22 Aralık Pazar burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu
22 Aralık 2013, pazar
KOÇ
Dünden kalan enerjiniz faaliyetlerinizi aynen devam ettirmenizi sağlıyor olabilir. Sorumluluklarınız neticesinde faaliyetlerinizi erken bitirebilirsiniz. Üzerine heyecanlı konuşmalarla yorumlar yapabileceğiniz sohbetler var. Akşam saatlerinde daha sakin olacak. İş moduna geçeceksiniz.
BOĞA
İlişkide bulunduğunuz kişi karşı çıkabilir veya engeller olduğunu düşünse ve sizi etkilemeye çalışsa da siz ortaklaşa işleriniz yatırımlarınızla ilgili konuşmalar yapacaksınız. Hatta ailenizle beraber bazı işlere girmeyi konuşabilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeyleri somutlaştırmak için bekleyin.
İKİZLER
İş ortamınızdaki durumlar ve projeler hala aklınızda. Ya da sizi sağlığınızın engellediği durumlar olabilir. Ancak birlikte olduğunuz kişiyle veya ortağınızla paylaşacaksınız. Onun düşünce ve fikirleri sizi rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde evinizde daha rahatlamış, detayları düşünmeye bailayabilirsiniz.
YENGEÇ
Yeteneklerinizi ortaya koyma çabalarınız, kendinizi ifade etmeye çabalamanız sizi zorluyor. Maddi konular kafanızda dönüp duruyor olabilir. Gündelik hayatınızda da bu konu hakkında fikirler almaya çabalıyorsunuz. Bu yeni fikirler size ortaklıklar olarak geri dönebilir. Akşam saatlerinde birileriyle görüşmeler, konuşmalar var.
ASLAN
Evinizdeki zorluklar ya da zor durumlar sizin ilgisiz kalamayacağınız durumlar ancak kendinizi sevdiğiniz konularda rahatlatabilirsiniz. Sinema gibi görsel faaliyetler, kafanızdan geçenleri netleştirmeniz için rahatlatıcı olabilir. Akşam saatlerinde iş ortamınıza dair maddi durumlarla ilgili olumlu çözümler düşünmeye başlayabilirsiniz.
BAŞAK
Yakın çevreniz, aldığınız haberler sizi zorlayıcı ve sıkıcı bulduğunuz konularla ilgili olabilirler. Kendinizi arka planda kalmış hissedebilirsiniz. Evinizde sohbet ortamı size iyi gelecektir. Akşam saatlerinden itibaren siz de arka planda kalamadığınızı hissederek daha fazla dışarıya karşı duyarlı olmanız gerektiğini düşüneceksiniz.
TERAZİ
Sahip olduğunuz maddi varlıklarla ilgili geleceğe dönük olarak yeniden değerlendirme yapma zorunluluğu hissedebilirsiniz. Ya da artık maddi konularla ilgilenmekten sıkıldınız. Evinizde de bu konuyla bağlantılı olarak temizleme ve azaltma işlemine girişebilirsiniz. Neler yapabileceğinizi yakın çevrenize danışabilirsiniz.
AKREP
Toplum içersindeki abartılı tavrınız veya bulunduğunuz ortam da olabilir, kendi kendizi kısıtlamanıza sebep olabilir. Sizin maddi konularla ilgili konuşmalarınız, sahip olmak istediğiniz refaha adım atmanızı sağlayabilir. Bazı ilişkiler kurmanız sizin için iyi olabilir. Bunu da akşam saatlerinde arkadaşlarınızdan gelen yardımlarla yapabileceksiniz.
YAY
Seyahat halindeyseniz hareketiniz konusunda bir kısıtlama yaşayabilirsiniz. Etrafınızdakilerle konuşarak konunun sizi daha fazla etkisi altına almasını engelleyebilirsiniz. Bağlantılarınızla ilgili tavırlarınız bazı kayıplara sebep olsa da siz isteklerinizi net olarak karşınızdakilere anlatma olanağı bulacaksınız.
OĞLAK
Arkadaşlarınızla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak nedenin ne olduğunu tam olarak size gelen söylentilerden anlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise siz konun daha da detayına inebilirsiniz.
KOVA
Birlikte olduğunuz kişinin bencil davranışları sizin bulunduğunuz ortamda kısa kalmanıza sebep olabilir. İstekleriyle ilgilendiğiniz kişiye arkadaşlarınızla beraber olmayı teklif edebilirsiniz. O halde gününüz daha rahat geçebilir. Akşam saatlerinde ise ortak konular üzerinden çalışma durumuna geçebilirsiniz.
BALIK
Gün içersinde bağlantılarınız hakkında bazı sorumluluklarınızı yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak sonrasında toplum içersinde hareketli sohbetin hareretli olduğu ortamlara katılmak hoşunuza gidecek. Akşam saatlerin de ise içinde bulunduğunuz derneksel, gruplarla ilgili kişisel görüşmeleriniz olabilir.