2014 Balık burcu.. Yıllık burç yorumları

Mayıs ayında yine harcamaları fazlalaşabilir. Evlerine dair yapacakları harcamalar bir anda olabilir ve sonrasında gereksiz gelebilir. 

Gamze Avcu Gamze Avcu

2014 BURCLAR * BALIK VE BALIK YÜKSELEN

Balıklar ve balık yükselenler, hayata bakış açılarını sorguluyorlar, beklentilerini hayallerini gerçekleşebilecek olanını görmeye devam edecekler. Hayattan beklentileri konusunda fikir sahibi olmaya devam ediyorlar. Özel zevkleri, özel hayatları, çocuklarıyla ilgili konular, evli olmayan balıklar için aşk konularında şansları devam ediyor balıkların. Hobilerinden, şans oyunlarından gelen kısmetleri de devam ediyor. Maddi durumları ile ilgili bağımsız hareket edebilme istekleri sebebiyle gelirlerindeki ani değişimler devam ediyor. Risk almayı istemeleri onları 2014’ün ilk yarısında başka kaynaklarla, ortaklaşa işlerle ilgili, bağlı bulundukları kurumlarda zorluklar yaşamalarına yol açacak. Grup çalışmaları, gruplar içersinde kontrol etme istekleri onları zaman zaman zorlamaya devam ediyor. Ancak güçleniyorlar. İkinci yarısında çalışma ortamları, ofisleri, çalışma koşulları ile ilgili değişimler onlara daha rahat olabilecekleri, konumlarını yükseltebilecekleri şartları da beraberinde getirecek.

Ocak ayında balıklar grup çalışmalarıyla, arkadaşlarıyla ilgili konularda zorluk yaşayarak maddi kaynakları ve bağlı bulunduğu kuruluşlarla ilgili düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirler. 31 ocaka kadar gruplar içersinde, geleceğe dönük planlarında, arkadaş ilişkilerinde çıkan bazı pürüzlerle ilgilenmek zorunda kalabilirler. Onlardan beklentilerini yanlış aksettirebilirler veya beklentilerinin neler olduğu konusunda kendilerini dinleyebilirler. Sorunları çözerken gruplar içersinde birey olarak konumlarıyla ilgili endişe duymaları mümkün.

8-28 Şubat arasında Merkür geri gidiyor. İsteklerini düşüncelerini yanlış ifade etmeleri, başkaları tarafından yanlış anlaşılmaları mümkün. 25 Şubatta arkadaşlarıyla beraber faaliyetler, yolculuklar yapabilirler. Birlikte grup faaliyetleriyle meşgul olacaklar. Ancak keyif alacakları faaliyetlerde bütçeleriyle ilgili zorluklar getirebilir.

Mart ayında mayısa kadar sürecek zor bir döneme giriyorlar. Bu zorluk balıkların ortaklaşa işlerinde çıkan problemler, evli olanlar için eşleriyle ortak kullandıkları maddi konulardaki düşüncesizlikler, bağlı bulundukları kuruluş ve kişilere karşı duydukları sorumlulukların zor gelmesi gibi başkalarını da dikkate alarak hareket etmelerini gerektiren konularda mücadele etmek durumunda kalmaları olacaktır. Yine temmuza kadar hayatta yapmak istedikleri ile ilgili planları değiştirme, uygulamaya geçirmekte yaşacakları kısıtlamalar balıkların 2014 ün ilk yarısında yaşayacakları zorluklar.

Nisan ayında ortaklaşa işler, çalıştıkları kurum, bağlı bulundukları kişilerle ilgili verdikleri kararlarda sadece kendilerini düşünerek hareket ettiklerinde problem yaşayacaklarını ancak diğerlerininde çıkarlarını da düşünerek hareket ettiklerinde mutlu olabileceklerini öğrenmeye başlayacakları bir döneme giriyorlar. 15 Nisanda balıklar ay tutulmasıyla birlikte ortaklıklarında, bağlı bulundukları kuruluşlarla ilgili bir bitiş yaşayabilirler. 29 Nisan güneş tutulması yakın çevreleriyle ilgili bir yeniliği beraberinde getiriyor. Bu iki tutulmanın getirdiği değişimin sonuçları özel hayatlarına yansıyacaktır. Nisanın ilk yarısında kurdukları ilişkilerde beklentileri karşılanacak ve çok sosyal olacaklar. Özel hayatlarında çok popüler olacaklar. İkinci yarısında ise başkalarının kaynaklarıyla ilgili, ortaklaşa konularla ilgili problemler yaşayabilirler. Kendi fikir ve isteklerini uygulamak istemeleri diğerleriyle tartışmaya girmelerine sebep olabilir. Güven problemleri ortaya çıkabilir. Eşleriyle ortak harcamalarıyla ilgili şikayetleri ortaya çıkabilir. Borç almamaları tavsiye olunur.

