21 Aralık günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

21 Aralık 2013, cumartesi

KOÇ

Cesaret isteyen sporlar, eğlence konularında faaliyetlerle vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle beraber olabileceğiniz eğer yoksa bu faaliyetleri yaparken karşılaşacağınız birisi olabilir. Ona şov yapabilirsiniz. En deli yönünüzü görebilir.

BOĞA

Evinizde ilgi göremek kral/kraliçe gibi hizmet görmek isteyebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmek için evinizde sinema vb eğlenceli faaliyetler size göre. Lükse kaçan bir keyif günü olabilir.

İKİZLER

Kardeşlerinizden, yakın çevrenizden ilgi bekliyorsunuz. Sizi yüceltecek jestler yapabilirler. İletişiminizin yoğun olacağı birgün. Hareketleriniz daha cesaretli. İhtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz onlar da size hoş suprizlerle geri dönebilirler.

YENGEÇ

Zevkleriniz, lüks gibi konularda para harcamak isteyebilirsiniz. Fazla gösterişli, fazla pahalı olmamasına dikkat edin. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri alın. Sahip olduğunuz hiçbirşeyi paylaşmak istemediğiniz birgündesiniz. Size hoş zamanlar geçirten kişiler sizin için çok değerli olacak.

ASLAN

Dışadönüklüğünüz herkesi etkileyecek. Herkesi etkilemek parlamak istiyorsunuz. İlgi bekliyorsunuz. Zevk alacağınız faaliyetlerle geçirerek kendinizi iyi hissedeceğiniz birgündesiniz.

BAŞAK

Sizin en güzel vakit geçireceğiniz yer eviniz olabilir. Bugün evinizle ilgili faaliyetlerinizi tamamlamak isteyebilir kendinizi rahat ettirecek ortamı hazırlayarak şımartabilirsiniz. Sizi dinlendirecek olan evinizin düzenlenmiş olması, işlerin bitmiş ve sizin istediğiniz şekilde ortamın düzenlenmiş olmasıdır.

TERAZİ

Arkadaşlarınızı memnun etmek sizi mutlu edebilir ancak bugün onları memnun ettiğinizde siz de karşılığını bekliyor olacaksınız. Arkadaşlarınıza nazınız geçecek. Gruplar içersinde sizinle faaliyetler yapmak isteyenleri göreceksiniz.

AKREP

Toplum içersinde talepkar olmazsanız ama içinizden geldiği gibi kendinizi gösterirseniz bugün herkes sizden bahsedecektir. Herkesin tanıdığı bir ortama girebilirsiniz. Ya da girdiğiniz ortamda herkesten sıyrılacağınız bir modda olacaksınız.

YAY

Haftasonunuz seyahatte geçiyor olabilir. Günlük rutin işlerin dışında faaliyetlerde, herkesin sizden duymak istediği konuları aktaracağınız, yabancılarla birlikte olabileceğiniz eğlenceli, sizi heyecanlandıran ortamlarda geçirebilirsiniz gününüzü.

OĞLAK

Çalıştığınız düşündüğünüz henüz ortaya çıkarmadığınız konuları paylaşma isteği duyacaksınız. Bu konuları aktardığınızda kendiniz de bir anlamda paylaşımın gerekliliğini anlayacak, kendinizle gurur duyacaksınız.

KOVA

Bugün arkadaşlarınızı memnun etme çabası içersinde olabilirsiniz. Siz onları memnun edince mutlu oluyorsunuz. Birlikte faaliyetlerle geçireceğiniz arkadaşlarınız sizi suprizlerle şımartabilirler.

BALIK

İşkolik iseniz gününüzün büyük bölümünü haftaarası tamamlayamadığınız konulara harcayarak geçirebilirsiniz. Gün içersindeki diğer faaliyetleriniz sinemaya, tiyatroya gitmek olabilir. Eğlenceli konular arasında bedensel olarak sağlığınızla ilgili araştırmalar da olabilir sizin için. Ancak bu konularda tatmin olabiliyorsunuz.