22-29 Mart 2015 haftalık burç yorumları

Yılın 13. haftasında sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızda otoritelerden veya üzerinizdeki yüklerden dolayı sizi zorlayan şartlar hafta başında maddi anlamda sizi rahatlatacak fırsatlara dönecektir. Maddi kazançlarınızı, fayda sağladığınız şartları riskler ve zevkler için harcamamalısınız. Yemek içmek veya özel zevkleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar, kuracağınız iletişim, yapacağınız kısa yolculuklar sonucunda memnun olacağınız bağlantılar kuracaksınız. Yeni kişiler veya konularla beraber yabancılarla veya uzak bağlantılar konusunda yaşadığınız zorluklara çözümler bulabileceksiniz. Karşınızdakilere kendinizi gösterme ve kabul ettirme imkanı bulacaksınız. Gördüğünüz hataları düzeltebilecek veya düzenleme imkanı bulacaksınız. Zevklerinizle ilgili ya da aldığınız risklerle ilgili maddi durumunuzu etkileyen gereksiz durumlar olabilir. Aile içersinde bu konuyla ilgilenen kişilerden destek bekleyeceksiniz.

BOĞA

Gruplar içersinde hoşnut olacağınız, ilişkiler geliştireceğiniz bir hafta olacak. Etrafınızla uyumlu olacaksınız. Evinizdekileri bu sebepten biraz yalnız bırakabilirsiniz. Size sitem edebilirler. Ufkunuzu genişletecek ve size farklı bakış açıları kazandıracak ortamlarda ve zevk birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle beraber olacaksınız. Kendi insiyatifinizi alma isteğiniz ve planlarınız maddi konularla ilgili ailenizle de parallel düşüncelere sahip olmanıza ve destek almanıza yardımcı olacaktır. Ortaklaşa işleriniz, başka kaynaklarla ilgili yaşadığınız kısıtlı şartları revize edebilmeniz, düzenlemeniz için fırsatlar karşınıza çıkacak. Aile ve ev konularında beklentileriniz her ne kadar ılımlı olsanız da varsa kardeşler veya yakın çevredekilerin desteğiyle gerçekleşebilecektir.

İKİZLER

Kendi başınıza kalmak ve uzun dönemli planlarınızı, ilişkilerinizi, kendinizi güvende hissetmek ve huzur duymak istediğiniz şartları oluşturma isteği içersinde olacaksınız. Yakın çevrenizde veya işlerinizle ilgili konularda eskiden gelen beklentiler sizi biraz zorlayabilir. Her iki durumu da gerçekleştirmek isterken vakit ayırmanız zor olabilir. Ortaklaşa işlerinizle ve başka kaynaklarla ilgili konuları çözüme kavuşturabileceksiniz. İhtiyaçları belirleyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe gruplarla beraber yaptığınız faaliyetler, bulunduğunuz sosyal ortamlarda insiyatif alarak herkesi etkileyecek faaliyetlerde bulunacaksınız. Yakın çevreniz ve kurduğunuz ilişkilerde yaşadığınız problemleri içersinde çözüme ulaştırmanız kendinizi gruplar içersinde göstermeniz ve isteklerinizi kabul ettirmenize yardımcı olacak. Tek problem üzerinize yüklemek istediğinizden fazla yük almadan devam edebilmeniz. Aksi takdirde ilgilendiğiniz konulara veya yakın çevrenize ayıracağınız vakit yeterli olmayacaktır.

YENGEÇ

Gireceğiniz sosyal ortamlarda çok şey paylaşacaksınız, arkadaş ortamları veya gruplar içersinde sizi memnun edecek kişiler olacaktır. Zevkli faaliyetleriniz yaratıcılığınızı da yükseltecek ancak maddi anlamda bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Gruplar içersindeki beklentilerinizde çıtayı fazla yükseltmiş olabilirsiniz. Başka kültürlerden kişilerle görüşmelerinizde size çekici gelen kişiler olabilir ve kalıcı bağlantılar kurabilirsiniz. Gruplar içersinde aşkı bulabilirsiniz. Bu hafta üstlendiğiniz görevler, hizmetler konusunda titiz ve düzenli olmanız, ciddi çalışmalarınız sonucu çıkan ürünler, toplum içersinde ve iş hayatınızda kendinizi göstermenize yardımcı olacaktır. Kendi başınıza çalışmalarınızla size verilen sorumlulukların üstesinden gelerek kendinizi ortaya koymanıza ve de kendi kendinize maddi imkanlarınızı yaratmanıza yardımcı olacak. Maddi konularda yaşadığınız tıkanıklık konusunda kendinize biraz zaman tanıyın. Bulunmak istediğiniz sosyal ortamlar maddi açıdan gereksiz noktalara götürebilir.

