2014 Yay burcu yorumları

Mayıs ayında yaylar zevklerini, özel hayatlarını yaşayabilecekleri kendilerine daha fazla vakit ayırabilecekleri zamanı bulacaklar. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURCLAR * YAY VE YAY YÜKSELEN

Yay ve yay yükselenler, 2014’te kendilerini yeniden keşfetmeye devam ediyorlar. Maddi durumlarıyla ilgili değişimi kabullenmeye ve yeniden oluşturmaya çalışırken, eşlerinden veya başka kaynaklardan gelen kısmetler imdatlarına yetişiyor. Kendileriyle ilgili korkuları var ancak dışarıya karşı canlı hallerini gösterdiklerinden içlerinde kopan fırtınadan kimsenin haberi yok. İçlerinde dışarıya karşı savunmacı içgüdüleri harekette. Yalnız kalmak, reddedilmek istemiyorlar. Umut beslemiyorlar ancak içsel temizliklerini yapıyorlar.

2015’te hayatlarında bir sorumluluk alacakları güne kadarki zamanda istemedikleri kişiler, durumlarla ilgili tespitler yaşıyorlar. 2014’ün ilk yarısında içinde bulundukları gruplarla, arkadaşlarıyla uğraşacaklar. Hedeflerini, arzularını, isteklerini belirlemeye çalışacaklar. Yalnız hareket edemeyeceklerini, gruplarla beraber hareket ettiklerinde ilerleme kaydedebilecekler. Kendi istek arzularıyla diğerlerinin istek arzularını dengelemeyi öğrenecekler. İkinci yarısında konuları değişiyor. Hayata bakış açıları değişmeye, abancı kültürlerle ilgilenmeye başlayabilirler. Umutsuzluk yerine onları tatmin edecek konularla ilgilenmeyi, inanmanın yetmediğini deneyimlemeyi öğrenecekler. Akademik yerler, konular, yabancılar, başka kültürler ilgilerini çekebilir. Yaylar başkalarına anlatmak, herkesin duymasını istedikleri konuları yayıncılık, eğitim verme, konuşma vb aracılığıyla yapabilecekler. Kurdukları bağlantılar onlara kapılar açacak. Yurt dışı seyahatleri artacak.

Ocak ayı yaylar için gelirlerini etkileyen ancak ortaklaşa işlerdeki sorunlar, kendilerini bağlamadan hareket etme isteği ile gerilebilecekleri yeni bir durumla karşılaşmalarını sağlayabilir. 31 Aralığa kadar yaylar harcamalarında abartılı olabilirler. Lükseve zevklere olan abartılı harcamalarının sonrasında değmeyeceğini düşünebilirler. Ay sonunda her ne kadar yatırımları, ortaklaşa işlerden gelen yatırımlar olsa da kendi harcamaları bazı gecikmelerden dolayı onlara sorun çıkarabilir. Gelirlerini ayarlayamayabilirler.

8-28 Şubat arası Merkür geri gidiyor. Evlerinde, aileleriyle konuşmalarında yanlış anlama, kırıcı sözler söyleme, evden çalışıyorlarsa projelerinde duraksama yaşayabilirler. Kendi istedikleri yaşam alanı, ihtiyaçlarını düşünme zamanı. Yakın çevreleriyle tartışmalar yaşamaları, kısa yolculuklarda gecikmeler ve de elektronik eşyalarla ilgili sorunlar olabilir. Şubat sonunda beklemedikleri bir yerden bir hediye, bir kısmet, maddi fırsat yakalayabilirler ancak ortak yatırımlarla ilgili bireysel olarak risk alma konusunda dikkatli olmalı acele etmemeliler.

Mart ayında içinde bulundukları gruplar, kuruluşlar, arkadaşlar konusunda mayıs ayına kadar istek ve arzularının gecikmesi başkalarının da istek ve arzularına yer vermeleri konusunda uyarı alacakları çeşitli engelleri karşılarına getiriyor. Mart sonunda yaylar tek başlarına olmadıkları bir ortamda, faaliyet alanında olduklarını, diğerlerinin de isteklerini, haklarını dengelemeleri gerektiğini, çalışmalarını tek başına değil gruplarla gerçekleştirdiklerinde daha mutlu olacaklarını öğrenmeye başladıkları bir döneme giriyorlar. Mart-Mayıs arasındaki dönemde bu konulardaki bireysel davranışlarının, bağımsız olma isteklerinin getirdiği problemler karşılarına çıkabilir. Mayıs sonrasında temmuza kadarki ortaklaşa projelerini tamamlama, ileriye dönük hedeflerini gerçekleştirme olanağı bulacaklar. Yine marttan temmuza kadar hayatlarındaki istemedikleri kişiler, konularla ilgili geliştirdikleri savunma sistemlerini çalıştıracaklar. Yayların karşılarına bu savunma sistemini kullanacakları, güven duyamadıkları için sorun yaşayabilecekleri durumlarla karşılaşabilirler. 18 mart yakın çevreleriyle birlikte olacakları güzel birgün olabilir.

15 Nisan ay tutulması gruplarla olan çalışmalarında, ileriye dönük planlarında yaylar için bir değişim sonlanma getirebilir. 29 Nisanda güneş tutulması çalışma ortamları, düzenleri, çalıştıkları kişilerle ilgili yeni bir durum ortaya koyacak. Bu iki tutulmanın ortaklaşa yatırımlarına yansıyacaktır. Varolan anlaşmalarında değişimler olabilir. Çalıştıkları ortakları, ortamları, çalışma arkadaşları değişebilir. Nisanın ilk yarısında yaylar evleriyle ilgili yatırımlar yapabilirler. Aileleriyle güzel vakit geçirecekler. Evlerine vakit ayıracaklar. Ailelerinden gelen yardımlarla ortaklaşa işlere girişebilirler. Maddi konularda onlar için olumlu yeni durumlar meydana gelecek. Nisanın ikinci yarısında ise tek başına hareket etmek onları zora sokabilir. Risk almamaya dikkat etmeliler.

