2016'da hangi burçlar için hangi tarihler önemli?

Burçlar için en kritik günler hangileri? Medyafaresi astroloji yazarı Gamze Avcu yorumladı.

Gamze Avcu Gamze Avcu

2016, ÖNEMLİ ZAMANLAR

KOÇ VE KOÇ YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, ortaklaşa işlerde bir yanda yaptıkları fedakarlıkların başkaları için de faydalı olmasına önem verecek, kendi isteklerini geri planda tutarken içinde bulundukları gruplar içersinde ve iş hayatlarıyla ilgili çalışmalarında mevcut düzenlerini değiştirme konusunda çalışacaklar.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, bazı alışkanlıklarını, kendilerine dönük olarak hangi fedakarlıklar içersinde yer almaları gerektiği konusunda sorgulama fırsatı doğacaktır.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte kendi isteklerini gerçekleştiremediklerini düşündekileri kişilerle olan ilişkilerinde bitişler ve yeni başlangıçlar olabilir. Gündelik hayatlarında veya çalıştıkları işlerle ilgili şartların ulaşmayı istedikleri hedeflerle, sorumluluk üstlendikleri konuların üst üste oturmadığını düşünerek zorlanabilirler. Hayatlarına devam etmek için ilerlemeyen bağlantılar ve ilişkiler son bulabilir. Almak istedikleri sorumluluklar konusunda mart-ağustos arasında kendilerini zorlayan konuların üzerinde duracak ve kendilerini sorgulayacaklar.

Nisan ayında yurtdışı konulardaki, kendi gelişimleri, uzak yolculuklar veya bağlantılarla ilgili faaliyetlerinde zorlanabilirler. İş hayatlarındaki yükler, reform yapmak istedikleri konularda kendilerini görmek istedikleri konumla ilgili çalışacaklar.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Finans ve gelirleri konusunda kararlar almadan bütçeleriyle ilgili çalışmalar yapabilirler. Ortaklıklarıyla ilgili düzenlemeler olabilir. Yeni finans kaynakları bulabilirler.

Haziran ayında ise çalışma düzenleri, işler, birlikte hareket edecekleri gruplarla çalışma ortamını düzenleyecekler.

Temmuz ayında aile ve evlerinde keyif alacakları veya kendilerini güvenli hissedecekleri konumda bulabilirler. Uzak seyahatler yapabilirler.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla gruplar içersinde kendilerini gösterecekleri durumlar yaşayacaklardır. Uzak yolculuklar, işleriyle ilgili bağlantılar, kendilerini geliştirme konusunda attıkları adımları sağlamlaştırma, kalıcılık sağlaması açısından önlem alma ihtiyacı doğacaktır. Risk almaktan kaçınmalarında fayda var.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Çalıştıkları, hizmet verdikleri, yeteneklerini kullandıkları konularda kurdukları olumlu ilişkilerde anlaşma yapacakları konular üzerinde çalışmaları hemen anlaşma yapmamaları gerekecektir.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Kurdukları ilişkiler, görüşmeler, yakaladıkları fırsatlar konusunda detaylarıyla ilgilenecekleri işler, uğraşlar veya sağlık konularında ilgilenmeleri gereken durumlar ortaya çıkabilir. Ayaklarının yere sağlam basması gerekecek. Kendi kurallarını belirlemek istedikleri konuların gerçekleşmeyeceğini düşünebilir veya zorluklar yaşayabilirler.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, kendilerini iyi hissetmedikleri, hayal ettikleri yaşamsal şartlarla ilgili bazı düzeltmelerde, kendilerine dönük verecekleri kararlarda yapacakları işleri belirlemiş, düzenlemiş olabilirler. Eylülde ilişkileri önem kazanıyor. Hayatlarına girecek kişilerin desteğiyle iş, aşk ve güç kazanma konusunda önlerinde kimsenin durmasına izin vermeyecekler. Asıl atılımlarını düzen, plan, ciddiyetle yılın son döneminde gerçekleştirecekler. Bağımsızlık isteklerinin gerçekleşmesi için neyi nasıl yapacaklarını anlayacaklar. Kendi istekleri doğrultusunda alacakları sorumluluklara hazırlanacaklar.

