2014 Yengeç burcu yorumları

15 nisan ay tutulması yine evleriyle, yaşam alanlarıyla, hayatta yapmak istedikleri ile ilgili kararlar almaları için yengeçleri tetikleyecek. Bir dönem açılıp bir dönem kapanabilir. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURÇLAR * YENGEÇ VE YENGEÇ YÜKSELEN

Yengeçlerin hayatlarında ilişkilerden gelen krizlerle beraber kariyer hayatlarını etkileyen değişimler yaşıyorlar, otoritelerden kopma istekleri var, kendi yetenekleriyle, kendileri olabildikleri yapıları inşa ederek yeni ifade şekilleriyle kendilerini ortaya koyuyorlar. Kendilerini nasıl ortaya koymak, ne olmak istedikleri konusunda kendilerini sorguluyorlar. Hayatları değişime girmişti ve beklentilerini gerçekleştirmek, başarılı olmak için yeni tecrübelerden geçerek, evlerinde, yaşam alanlarında başkalarının haksızlıklarına karşı sakin kalmaya çalışarak evde çalışarak, evlerinde değişimlerle uğraşarak 2014 ün ilk yarısını tamamlayacaklar. İkinci yarısında ise mücadele verdikleri konularda ilerleme kaydedebilirler. Diğerlerini kendilerinin istediği şekilde hareket etmesini sağlayacaklar. İş hayatlarıyla ilgili gelişmeler yaşayacaklar, maddi konularda şanslı zamanlara girecekler.

Ocak ayının ilk günü ilişkilerle ilgili yeni bir kriz yaşayabilirler. 31 ocak tarihine kadar geri giden Venüs onların eski ilişkilerle ilgili krizleri getirebilir. İlişkiler konusunda anlaşmazlık, şimdiye kadar iyi giden bir ilişkideki problemlerin su yüzüne çıkması onları zorlayabilir. Kendilerinden güçlü kişiler onların başarılarını gölgelemeye, popülerliğini gölgelemeye çalışabilir, hayatlarını gerçekleştirme amaçlarında engel olmaya çalışabilirler. Haklı oldukları konularda dik durmaları gerekir. İkna yoluna gitmeleri onların suyuna gitmeleri iyi olur.

8-18 şubat arasında merkürün geri gitmesi, yengeçlerin uzak yolculuklar, herkesle paylaşmak istedikleri konular, yabancılar, eğitim konularında yanlış anlamalar, istedikleri gibi aktaramama, gecikmeler yaşayabilirler. Şubat ayının ikinci yarısında ise başkalarından gelen kaynaklar, bağlı oldukları kuruluş ve kişilerle yaptıkları ortak işlerde problemler, yavaşlamalar olabilir. Şubat sonunda kariyer ve iş hayatından beklentileri beklediği gibi gitmeyebilir.

Mart ayında artık kendi içlerine yönelmeleri, istek ve duygularının neler olduğuna odaklanmaya başlıyorlar. Dış dünyada kendilerini gösterme olanakları artık bildikleri konular ancak artık ev, aile ilişkileri, yaşam alanlarıyla ilgili geliştirmeleri gerekenleri deneyimlemeye başlıyorlar. Yatırımlar konusunda başkalarından gelen kısmetler olacak, ortaklaşa işler yapabilecekleri ilişkiler kuracaklar. Mart ayı geri gitmeye başlayan mars mayısa kadar onların evleriyle, aileleriyle mücadele, evde yaptıkları çalışmalar, kendilerine kurmaya çalıştıkları ortamla ilgili tek başına kalamama sonucunu getirebilir. Yalnızlıklarını yaşamak onlara zor gelebilir. İsteklerini gerçekleştiremeyebilirler. Yine ters gidecek olan saturn temmuz ayının ortalarına kadar kendilerini ifade etmek istedikleri konularda çaba sarfetmelerine neden olacak. Çocukları olan yengeçlerin çocuklarıyla ilgili problemleri çözmeleri gerekecek. Eğlenmek istediklerinde kısıtlamalar yaşayabilirler.

15 nisan ay tutulması yine evleriyle, yaşam alanlarıyla, hayatta yapmak istedikleri ile ilgili kararlar almaları için yengeçleri tetikleyecek. Bir dönem açılıp bir dönem kapanabilir. Evleri değişebilir. Nisan ayında yengeçler yabancılarla ilişkiler kurabilir, aşkı yabancı biriyle yakalayabilirler. Nisanın ilk yarısında çok mutlu olacakları, hayallerini süsleyen olayları yaşayacakları ilişkiler kısmetler var. İkinci yarısında ise kariyerde değişime zorlanma, düşünmeden hareket etmeleri, bağımsız kalma istekleri, kendileri ve ilişkiler eksenlerinde kendilerini güvende hissetme konusunda ilişkilerinden gelen baskılar, ev aile konularında karar verememe gibi zorlanacakları ancak harekete geçiren bir daralma yaşayabilirler.

Mayıs ayında iş hayatlarında, toplumsal hayatlarında öne çıkabilecekler. 16 mayısta ani evlenme teklifi alabilirler. 26 mayısta yaşamlarında yapılandırmaya çalıştıkları konulardaki tecrübelerini değerlendirecekleri bir teklifle karşılaşabilirler. Zevk alacakları gruplara girecekler.

7 haziran-1 temmuz tarihleri arasında geri giden Merkür, kendilerini doğru ifade edememelerine, doğru yerde düşüncelerini söyleyememe gibi zorluklar yaratabilir. Temmuza kadar bazı konularda yanlış haberler gelebilir, çözemedikleri konularda çalışmalar yapabilirler. Daha çok içe dönük olacaklar.

