21-27 Eylül 2015 burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

39.hafta 21 - 27 Eylul 2015, Burçlar

KOÇ

Aşk, zevkleriniz, varsa çocuklarınız, kendinizi ortaya koymak istediğiniz konularda yaşadığınız ilişkilerle ilgili ani girişimleriniz olabilir. Güneş terazi burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili karşınızdaki kişi veya kişilerin isteklerine karşı duyarlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Geleceğe dönük kalıcı planlarınız olabilir. Ciddi bağlantılar veya bağlılıklar kurmayı düşünebilirsiniz. Ancak çalıştığınız konu veya kişilerle ilgili detaylar, yoğunluk ilişkilerinizde atmayı düşündüğünüz adımları geciktirebilir. İş yolculuklarınız sebebiyle kısıtlanabilirsiniz. Mars başak burcuna giriyor. Bu dönemde işlerinizle ilgili detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir ve yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Yaşam şeklinizle ilgili veya ailenizi içeren konularda değişimler yapmayı planlayabilirsiniz. Evinize veya yaşam alnınıza birisini dahil edebilirsiniz. Güneş terazi burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerinizdeki sorumluluklarınızı, kısıtlandığınız konuları ele alabilir ve çalıştığınız kişiler, konular hakkındaki tutumunuzla çözümler üretebilirsiniz. Çalıştığınız şartlarla ilgileneceksiniz. Mars başak burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler veya başka kaynaklarla ilgili yapmanız gerekenler veya sorumluluklarınız, kısıtlanmanız bireysel istek ve arzularınızı yapmanız konusunda sizi yavaşlatabilir. Kendi gelişiminizle ilgilenmek isteyeceksiniz ve bu konuda girişimleriniz, çabalarınız olabilir bu dönemde. Detaylarla ilgilenmeniz, kendi yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Ortaklaşa işlerdeki zorluklar sizi kendi çabalarınızla kendinizi ortaya koymanız konusunda harekete geçmenize teşvik edebilir.

İKİZLER

Farklı çevrelerde veya gruplarda yeralmanız, yakın çevrenizdeki ilişkilerde kendinizi göstermenize yardımcı olabilir. Ortaklarınıza karşı sorumluluklarınız sebebiyle bireysel çalışmalarınız olabilir. Güneş terazi burcuna geçiyor. Kendinizi göstereceğiniz, yeteneklerinizi geliştireceğiniz konularda danışabileceğiniz kişilerle görüşmeler olabilir. Mars başak burcuna geçiyor. Evinizdeki yapılandırma, tamirat veya uğraşlar, ya da kendi istek ve arzularınızı gerçekleştirme mücadelesi ilişkilerinizde sizi zorlayabilir. Başka kaynaklarla ilgili sorunlarınız bir bir çözülmeye başlayacaktır.

YENGEÇ

İş hayatınızda ani değişimlerle beraber gelir kaynaklarınız artabilir. Size gelecek fırsatlar beklenmedik işler sayesinde kapınızı çalacaktır. Güneş terazi burcuna geçiyor. Ev, aile veya yaşamsal alanınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Ev veya yaşam şartlarınızla ilgilinebilir ve değişimleri yapabilirsiniz. Beraber yaşadığınız kişiler varsa ortak bir noktada buluşabileceğinizi göreceksiniz. Çalıştığınız kişi ve konularla ilgili kısıtlanmalarınızı kabul edeceğiniz durumlar olabilir. Kendinizce bu konularda kararlar alabilirsiniz. Mars başak burcuna geçiyor. Yeni öğreneceğiniz konularla ilgili çalışmalarınız artıyor. Daha iyisini yapmak veya öğrenmek konusunda mücadeleniz olabilir bu dönemde. Kısıtlı şartlarda çalıştığınız konularla ilgili mücadeleleriniz olacaktır.