BOĞA VE BOĞA YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri hareketinde olacak. İş ve toplumsal hayatlarında yaptığınız çalışmalarda, kendinizi ifade ettiğiniz konularda varolan problemleri çözeceksiniz. İletişim kurduğunuz, bağlantılarınız konusunda çalışmanız ve kurmanız gereken bir düzen olacaktır.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Bireysel faaliyetlerinizde, zevkler ve yaratıcılığınızı ortaya koymak istediğiniz konularda kendi isteklerinizi, keyif aldığınız konuları belirleyeceksiniz. Bu konularda veya çocuklarınızla ilgili konularda girişimleriniz olabilir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, yeni gruplara girebilirsiniz. Amaçlarınızı ve hedeflerinizi revize edeceksiniz. Yakın çevrenizin değişimini de etkileyecek yeni faaliyetlerde gruplarla beraber hareket edebilirsiniz.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte yaptığınız işler, projeler, çalıştığınız konularda değişimler, kişilerden kopuşlar gerçekleşebilir. Bazı konulardan başka konulara geçebilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konularda düzenleme yapmanız, başka kaynaklarla ilgili çalışmalar yapmanız, paylaşımlarınıza bakışınızı değiştirmeniz gerekebilir.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Ortaklaşa işlerinizde veya ilişkilerinizde kendi istekleriniz konusunda ikna edici olmak konusunda çabalarınız olacaktır.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Düşünceleriniz ve fikirleriniz farklı yönlere çekilebilir. Bu dönemde kendinizle ilgili kararlarınızı verirken planlı olmanız yerinde olur ve düşüncelerinizi istediğiniz şekilde ifade edemeyebilirsiniz.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla iş hayatınızla ilgili bazı konular sonuçlanabilir, kararlar alabilirsiniz. Ortaklıklarınızla ilgili konularda kısıtlanabilir hemen hareket edemeyebilirsiniz. Kendinize güvenin.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Yaratıcılığınızı ortaya koymak, kendinizi bireysel çabalarınızla göstermek için çalışmalar yapabilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yeni ifade şekilleriyle, özel hayatınızdaki yeni bir faaliyetle veya çocuklarınızı içeren yeni konularla kendinizi göstereceğiniz durumlar olabilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, olmanız gereken yerde, gruplar içersinde başkalarına da faydalı olacak konumlarda bulunma kararı alabilirsiniz.

İKİZLER VE İKİZLER YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak yönetici gezegeniniz Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, planlarınız, paylaşımda bulunduğunuz fikirler konusunda düzenleme gerekebilir. Ortaklıklarınızda yeniden konuşulacak veya eskiden gelen işleri tekrar gündeme getirip farklı yollardan çalışmalar yapabilirsiniz.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak.Ev, aile veya yaşamsal alanınızda yaptığınız yenilikler, hayatınızla ilgili ilerleme kaydettiğiniz konularda kendi amaçlarınız yönünde değişimler gerçekleştirebilirsiniz.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, İş hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda da size gelir getirecek adımlar olabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte bireysel çabalarınızla ilgili kararlar vereceksiniz. Özel hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirecek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. İlişkilerinizde kendi isteklerinizin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda sorgulama döneminiz olabilir. İlişkilerinizde kalıcı olması için yapacaklarınızı belirleyebilirsiniz. Teklif alabilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında yönetici gezegeniniz merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Kendinizle ilgili, fikirleriniz ve düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda planlarınızı tekrar yapabilirsiniz. Yazı yazabilir ancak daha sonra paylaşımda bulunabilirsiniz.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. İkili ilişkilerinizde ikna edici olmak ve kabul ettiğiniz projeler, çalışma ortamınızla ilgili konularda düzenlemeler yapacaksınız. Sizi uğraştıracak konular kendi isteklerinizi gerçekleştirmek için yorucu hale gelebilir.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla uzak yolculuklar, kendi gelişiminizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında yönetici gezegeniniz merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Ev, aile içersindeki konular geçmişten gelen konular olabilir, çözümleme ihtiyacı duyacaksınız. Eski konularla ilgili evinizde çalışmalarınız olabilir. Düzeninizi kurmak için çabalarınız olacaktır.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Ev ve aile konularında, kendi yaşamınızla ilgili durumlarda yenilikler meydana gelebilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, iş hayatınızda bazı sonlanmalar ancak yeniden başlattığınız işler ve konular gündeme gelebilir.