Haziranda arkadaşlarıyla gruplarla ilgili faaliyetler, zevki zamanlar geçirecekler. Haziranın ikinci yarısı sevdikleri kişilere yardım etmekle geçebilir. Kendilerini düşünecek fırsatı bulamayabilirler. Kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmek istediklerinde veya ısrarcı olduklarında karşılarındaki kişilerin ani tepkileriyle karşılaşabilirler. Siz kendinizi bağlantılardan kurtarmak isterken karşınızdaki kişiler size karşı öfkelenebilir ve suçlamalarda bulunabilirler.

Temmuz ayında dışa dönük olacaksınız. Sosyal ortamlara katılabilir hareketli bir yaşama başlayabilirsiniz. Hayatınızda kendinizi yeniden ifade edeceğiniz, yapılandırdığınız konular ilerleme kaydetmeye başlıyor. Dışarıya karşı ilginiz istediğiniz herkesi size kolayca yönlendirecek. Temmuz ayının ortasında Jupiter para evlerine geçiyor. Yengeçlerin gelir kaynaklarında artış görecekleri, kaynakları daha rahat kendilerine çekecekleri bir döneme giriyorlar. Kazanç sağlayacakları konular eğlence, medya, yayıncılık, eğitim vb konular olabilir. Koydukları hedefleri gerçekleştirmek için kendilerine güvenli canlı olmaları gerektiğini anlayacaklar.

Ağustos ayında bazı harcamaları artabilir. Eğer gelir kaynaklarını arttırmaya çalışan yengeçler varsa 18 ağustos yengeçler için çok büyük bir kısmet bir teklif iş hayatlarına kaldıkları yerden devam etme fırsatını sunabilir. Ancak 25 nisanda özel hayatlarında, çocuklarıyla ilgili, özel hayatlarında aldıkları sorumluluklara dair bir kısıtlama yaşayabilirler. Öfkelenebilir ancak yinede yaptıkları bir hareketin uzun dönemli olmasını sağlayabilirler. Hırslarını yapıcı hale getirmeleri gerek.

Eylül ayında yakın çevreleriyle güzel ilişkiler kuracaklar. Sosyal ortamlarını genişletecekler. Özel hayatlarında mutlu olacakları kalıcı ilişkiler hayatlarına giriyor. Eğer hala yalnız yengeçler varsa 21 eylülde yakın çevrelerinden birisi ile ciddi ilişkiler kurabilirler. Eylül sonunda kariyer ve iş hayatlarıyla ilgili yine maddi anlamda bir fırsat çıkacak karşılarına.

Ancak bu fırsatı yakaladıklarında özel hayatlarından fedakarlık sözkonusu olacak. Çok çalışacakları bir döneme girecekler.

8 Ekim iş hayatlarında kariyerlerinde, toplumsal hayatlarında önemli bir dönemece gireceklerinin habercisi olacak. Yapacakları faaliyetlerle ilgili motivasyonlarını yükseltecek bir fırsatla karar verecekler. İş yapış şekilleri ile ilgili önemli kişilerin dikkatini çekebilirler. Bu fırsat onlara istediği gibi kendi istedikleri iş ortamını ve şartlarını, başlarında otorite olmadan veya rahat çalışabilecekleri işi, istedikleri gelirlerle getirecek. Ekim ayı yengeçlere çok büyük fırsatlar, aileden destekler sağlıyor.

4-25 Ekim tarihleri arasında Merkür geri gidiyor. İstekleri konusunda, özel hayatlarında, çocuklarıyla olan iletişimlerinde yine yanlış anlama, ters giden haberleşmeler, gecikmeler yaşanması mümkün. Yengeçler 10 ekim sonrasında evleriyle aileleriyle ilgilenmek durumunda kalabilir. Tekrar düzenleme, evle ilgili değişikliklerle uğraşma onları meşgul edecek.

Kasım ayında ilişkilerle ilgili çok güçlü duracakları zaman 11 kasım. Düşman olan onlara karşı duran birilerinin güç gösterilerine karşı dik durabilmek için olumlu yaklaşımlar ve hareketlerle tavır almalılar. Bu durumu ancak bu şekilde aşabilirler. Yine 13 kasımda aşklarıyla ilgili kendilerini ifade etmekten kaçınabilirler. Bu zamanda rastladıkları kişilerle uzun dönem ancak sağlam bir ilişki kurabilirler. Varsa çocuklarıyla ilgili kurdukları ilişkilerde sakin ama bağlayıcı boğucu olmayan bir tavır içinde olmalılar. Kasım ikinci yarıda iş ortamlarında güzel ilişkiler kuruyorlar. Heyecanlı ve farklı işlerle insanların dikkatini çekebilirler.

Aralık ayında ortaklıklarla ilgili harekete geçerek kendi işleriyle ilgili yardım alabilirler. Müşterilerinden gelen kazançlar artıyor. 20 Aralıkta ilişkilerde tutkularının arttığı birgün. Güçlü birisinin desteğini görebilirler. 2014 te kendilerini yeni beceri kazandırdılar. Kendilerini farklı şekilde ortaya koydular ve kariyr anlamında fırsatlar yakaladılar. Toplum içersinde herkes onları farklı yönüyle gördü ve artık yengeçler yeni bir döneme hazırlanacaklar, iş ortamları, iş yapışlarını tekrar yapılandıracakları, çok çalışacakları bir dönem.

2014 İkizler burcu için nasıl geçecek?

2014 Boğa Burcuna şans getirecek mi?

2014 Koç burcu için nasıl geçecek?