2014 İkizler burcu için nasıl geçecek?

Mart ayında ikizler artık kendi kişiliklerini göstermek için çaba göstermeye başlıyorlar. İstemedikleri işleri yapmamak için tembelleşebilir, geciktirebilirler. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURCLAR * İKİZLER VE İKİZLER YÜKSELEN

İkizler 2014’te ilk yarıda kendi istedikleri gibi bir yaşam, kendilerini farklı göstermeden sadece ne yapmak istiyorlarsa bu konuda mücadele ederek, sadece istedikleri hedefler için çalışmak çabalamak isteyecekler. Hayatlarını değerli kılan öğeleri gözden geçiriyorlar. Ortaklıklarında kendi isteklerini kabul ettirme, kendi isteklerinin ne olduğunu anlamaya çalışma, farklı gruplara girerek eskisinden farklı amaçlara yönelme, hayatlarındaki beklenti hayallerinde reform gerçekleştirme konularında zorluklar yaşıyorlar.

İkinci yarıda bu konularda ilerleme kaydedecekleri gruplar ve arkadaşlıklar kuracaklar, fikirleri ve farkındalıkları yazarak, öğrenerek, yeni konularla ilgilenerek ve iletişim yoluyla çok büyük değişimlere uğrayacak.

Ocak ayının başında ortaklaşa işlerinde eski konularla ilgili bir konun gündeme gelmesi onları sıkabilir, venüsün 31 ocağa kadar geri gitmesi ikizlerin eşlerinden gelen kaynaklarla ilgili gecikmeler, ortaklaşa iş yaptıkları kuruluş ve kişilere müdahele edememeleri, anlaşmalarda bazı aksaklıkların yaşanması, başka kaynaklardan gelen kısmetlerin gecikmesine neden olabilir. Maddi konularla ilgili jupiter onlara 2013 hazirandan beri kaynak sağlıyor olsa da 6 marta kadar geri gideceğinden kendi gelirlerinin peşinden koşmaları gerekebilir. Mart sonrasında daha rahat para kazanabilirler. Gelirleri artabilir.

6-18 Şubat arasında Merkür geri gidiyor. Kariyer hayatlarında, toplum içersinde eski bir konu üzerinde tekrar çalışmalar yapmaları gerekebilir, istediklerini hemen açıklayamayabilirler. Otorite gördükleri kişilerle iletişim zor olabilir, planlama ve organizasyonda gecikmeler, yanlış anlamalr olabilir ve olumlu cevap alamayabilirler. Hedeflerini tekrar saptamaları gerekebilir şubatın ikinci yarısında. Başkaları kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışabilir. Kendi düşüncelerini tekrar toparlamaları ve üzerinde çalışmaları daha iyi olacaktır.

Şubat ayında beklentilerini minimuma indirmeleri yerinde olur. Ay sonunda ise maddi konulardaki beklentileriyle ilgili zorluk yaşabilirler.

Mart ayında ikizler artık kendi kişiliklerini göstermek için çaba göstermeye başlıyorlar. İstemedikleri işleri yapmamak için tembelleşebilir, geciktirebilirler. Herkesin onları kendi istedikleri şekilde kabullenmesini bekliyorlar. Hayatlarında paylaşımda bulundukları kişilere,ortaklaşa iş yaptıkları kişilere karşı bunun mücadelesini vermeye başlıyorlar. Mart ayında yabancılar, farklı kültürden kişilerle ilişkiler kurabilirler. Bu gruplara girebilirler. Maddi konular, hayatlarında olmasını istedikleri kişi ve konular hakkında artık daha netleşebilirler, kısmetleri artabilir. Hayatta değer verdikleri konuları netleştirmeye başlıyorlar. Ancak kendi istediklerini yapma konusunda mücadelelerini gösteren marsın mart ayında geri gitmeye başlaması ve temmuza kadar sürecek olması sebebiyle zaman zaman istemedikleri işleri faaliyetleri yavaşlatabilir, tembelleşebilirler, aşk konularında problemler çıkabilir, haksızlığa uğradıklarını düşünebilirler. Bu ay saturnun geri gitmesi yine temmuza kadar çocuklarıyla ilgili konularda kısıtlamalar yaşayabilirler. Çocuklarına ait konularda sorgulamalar yapmalarına sebep olacak durumlar olabilir.

