2017 Trend Alarmı: Düğüm ve Bağlama Detaylı Kıyafetler

Sezonun popüler sokak stillerinde düğüm ve bağlama detayları hakim...

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

2017 yılının ilkbahar- yaz sezonu trendlerinden biri düğüm ve bağlama detayı kıyafetler…

Sezon başında çokta dikkatimizi çekmemiş olan bu trend, sezon ortasına geldiğimiz şu günlerde ise varlığını tamamen kabullendirmiş durumda.

2017 Trend Alarmı: Düğüm ve Bağlama Detaylı Kıyafetler - Resim: 1

Sezonun popüler sokak stillerinde düğüm ve bağlama detayları hakim...Bluzlarda, eteklerde, ceketlerde, kol detaylarında hatta bikinilerde bile, evet resmen her yerde… H&M, Zara, Topshop, Mango gibi markaların ilkbahar yaz koleksiyonlarında da çokça yer alan bir detay… Sade bir tarzınız var ama her şeyi dümdüz giymekte bazen sıkıcı mı geliyor?

2017 Trend Alarmı: Düğüm ve Bağlama Detaylı Kıyafetler - Resim: 2

İşte tamda bu sırada aradığınız değişiklik düğüm ve bağlama detaylı kıyafetler…İster ceket, ister pantolon ya da etek detayların da kullanın, isterseniz düz bir elbisenin üzerine bağladığınız gömlek ya da tshirt ile veya belinize bağladığınız bir parça kumaş ile tarzınızı yansıtın, kısacası özgür olun...

2017 Trend Alarmı: Düğüm ve Bağlama Detaylı Kıyafetler - Resim: 3

2017 sonbahar-kış sezonunda da trend olmaya devam edecek olan düğüm ya da bağlama detaylı kıyafetlere dolabınızda yer açın...

Benim favorim ise elbise üzerine giyilen düğüm detaylı etek ve elbise üzerine bağlanmış bir gömlek stili… Sizde favori kombinlerinizi, soru ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

2017 Trend Alarmı: Düğüm ve Bağlama Detaylı Kıyafetler - Resim: 4

Çağla Öksüz

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla