20-26 Şubat 2017, Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hayata bakış açınızın değişmesi, gruplar içerisinde, organizasyonlarda veya geleceğe dönük fikirleriniz ve düşüncelerinizi değerlendirmeniz, organize olmanız ve bağımlı olmayı reddetmeniz planlarınızı değiştirebilir. Cesaretli girişimleriniz iş ve toplumsal yaşamınızda yaşadığınız zorlukların su yüzüne çıkması sizi çatışmaya sokabilir. Balık burcunda güneş tutulması sizi kendi içinize dönük olarak ilişkilerinizi değerlendirme ve özel yaşamınızı, bireysel faaliyetlerinizi gözden geçirmenize belki daha fazla düşünmenize sebep olacaktır.

BOĞA

Ortaklaşa işleriniz veya başka kaynaklarla ilgili konularda ortaya çıkan durumlar iş veya toplumsal yaşamınızda fikirler ve düşünceler öne sürmenize sebep olabilir. Çalıştığınız işler veya konuları genişletecek, farkına vardığınız durumları ortaya koyacağınız açıklamalarda bulunabilirsiniz. Kendi içinize dönük olarak hazırlandığınız konular kabul görmüş fikirlerle çatışabilir. Balık burcunda güneş tutulması yaşamsal şartlarınızı etkileyecek olan gruplar içerisindeki konumunuzu değiştirebilir. Gruplar veya organizasyonlar içerisinde başkalarını da içeren yeni durumlar ortaya çıkabilir.

İKİZLER

İlişkilerinizde düzeninizle ilgili yaşadığınız gelişmeler yaşama bakış açınızda değişimleri tetikleyebilir. Bireysel ihtiyaç ve beklentilerinizle gruplar ve organizasyonlar içerisindeki konumunuzu değerlendirebilir ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Gruplar veya organizasyonlar içerisinde, diğerleriyle beraber faaliyetler gösterdiğiniz konularla ilgili cesur girişimleriniz ortaklaşa işler, başka kaynaklar konusunda çatışmalara sokabilir sizi. Balık burcunda güneş tutulması toplumsal yaşamınızda veya iş hayatınızda yeni durumlar ortaya çıkarabilir. Bu durumlar yakın çevrenizi değerlendirmeniz ve bireysel faaliyetlerinizin, özel yaşamınızın sizi ne kadar tatmin ettiğini sorgulamanıza sebep olabilir.

YENGEÇ

Çalıştığınız şartlar, çalıştığınız işler ve konularla ilgili gelişmeler kurduğunuz düzeni tetikleyecektir. Ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kurumlar, başka kaynaklarla ilgili görüşmeleriniz, paylaştığınız fikir ve düşünceler iş hayatınızda sizi bağımlılıktan kurtarabilir, yaşamsal şartlarınızdan beklentilerinizi tatmin edecek değişimlere sebep olabilir. Toplumsal yaşamınızda veya iş hayatınızda cesur adımlarınız ilişkilerinizde çatışmalar çıkarabilir. Balık burcunda güneş tutulması inandığınız konular, yabancılarla olan bağlantılar, kabul görmüş düşüncelerle ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni planlarınız olailir. Yeni planlarınız maddi kaynaklarınızı ilgilendirecek ve yaşamsal şartlarınızı değiştirecek etkiler içeriyor olabilir.

ASLAN

Özel yaşamınızda, varsa çocuklarla ilgili, zevkleriniz veya bireysel faaliyetlerinizle ilgili gelişmeler kendinizi ortaya koyma isteğinizle ilgili tetikleyici etkilere sahip olabilir. İlişkilerinizde sizi etkileyen fikirler, düşünceler yakın çevrenizden beklentilerinizi, fayda gördüğünüz faaliyetleri değerlendirmenize ve yabancı bağlantılarınızda, kendi gelişiminizle ilgili farklı faaliyetlere girmenizin sizi nasıl etkileyeceğini düşünmenize sebep olabilir. Kabul görmüş konularla ilgili farklı bakış açınız ve cesur tavırlarınızla kendinizi ortaya koymanız çalıştığınız şartlar veya gündelik yaşamsal şartlarınızla çatışabilir. Balık burcunda güneş tutulması ortaklaşa işler, bağlı olduğunuz kurumlar veya başka kaynaklara dair kendiniz dışında da etkilerin var olduğunu farkedeceğiniz durumlar olabilir. Bir yenilik ortaya çıkabilir. Kendinizi bağlı olduğunuz kurumlar içerisinde değerlendirmek isteyeceğiniz yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni konularla ilgilenmenize sebep olabilir.

BAŞAK

Yaşamınızda attığınız temeller, kurduğunuz düzenle ilgili gelişmeler gündelik yaşamınızı da etkileyecektir. Çalışma şartlarınız, çalıştığınız konu ve kişilerle ilgili düşünceleriniz ve fikirleriniz, görüşmeleriniz maddi kaynaklarınızın sizi tatmin etmediği konusunda değerlendirme yapmanıza, ortaklaşa kaynaklardan, işlerden gelecek bağlılıklardan özgürleşmenize sebep olacak. Bağlılıklarınızdan özgürleşmek için attığınız cesur adımlarla beraber kendi gücünüzü ortaya koymak istediğiniz konularda yaşadığınız korkular su yüzeyine çıkabilir. Balık burcunda güneş tutulması ilişkilerinizde yeni durumları ortaya koyacaktır. İlişkilerinizde veya eşinizle olan konulardaki sizi destekleyen etkenleri değerlendirebilir ve maddi konularla ilgili beklentilerinizi kendiniz dışında ilişkinizi de dahil edecek şekilde değiştirebilirsiniz.

TERAZİ

Yakın çevrenizde gelişen olaylar çevrenizle, iletişim kurma şeklinizle ilgili kurduğunuz düzeni etkileyebilir. İlişkilerinizde yaşadığınız farklı durumlar, farklı kişilerle ilişkilerinizin etkilerini ve çevrenizle olan uyumunuz, çevrenizden beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığını bireysel fikir ve düşüncelerinizle değerlendirebilirsiniz. İlişkilerinizde farklı tavırlarınız ve karşınızdaki kişiyi ikna etmeye, zorlamaya yönelik tavırlar yaşamsal şartlarınızı değiştirebilir, aile içinde çatışmalar yaratabilir. Balık burcunda güneş tutulması çalıştığınız şartlar, çevrenizle olan sosyal iletişiminizden beklentilerinizi değiştirecek ve gruplar içerisinde konumunuzu etkileyecek yeni durumları ortaya çıkarabilir. Bireysellikten uzaklaşmanıza sebep olabilir.

AKREP

Maddi konularda kurduğunuz düzene dair gelişmeler, beklentilerinizi değerlendirmenize, çalıştığınız şartlarla ve konularla ilgili değişimleri nasıl karşıladığınıza dair sorgulamalarınıza sebep olabilir. Yaşamınızda nasıl ilerlemek istediğinize dair fikirlerinizi ve düşüncelerinizi ailenizle paylaşabilirsiniz. Çalıştığınız konular ve işlerle ilgili atacağınız cesur adımlar yakın çevrenizle veya iletişimde olduğunuz bağlantılarla ilgili çatışmalar yaşamanıza sebep olabilir. Balık burcunda güneş tutulması bireysel faaliyetlerinizle ilgili yeni durumlar ortaya koyabilir. Başkalarının da faydasına olacak, iş ve toplumsal yaşamınıza etki edecek bireysel faaliyetlerde bulunmayı düşünebilirsiniz.