YENGEÇ VE YENGEÇ YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri gidecek. Ortaklaşa işlerde, bağlı bulunduğunuz kaynaklarla, resmi işlerle ilgili problemleri çözebilir ve üzerinde çalışacağınız projeler olabilir. İkili ilişkilerinizde var olan sorunları gidermek için konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz konularla ilgili amaçlarınızı ve hedeflerinizi tekrar düzene koyabilmeniz için fırsat olabilir. Öğrendiğiniz konularla ilgili çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Kısa yolculuklarda aksilikler olabilir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, hayatınızda yeni hedefler, planlar ortaya çıkabilir. Kendinizi görmek istediğiniz ve ifade etmek istediğiniz oluşumlar farklı olabilir. Uzak yolculuklarla ilgili fırsatlar olabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte eviniz ve aile içersinde bazı konuların sonuçlanması, yaşamınızla ilgili bazı konuların sonuna gelmeniz, yaşamsal alanınızın değişmesi gibi değişimlere karar verebilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili yapılandırmaya çalıştığınız şartların üzerinde tekrar çalışabilirsiniz. Kendi isteklerinize uygunluğunu sorgulayacaksınız.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili konularda yanlış anlaşılabileceğiniz, beraber yaptığınız faaliyetlerle ilgili fikirleriniz değişebilir. Grupları faaliyetler konusunda yoğun çalışmaya dahil edebilirsiniz.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Mars geri giderken çalıştığınız projeler, kişiler veya şartlarınızı değiştirme konusunda yaptıklarınız ön plana çıkmayabilir ancak hazırlık yapmanız konusunda fırsatlar çıkacaktır.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla bağlı bulunduğunuz kişilerden konulardan kopabilirsiniz. Başka kaynaklarla ilgili bitişler veya başlangıçlar olabilir. Kararlar almanız gerekebilir. Yay burcunda Mars ve Saturn kavuşumu çalıştığınız konular, şartlar açısından adım atmanıza engel olabilir.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. İlgilendiğiniz konularla ilgili çalışmalarınız, kurmak istediğiniz düzeni tekrar değerlendirmenize sebep olabilir.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda değişimler, yeni fırsatlar, çalışmalar yapmanız gereken yeni durumlar olabilir. Yakın çevrenizde kendinize destek bulacağınız yenilikler olabilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, amaçlarınızı, planlarınızı somut hale getirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