Mayıs ayında yaylar zevklerini, özel hayatlarını yaşayabilecekleri kendilerine daha fazla vakit ayırabilecekleri zamanı bulacaklar. 16 mayısta çok supriz bir fırsatla karşılaşıyorlar. Çocuk planlamayan ancak evli olan yaylar hamile olduklarını anlayabilirler. Eğer şans oyunları oynarlarsa şansın onlara gülmesi mümkün. Hoşlarına gidecek bir hobiyle ilgili yeni bir adım atabilir, çocukları var ise onların hakkında gururlanacaklar bir durum olabilir. Karşılarına yıldırım aşkına tutulacakları birisi çıkabilir. Ayın sonunda yatırımları, eşlerinin maddi gelirleri, ortaklaşa konulardan gelen imkanlar, hatta miras açısından haklarını alabilecekleri bir fırsatla ayı kapatıyorlar.

7 Haziran – 1 temmuz arası Merkür geri gidiyor. Yaptıkları anlaşmalar, ortaklıklar, ortak işler, eşlerinden gelen gelirler, eşleri, ortakları tüm bu konularda bazı aksamalar, yanlışlıklar, düzeltmeler olabilir. Sonuç odaklı değil ama geliştirme anlamında ilişkileri ve ortaklıkları anlamında yoğunlaşmalılar. Haziran yayların müşteri potansiyelinin artışının ortaklıklarına olumlu yansıması ile geçecek. İş ortamında çalıştıkları kişilerden ve gündelik hayatlarındaki karşılarına çıkan şartlardan destek alacaklar. Haziran sonunda temmuz ortasına kadar bir zamanda evlilikleri, ilişkileri ile güzel vakit geçirecekleri birbirlerine anlayış gösterecekleri bir zaman. 25 Haziranda gruplar içersinde kendilerini bağımsız hissetmek isteyebilir ve gruptaki kişilerin onların ihtiyaçlarına cevap vermediğini düşünerek gerilim yaratabilirler.

Temmuz ayının büyük bölümü yaylar için maddi konularla ilgili kişilerle, gruplarla olan ilişkilerinde çözüme dönük çok olumlu geçecek. Hayatlarındaki konular değişiyor. Hayata dair farklı konularda görüşlerini genişletiyorlar. Daha iyimser olacaklar. Yeni planlar, isteklerle kendilerini geliştirmeye karar verebilirler. Mücadeleleri arka planda yapacaklar. İstek ve arzularını yeniden belirleyecekleri kararlar alabilirler. Başkalarının sayesinde gelirleri artabilir. Yayları tercih edecek ortaklıklar hayatlarına yeni soluk getirebilir. Bağlı bulundukları kuruluşlardan övgüler alabilirler.

Ağustos ayında eğitim veriyorlarsa çok önemli teklifler alabilirler eğitim kuruluşlarından. Yabancılar, uzak iş bağlantıları veya hayattan beklentilerindeki yenilikler hakkında 18 ağustosta çok önemli ve olumlu bir kapı açılıyor. Hukuksal konularla ilgili meseleleri varsa müjdeli haberi yine bugünde alabilirler. 25 ağustosta bir kısıtlanma, harekete geçememe durumu onları sıkabilir.

Eylül ayında iş hayatlarında, toplum içersinde kendilerini gösterecekler. Herkes yaylardan olumlu bahsedecek. Yayların göz önünde olması ve takdir edilmesi hayatlarına hareket getiriyor. Koşturmalar çok olacaktır. Spora başlamaları mümkün. Eylül sonunda yeni bir hobiye başlamaları onları keyiflendirebilir. Uzak yolculuklarla ilgili güzel bir fırsat yakalıyorlar. Hayatlarındaki rutini giderecek güzel bir durum olacaktır.

4-25 ekim arasında Merkür geri gidiyor. Ekimde yayların uzak bağlantılar kuracağı, bol bol yolculuklar yapacağı, hayattan arkadaşları, girdiği gruplar sayesinde zevk alacağı zamanların yanında merkurun geri gitmesi önce gruplar içersinde, başkalarını düşünmeden hareket etmeleri, baikaları için doğru olarak düşündükleri şeylerin tepki görmesi gibi zaman zaman onları kendi içlerine döndüren durumlar ortaya çıkabilir. Ancak yine de en hareketli ve olumlu aylardan biri.

Kasım ayında maddi konularla ilgili çok ağır bir işi başarmaları gerekebilir. Onları zorlayacak bir olayla karşılaşabilirler. Harcamaları çok olabilir. Bu sebeple 11 kasıma çok dikkat etmeliler. Ancak onlara destek olanlar olacak ve sonradan öğrenecekler.

Aralık ayında dışadönük herkesle görüşmek isteyen popüler yaylar olarak diğerlerine fikirlerini kabul ettirebilecekler. Projeleri var ise sunabilirler. Evleri ile ilgili maddi kaynaklar bulabilirler.

2014 Aslan burcu yorumları! Hangi ay ne olacak?

2014 İkizler burcu için nasıl geçecek?

2014 Oğlak burcu yorumları

2014 Kova burcu yorumları

2014 Yay burcu yorumları

2014 Terazi burç yorumu

2014 Balık burcu.. Yıllık burç yorumları

2014 Akrep burcu, yıllık burç yorumları

2014 Başak yıllık burç yorumları

2014 Yengeç burcu yorumları

2014 Boğa Burcuna şans getirecek mi?

2014 Koç burcu için nasıl geçecek?