21 Ocak Salı burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bugün gruplarla zihinsel çalışmalarınız yoğun olabilir. Duygusal olarak pek de formunuzda değilsiniz. Çalışmalarınızda ilerleme sağlayacağınız birgün.

BOĞA

İş ortamınızda konuşmalar, karşılıklı fikirlerle çok yoğun geçecektir. Dağılan gruplarla ilgili konularda sizin görüşmelerinizle ilerlemeler olabilir. Arkadaşlarınızla olan anlaşmazlıkları çözebileceksiniz.

İKİZLER

Herkese duyurmak istediğiniz konuları istediğiniz hale getirebileceksiniz. Görüşmeler, bağlantılar sizi meşgul edebilir. İş ortamınızda projelerinizle ilgili de bir adım atacaksınız.

YENGEÇ

Kişisel gelişiminiz hakkında hayal ettiğiniz ilerleme için çalışabilirsiniz. Evinize ait bütçenizle, bitirmeniz gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Evinizde ortaklaşa işleri tamamlayabilirsiniz.

ASLAN

Gününüz ikili görüşmeler, danıştığınız kişilerle konuşmayla, fikir alışverişleriyle geçebilir. Sizin karşıt olduğunuz görüşleri size mantıklı şekilde açıklayabilirler. Maddi konulardaki zorda kaldığınız durumları ailenizle paylaşabileceksiniz.

BAŞAK

Gündelik işlerinizi halledebileceğiniz gelir kaynaklarınız size ulaşıyor. Çevrenizdeki yeni kişileri farkedebilir yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İstediğiniz olanakları bularak karşınızdakilere yardımcı olabileceksiniz.

TERAZİ

Hem hareketli hem de etrafınıza duyarlı olduğunuz birgün. Özel hayatınıza dair görüşmelerinizi yapabilirsiniz. İş yerinize ait konulardaki gelişmeler maddi konularına destek olacak nitelikte.

AKREP

Evinizde temizlik gibi, istemediğiniz eşyaları atmak gibi faaliyetleriniz olabilir. Ya da çalışmalarınızı evde ilerletebilirsiniz. Yaratıcılığınız üzerinizde. Keyif aldığınız konulara dair faaliyetler ilgilenmeniz iyi gelebilir.

YAY

Arkadaşlarınızla ilgili konularla gündeminizi görüşmeler oluşturabilir. Birşeyler öğrenmek için grupların içine girebilirsiniz. İçinizden gelen istekleri farkında olacaksınız ve duygusal anlamda sizi etkileyebilir. Evinizle ilgili istediğiniz şekilde şartları oluşturabilirsiniz.

OĞLAK

Yolculuk vb planlarınız varsa maddi olarak harcamalarınızı planlarınıza yapabileceğiniz birgün. Yapacağınız faaliyetlere maddi harcalamalarda bulunabilirsiniz. Yazılarınızı, yaratıcı çalışmalarınız kalıcı hale getirebilirsiniz.

KOVA

Bugün konferans verebileceğiniz birgün. Herkesin merak ettiği konuları anlatabilirsiniz. Kendinizi göstereceğiniz faaliyetlere katılacaksınız. Patronlarınızla maddi konularda konuşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınıza dair yeni hedefler koymanız mümkün.

BALIK

Alışkanlıklarınıza dair değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Yaratıcı konuşmalar yapmak için topluluk önüne çıkmanız mümkün.

gamze avcu