YAY

Yaşamınızı değiştiren sorumluluklar çerçevesinde aldığınız kararlarla ilgili gelişmeler, ilgilendiğiniz konuları ve yakın çevrenizdeki durumunuzu etkileyebilir. İletişimde olduğunuz bağlantılar, bilgilendiğiniz konular gruplar ve organizasyonlar içindeki konumunuzun sizi tatmin edip etmediği, beklentilerinizi karşılayacak şekilde gelişmesi gerektiğini, bireysel faaliyetlerinizde ise farklı konularla ilginizi ve aldığınız riskleri değerlendirmenize sebep olabilir. Bireysel risklerle ilgili cesur adımlarınız maddi kaynaklarınızla çatışabilir duruma getirebilir sizi. Balık burcunda güneş tutulması yaşamsal şartlarınız ve aileniz, evinizle ilgili yeni duurmları ortaya çıkarabilir. Yeni durumlar yabancı kulturleri içeren konuları etkileyebilir ve gruplar içindeki pozisyonunuzu değiştirebilir.

OĞLAK

Kendi içinizde size yararlı olmayanı terkettiğiniz durumlarla ilgili gelişmeler maddi kaynaklarınızla ilgili değerlendirmeler yapmanıza sebep olabilir. İş ve toplumsal yaşamınızdan beklentilerinizin karşılanıp karşılanmadığı, kazandığınız prestij konularının sizi ne kadar tatmin ettiği ve yaşamsal şartlarınızla, ev ve aile ile ilgili değişimlere uyum sağlamanız konusundaki değerlendirmelerinizi maddi kaynaklarınızı gerçeklere göre değerlendirip, bütçelendirmenize, yeni anlaşmalar görüşmeler yapmanıza sebep olabilir. Balık burcunda güneş tutulması yakın çevrenizin de içinde olduğu konuları bireysel değil yakın çevrenizle birlikte ele almanız gereken yeni durumları ortaya çıkarabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınızı, yatırımlarınızı, eşten gelen kaynakları da etkileyecek ve iş yaşamınızda sizi tatmin edecek sonuçları alabileceğiniz konumlara geçmenize sebep olacaktır.

KOVA

Gruplar, organizasyonlar içinde aldığınız sorumluluklar veya kurduğunuz düzene dair gelişmeler, yabancı kültürler, kendi geleişiminizde rol oynayan faktörlerle ilgili tatmin edici olup olmadığı ve farklşı konularla ilgilenme konusunda uyumunuzu değerlendirmenize sebep olacaktır. Kendinizi ifade etme ve düşüncelerinizi ifade etme konusunda sazı elinize alacaksınız. Yakın çevrenizde veya ilgilendiğiniz konularla ilgili cesur girişimleriniz düşünmeden yapılmış olabilir ve korktuğunuz, kontrol altında tutamadığınız konuları su yüzeyine çıkarabilir. Balık burcunda güneş tutulması maddi kaynaklarınızla ilgili yeni durumları ortaya çıkarabilir. Yeni durumlar feyz aldığınız kişilerle olan ilişkilerinizi, kurduğunuz yabancı bağlantıları etkileyecek değişimleri içeriyor olabilir.

BALIK

İş ve toplumsal yaşamınızdaki sırumluluklarınızın getirdiği faaliyetlerle ilgili gelişmeler, kendi içinize dönük olarak maddi kaynaklarınızı değerlendirmenize sebep olabilir. Ortaklaşa işlerden veya başka kaynaklardan gelen kazançlarınızı veya kendi kazançlarınızda yaşadığınız değişimlere olan uyumunuzla ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili cesur çıkışlarınız gruplar içerisindeki konumunuzla ilgili zorlukları su yüzeyine çıkarabilir, yer aldığınız organizasyonlarda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Burcunuzda yer alacak güneş tutulması kendinizle ilgili yeni duurmları ortaya koyabilir. Başkalarının da faydasına olacak şekilde igilendiğiniz işleri paylaşmanız ve ortaklaşa işlerinizde kullanmanız gerektiğini anlayacaksınız.

Gamze Avcu