21-27 Mart burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Çalışma şartlarınızla, çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili kurmak istediğiniz düzene dair yabancılarla kurduğunuz bağlantılarda, iş seyahatlerinizde veya kendinizi göstermek istediğiniz konualarda sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Adım attığınız konularda önlem almanız gerekebilir. Sizi kısıtlayan şartlar olabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar yabancılarla olan bağlantılarınızda, seyahatlerinizle ilgili, kendinizi geliştirmek ve yapılandırmak istediğiniz konularda tekrar ele almanız gereken konular olabilir.

BOĞA

Kendinizi ortaya koymak, göstermek istediğiniz konularda düzeninizi kurmaya çalışırken ortaklaşa işlerinizle ilgili veya kaynaklarınızla ilgili kısıtlamalarla karşılaşabilir ve harekete geçmeniz gerekebilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili ya da sağlık konularında kararlar alabilir bazı sonuçlara varabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklar, resmi işlerde uğramanız veya düzeltmeniz gereken konular olabilir.

İKİZLER

Ev, aile konularında, yaşamsal alanınızla ilgili kurmak istediğiniz düzen ve şartlar ilişkileriniz sebebiyle kısıtlanabilir ve harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize dair konular beklentilerinizi karşılayabileceğiniz durumları yaratmanıza engel olabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bireysel faaliyetleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz konularla, varsa çocuklarınızla veya özel zevklerinizle ilgili konularda bazı sonuçlara varabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar ilişkilerinizden beklentilerinizde, isteklerinizi gerçekleştirecek ilişkiler kurmanızla ilgili sorunlar, düzeltmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ

Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde, ilgilendiğiniz yeni konularda veya işlerde yapmak istediklerinizi engelleyen iş koşulları olabilir. Çalıştığınız kişiler, konularda farklı yapılar uygulamanız doğrultusunda kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Aile, ev konularında, yaşamsal şartlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili yapılandırdığınız ortam veya şartlarla ilgili yeniden düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

ASLAN

Kendinizle ilgili geliştirmek istediğiniz, özel zevkleriniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda risk alamadığınız durumlar, kısıtlandığınız veya sorumluluk aldığınız konular sebebiyle gelir kaynaklarınıza dair karşılaştığınız fırsatları kullanma konusunda zorlanabilirsiniz. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Yakın çevreniz, çevresel şartlarınız veya ilgilendiğiniz konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar kendinizi ortaya koymak veya geliştirmek istediğiniz konularla ilgili düzenlemeler, düzeltmeler yapmanız çalışmalar gerçekleştirmeniz gerekebilir.

BAŞAK

Kendinize beklentileriniz doğrultusunda çizdiğiniz yol, attığınız adımlarla ilgili kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Aile, ev, yaşamsal şartlarınızla ilgili düzenlemeniz gereken, yerine getirmeniz gereken sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Kendi kazanç kapılarınızla ilgili, maddi konulara dair bir sonuca ulaşabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar ev, aile, yaşamınızı oluşturmak istediğiniz şartlarınız ve kendinizle ilgili yapılanmalarınız konusunda mücadeleniz, düzeltmeleriniz devam edecektir.

TERAZİ

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz, kendinizi kabul ettirebileceğiniz oluşumlar, ilgilendiğiniz iş konuları gibi konularda çabalarınız, düzeninizi, beklentilerinizi engelleyebilir veya geciktirebilir. Yakın çevrenizde bir takım önlemler almanız gerekebilir. Burcunuzda ay tutulması meydana geliyor. Kendinizle ilgili bir takım kararlar alabilirsiniz. Çevrenizdeki etkiyi arttırdığınıza dair sonuçlarını görebilirsiniz ancak sizinle mücadele edenler çıkacaktır. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar yakın çevreniz, ilgilendiğiniz ve yapılandırmaya çalıştığınız işlerle ilgilenmeniz gereken meseleler olacaktır. Ne istediğinizi sorgulayabilirsiniz.