Nisan ayında ise iki tane tutulma var. 15 nisan ay tutulması onlara yeteneklerini kullandıkları kendilerini ortaya koydukları konularda tek başına kalmamaları ve gruplarla beraber hareket etmeleri,çalışmaları gerektiğini düşünmelerine sebep olacaktır. Nisanın ilk yarısı iş hayatlarında, toplumsal hayatlarında ilişkilerinin çok yarar sağlayacağını, vizyonlarına göre yaptıkları faaliyetleri, işleri yaparken arkalarında destek veren kişiler olacağını görecekler. Nisanın ikinci yarısında ise daha dikkatli olmaları gerekecek. Geçmişten gelen planları grup çalışmalarında kendilerine haksızlık gibi gelmesiyle kriz yaşayabilirler. Maddi konularla ilgili harekete geçmek isterken isteklerini söyleyemeyebilirler. Ortaklıklarıyla ilgili kendi kimlikleriyle ilgili, eşlerinin maddi durumu ile ilgili bir kriz gündeme gelebilir ve kendi maddi durumlarını etkileyebilir. Ortaklıklarda bağımlı oldukları kişi ve kaynakları kışkırtmaktan çekinmeliler.

Mayıs ayında giridikleri gruplar içersinde şimdiye kadarki durumları, kurdukları ilişkileri sayesinde geleceğe dönük olarak planlarını, farklı beklentilerini ortaya koymalarına yardımcı olacak. 16 mayısta çok farklı kişiliklerle gruplarla beraber olacaklar. Bu ilişkiler onları heyecanlandıracak. 20 mayısta mars düze döndüğünde kendilerini doğru şekilde ifade etmeye başlayacaklar. Çocuklarla ilgili problemler bir bir çözülmeye başlayacaktır. Zevk aldığınız konular, hobi olarak yapılacak fiziksel faaliyetler gibi konularda daha rahat olmaya başlayacaklar. Ayın sonunda yaptıkları işlerden gelen maddi kısmetler olacaktır. Gündelik hayatlarında sorumluluk aldıkları konulara maddi kaynak yaratabilirler. İş ortamları, çalıştıkları kişilerle ilgili kaynaklar bulabilirler.

7 Haziran-1 temmuz arasında Merkür geri gidiyor. İkizler için maddi kaynaklarının aksaması, istedikleri miktarı almak için henüz karar vermemeleri gereken bir zaman, gelirlerini arttırma çabaları ters tepebilir. Bu zaman diliminde önce plan program yapmalı ve sonrasında tekliflerini sunmalılar. Yine merkürün geri gidiyor olması haziran ikinci yarısında dertlerini anlatma konusunda zorluk çekebilirler. Bir takım şeyler öğrenmeye çalışabilirler ancak ilerleme olmayabilir. Konuyu toparlayamayabilirler.

Haziran ayında iş yaptığınız kuruluşlar için iş hayatınızla ilgili veya bağlı bulunduğunuz kişilerle ilgili toplumsal hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler olacak. Çünkü beklentisiz ve kendinizi düşünmeden onların yararına çalışabileceğiniz durumlar olabilir. Ancak sonrasında size maddi olarak olumlu yansımaları olacaktır. Haziranın dışadönük olacaksınız ancak koyduğunuz vizyona göre, yaratıcılığınızı kullanarak yaptığınız her faaliyette ilerlemeniz kolay olmayabilir ve hayal kırıklığı olabilir. Anlatmak istediklerinizi duymayabilirler. Yanlış yönlere saptırabilirler. Farklılık koymaya çalıştığınız işlerde tek başınıza hareket etmek isterken kendinizi kurban durumunda bulmanız mümkün.