ASLAN VE ASLAN YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri gidecek. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Karşınızdaki kişilere fikirlerinizi ve düşüncelerinizi doğru iletmenin yollarını bulmanız gerekir. Aranızdaki problemleri çözebileceğiniz dönemi değerlendirmeniz yerinde olur. Çalıştığınız kişiler ve konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz. Bir düzen içersinde çalışabilirsiniz.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Maddi konularda karşılaştığınız fırsatlarla ilgili yeniden düşünme ve değerlendirme zamanı olacaktır.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, Ortaklaşa işler, başkalarından gelen kaynaklarda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni ortaklıklar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İki tarafın da yararına olacak anlaşmalar olabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte Yakın çevrenizden ayrılabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda kendinizi ifade ederken karşınızdakileri de düşünerek adımlar atmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz ve üzerinde yoğunlaştığınız, zevklerinizi çalışmalarla geliştirmek istediğiniz konularda çabalarınız artacaktır. İsteklerinizin neler olduğunu tekrar düşünebilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Girdiğiniz gruplarda fikirleriniz ve düşüncelerinizi gruplarla beraber değerlendirme olanağı bulacaksınız. Ortaklaşa fikirlere ulaşmak için çalışmalar yapabilirsiniz.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. İsteklerinizi gerçekleştirme ve zevklerinizi ciddi çalışmalara dönüştürme konusundaki hazırlıklarınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz. Ev ve aile içersinde, yaşamsal alanınızda uğraş vereceğiniz konular gündeme gelecektir.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri çözebilir ve ileriye dönük adımlar atabilirsiniz. Ya da ilişkilerinizde sizi rahatsız eden konular, bireysel kalamama vb, sebebiyle kopmalar yaşamanız mümkün. Yay burcundaki Mars ve Saturn kavuşumu sebebiyle kendinizi ön plana çıkarma isteğinizi erteleyebilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Maddi konularda, satın aldığınız şeyler, harcamalarınızla ilgili zorluklar olabilir. Maddi olarak kaynaklarınızla ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Maddi olarak kaynaklarınızı değerlendirebilirsiniz ve yeniayla beraber yeni kaynaklar bulabilirsiniz. Yeni kaynakları elde etmeniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, Ortaklaşa işler ve başka kaynaklarla ilgili bitişler olabilir. Sizi tatmin etmeyen bağlılıklarınızdan kopabilir, başka kaynaklar, yatırımlar veya resmi işlerle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

BAŞAK VE BAŞAK YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, çalıştığınız konular ve kişilerle önceden gelen işler üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Düzenlemeniz gereken konular olacaktır. Kendinizle ilgili yanlış anlaşılmaları düzeltmeniz ve de kendinizi ifade ederken doğru şekilde ve doğru kişilerle olmasına dikkat etmenizde fayda var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için kendinize ve özel hayatınıza bir düzen getirmeye çalışabilirsiniz.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter burcunuzda geri hareketinde olacak. Sizi yanlış anlayabilecekleri konuşmalarınız olabilir. Kendinizi ortaya koymak için çalışmalarınız, amaçlarınızı ve hedeflerinizi istekleriniz doğrultusunda gözden geçirmeniz gerekecektir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, ilişkilerinizde yeni bir döneme girebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle ilişkinizde yeni durumlar ortaya çıkabilir. İlişkiniz yoksa hayatınıza yeni birisi girebilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte maddi kaynaklarınız, gelir kaynaklarınız konusunda kararlar alabilirsiniz. Bazı kaynaklar son bulabilir yenileri gelebilir.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Hayatınızda, yaşamınızı istediğiniz şekilde yönlendirmek veya yaşamınızı istediğiniz gibi olmayan kısımlarını hayatınızdan çıkarmak konusunda deneyimler yaşayabilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Yurtdışı konular, yabancılarla olan bağlantılarınız, kendi gelişiminizde atmak istediğiniz adımlarla ilgili hazırlıklarınız ve değişimler üzerinde kendi isteklerinizi düşünebilirsiniz. Eski bir bağlantınızla ilgili düzenlemeler, organize edeceğiniz konular olabilir.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Bu dönemde evinizdeki aksaklıklar, tamirat gerektiren konular ve aile içersinde anlaşmazlıklar çözülebilir. Yakın çevrenizde isteklerinizin, çevrenizden aldığınız desteğin sizin için tatminkar olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Mars ve Saturn yay burcunda kavuşumda olacak hayatınızla ilgili atmayı düşündüğünüz adımları bir süre askıya alabilirsiniz.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla çalıştığınız konularda, çalışma şartlarınızda belirli bir noktaya gelmiş olabilirsiniz. Alışkan olduğunuz konular ve kişilerle bir sonuca ulaşmış veya bir konuyu tamamlamış sonucunu almış olabilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür burcunuzda geri hareketinde olacak. Kendinizle ilgili, amaçlarınızla ilgili kararlar vermiş olabilirsiniz. Bu konularda çalışabilir veya kendinizi doğru anlatmak hayatınızı düzene koyma konusunda çalışmalarınız olabilir.