AKREP

Toplumsal faaliyetlerinizde, gruplar içersinde konumunuzu sağlamlaştırma beklentileriniz maddi açıdan kısıtlanmanız ile ertelenebilir. Maddi kaynaklarınızı yapılandırmanız sizi gruplar veya organizasyonlarda kısıtlayabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Bazı alışkanlıklarınızı bırakabilir veya karşınıza çıkan fırsatlarda başkalarının da durumlarına önem vermeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar Maddi konulardaki mücadeleniz ve düzeltme yapmanızı gerektirecek durumlar olabilir.

YAY

İş hayatınızda, toplumsal yaşamınızda yaşadığınız yükselme, kazandığınız prestij beklentilerinizi yükseltiyor ancak yaşamınıza yeni bir yön vermek için gösterdiğiniz mücadele ve aldığınız sorumluluklar rahatlamanıza engel olacaktır. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi yeniden yapılandırmanız ve mücadele etmek durumunda olmanız iş hayatınızdaki konumunuzu yükseltmenize engel olabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. İçinde bulunduğunuz gruplar, organizasyonlar konusunda kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızda hayal ettiğiniz konuma erişebilmek için alacağınız kararlar ilgilendiğiniz, birlikte hareket ettiğiniz gruplarla olan durumunuzu etkileyecektir. Saturn burcunuzda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar hayatınıza çizdiğiniz yönü kesin belirleyemeyebilir, aldığınız sorumluluklar konusunda mücadelelerinizi devam ettirebilirsiniz.

OĞLAK

Kendinizi ifade etmek istediğiniz ve topluluklarla paylaşmak istediğiniz, hayatınızda geniş çerçeveden bakarak beklentilerinizi belirlediğiniz, gelişim gösterdiğiniz konularda duraklamalarınız olabilir. Kendi isteklerinize uymayan, planlarınızı ertelemnize sebep olabilecek durumlar ortaya çıkabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. İş hayatınızda bir dönemin sonucuna gelmiş olabilirsiniz. Yaptıklarınızın sonucunu alabilirsiniz. İş ve toplumsal hayatınıza dair kararlar alabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar İç dünyanızda tamamlamak, temizlemek istediğiniz konular, kişiler, bakımını üstlendiğiniz kişilerle ilgili destek olmanız, düzenleme yapmanız gereken durumlar olacaktır.

KOVA

Gruplar içersindeki sorumluluklarınız, kendi şartlarınızı oluşturma isteğiniz sizi ortaklaşa işlerinizde, yatırımlarınızda, resmi işlerle ilgili veya başka kaynaklar konusunda kısıtlayabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Kurduğunuz bağlantılarınıza, ilişkilerinizde gerekli fedakarlıklarınızla ilgili bakış açınıza dair değişimleri görebilirsiniz. Planlarınız, seyahatleriniz, yabancıların veya farklı kültürlerle olan bağlantılarınız hakkında kararlar alabilirsiniz. Varsa hukuksal süreçlerinizin sonuçlarını alacaksınız. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar içinde bulunduğunuz gruplar, organizasyonlar ve de arkadaşlıklarınızla ilgili mücadele edeceğiniz, düzenlemelerde bulunacağınız ve çözmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

BALIK

İş ve toplumsal yaşamınızda kendinizi gösterme isteğiniz, kurmak istediğiniz yapılar ilişkilerinizle ilgili yakaladığınız fırsatlara farklı gözle bakmanıza sebep olabilir. Terazi burcunda ay tutulması meydana geliyor. Başka kaynaklar, bağlı olduğunuz kuruluşlar, resmi işler veya yatırımlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Saturn yay burcunda geri hareketine başlıyor. Ağustosa kadar iş hayatınızda ve toplumsal yaşamınızda kendi duruşunuzu ve isteklerinizi gerçekleştirecek yapıları kurma konusundaki mücadeleniz devam edecektir. Düzenleme gerektiren durumlar olabilir. Şimdiye kadar elde ettiklerinizi sorgulayabilirsiniz.

Gamze Avcu