Mayıs ayında yine harcamaları fazlalaşabilir. Evlerine dair yapacakları harcamalar bir anda olabilir ve sonrasında gereksiz gelebilir. Mayıs ayında ortaklaşa işleriyle ilgili ilerleme kaydetmeye başlıyorlar. 26 mayıst balıklar özel hayatlarıyla ilgili bir çıkış yaşacaklar.

7 Haziran-1 Temmuz döneminde Merkür geri gidiyor. Özel hayatlarında tartışmalar, yanlış anlaşılmalar yaşamaları mümkün. Evlerinde, aileleriyle ilgili planlarda gecikmeler, ortak kararlar alamama gibi pürüzler çıkabilir. Balıklar bu dönemi evlerinde çalışarak geçirebilirler. Haziranda balıklar yakın çevreleriyle iyi ilişkiler kuracaklar. Zevk alacakları kısa yolculuklar yapabilirler. Görüşmelerinde ilgi kaynağı olabilirler. Ancak 25 haziranda maddi kaynaklarıyla ilgili çözülme yaşamaları onları gerebilir.

Temmuz ayında balıkların ortaklaşa işler, başkalarını da ilgilendiren mücadeleleri bitiyor. İstek ve arzularına dair hayatta yapmak istedikleri konusunda enerjilerini harcayacaklar. Eğitim vermek, başka kültürlerle ilgilenmek, yayıncılık gibi konular gündemlerine gelebilir. Bildiklerini hayata dair söylemek istediklerini herkese duyurmak için faaliyete geçebilirler. İş dolayısıyle uzak yolculuklar hayatlarına girebilir. İş ortamlarıyla ilgili şartları düzeliyor, şansları artıyor. Özel hayatlarında yeni bir aşka yelken açabilirler. Özel hayatlarında ilişkiler gündeme geliyor. Balıklar temmuz sonrasında kendileriyle daha fazla ilgilenecekler.

Ağustos ayında kendi işleri olan balıklar için çok büyük bir fırsat olacak. 18 Ağustosta iş ortamları ve çalışma düzenleriyle ilgili, sağlık konularında çözüm bulmaları konusunda, gündelik hayatlarında 18 Ağustosta yakalayacakları bir fırsat balıkların kendilerini kanıtlamalarını sağlayacak. Ancak 26 ağustosta istek ve arzularını gerçekleştirme konusunda bir kısıtlanma yaşayabilirler. Hareket ve mücadele konusunda yapıcı olmaları halinde kalıcı bağlantılar ve kendilerini kabul ettirme olasılığı yüksek olabilir.

Eylül ayında balıkların toplumsal hayatları, kariyerleri ile ilgili konular hareketleniyor. İsteklerini kabul eden gruplarla çalışma olanağı bulabilir ve imza atabilirler. İlişkiler konusunda şanslılar ve yeni bir ilişkiye başlamaları mümkün. 25 eylülde maddi imkanlarını geliştirecek birçok müşteri edinmeleri mümkün. Çalışma şartlarını iyileştirecek maddi imkanlara kavuşacaklar.

Ekim ayı balıklar için değişimleri getiren bir ay olacaktır. 8 ekimde ay tutulması maddi konularda karar vermelerini sağlayabilir. Gelir kaynaklarına olumlu yansıyacak bir karar verecekler. Sonuçları içinde bulundukları gruplarla ilişkilerinde görebilirler. 23 ekimde güneş tutulması hayatlarına yeni bir eğitim durumu, yabancılarla ilişkiler, başka kültürler, kendilerini herkese duyurabilecekleri araçlarla ilgili olumlu gelişmeleri getirebilir. Güneş tutulmasının yansımalarını iş ortamlarının, faaliyet alanlarında görebilirler. 4-25 Ekimde Merkür geri gidiyor. Tüm yeniliklerle beraber kendi istek ve arzularını yaparken kendi başlarına olmamaları gerektiğini, ortaklaşa işlerle gruplarla beraber hareket etmeleri gerektiğini anlayabilirler. Bu durumda paylaşımcı olmak için yerine getirmeleri gereken şartlar onları düşündürebilir. Bu dönemde bağlantıda oldukları kişileri de düşünmeleri gerekiyor. Bazı yanlış anlaşılmalar ortaklıklara gölge düşürse de sonuçta anlaşma sağlanabilir hale gelecekler. Ekim ayında ayrıca iş hayatlarında çok başarılı işler çıkarabilirler.

11 kasımda grup çalışmalarında zor bir durumun üstesinden gelmeleri gerekebilir. Kalıcı olarak kurdukları bağlantılar onların bu zor durumlarının altından kalkmalarına ve maddi durumları ile ilgili kriz yaşamalarını önleyecek. İş yaşamlarında, toplumsal hayatlarında kasım sonunda önemli ilişkiler kuracaklar ve göz önünde olacaklar.

Aralık ayında balıkları arkadaşlarıyla veya gruplarla yapacakları faaliyetler bekliyor. Kendilerini kabul ettirmenin yolunu buluyorlar.