20 Aralık Cuma burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gününüz enerjik başlayabilir. Siz sevdiğiniz bir konuda faaliyete geçmek isterken herkesi organize etmeye çalışabilirsiniz. Aslında gelseler de gelmeseler de sizi engelleyemezler. İlişkilerinizde yaşadığınız savunma durumu hakkında bugün bir harekete geçme fırsatı bulacaksınız.

BOĞA

Evinizde bir parti vermeye hazırlanabilirsiniz. Kimleri çağıracağınız konusunda kararsızlık durumu olabilir. Gün içersinde vereceğiniz davet için koşturma yaşamanız mümkün. İlişkiler konusunda güvendiğiniz kişiler size yardımcı olabilir. Görüşmek istediğiniz kişileri onlar aracılığıyla davet edebilirsiniz.

İKİZLER

Bugün canlanıyorsunuz. Güneş size doğuyor. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Konuştuğunuz, görüştüğünüz kişileri teşvik etme, heyecanlandırma misyonu edinebilirsiniz kendinize. Herkesi hobisel faaliyetlere, sosyal ortamlara sürüklemeniz mümkün.

YENGEÇ

Gündelik faaliyetleriniz maddi konularınızı arttırma girişimlerinizi oluşturmakla geçebilir. Evinizden çalışmalarla bu faaliyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aile içersinde bir türlü ilerleyemediğiniz bir konuda fırsat yakalayabilirsiniz.

ASLAN

Bugün enerjinizle tüm gözleri üzerinize çekeceksiniz. Zevkaldığınız konularla ilgili faaliyetler yapabilirsiniz. Cesaret isteyen çıkışlarınız olabilir. Kısa yolculuklar, yakın çevreniz hakkında bir türlü harekete geçemediğiniz konular varsa bugün fırsat yakalayabilirsiniz.

BAŞAK

İçiniz kıpır kıpır. Evde bazı düzeltmeler temizlikler yapmak istiyorsunuz. Kendinize göre düzenlemeler yapacaksınız. Hatta evinizdeki düzenleme için harcama yapabilirsiniz.

TERAZİ

Gününüz gruplarla beraber yapacağınız faaliyetlerle geçebilir. Siz gruplar içersinde daha önce istediğiniz gibi hareket edemiyordunuz ancak bugünkü cesaretiniz canlılığınızla sizin istediğiniz gibi olmasını sağlayacaklar. Organizyonların öncüsü siz olacaksınız.

AKREP

İş hayatınızda maddi konulara dair bazı meseleleri halletme fırsatı bulacaksınız. Daha önce karşı çıkamıyordunuz, savunma durumunda kalmıştınız. Bugün siz daha görünürsünüz, baskın çıkabilirsiniz. Hatta karşınızdakileri de heyecanlandıracak potansiyeliniz mevcut.

YAY

İnandığınız konularda cesaretli olacağınız ve herkesi hareketlendirebileceğiniz bir gün. Paylaşımlarınızla kendinizi geliştirdiğinizi düşünüyorsunuz. Kendinizi göstermek ve gruplar içersinde yeralmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınız konusunda arka planda kaldığınızı yaptığınız işlerin de ilerlemediğini düşünüyor olabilirsiniz. Şirketinizdeki veya sizin düzenlediğiniz bir organizasyon sizin için bir fırsat olabilir. Kendinizi ortaya koymadan da yaptığınız bir faaliyetin işinizi görmesi size fayda sağlayacaktır.

KOVA

Arkadaşlarınızın etkisinde kalabileceğiniz birgün. Sizinle yapmak istedikleri faaliyetler var ve sizi de heyecanlandırabilirler. Çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Şimdiye kadar bir konuda anlatamadığınız bakış açınızı bugün ifade etme fırsatı bulabilirsiniz.

BALIK

Güneşe ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Dışarıda faaliyetlerle geçirmek, toplum içersine karışmak ve kendinizi gösterme isteğindesiniz. Ortaklaşa faaliyetlerde bulunduğunuz kişilerle şimdiye kadar çözemediğiniz bir durumu fırsatınız olabilir. Ameliyat gibi bir konu gündemdeyse bu konuyla ilgili adım atabilirsiniz.