2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası

Hemen hemen her markanın koleksiyonunu incelememin ardından beğendiğim ve 2017 yazında sizleri plajların en trend stiline kavuşturacak mayo ve bikinilere dair ipuçlarını, trend detayları bu yazımda bir araya getirdim.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Yaz mevsimine geçtiğimiz şu günlerde sezonunun açılması ile tatiller dolu dizgin başladı. Markalar ise swimwear koleksiyonlarını çoktan alıcıların beğenisine sundu. Hemen hemen her markanın koleksiyonunu incelememin ardından beğendiğim ve 2017 yazında sizleri plajların en trend stiline kavuşturacak mayo ve bikinilere dair ipuçlarını, trend detayları bu yazımda bir araya getirdim.İşte sizler için önerdiğim model ve detaylar…

Derin bacak oyuntu dekoltesi: Yüksek bacak oyuntulu mayolar sezonun trendi olmaya aday. Vücuduna güvenen kadınların ve bacak boyunu uzun göstermek isteyen kadınlar tercih edeceği bir detay. Benim favorim ise derin göğüs dekolte detayına da sahip yüksek bel oyuntulu siyah renk mayo.ise, derin V dekoltesini ip ile çevreleyen nude rengi mayo.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 1

Yüksel bel detayı: 2017 İlkbahar-Yaz trendleri yazımda bahsettiğim gibi bu sezon 90’lar modasına kesin bir dönüş yapıyoruz. Kıyafetlerde gördüğümüz yüksel bel modası bikini tasarımlarında da en çok tercih edilenler arasında. Sorunlu bölgeleri toparlamak isteyenler için ve kum saati vücut şeklini ortaya çıkarmak isteyenler için ideal. Benim bu modelde favorim ise transparan ve çapraz bağcıklı pencere detaylı olan bikini tasarımları.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 2

Bel oyuntu dekoltesi: Pencere ve kesikler… 2017 ilkbahar yaz trendlerinde elbiseler ile ortaya çıkan ve mayo trendlerini de etkileyen bir detay. Kum saati vücut tipi dediğimiz ince belli kadınların sıklıkla tercih edeceği, vücudu öne çıkarmak isteyenlerin tercih edeceği bir detay.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 3

Çapraz askılar: Yeni sezonda bel ve boyundan gelen çapraz askılı bikinileri tercih ederek trend olmak çok kolay. Ayrıca bu model göğüs kısmını sardığı için rahat yüzmek isteyenler içinde ideal bir seçenek. Desenli kombinleri ya da tek renk seçeneğini tercih edebilirsiniz. Benim bu modeldeki favorim ise boyundan ve belden çapraz askılı beyaz renk bikini.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 4

Örgü bikini: Sade ve doğallığı sevenlerin çokça tercih ettiği, büstiyer, bluz derken birkaç sezondur bikini ve mayolar ile de trend. Örgü bikinileri tercih ederken dikkat edilmesi gereken konu ise vücudu olduğundan daha geniş gösterebileceği için kalın ipli ve geniş örgüleri değil, vücudu saran ince ipli olanları tercih etmelisiniz. Ayrıca siz de do it yourself( #diy ) trend’ine uyarak hayal ettiğiniz bikini modelini istediğiniz renk merserize ip alarak kendiniz de örebilirsiniz. Benim bu modelde ki favorim ise bu sezon rose rengi kendi ördüğüm klasik model sırt ve boyundan bağlama detaylı yüksek bel örme bikinim olacak.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 5

Düşük omuzlar: 2017 ilkbahar sezonu kıyafet trendleri ile ortaya çıkan düşük omuzlar, volan fırfır detaylar mayo-bikini trendlerini de etkiledi. Omuzları öne çıkarmak isteyenler tercih edebilir. Küçük göğüslü kadınlar için volanlı modeller ideal bir tercih.

2017 Trend Alarmı: Mayo Bikini Modası - Resim: 6

Çağla Öksüz

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla

https://www.youtube.com/channel/UC6j5SRkBdUYhJp90v5jgPHg?view_as=subscriber