1 Eylül burcunuzda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizi yenilemenin, farklı yollardan ifade etmenin sizi değiştirdiğini görebilir ve kendinizi yenileyecek, yeniliklere başlayacak enerjiniz olacaktır.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, ilişkilerinizle ilgili kararlar verebilir, alacağınız kararlarla ilişkilerinizdeki konumunuzu sağlamlaştırabilirsiniz. İstemediğiniz ilişkileriniz son bulabilir.

TERAZİ VE TERAZİ YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda çalışabilir, özel hayatınızda geçmişten gelen kişilerle görüşebilirsiniz. Evinizde ve aile içersinde problemleri çözmek, şimdiye kadar konuşamadığınız konuları gündeme getirebileceğiniz bir dönem. Evinizde çalışmalar yapabilirsiniz.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Hayatınızda problem olan konuların üzerinde durup çözümlerini düşünebilirsiniz. Düzeninizi korumak ve yapmak istediklerinizi, amaçlarınızı gerçekleştirmek yolunda hazırlıklarınız olabilir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, çalıştığınız şartlarda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeriniz, çalıştığınız kişiler veya konular değişebilir. Yeni projeler çıkabilir. Yaşadığınız belirsizliklerle ilgili bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

23 mart burcunuzda meydana gelecek ay tutulmasıyla birlikte kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinize de yansıyacak kararlarınızda karşınızdaki kişilerin de kararlarını göz önünde bulundurabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Yakın çevrenizde, varsa kardeşlerinizle ilgili konularda, eğitim veya ilgilendiğiniz konularla ilgili sorgulama yapacağınız, kendi isteklerinize göre ilgilendiğiniz konularda sorumluluklar alacağınız bir dönem olabilir.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Ortaklıklarınız, ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili konularda görüşmeleriniz ve düzenleme yapmanız gereken durumlar olabilir.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Yakın çevrenizle olan faaliyetlerinizde isteklerinizi gerçekleştirme konusunda yönlendirmeleriniz yanlış anlaşılabilir ve maddi konularda gecikmeler, çabalarınızın sonuçlarını alma konusunda zorluklar olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda fayda var. İlgilendiğiniz konularda isteklerinizi bir süre kontrol altında tutabilirsiniz.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla varsa çocuklar veya kendinizle ilgili konularda bazı konular sonuçlanabilir. Bireysel zevkleriniz ve özel hayatınıza dair kendinizi geliştireceğiniz konularla ön plana çıkabilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Kendi içinize dönecek ve kendinize güven duyacağınız konularda kazanmak istediğiniz yetenekler, kendinizi ifade etme isteğinizle ilgili çalışmalarınız olabilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yazıya dökebilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Kendinizle ilgili fark edeceğiniz yenilikler olabilir. İsteklerinizi fark edeceksiniz.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, çalıştığınız işler, kişiler konusunda bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Bazı belirsizliklerin sonuçlanması ve belirgin hale gelmesi mümkün.

AKREP VE AKREP YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, evinizdeki aletlerde bozulmalar olabilir. Evinizden çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde, kısa yolculuklarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Araştırmalar yapmanız, yeniden bağlantı kurmanız, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun bir dönem.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. İçinde bulunduğunuz gruplarla beraber hareket edebilir ve yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için organize edebilirsiniz. Amaçlarınız veya hedeflerinizi revize edebilirsiniz.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, kendinizi ait hissedebileceğiniz, zevklerinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarına da faydalı olacağınız isteklerinizi gerçekleştirmek için yeni konular ortaya çıkabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte ilişkileriniz üzerinde kendi yerinizi düşüneceğiniz, alışkanlıklarınızla ilgili sona erdireceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Maddi konularda yaptığınız tasarruflar, kısıtlandığınız konularla ilgilenebilir ve gelir kaynaklarınızla ilgili doğru adımlar atıp atmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. İlişkilerinizde varolan problemleri çözebilirsiniz. Yanlış anlaşılabilecek durumlarda kalabilirsiniz. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

