20-26 Mart 2017 Haftalık Burçlar

Bu hafta neler olacak?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Güneş burcunuza geçiyor. Göz önünde ve sosyal olacaksınız. Kendinizi fikirlerinizle, kurduğunuz ilişkilerde gösterme imkanı bulacak ve etkileyici olacaksınız. İlişkilerinizde size güç kullanarak üstün çıkmak isteyen kişiler olabilir ve ani sözel çıkışlarınız olabilir. Bu çıkışlarınız gruplar içinde veya organizasyonlarda başkalarını da harekete geçirmeye yönelik etkiler yaratabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız kişilerle görüşmeleriniz, tekrar bağlantılarınız olabilir.

BOĞA

Yabancı bağlantılarınız veya kendinizi göstermek istediğiniz konularda zorlayıcı şartlar olduğunu ve çalıştığınız konularla ilgili fırsatlardan beklentilerinizi değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Edindiğiniz yeni bilgiler, sizden gizlenen bilgilerle beraber iş hayatınızda atacağınız adımlar ortaklaşa işlerinizde aldığınız sorumlulukları gerçekleştirmenize ve çalıştığınız işler veya şartlarla ilgili fırsatları leyhinize çevirmenize yardımcı olacaktır.

İKİZLER

İçinde bulunduğunuz gruplarda, organizasyonlarda bireysel istekleriniz veya beklentilerinizle ilgili durumların ortaklaşa işlerinizde sizi zorladığı konusunda ani çıkışlar yaşayabilirsiniz. Konuşmalarınız ve fikirleriniz başka kaynaklarla ilgili size zorluk çıkartabilir. Ancak bu fikirlerinizi ve düşüncelerinizi gruplar içinde ortaya koymanız yabancılarla bağlantılarınızda, planlarınızla ilgili adımlar atmanızı sağlayacak ve hem bireysel faaliyetlerinize hem de ilişkilerinizde kalıcı etkiler yaratmanızda olumlu etkiler yaratacaktır.

YENGEÇ

Yaşamsal şartlarınız veya yaşamınızı sürdürmek istediğiniz şartlarla ilgili beklentileriniz, iş ve toplumsal yaşamda yaptığınız konuşmalardan etkilenebilir. Beklentilerinizi gözden geçirmezseniz ilişkilerinizin sizin üzerinizdeki baskıları artacaktır. Ancak fikirlerinizi ve düşüncelerinizi farklı ve heyecanlı bir şekilde, düşünmeden ifade etmeniz çalıştığınız şartları düzeltebilir, yaşamsal şartlarınızla ilgili beklentilerinizi karşılayacak fırsatları karşınıza çıkarabilir. Bu etkiler başka kaynaklarla ilgili adım atmanızdan sonra gelişecektir.

ASLAN

Yakın çevrenizden, eğitim konuları veya ilgilendiğiniz konularla ilgili beklentilerinizin karşılanmaması, fikir ve düşüncelerinizi herkesle paylaşmanıza ve yabancı bağlantılarla ilgili görişmeler yapmanıza sebep olabilir. Çalıştığınız işlerle ilgili şartların sizi zorladığını söyleyebilirsiniz. Bu konulardaki görüşmeleriniz, kendinizi ifade etmeniz yeni ilişkiler kurmanıza veya ilişkilerinizde karşı tarafın da hislerini dinlemeniz, bireysel olarak kendinizi tartmanıza, ilgilendiğiniz konularla ilgili beklentilerinizi doğru yönlendirmenize yardımcı olacaktır.

BAŞAK

Maddi kaynaklarınızla ilgili beklentilerinizin karşılanmaması, ortaklaşa işlerde veya başka kaynaklarla ilgili ortamlarda kendinizi ani çıkışlarla ifade etmenize veya başka kaynaklarla görüşmenize sebep olabilir. Bireysel faaliyet ve hareketlerinize de yük binmiş olabilir. Kendinizi cesaretle ifade etmeniz, aniden başka kaynaklarla bağlantılara geçmeniz, çalıştığınız konularla ilgili adımlar atabilmenize yardımcı olacaktır. Atacağınız adımlar maddi kaynaklarınızla ilgili beklentilerinizi değiştirebilir veya yeniden değerlendirmenizi sağlayabilir. Yaşamınızı da istediğiniz doğrultuda tutmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ

Uzlaşmacı tavrınızın çevrenizde gelişen olaylara etkisinin olmadığını düşünerek ilişkilerinizde fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yaşmsal şartlarınız ve ev, aile konularında sizi zorlayan şartlar ilişkilerinize yansıyabilir. İlişkileirnizdeki iniş çıkışlar ve kendinizi ifade etme şekliniz fevri olabilir. Bireysel olarak atacağınız somut adımlar çevrenizde etkileyici olmanız ve konumunuzu güçlendirmeniz sizin için daha faydalı olacaktır.

AKREP

Kendi içinize dönük olarak amaçlarınızı ve hedeflerinizi değerlendiriyor ve tatminkar olamıyorsanız, yaptığınız işlerle ilgili görüşmelerinizde, çalıştığınız konularla ilgili konuşmalarınızda ani çıkışlar yapabilirsiniz. Fevri çıkışlarınız yakın çevrenizde, iletişimde olduğunuz çevrelerde sizi zorlayacak şartlar yaratabilir. Yaşamınızda bireysel olmanın size güvence olacağını düşünmeniz ve buna göre hareket etmeniz, amaçlarınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmenize ve maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu düzenlemeler yapmanıza yardımcı olacaktır.

YAY

İçinde bulunduğunuz gruplarda konumunuzla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmediğini düşünebilirsiniz. Bireysel hareket etme isteğiniz maddi açıdan sizi zorlayacaktır. Bireysel girişimlerde veya faaliyetlerde bulunacaksanız iletişim içerisinde bulunduğunuz ortamlarla veya ilgilendiğiniz konularla ilgili adımlar atmanız gerekecektir. Bu adımlarla içinde bulunduğunuz grupları da etkileyebilir ve kendi çizdiğiniz yolda aldığınız sorumlulukları gerçekleştirebilirsiniz.

OĞLAK

İş hayatınızda kazandığınız prestij, konumunuzla ilgili olumlu gelişmeler sizi tatmin etmiyor olabilir. Aile, ev veya yaşamsal alanınızla ilgli konularda, yaşamınızı devam ettirmek istediğiniz yönde görüşmeleriniz, konuşmalarınız sizi zorlayan şartları getirebilir. Kendinizle ilgili ilerleme isteğinizi ifade edişiniz maddi konularda adım atmanız gereken durumları ortaya çıkaracaktır. Maddi konulardaki girişimleriniz yaşamınızda işe yaramayan durumları netleştirmeniz, iş ve toplumsal yaşamınızdan beklentilerinizi ve yaşamsal alanınızla ilgili net planlarınızı oluşturmanızı sağlayacaktır.

KOVA

Yabancılarla olan konular, uzak yolculuklar veya akademik eğitim gibi kendi gelişiminizi ilgilendiren konularda beklentilerinizin gerçekleşmeme sebeplerini netleştirebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek isteyebilir ve farklı çevrelerle biraraya gelebilirsiniz. Yeni iletişim çevreleriyle olan bağlantılarınızda ani çıkışlarınız kontrol edemediğiniz ve sizi zorlayan durumları da ortaya çıkarabilir. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteğiniz sebebiyle atacağınız adımlar, gruplar içinde konumunuzu kalıcı kılacaktır. Yabancılarla bağlantılarınızı ve kendi gelişiminizi içeren konularda da çözüm yollarını bulacaksınız.

BALIK

Ortaklaşa işlerinizde veya başka kaynaklarla ilgili konularda beklentilerinizin gerçekleşmediğini düşünebilirsiniz. Bu konudaki değerlendirmeleriniz kendi gelir kaynaklarınızı yaratmak konusunda arayışa girmenize sebep olabilir. İçinde bulunduğunuz gruplarda maddi konuda zorlayıcı etkiler olabilir. Kendi içinize dönük olarak değerlendirmelerinizi yapmanız iş hayatınızda kurduğunuz düzen üzerinden bireysel çıkış yolları bulmanıza yarayacak ve ortaklaşa işlerde de kendi maddi kaynaklarınızı yaratma konusunda da çözümler sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Gamze Avcu