Temmuz ayında sosyal ortamlara daha fazla gireceksiniz. Güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Ayın başında kendi zevk ve hobileriniz için zaman ayırabilir, çocuklarınız için at binmeye bile gidebilirsiniz. Cesaretiniz artıyor. Kendinizi güçlühissedebilir, haksızlıklara karşı durabilme isteği duyabilirsiniz. Temmuz ikinci yarısı özel zevklerinizden para kazanmanız mümkün olacak. Hayatınıza yeniden yön verecek yeni konularla ilgili öğrenme ve ilgilenme dönemine giriyorsunuz. Bu konular mücevherat, eğlence, şov dünyası, tiyatro, kalp sağlığı ve çocuklarla ilgili konular olabilir. Bu işlerdeki gelişimleri yayıncılıkla, basım yoluyla olabilir. Bu konularda kendilerini güçlü görecekler. İş ortamlarında, iş yapışlarında, çalıştıkları kişilerle ilgili, yaptıkları projelerle ilgili aksaklıklar düzeliyor.

Ağustos ayında ilgi alanları değişen ikizlerin eylüle kadar enerjilerini harcadıkları yer ikili ilişkiler olacaktır. Yakın çevrelerinden gelen, uğraştıkları konularla ilgili bir kısmet, yardım olabilir, bir gelişme onları 18 ağustos günü çok mutlu edecek. Ancak 25-26 ağustosta ilişkilerde bir tutukluk, kendilerini kısıtlamak isteyen kişiye karşı öfke duyma onları kilitleyebilir.

Eylül ayında evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Davetler verebilirsiniz. Sosyal ortamlarda zevk aldığınız konularla ilgilenme olanağı bulabilirsiniz. Ay sonunda arkadaşlarınızla yapacağınız kısa yolculuklar olabilir. Kendinizi istediğiniz ortamlarda görebilirsiniz. Çok önemli bir proje fırsatı size arkadaşlarınız aracılığıyla gelebilir ve ortaklıklarla, başkaları için yaptığınız işlerde başarılı olmanız sizi takdir etmelerine yol açabilir.

Ekim ayındaki 8 ekim ay tutulması çok farklı planlarınızı ortaya koymanıza sebep olacaktır. Bu değişiklikler bir planınızın bitmesi diğerinin başlaması için iyi bir adım olabilir. Motive olacaksınız. İlişkilerinizde enerjinizi gruplarla beraber olumlu kullanmanın yollarını bulacaksınız. İlgilenmeye başladığınız yeni konularla ilgili uygulamalarınız başlayacak.

Kasım ayında müşterilerle ilişkileriniz, iş ortamınızdaki ilişkiler hareketleniyor. Size destek olacaklar. 11 kasımda çalıştığınız kuruluşlar, bağlı olduğunuz kaynaklar konusunda üzerinizde büyük bir yük oluşabilir ancak siz bunu aşabilecek enerjiye sahip olacaksınız. Çok çalışmanız ve çalıştırmanız gerekebilir. Eğer siz kendi egonuz için savaşırsanız enerjiniz boşa gidebilir. Ilımlı ve yapıcı tavırlarınızla büyük bir iş yükünü, güç savaşını aşabilirsiniz. Size bağlı kişiler, hareket kabiliyetiniz, işinizi yaparken ilişkilerinizde kullandığınız tavırlarınız yapıcı olmadığında kısıtlanabilir. 11-13 kasım zor geçecektir ancak ay sonunda ilişkileriniz önplana geçiyor. Krizler sonrasında ilişkiler, belki bir ilişki sizin rahatlamanızı sağlayacak.

Aralık ayında kurallarınızı kendiniz koyabilir iş ortamınızı buna göre düzenleyebilirsiniz. Birlikteliğiniz sizi besliyor, büyütüyor. 20 aralıkta güçlü kişilerle, ortaklıklarınızla ilgili bir testten geöebilirsiniz ancak ilişkilerinizde verdiğiniz güven tam ise bunu da atlatacaksınız.

2014 Boğa Burcuna şans getirecek mi?

2014 Koç burcu için nasıl geçecek?