ASLAN

Kendi gelişiminizle ilgili faaliyetler, kazanmaya çalıştığınız yeni kabiliyetler veya zevk aldığınız konularla kendinizi inşa etmeye çalışıyorsunuz ve sizi etkileyecek bilgiler, yabancılar, başka kültürler veya kurduğunuz bağlantılar için çaba sarfediyorsunuz. Bu hafta toplumsal hayatınızda veya iş yaşamınızda kuracağınız ilişkiler kalıcı ve size faydalı kişilerle olacaktır. Toplum içersinde cazip birisi haline gelebilirsiniz. Gruplarla olan faaliyetlerinizde fikir ve düşüncelerinizi kabul ettireceğiniz durumlarla beraber planlarınızı, sunumlarınızı, yayınlarınızı paylaşacak ve kendinizi ifade edeceksiniz. Toplum içersinde veya iş ilişkilerinizde kendinizi çok da fazla ön planda tutmayın, karşınızdakilere de fırsat tanıyın. Bu şekilde size daha fazla güvenebilirler.

BAŞAK

Birlikte olduğunuz kişiyle, ortağınızla veya ikili ilişkilerinizde değer verdiğiniz kişiyle birlikte hayallerinizi gerçekleştirecek adımlar atabilirsiniz. Hayatınıza yön verirken daha planlı ve uzun dönemli bağlantılar ve yabancılarla ilgili durumlar sizi tatmin edecektir. Eşinizin kaynaklarıyla ilgili, ortaklaşa işlerinizde kendinizi gösterebilmeniz için fırsatlar olacaktır bu hafta. Kurmak istediğiniz yaşamsal düzen için ortaklaşa işler ve başka kaynak yaratma konusunda insiyatif almak isteyebilirsiniz. Toplumsal hayatınıza yansıyacak olan, göz önünde olacağınız girişimleriniz olacaktır. Beklentilerinizi henüz kendinize saklamalısınız. Siz bağlantılarınızı kurun yeterli olacaktır şimdilik. Gruplar içersinde sizi zorlayan kişiler olabilir. Ancak buna takılmadan başkalarının söylediklerine kulak verirseniz hayatınızı kolaylaştırmış olursunuz.

TERAZİ

İş ortamınız, çalıştığınız kişilerle ilgili veya çalıştığınız konuların üzerine konuşmalar, anlaşmalar, ortaklaşa işlerden veya başka kaynaklardan gelir sağlamanıza yardımcı olacaktır. Kalıcı ortaklıklar veya anlaşmalar, yatırımlar olabilir. Yeni konularda, yakın çevrenizde aldığınız sorumluluklarla ilgili araştırmalar veya bağlantılar yapmak durumunda kalmanız yeni gruplarla ilişkiler geliştirmenize sebep olacaktır. Anlaşmalarda veya ikili ilişkilerinizde isteklerinizi kabul ettireceksiniz. Onların da düşüncelerini ve taleplerini dinleyecek ancak kendi insiyatifinizle harekete geçeceksiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere sözünüz geçecek. İlgilendiğiniz konularla ilgili kişileri kolayca bulabilecek ve isteklerinizi yaptırabileceksiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili kaynaklar, gruplar içersinde beklentilerinizi tam olarak gerçekleştirmeyebilir. Çalıştığınız konulara ve kişilere daha fazla vakit ayırmalısınız.

AKREP

İkili ilişkilerde zevk alacağınız ortak faaliyetler, birbirinize olan bağınızın güçleneceği durumlar yaşayabilirsiniz. Ortaklarla olan anlaşmalar kalıcı olacaktır. Birlikte olmak istediğiniz kişiyle kalıcı ilişkiler kurabilecek veya böyle birisiyle tanışacaksınız. Maddi konularda kurmaya çalıştığınız düzen konusunda başkalarının kaynaklarıyla veya yatırımlar konusundaki faaliyetleriniz, iş hayatınıza da olumlu yansıyacaktır. Zorunlu olduğunuz bir düzenleme iş hayaıtınızda ve işlerinizle ilgili size yeni kapılar açacak. Çalışma düzeniniz, çalıştığınız kişiler veya konularla ilgili maddi imkanlar olabilir. Yeni bağlantılar, kendinizi güvence altına alacağınız planları uygulamak için ilişkilerinizi kullanacaksınız.