17 Nisan-30 haziran arasında yönetici gezegeniniz mars yayda burcunuzda geri hareketinde olacak. Maddi konularda isteklerinizin gecikmesiyle ilgili yaşayacağınız durumlarda önleminizi almanız gerekecek. Maddi konularla ilgili biraz beklemeniz gerekebilir. Kendi isteklerinizi yapamayabilir ve kendinizi kısıtlayacağınız durumlar olabilir. Harekete geçemeyebilirsiniz bir süre. Fevri hareketleriniz konusunda durup düşünmenizde fayda var.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla aile, ev veya yerleşim konularınızla ilgili değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamınızı devam ettirmek istediğiniz yönde kararlar verebilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz gruplarla olan iletişiminizde aksamalar olabilir. Ancak konuşarak çözebileceğiniz problemlerle ilgilenebilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Gruplar ve organizasyonlarda kendinizi doğru ifade ederseniz yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Konumunuzu değiştirmek için fırsatlarınız olabilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, bireysel hareket ettiğiniz, kendinizi ön planda tutmak istediğiniz konularda fedakarlıklarınız olabilir. Gruplarla beraber hareket edebilirsiniz. Kendinizi gruplar içersinde göstererek organize olacağınız şekilde girişimleriniz olabilir.

YAY VE YAY YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, çevrenizle olan iletişiminizde kopukluklar, yanlış anlaşılmalar, yolculuklarda gecikmeler olabilir. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgili kendinizi hazırlayabilirsiniz. Maddi konularda görüşmeleriniz olabilir. Problemlerinizi çözebileceğiniz görüşmeler yapabilir bütçenizi düzene sokmak için çalışmalarınız olabilir. Hallettiğinizi düşündüğünüz problemler karşınıza çıkabilir.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. İş hayatınızda yaptığınız işlerden dolayı sahip olacağınız prestij, konumunuzu güçlendirecek çalışmalarınız konusunda sizi tatmin edecek düzeltmeleri yapabilirsiniz. Sizin için gerçek prestijin ne olduğunu düşünebilir buna göre hareket edebilirsiniz. Tüm işlerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, iş hayatınızdaki konularda yoğun iken ev ve yaşamsal alanınızla ilgili kararlar alabilir, değişimler için yeni durumları değerlendirebilirsiniz.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte iş veya toplumsal yaşamınızdaki konularda yaptıklarınız ve çalışmalarınızın sonucunu alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarda konumunuz, istediğiniz çalışmalarla ilgili kararlar verebilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn burcunuzda geri hareketinde olacak. Aldığınız sorumluluklarla beraber hayatınıza bir yön vermeye çalışıyorsunuz. Hayatınızdaqki değişikliklerle ilgili zorluklar aksaklıklar olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz şekilde hareket edebilmek için sizin için anlam taşıyan konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Çalıştığınız şartlar, işler veya projelerle ilgili ağırdan alacağınız, yaptığınız işler üzerinde tekrarlar olabilecek bir dönem olacaktır.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Giriştiğiniz işler ve çevrenizde ilgilendiğiniz konularda ilerleme konusunda kendinizi kısıtlayabilir veya isteklerinizin değişimine göre hareket etmeyi düşünebilirsiniz. Kendi isteklerinizi gerçekleştirmek için hazırlıklarınız olabilir.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla ilgilenmek istediğiniz, kendinizi ifade etmek istediğiniz konularla ilgili kararlarınız olabilir.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. İş hayatınızla ilgili düzenlemeler, çalışmalarınız veya sunduğunuz projelerin üzerinde değişimler gerçekleştirebileceğiniz bir dönem olacaktır. Bazı fikirleriniz yanlış anlaşılabilir.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. İş hayatınızdaki faaliyetlerde yenilikler, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tekrar kendinizi gösterme imkanını bulabilirsiniz.