.

İKİZLER

Gruplar içersinde hala faaliyetlerinizi istediğiniz tarzda gerçekleştirememeniz,size kendinize haksızlık yapılmış gibi hissettirebilir. Herkesin istediğini memnun etmek sizi zorlayacaktır. Ortaklaşa işlerinizdeki baskılar canlanabilir bugün. Sizin planlarınızda değişiklik yapmanız gereken konuları biliyorsunuz ancak ısrarcı olmak istemeniz gerilimi arttırabilir. Ortaklaşa işlerde kendi isteklerinizin sahiplenilmesini isteyeceksiniz.

YENGEÇ

Evinizdeki çalışmalarınızda aileye dair konularda size baskı yapan durumlar, çözüm konusunda bir türlü uzalaşamadığınız konulara dair problemlerle uğraşmanız sizi gerebilir. Siz kendinizi rahatlatacak konuları biliyorsunuz ancak karşınızdaki kişilerin baskıları sizin bunları çözmeniz ya da kendi ihtiyaçları için sizin üzerinizdeki ısrarlarına devam edebilirler. Bu durum sizi dört bir yandan gerebilir. İlişkilerinize dair eski konular gündeme gelebilir.

ASLAN

Bugün size sorulan her konuya cevap bulmaya çalışabilirsiniz. Sorular ve problemler herkese anlatmaya çalıştığınız konulardan gelebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İletişim konularınızda bugün gerilimli zamanlar geçirebilirsiniz.İş ortamınızdakiler, gündelik hayatınızdaki tavrınız başkaları üzerinde baskı kurmanıza yol açabilir. Kontrol isteği hizmet verdiğiniz konularda stress sebebi olabilir. Çözümlemek gereken konuları başkalarından yardım alarak yapabileceğinizi biliyorsunuz ancak istediğiniz yoldan yapma konusunda ısrarcı tutumunuz gününüze gerilim katacaktır. Eski konularla tekrar uğraşacaksınız.

BAŞAK

Maddi konularla ilgili veya bulunduğunuz durumla ilgili hakettiklerinizin daha fazla olduğuna inanabilirsiniz. Maddi konularla ilgili hareketlenmeler, istediklerinizi gerçekleştirmek, kendi kabiliyetlerinizi ortaya koymak için baskı yapmanız mümkün. Gruplar içersinde size yardımcı olmaları konusunda destek beklerken kontrol etme isteğiniz ve hakettiklerinizi alma girişimleriniz olayları büyütebilir ve sonuçta güven kaybı yaşayabilirsiniz. Bugünkü gerilim sizin ortaklaşa işlerle ilgili değişiklikleri gündeme getirecektir. Kendi haklarınız, istekleriniz konusunda ısrarcı olmanıza yol açabilir.

TERAZİ

Kendi ihtiyaçlarınızı ilişkiler içersinde ortaya koymak istemenzi, ancak karşınızdakilerin size istediğiniz özgürlüğü vermemesi, bağımlı kalmanıza sebep olması bugün ilişkiler konusunda gerilimli zamanlar geçirmenize sebep olabilir. İstekleriniz konusunda baskı yapmanız durumunda ya da ilişkilerde kontrol etme isteğiniz iş hayatınız veya toplum içersinde alabileceğiniz yardımlara engel olabilir. Eviniz aile ortamınızla ilgili baskı yapan unsurlar işinize de yansıyacaktır. Sonuç olarak sizin kendi ihtiyaçlarınızı ifade etmeniz konusundaki ısrarınız iş ve ev hayatınız arasındaki kişilerle çözümleri kolay getirmeyebilir.

AKREP

Gündelik hayatınızda, iş ortamınızda garip, sizi düşünmeden davranmaya iten kişi ve konular sizin içinize dönmenize sebep olabilirler. İş yapış şeklinizi değiştirerek daha baskıcı İletişim kurmayı düşünebilirsiniz. Ya da herşeyi kontrol etmek isteyeceksiniz. Kontrol etmeniz karşınızdaki bağlantıda olduğunuz kişiler hakkındaki güveninizi sarsan durumlardan kaynaklanacaktır. Kendi kendinize uğraş vereceğiniz ve zorlayıcı bir gün olabilir.

YAY

Gruplar içersindeki beklentileriniz, istekleriniz kendinize vakit bulamamanıza sebep olabilir. Kendi planlarınızı değiştirmenize sebep olup sizi gerebilir. Grupların içersinde kendinizi diğerlerine bağlı kaldığınızı hissetmeniz, kendinizi kısıtlanmış hissetmenize sebep olacaktır. Kontrol isteğiniz harekete geçtiğinde, bağlı kaldığınız durumlar hakkında, daha fazla zorlanabilirsiniz, maddi konularınız size baskı yapabilir, çıkış yolu bulmanızı zorlaştırabilir. Kısaca ortaklaşa konularda güvendiğiniz durumlar gecikebilecek ve sizin gruplardan beklentilerinizle ilgili de istediklerinize engel olacaktır. Bu durumda hareket etme kabiliyetiniz kısıtlanmış olabilir ve maddi konularda sizi zorlayabilir.

OĞLAK

Bugünkü gerilimli açılar sizi harekete geçirebilir. İş hayatınız hareketli ve size karşı olna tavırlar sizi sinirlendirebilir veya savunma durumuna geçebilirsiniz. Tavırlarınız baskıcı olabilir ve de karşınızdakilerin güvenini zedeleme durumuna gelebilirsiniz. Kontrol etme isteğinizde ısrarcı olmanız hareket ve tavırları arttırabilir. Gerilim tavırların sizin hakettiğiniz hale gelmedikçe onlara bağlı kalmamanızdan dolayı artabilir.

KOVA

Bu günkü faaliyetleriniz, her konudaki fikirleriniz, yapmak istediğiniz planlara dair ilerlemek istediğiniz haliyle, sizin iletişim konularınızda, çevrenizde kurduğunuz ilişkilerde elektrikli davranışlara dönüşecektir. Haberler, görüşmeler belki de kardeşleri ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda kendinizi düşünmek isteyeceksiniz. Sizin kendinizi ön planda tutmak istemeniz size gerekli olan bilgilerin ulaşmasına engel olabilir ya da kontrolü elde tutamayacağınız olayların gelişmesine sebep verebilecektir. Yaptığınız işler, müşteriler konusunda tereddüte düşmenize sebep olabilir kontrol dışı gelişen olaylar.

BALIK

Ortaklaşa işleriniz, bağlı bulunduğunuz kişi ve kuruluşlara dair durumlar maddi açıdan ve de önem verdiğiniz, hedeflediğiniz konuları değişime uğratabilir sizi zor duruma sokabilir. Bu durumlar gruplar içersinde size baskı unsuru olacak konuları gündeme getirebilir. Hareket kabiliyetiniz kısıtlanabilecek. Arkadaşlarınız konuya dahil ise sizi manipule edecek davranışlarla sizin kendinize olan güveninizi sarsabilir.

gamze avcu