YAY

Bu hafta çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili sizi rahatlatan durumlar olabilir. İlişkiler geliştirecek ve çalışmalarınızla ilgili ilerleme sağlayabileceksiniz. İlişkilerinizde yaşayacağınız durumlar kendinizi göstermenizi, hayatınıza vermek istediğiniz yönde ilerleme kaydetmenizi sağlayacaktır. Kendi gelişiminizle ilgili konuları veya zevklerinizi ortaya koyacağınız fırsatlar bulacaksınız bu hafta. Kendi isteklerinizi gerçekleştirmek, varsa çocuklarınızla ilgili problemleri çözebilmek için etrafınızdakilerle olan ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sizden yardım isteyen kişiler olabilir. Çalıştığınız kişilerden beklentileriniz aşırı olabilir. Yardımcı olacağınız konularla ilgili planlı ve gerçekçi olmalısınız.

OĞLAK

Bu hafta biraz da kendi zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız faaliyetlere vakit ayırabilirsiniz. Kendinizle ilgili keşfedeceğiniz faalyetleri yakın çevrenizde gerçekleştirebilirsiniz. Sanatsal konular ön planda olabilir. Eviniz, aileniz veya yaşamsal alanınızla ilgili konularda istemediğiniz unsurları, kontrol altına almak istediğiniz durumları kolayca çözebileceksiniz. Eşinizin kaynaklarından, başkalarının kaynaklarından gelen destek sizi evinizle veya ailevi konularınızla ilgili rahatlatacaktır. Başka kaynaklardan gelen kısmetler konusunda kendinizi güvencede hissedip de zevklerinizle veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda gerçekçi hedeflerden sapmamalısınız. Ya da başka kaynaklardan kazançlarınız henüz elinize geçmemiş olabilir ve siz zevkleriniz için fazla kaynak ayırıyor olabilirsiniz.

KOVA

Bu hafta evinizde ailenizde güzel bir konu kutlamaya sebep olabilir. Bu hafta ev ve yaşamsal alanınızdaki ortamlardan zevk alacaksınız. Gruplar içersindeki sorumluluklarınızla ilgili konularda, araştırmalar yapmanız gerekebilir ve yakın çevrenizden gelecek destek ve de ilişkilerinizden gelen yardımlarla bireysel adımlar atma cesareti göstereceksiniz. İlgilendiğiniz yeni konular, kendinizi ifade etme isteği gruplar içersinde size saygınlık kazandırabilir. Evinizde davetler, yemekler verebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konularda beklentileriniz sebebiyle kendi ortamınızda göstereceğiniz faaliyetler sizi biraz zorlayacaktır. Danıştığınız kişilerin abartılı yaklaşımları da ipleri gereksiz yere gevşetmenize sebep olabilir.

BALIK

Yakın çevrenizle kurduğunuz kalıcı ilişkiler, kısa yolculuklardan alacağınız zevkler, hayatınızda merak ettiğiniz konularla daha fazla ilgilenmenize sebep olabilir. Yakın çevrenizde davetlere katılacaksınız. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklarla ilgili konularda ilerleme kaydetmek için maddi anlamda girişimleriniz ve size fayda sağlayacak müşteriler elde etmeniz size farklı kapılar açacak aynı zamanda kendinizle ilgili fikirlerinizi değiştirecektir. Gelir kaynağı arayışlarınızda elde edeceğiniz birçok fırsat olacaktır. Maddi konularda kendinizi gösterebileceğiniz durumlar iş hayatınızda çözmeniz gereken konuları iyileştirme konusunda sizi hızlandıracak. Çalıştığınız ortam ve konularla ilgili beklentileriniz yüksek olabilir ve yeni kişilerle bağlantılar kurmak istemeniz sizi zorlayabilir. Bu kişilerle gruplar veya organizasyonlar içersinde irtibata geçebilirsiniz.

Gamze Avcu