ASLAN

Yabancılarla ilgili konularda, kendi gelişiminizle ilgili girdiğiniz faaliyetlerde görüşmeleriniz, kuracağınız ilişkiler sizi heyecanlandıracaktır. Güneş terazi burcuna geçiyor. Yakın çevrenizde kendinizi uzlaşmacı tavrınızla göstereceksiniz. Yeni konularla ilgilenmeniz diğerleriyle ilişkilerinizi geliştirmenize olanak verecektir. Yeni gruplarla veya kuruluşlarla ilgilenebilir ve ilgilendiğiniz konular dahilinde bu gruplarda yeralmayı düşünebilirsiniz. Kısa yolculuklarınız olabilir. Mars başak burcuna geçiyor. Gelir kaynaklarınızla ilgili girişimleriniz olabilir. Bu hafta kendi gelişiminizle veya kendinizi ortaya koymak istediğiniz konular gelirleriniz konusunda sizi kısıtlayabilir. Maddi kaynaklarınızı farklı konulara ayırmanıza engel olacaktır kendinizle ilgili konularda harcamalarınız. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili yaşadığınız zorluklarda ilerleme kaydetmeye başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

BAŞAK

Bu hafta ortaklaşa işleriniz, bağlılıklarınızla ilgili kendinizi bütünleşme veya destek olma ihtiyacı içersinde hissedebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili destek göreceksiniz. Mars burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönemde çok koşturabilirsiniz. Spora başlamanız için uygun olacaktır aksi takdirde başka konularla ilgili zaten yoğunluk sizi hareket halinde her yere sürükleyecektir. Eviniz ailenizle veya yaşamsal alanınızla ilgili konulardaki sorumluluklar sizi kısıtlayabilir veya bu konuda mücadele vereceğiniz durumlar olabilir. Güneş terazi burcuna geçiyor. Maddi konularda kaynaklarınızı araştırmak, kendinizi ortaya koyarak kazanç sağlamak isteyeceğiniz bir dönem olacaktır. Maddi konularda görüşmeler anlaşmalar olabilir. Kendinizi gösterebileceğiniz konularla ilgili attığınız adımların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

TERAZİ

İlişkileriniz konusunda ani gelişmeler olabilir. Arkadaşlarınız veya içinde bulunduğunuz gruplarda sizi heyecanlandıran kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ani bir ilişki söz konusu olabilir bekarların hayatında. İlişkiler dışında ani ortaklar mevcutiyet bulabilir. Mars başak burcuna geçiyor. Bu dönemde biraz kendi içinize dönük olarak faaliyetlerde bulunmayı, kendinizle ilgilenmeyi düşünebilirsiniz. Kendi isteklerinizi belirlemeniz ve yapmak istediklerinizi planlamanız size iyi gelebilir. Yakın çevrenizdeki, varsa kardeşlerinizle ilgili sorumluluklar, işle ilgili kısa yolculuklar, yabancıları içeren konulardaki işlerinizle ilgili faaliyetler kendinize ayıracağınız vakitten çalabilir. Güneş burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönemde kendinize vakit ayırarak enerjinizi toparlayacak aynı zamanda bu enerjinizi de dışarıya yansıtacak gücü bulacaksınız. Kendinizi gösterecek, etrafınızdakilerden taleplerinizi gerçekleştirmelerini isteyecek ve de herkesin sizinle ilgilenmesini sağlayabileceksiniz.

AKREP

İşlerinizle ilgili konularda şartların değişimi, çalışma ortam veya konularla ilgili değişimler iş hayatınızda yeni ilişkiler getirebilir. Yeni bağlantılar sağlayabilirsiniz. Mars başak burcuna geçiyor. Gruplar, organizasyonlar içersindeki faaliyetleriniz artacaktır. Detaylı konular, ilgilenmeniz gereken kişiler veya konuları gruplarla beraber harekete geçireceksiniz. Maddi konulardaki zorluklarınız veya kısıtlarınız gruplar içersinde yapacaklarınızı ertemenize sebep olabilir. Maddi konularda atık daha gerçekçi ve de tasarruf durumunda olmanız gerekeceğinden, gruplar içersindeki mücadeleniz gelir kaynaklarınızı sağlama yönünde olabilir. Güneş terazi burcuna geçiyor. Biraz kendi içinize kapanabilirsiniz bu dönemde. Kendinizi göstermek ve taleplerinizi belirlemek üzere fikirlerinizi netleştirme amacıyla kendinizi dünleyebilir ve arka planda kalabilirsiniz.