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, evinizde, ailenizde veya yaşam koşullarınızla ilgili kararlar alacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK VE OĞLAK YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve sizin burcunuzda geri giderken, maddi konularda görüşmeleriniz, geçmişten gelen kaynaklarla ilgili araştırmalarınız olabilir. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda yanlış anlaşılmalar olabilir.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Kendi gelişiminizle ilgili konularda aceleye getirmeden başka özelliklerinizi de gösterebilmek için inandığınız konularda doğru zamanlamayı bekleyerek hareket etme, plan yapma, yolculuklar gerçekleştirme dönemi olabilir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, kendinizi yetersiz gördüğünüz tamamlamak istediğiniz konularla ilgili yeni girişimleriniz olabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte iş hayatınızda bulunmak istediğiniz faaliyetlerle ilgili kararlar verebilirsiniz. Bir dönemin sonu olabilir ve yeni geçişler olabilir.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Hayatınızda istemediğiniz durumlar, faaliyetler, konularla ilgili bakış açınızı netleştirebilmeniz için sorgulama dönemi olacaktır. Kendinizi test edebilirsiniz sizi kısıtlayan konularla ilgili.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Kendinizi ön plana çıkarmayı istediğiniz, zevkleriniz, varsa çocuklarınız, gelişim göstermek istediğiniz konular üzerinde durabilirsiniz.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Gruplarla beraber hareket ettiğiniz faaliyetlerde duraksamalar olabilir. İstediğiniz faaliyetleri gerçekleştirme yönünde çalışmalarınız yoğunlaşabilir. Kendi başınıza çalışamalar yapabilirsiniz ancak bunları ortaya çıkarmak konusunda zorlanacaksınız.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla maddi konularla ilgili kararlar verebilirsiniz. Gerçekçi olup kendi gelir kaynaklarınız konusunda sahip olduğunuz kaynaklarla ilgili kararlarınız olabilir.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. İnandığınız amaçlarınız ve hedefleriniz, planlarınız konusunda yeniden değerlendirmeniz gereken durumlar olabilir. Uzak yolculuklarla ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Amaçlarınızı değerlendirirken uzak bağlantılardan, başka kültürleri içeren konulardan, hukuksal veya akademik konulardan fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni bir kapı aralayabilirsiniz kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, iletişim kurduğunuz çevrede kendinizi ifade ettiğinizi veya eğitim, kardeşler, kısa yolculukları içeren konularda sonuçlanan durumlar olabilir. Fedakarlıklarınızla ilgili son bulan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA VE KOVA YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, fikirleriniz ve düşüncelerinizi direkt söylemeniz problem yaratabilir. Bir düzen içersinde kendinize çalışacak vakit ayırmanız gerekebilir.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. Ortaklaşa işlerinizde, başka kaynaklarla ilgili hedeflerinizde konumunuzu tekrar değerlendirme ve amaçlarınızı belirlemede sizin için önemli bir dönem olabilir.

9 mart balık burcundaki güneş tutulmasıyla, maddi konularda yenilikler, yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte yabancıların, başka kültürlerin olduğu konularda veya kendi gelişiminiz, hayatınıza dair planlarınızda kararlarınızı kesinleştireceğiniz ve yapmak istediklerinizi belirleyeceğiniz etkilerle karşılaşabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. Gruplarla beraber gerçekleştirdiğiniz faaliyetlerde aldığınız sorumluluklarla ilgili kendinizi, konumunuzu, yapmak istediklerinizle ilgili sorgulayabilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Ev, aile ve yaşamınızla ilgili konularda huzurunuzu ve rahatınızı sağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Bunun için konuşmalarınız olabilir. Konuşmalarınızın yanlış anlaşılmaması konusunda planlı olmanızda fayda var.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. Gruplar içersinde aldığınız sorumluluklarla ilgili kendinizi kısıtlanmış veya isteklerinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Yaptığınız işlerle ilgili isteklerinizi tekrar değerlendirme olanağı bulacaksınız.

