20 Şubat Perşembe burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bağlı olduğunuz kişilerle, kuruluşlarda gruplarla anlaşabilirsiniz. Grupların fikirlerini siz de uygulayabilirsiniz. Bazı fedakarlıklarınız gruplarla yaratıcı işler çıkarmanıza, paylaşımda bulunmanıza yardımcı olabilir.

BOĞA

Gruplarla beraber yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Duygusal konular arkadaşlarınızla veya gruplar içersinde sizi ve herkesi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizle ilgili bir gelişme olabilir.

İKİZLER

İş hayatınızla ilgili sizi heyecanlandıran ve şaşırtan bir haber olabilir. Bu haberle birlikte yaptığınız projeler, iş ortamınızla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Gruplarla beraber yapacağınız yeni bir iş alabilirsiniz.

YENGEÇ

Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, gruplarla paylaşabileceğiniz yeni düşünceler, fikirler veya tekliflerle heyecanlanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kendinizi ortaya koyma imkanı bulabilirsiniz.

ASLAN

Evinizle, ailenizle ilgili gelişmeler sizin ortaklaşa işlerinizi hızlandırabilir. Yatırımlarınızla ilgili ilerleme sağlamak için aileden yardım alabilirsiniz. Kendinizi yenilemek için birileriyle ortaklaşa faaliyetlere girebilirsiniz.

BAŞAK

İlişkilerinizde idealize ettiğiniz kişi ile ilgilenmeyi isteyebilirsiniz. Bunun için kısa yolculuklar uygun olabilir. Yeni haberler sizin yeni ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ

Maddi konularla ilgili gelişmeler sizin isteklerinizi iş ortamınızda, çalıştığınız kişilere Kabul ettirmeniz açısından faydalı olacaktır. Maddi gelişmeler işinizi yaratıcı olarak yapmanıza, kolaylıklar elde etmenize yardımcı olacaktır.

AKREP

Yaratıcılığınız bugün oldukça yüksek düzeyde, yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Etkilemek istediğiniz kişiler olabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi kabul ettirebileceksiniz.

YAY

Birkaç gün inzivaya çekilmek, kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz, evinizle ilgili konularda çalışmalarınız olabilir. Evinizdeki ortamda rahatlamak isteyeceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

OĞLAK

Yeni gireceğiniz gruplar sizi çok etkileyebilir. Sosyal yardım kuruluşlarıyla irtibata geçebilirsiniz. İletişim kuracağınız kuruluşlar yakın çevrenizi çok değiştirecektir. Size çok şey katacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

KOVA

Maddi konularda yapacağınız görüşmeler, iş hayatınızla ilgili gelişmeler sağlayacaktır. Ancak maddi konularla ilgili iyice inceleme yapmanız gerekir. Gruplardan maddi konularla ilgili fikirler almalısınız.

BALIK

Bugün eğitim, öğrenim konularında her fikre açıksınız ve yaratıcı düşüncelerinizle etrafınıza çok faydalı olabilirsiniz. Hayallerinizi açıkça anlatmak isteyeceğiniz bir gün olabilir.

gamze avcu