YAY

Özel hayatınızda ani değişimler, hobileriniz veya risk alarak kendinizi ortaya koyduğunuz şartlarda sizi heyecanlandıran kişiler hayatınıza dahil olabilirler. Yabancıların olduğu faaliyetlerde aşkı bulabilirsiniz. Mars başak burcuna geçiyor. İş ve toplumsal hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirmek uğruna uğraş vereceğiniz bir döneme gireceksiniz. Herşeyin en iyisini yapmak isteyeceksiniz. Herşeyin en mükemmelini yapabildiğinizi herkese göstermek isteyeceksiniz. Bu sizin için çok çalışarak gerçekleştirebileceğiniz bir konu olacaktır ancak bu hafta iş hayatınız veya toplumsal hayatınız içersinde girmek istediğiniz faaliyetlerle ilgili kısıtlamaları kendiniz gerçeklşetirebilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda ve sizin için önem taşıyan faaliyetler içersinde yeralmak için biraz beklemeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Güneş terazi burcuna geçiyor. Sosyal ortamlar, gruplar, organizasyonlar, birden fazla kişiyle olan anlaşmalar içersinde yeralmak isteyebilirsiniz. Bu faaliyetler organizasyonlar içersinde göz önünde olabilirsiniz. Kendinizi gösterebilirsiniz.

OĞLAK

Ev, aile veya yaşamsal alanınızda gerçekleşen değişimler, bağlılıklarınızla ilgili veya ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili kısmetler getirebilir. Yaşamınızdaki şartların değişimiyle başka kaynaklardaki bağlantılarınız kısmetleriniz, kuracağınız ilişkilerde gelişmeler olabilir. Sizi dönüştürecek ilişkiler kurabilirsiniz. Mars başak burcuna geçiyor. Yabancılar, uzak yolculuklar, hayatınıza anlam katacak ve gelişiminizi sağlayacak anlamları katacak faaliyetleriniz artabilir. Başka kültürlerle ilgili girişimleriniz olabilir. Sizi geliştirecek konulara adımlar atabilir, bağlantılar kurabilirsiniz. Hayatınızda bakış açınıza yeni anlamlar kazandıracak konularla uğraşmaya başlayabilirsiniz. Ancak bazı korkularınız veya istemediğiniz durumlar ayaklarınızı yere basmanızı da sağlayacaktır. Güneş terazi burcuna geçiyor. Toplumsal hayatınızda veya iş hayatınızda göz önünde olacağınız bir döneme gireceksiniz. Kendinizi göstereceksiniz. Sizi kabul edecekleri girişimleriniz olabilir.

KOVA

Yakın çevrenizdeki değişimler, varsa kardeşlerinizle olan değişimler, ilgilendiğiniz konular veya iletişim kurduğunuz çevrelerle olan değişimler size yeni ilişkiler kurmanız konusunda fırsatlar sunabilir. Mars başak burcuna geçiyor. Ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgilenme çabalarınız, resmi konularla mücadeleniz, bağlı olduğunuz kişiler veya yatırımlar konusunda uğraşlar verebilirsiniz. Gruplar içersinde veya gruplarla beraber hareket ettiğiniz faaliyetlerdeki sorumluluklar, görevler ortaklaşa işlerle ilgili mücadelenizi zorlayabilir veya kısıtlayabilir. Güneş terazi burcuna geçiyor. Başka kültürler, yabancıları içeren konular, uzak yolculuklar ilgi alanlarınıza girebilir ve kendinizi yeni ifadelerle göstermek isteyeceğiniz durumları gündemleri önünüze getirebilir.

BALIK

Maddi konularda değişimler size yeni müşteriler, çalışmak istediğiniz konularla ilgili bağlantılar getirebilir. Çalıştığınız konu ve kişilerle ilişkilerinizi geliştireceğiniz maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mars başak burcuna geçiyor. İş hayatınızdaki veya toplumsal yaşamınızda üstlendiğiniz görevler ilişkilerinizde mücadele vermenize sebep olabilir. Ya da ikna etmeniz gereken kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ilişkiler konusunda karşınızdakilerle mücadele vereceğiniz, ikna etmek isteyeceğiniz veya cesaretlendirmek isteyeceğiniz durumlar olacaktır. Güneş terazi burcuna geçiyor. Bu dönemde paylaşımlarınız artabilir. Bağlı olduğunuz kişi ve konularla ilgili kendinizi ortaya koymanız gereken durumlar olabilir. Ortaklaşa işler, başka kaynaklar, yatırımlar veya resmi işlerde kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Gruplarla beraber hareket ettiğiniz konularda ilerleme sağlamaya başlayabilirsiniz.

Gamze Avcu