18 ağustos burcunuzda meydana gelecek ay tutulmasıyla kendinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. İlgilenmek istediğiniz, kendinizi gruplar içersinde nasıl görmek isterseniz o şekilde faaliyetlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. Ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kişiler, başkalarıyla ortak kaynaklarınız konusunda değerlendirmeler yapabilir, fikirleriniz ve düşüncelerinizi kabul ettirmek için çalışmalar yapabilirsiniz.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. Yeni ortaklıklar, başka kaynaklardan gelen gelir fırsatı, eşinizin kaynaklarıyla ilgili yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, kendi gelir kaynaklarınızla ilgili sonuçlara ulaşabileceksiniz. Bazı kararlarınız gelirlerinizle ilgili kendinize düzen getirmek konusunda olabilir.

BALIK VE BALIK YÜKSELEN 2016

Önemli zamanlar

5-25 Ocak Merkür kova burcunda ve oğlak burcunda geri giderken, kendi içinize dönebilir, bakalarını da ilgilendirecek bireysel çalışmalar yapabilirsiniz. Gruplar içersindeki faaliyetlerinizi düzenlemek isteyebilir ve yolunda gitmediğini düşündüğünüz konularla ilgilenebilirsiniz.

8 Ocak-9 Mayıs Jüpiter başak burcunda geri hareketinde olacak. İlişkilerinizde sizi tatmin eden konuların aslında öyle olmadığını düşünerek aranızda ilişkinizdeki gerçekleşmesini istediğiniz konuları konuşabilirsiniz. Eski ilişkileriniz size fırsatlar getirebilir.

9 mart burcunuzda güneş tutulmasıyla, hayatınızdaki unsurların, bulunduğunuz konumun sizi memnun edecek taraflarına başka gözle bakabilmeyi keşfedebilir ve kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

23 mart terazi burcunda ay tutulmasıyla birlikte ortaklıklarınız, başkalarından gelen destek, kaynaklar konusunda kararlar alacaksınız. Amaçlarınıza ve hedeflerinize uygun kararlar alırsanız gelirlerinizle ilgili uygun adımlar atabilirsiniz.

25 Mart-13 Ağustosta saturn yay burcunda geri hareketinde olacak. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda isteklerinize uygun hareket edip etmediğiniz konusunda yaptıklarınızı sorgulayabilirsiniz.

28 Nisan – 22 Mayıs arasında merkür boğa burcunda geri hareketinde olacak. Yakın çevrenizde veya ilgilendiğiniz kişi ve konularda sizi tatmin etmeyn durumları ele alabileceğiniz bir dönem olacaktır. Daha uzun dönemli planlar için görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Nisan-30 haziran arasında mars yay ve akrep burcunda geri hareketinde olacak. İş hayatınızda isteklerinizi bir süre daha geri planda tutabilirsiniz. Kendi gelişiminizle ilgili, kurduğunuz bağlantılarda sizi rahatsız eden meseleleri görüşebilirsiniz.

18 ağustos kova burcunda meydana gelecek ay tutulmasıyla kendinizle ilgili bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmenin size yeni kapılar açabileceğini düşünebilirsiniz.

30 Ağustos-22 eylül arasında merkür başak burcunda geri hareketinde olacak. İlişkilerinizde aklınıza yatmayan sorunlar yaratan konularla ilgili konuşmalar yapabilir ve ilişkilerinizi istediğiniz düzeye çekebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. İsteklerinizi yapabileceğiniz duruma geleceksiniz ancak zamana bırakmalısınız.

1 Eylül başak burcunda güneş tutulması meydana geliyor. İlişkilerinizde yeni fırsatlar, yeni fikirlerle hareket etme sizin için tatminkar olacaktır. Hayatınıza yeni kişiler girebilir.

16 Eylül balık burcundaki ay tutulmasıyla, ilişkilerinizle ilgili konularda olgunlaşma devresi gelmiş olacaktır. Kendinizle ilgili vereceğiniz kararlar ilişkilerinize de yansıyabilir. Birlikteliğiniz konusunda somut adımlar atabilirsiniz.

Gamze Avcu